Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesungguhnya kebajikan itu memberi cahaya kepada hati, kemurahan rezeki, kekuatan jasad dan disayangi oleh makhluk yang lain. Manakala kejahatan pula boleh menggelapkan rupa, menggelapkan hati, melemahkan tubuh, sempit rezeki dan makhluk lain mengutuknya
-- Ibnu Abbas

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 366
Ahli: 0
Jumlah: 366




  Yang Masuk Ke Sini
Rashdin: 1 hari, 16 jam, 43 minit yang lalu
khalifah: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 24 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: Selamat Ulangtahun SaLaFiaN


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Selamat Ulangtahun SaLaFiaN

Please Mendaftar To Post


Oleh Selamat Ulangtahun SaLaFiaN

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 23:35


Assalamualaikum.....

Di kesempatan nie, ana nak merakamkan ucapan Selamat Hari Lahir buat ex-director Jk-uia pj iaitu Akhi SaLaFiaN a.k.a Tuan Guru Dhany.

Kalau tak silap ana, hari nie 22 July 2003 genap usianya yang ke 18. Hmm... dah tua dah kan...??

Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi keberkatan umur dan dianugerahi kesejahteraan hidup dan ketabahan hati dalam meneruskan perjuangan sebagai khalifatul ardh. Insya Allah....

Selamat hari lahir,
Iringan doa ku hulur,
Bersyukur kepadaNya,
Atas nikmat usia....


"http://www.ukhwah.com/images/signmawarputih.gif">

[ Posting ini telah di edit oleh: mawarputih pada 2003-07-22 23:37 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

nilamSarah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 463
Posting: 136
Dari: presint 9,putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-07-03 00:59


happy birthday to SaLaFiAn

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nilamSarahProfil   Hantar PM kepada nilamSarah   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 01:38


assalamu'alaikum..

erhh.. 22 ker 23 Julai ? ehehe..

semoga dipanjangkan umur..
semoga berbahagia selalu
belajar rajin2...
dah jadi peguam, jgn lupa org kat sini yer... ikikik...

x boleh main2 dgn capiq, muttaqin , salafy lagi.. dah tua dah.. ( qaulah sokong kak mawarputih) ihihih...

ok.. wassalam..


-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 01:48


hmm..nampaknya ana dah terlewat ni..
Happy Belated Birthday buat adik SaLaFiaN@ Pengarah komuniti Ukhwah..semoga apa yg diimpikan akan menjadi kenyataan.."All The Best 2 U"..

Selamat menyambut ulangthn yg ke-18 pd 22 Julai 2003



-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1921

usa   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 07:51


Selamat Hari Lahir Salafian! Pengarah Komuniti Ukhwah yang berdedikasi!

Semoga sentiasa dirahmati dan diberkati Allah SWT hendaknya.

Setiap kali sambutan hari lahir, kita sebenarnya "dilahirkan semula."

Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 08:12


Happy belated birthday...ayooo baru 18 tahun ke?iskh muda lagi dia dari kita rupanya...

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 08:37


selamat ulang tahun gak...
moga dimurahkan rezeki...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

aina_nasuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.06.2003
Ahli No: 1488
Posting: 144
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 10:00


Ana pun tak nak ketinggalan nak ucapkan selamat ulang tahun kelahiran yg ke-18

^semoga kematanganmu seiring dgn usiamu^

Bookmark and Share

    


  Member Information For aina_nasuhaProfil   Hantar PM kepada aina_nasuha   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 399
Posting: 57
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-07-03 10:43


a'kum,
uiks..agak terlewat.tp tak per la...nak wish jugak.HAPPY BELATED BIRTHDAY!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Quote dan BalasQuote

farisHaq
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1169
Posting: 212
Dari: s. alam

kuwait   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 11:51


selamat hari lahir buat salafian...

moga menjadi insan yg mnyumbang kpd ummah, agen perubahan. dan semoga bertambah amalan

-----------------
sudahkah anda melayari ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For farisHaqProfil   Hantar PM kepada farisHaq   Quote dan BalasQuote

farisHaq
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1169
Posting: 212
Dari: s. alam

kuwait   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 11:55


selamat hari lahir buat salafian...

moga menjadi insan yg mnyumbang kpd ummah, agen perubahan. dan semoga bertambah amalan

-----------------
sudahkah anda melayari ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For farisHaqProfil   Hantar PM kepada farisHaq   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 23-07-03 11:59


ermm..heppy belated besday gak buat danny..
semoga di usia ini akan lebih mematang kan diri mu dik..
semoga berjaya di segala lapangan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 23-07-03 12:56


Selamat Hari Lahir...
Semoga sentiasa beroleh kebahagiaan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

Qudwah_hasanah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 121
Posting: 211

Sarawak  


posticon Posting pada: 23-07-03 13:24


terlambat la...tau dah besday dia ari tu...tapi tak tau mcm mana nak ucap...anyway...hepi belated day salafian..18 tahun..dah tua tu..moga tetap segar dalam memperjuangkan ukhwah islamiah di muka bumi allah ini...

-----------------
TIDAK AKAN KAMU MERASA GUNDAH WALAUPUN SEKALI JIKA KAMU TAHU APA YANG DICARI...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Qudwah_hasanahProfil   Hantar PM kepada Qudwah_hasanah   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 13:36


sorry ana terlambat buat ucapan kat anta, dhany.
ana sebenarnya ingat bezday anta semalam, cuma banyak keje la. tak sempat nak buat ucapan kat anta. so ana terlambat sehari...
HAPPY BELATED BEZDAY

semoga anta lebih matang seiring dengan pertambahan usia anta.

anta exam kan ari ni? wish u good luck


Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 23-07-03 13:56


Happy Belated Birthday

Moga terus mantap di Ukhwah.com dan MCIIUM (Org kuat LSA n anggota nasyid 1st year G`RIMIS kan?)

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 23-07-03 14:20


asslammualaikumm....
sorii laa ana terlambta..
semoga dipanjangkan umurrr...dan murah rezekii...
datang la jb...ana belanjaaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 16:38


Quote:

On 2003-07-23 13:56, Maryam wrote:
Moga terus mantap di Ukhwah.com dan MCIIUM (Org kuat LSA n anggota nasyid 1st year G`RIMIS kan?)



Hmm.. nampaknya akak2 mciium nie tahu jer pasal aktiviti anta kat sini. Maklumlah... ramai spy...!!! Tapi anta jangan rasa tertekan tau, angap saja yang kami mengambil berat ttg diri anta.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 16:54


SYUKRAN JAZILAN !

Minta maaf kerana lambat respon topik ni, la ni baru berkesempatan nak jenguk. Tak kisah pun kalau 'belated' tetapi masih ada penghargaan dari antum semua...

Rupa-rupanya, ramai yang begitu prihatin tentang perihal sahabat² di sini. Inilah yang amat dihargai dalam jalinan persahabatan fiLlah, biarpun ada yang tidak pernah bersua muka, tetapi seolah-olah tiada penghijab dalam ukhuwwah kita...

Sebelum terlupa, syukran jazilan juga kepada sahabat² Komuniti Ukhwah yang sudi sms untuk meraikan ana : pErMaIsUrI_hAtI, mawarputih, stefaisle, khaulah_alazwar, annys_sophilea, khaulah_alazwar & MuWaHiD

Quote:

On 2003-07-23 16:38, mawarputih wrote:
Hmm.. nampaknya akak2 mciium nie tahu jer pasal aktiviti anta kat sini. Maklumlah... ramai spy...!!! Tapi anta jangan rasa tertekan tau, angap saja yang kami mengambil berat ttg diri anta.



Syukran sekali lagi kerana mengambil berat tentang diri ana. Terharu rasanya ! Apa pun, nasihat daripada mana² pihak sememangnya amat ana harapkan dalam usaha untuk mebentuk diri menjadi pejuang agama-Nya, insyaAllah ! Doakan ana...

Kepada yang ada exam malam ni, good luck !

MAY ALLAH BLESS US !

P/s : Sama² kita mengingati mati yang bakal menjemput pada bila² masa sahaja...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

sunan-faqih
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2338
Posting: 366
Dari: ::Hulu Klang, Selangor::

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 23:24


Assalamualaikum ust,
Alamak ana terlambat la nak wish...tak tahu pun pasaal tu...isy ruginya(tgh hari td dah jumpa pun)
Lambat pun lambatla
SALAM UKHWAH ULANGTAHUN KE-18

Ana tujukan lagu Selamat Hari Lahir daripada Saujana buat anta...(ewah macam radio Ikim.FM pulak)

Awan berarak ceria
tiada titisan hujan
pohon melambai
tanda sokongan

Kususuli perjalanan
bertemankan senyuman
di hari lahirmu
Sahabatku

Dedaun berguguran
buktikan kedewasaan
walau tanpa madah dan hadiah
namun cukup untukmu...oo..sekadar ucapan

Selamat hari lahir
iringan doa untukmu
bersyukur kepada-Nya
atas nikmat usia

"Sahabat, usia yang dikurniai itu, kau hiasilah ia dengan iman dan taqwa"


Dedikasi khas buat Pengarah Ukhwah yang penuh berdedikasi dan mesra senyuman....Salam Ukhwah..

-----------------
SEKRETARIAT K-FIQH
Layari www.k-fiqh.com
Like our page www.facebook.com/kfiqh

Bookmark and Share

    


  Member Information For sunan-faqihProfil   Hantar PM kepada sunan-faqih   Pergi ke sunan-faqih's Website   Quote dan BalasQuote

sunan-faqih
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2338
Posting: 366
Dari: ::Hulu Klang, Selangor::

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 23:27


Quote:

On 2003-07-23 13:56, Maryam wrote:

Moga terus mantap di Ukhwah.com dan MCIIUM (Org kuat LSA n anggota nasyid 1st year G`RIMIS kan?)



Anggota nasyid G'RIMIS rupanya sahabat kita ni...lepas ni masuk kumpulan HUSSAINIlah yer lepas tu tubuh kumpulan nasyid ukhwah...apa namanya..hmmm...Ukhwah SUFI..boleh kot.
.....sedap nama kump MCCIUM tu...macam biasa sgt dgr

[ Posting ini telah di edit oleh: sunan-faqih pada 2003-07-23 23:30 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For sunan-faqihProfil   Hantar PM kepada sunan-faqih   Pergi ke sunan-faqih's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 23-07-03 23:41


selamat ulang tahun ke 18.semoga panjang umur murah rezeki ...sanah helwa ya gamil ..

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-07-03 08:53


Syukran jazilan buat kedua sahabat kita niii...

Semoga Allah SWT merahmati kalian, aminnn...

Quote:

On 2003-07-23 23:27, sunan-faqih wrote:
.....sedap nama kump MCCIUM tu...macam biasa sgt dgr



Amboi...memang sedap pun nama HUSAINI tu...siapalah yang bertuah diberikan nama sedemikian kannn...

Tidak lupa juga, syukran buat yang sms ana : sunan-faqih (untuk pic msg gambo kek), nur_ilahi dan KLIPKERTAS (bukan sms, telefon terusss)

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-07-03 17:32


hepi belated besday... sori terlewat....semoga dipermudahkan segala urusan dan berjaya mencapai impian..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

-sakura-
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 120
Posting: 218
Dari: IICM GOMBAK

Selangor  


posticon Posting pada: 27-07-03 19:38


(ni baru terlambat benar nih...)
apa pun...



HEPI BELATED BIRTHDAY..!

-----------------
~wAnItA hIaSaN dUnIa, SeInDaH hIaSaN aDaLaH wAnItA sOlEhAh~

::jaga diri hiasi peribadi::


Bookmark and Share

    


  Member Information For -sakura-Profil   Hantar PM kepada -sakura-   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-07-03 20:04


JazakaLlahu khair buat Kak Hanan & -sakura...

Samada lewat atau tidak bukan ukuran. Hatta, meraikan melalui ucapan sudah cukup baik !

P/s : Syukran jazilan kepada anak² usrah, MuTafaQalaihi, SaLaFy & MuTTaQiN untuk ucapan tempoh hari...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-07-03 12:45


Assalamualaikum...

Ana la yg paliiinngglambat wish. Sorry ek Dhany..

HAPPY BELATED BIRHDAY

:: be a pious muslim
:: good luck in everything you do

hmm...takde hadiah la nak kasi...takpe kan..

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

rhazes
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 126
Posting: 152
Dari: negeri aman rakyat beriman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-08-03 00:59


assalamualaikumm......


maaf dhany ana terlambat
rakan seukhwah,sahabat sekolej,teman seuniversiti pun tak sedar ttg anta punya birhday.......

apapun.........ana minta maaf kalo ade salah dan silap ngan anta....halal mkan minum ana....


ana doakan anta berjaya dlam ape jua bidang yg diceburi.......jadik ana yg soleh ...sumbang ke arah kegemilangan islam.....moga dirahmati allah sentiasa......selamat hari lahir sahabat



apapun bila nak blanje nie?



-----------------
THIS PATH MAY BE DIFFICULT
BUT THE DESTINATION IS CERTAIN"http://www.ukhwah.com/images/signrhazes.gif">
Masa yg cepat berlalu menghairankan,tetapi kelupaan manusia itu terhadap tuhan lebih menghairankan.
Setiap yg datang itu hampir,tetapi kematian itu lebih hampir.

[ Posting ini telah di edit oleh: rhazes pada 2003-08-02 01:02 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For rhazesProfil   Hantar PM kepada rhazes   Quote dan BalasQuote

IrSyA_IsYqI
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 437
Posting: 134
Dari: Batu Pahat & IIUM

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-08-03 03:52


assalamualaikum....
selamat hari lahir akhi salafian
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu....
jadi mukmin sejati....sama2 martabatkan Islam....

maaf ye sebab lambat... 22 julai tak lupa... cuma tak berkesempatan....

teringat kak aeishah_husna.... bulan julai juga kan? apa khabar la dia sekarang?

ilal liqa' wassalam....




[ Posting ini telah di edit oleh: IrSyA_IsYqI pada 2003-08-02 03:54 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For IrSyA_IsYqIProfil   Hantar PM kepada IrSyA_IsYqI   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-08-03 11:26




:: Happy Birthday SalaFian....apsal tak ajak kitorang makan kek?...ehehe.. ::

ikhlas dari,
zam_rizal
SuTra_Kasih

( UiTM P. Pinang.... )

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-08-03 01:02


Assalamu'alaikum wrt wbt

ermm...nape ana tak tahu pun? tak diberitahu pulak..hmm..alhamdulillah..sempat klik topik ni..baru tahu

nampaknya ana la yg lewat wish ni!
takpela kan..maaflah dhanny..ana tak tahu pun.
'alal kulli hal..selamat ulang tahun ke-18moga kesihatan dan ketenangan sentiasa bersama..dan semoga dipermudahkan dalam ape jua amal kebaikkan yg dilakukan..amin..insyaALLAH.

ilalliqa'


Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-08-03 07:44


Jazakallahu khair buat sahabat semua...

To all my friends from The Gate Of Garden Knowledge and Virtue, rhazes, nawwal and alfaqierah, syukran jazilan ! Hadiah yang terbaik ana terima dari antum adalah khidmat cemerlang dalam menjayakan JK UIA PJ. Tepuk tangan untuk diri sendiri !

Kepada rhazes, anta memang banyak berkorban, sampai sakit² nooo...insyaAllah, lepas ni kita sama² bekerja untuk CRC ABC pula. nawwal dan alfaqierah, banyak idea bernas yang antunna sumbangkan ! Semoga Allah merahmati kalian...

Buat IrSyA_IsYqI, sepi tanpa berita ! Apa pun, semoga berjaya mendapat straight A's di dalam SPM. Buktikan bahawa pelajar Islam mampu mencapai keputusan yang cemerlang. Kemudian, bolehlah menyusul masuk UIAM, join kroni Ukhwah di sini...

Tidak lupa buat eksekutif berdedikasi zam_rizal yang jauuuhhh di UiTM Pulau Pinang bersama SuTRa_KaSiH (ngaji di sana juga ek ?), syukran jazilan. Mana ada kek, dah besar² macam ni makan angin je laaa...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

syurga_ik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 309
Posting: 195
Dari: Australia

australia  


posticon Posting pada: 23-08-03 10:41


selamat hari lahir......

-----------------
salam ukhwwah wa mahabbah fillah lakum

Bookmark and Share

    


  Member Information For syurga_ikProfil   Hantar PM kepada syurga_ik   Quote dan BalasQuote

Ahmad25
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 703
Posting: 40
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 18:45


Assalamualaikum...

Selamat Ulangtahun buat Abang Salafian. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.Insyaallah.



-Hadapilah segala masalah dengan tenang-

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ahmad25Profil   Hantar PM kepada Ahmad25   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.121715 saat. Lajunya....