Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita seringkali melihat bagaimana jemaah-jemaah haji mengikuti kursus-kursus yang diadakan sebagai persiapan untuk menempuhi suasana haji yang sebenar, begitu juga dengan pelajar-pelajar yang akan menempuhi peperiksaan, dilatih dengan pelbagai tuisyen dan kelas tambahan untuk menempuhi peperiksaan, maka kehidupan akhirat dan peperiksaan di padang mahsyar lebih patut lagi diadakan kursus persediaan dan kelas tuisyennya yang tersendiri..Persediannya ialah iman serta amalan soleh dan kelas tuisyennya ialah majlis-majlis ilmu.
-- Tuan Guru Nik Aziz (Menteri Besar Kelantan)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 67
Ahli: 0
Jumlah: 67




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Berapa dapat duit raya tahun ni/ Berapa keping dapat kad raya tahun ni


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Berapa dapat duit raya tahun ni/ Berapa keping dapat kad raya tahun ni

Please Mendaftar To Post


Oleh Berapa dapat duit raya tahun ni/ Berapa keping dapat kad raya tahun ni

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-05 23:19


Assalamualaikum.

    Mungkin ada sahabat2 di ukhwah ni yang masih lagi dapat duit raya, sahabat2 kat sini nak tahu juga berapa collection tahun ni, makin meningkat atau makin merudum.

kepada sahabat2 yang dah lepas umur layak terima duit raya atau memang tahun tak dapat duit raya jangan sedih, ceritakan la berapa keping kad raya dapat. yang pasti cik presiden, AJK dewan harian hingga ketua2 lajnah ukhwah.com la yang banyak dapat kad raya kan.


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 07-11-05 00:16


menjadi kebiasaan, jika usia semakin meningkat tak dapat duit raya banyak sebab dah besar.disbbkan tahun ini sakeenah balik kampung sehari dan usia pun makin meningkat sakeenah cuma dapat RM 75 sahaja.itupun daripada mak ayah,nenek dan pak cik2.sedih sungguh sebab semakin merudum, tahun depan tak tahulah macam mana..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 07-11-05 00:20


saya pula. .ada juga dapat duit raya, tapi merundum habis ..........adalah agak2 50 ringgit.tapi alhamdulillah dapat juga duit

kad raya adalah 5 keping, paling manis pensyarah matrik bagi..hehehhe

selamat hari raya!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 00:20


wuaa banyak juga tu. boleh la infak sikit kat dana ukhwah :-di


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar
[ Telah diedit oleh: lidah-penghunus pada 07-11-05 00:21 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 00:22


Zero..... hehehe. Tahap memberi, bukan tahap menerima.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 00:25


tahap memberi ye. boleh la bagi kat saya sikit, tahun ni saya tak dapat lagi :-di

JK Idulfitri tahun ni cemana. buat kat uia pj lagi ke. Harap2 buat kat situ lagi la. senang nak pergi :-P


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 07-11-05 00:29


saya dapat 3 ringgit saja...ada sesiapa lagi nak tambah collection saya?kekeke :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-11-05 00:32


dah besar dapat lagi banyak! tu yang best....hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 00:44


Pada 07-11-05 00:29 , Farishah posting:

!!! QUOTE !!!

saya dapat 3 ringgit saja...ada sesiapa lagi nak tambah collection saya?kekeke :di
yang 3 ringgit tu bagi kat saya la... saya tak dapat langsung, waaaaaaaa.......... :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 00:54


takkan la 3 ringgit. serringgit ibn musa, seringgit saya, seringgit anta punya, baru la adil, semua merasa duit raya :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 01:03


sokong2... cadangan yang baik dari lidah-penghunus, jom pergi minta dengan Farishah :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 07-11-05 01:11


ish saya yang dapat 3 ringgit ni pun ingin di kongsi...kongsi pun kongsilah...jempot lah datang ke rumah nanti saya kasi ok...keke saya reserve kan duit ni tuk ibnu musa dan lidah penghunus...hehe :di

ps: datang jangan tak datang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

Subuhku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8613
Posting: 209

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 01:12


Saya macam sdra Kang.. tahap memberi bukan lagi tahap menerima tapi ada juga dapat masa lepas baca khutbah raya tu ada jamaah masuk dalam poket rm6 kira duit raya jugaklah tu hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For SubuhkuProfil   Hantar PM kepada Subuhku   Quote dan BalasQuote

solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1384
Posting: 165
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 08:06


Entahlah, mungkin rezeki ana tahun ni.........
Ana dapat lebih juga dari rm 100. Ingatkan, makin bertambah usia, makin kurag tapi sebaliknya pulak berlaku. Alhamdulillah.... agaknya-agaknya dieorg nampak ana makin muda agaknya.. he...he... :-di :-di

Kalau pasal kad raya pulak, memang merundum gila....isk sedih, Kenapa ek? :-? :-?
tahun ni ana dapat 3 keping saja..... Maklumlah orang sekarang lebih suka hantar sms saja... but at least dieorg wish jugak kan.... :-) :-)


-----------------
http://mujahidah1505.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For solehahProfil   Hantar PM kepada solehah   Pergi ke solehah's Website   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 07-11-05 08:19


Pada 07-11-05 08:06 , solehah posting:

!!! QUOTE !!!

Entahlah, mungkin rezeki ana tahun ni.........
Ana dapat lebih juga dari rm 100. Ingatkan, makin bertambah usia, makin kurag tapi sebaliknya pulak berlaku. Alhamdulillah.... agaknya-agaknya dieorg nampak ana makin muda agaknya.. he...he... :-di :-di

Kalau pasal kad raya pulak, memang merundum gila....isk sedih, Kenapa ek? :-? :-?
tahun ni ana dapat 3 keping saja..... Maklumlah orang sekarang lebih suka hantar sms saja... but at least dieorg wish jugak kan.... :-) :-)



Alhamdulillah.....

raya tahun in best sesangat!!! Balik kampung oh..ohh..balik kampung........... Duit raya dapat juga... card raya... sikit saja...abang bagi siap sound effect lagi... :-) jumpa sanak saudara yang comel... bagi, duit raya kat budak2 kat kampung... best giller... More better than before........

wassalam.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 07-11-05 08:26


Pada 07-11-05 08:19 , farhanna posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-11-05 08:06 , solehah posting:

!!! QUOTE !!!

Entahlah, mungkin rezeki ana tahun ni.........
Ana dapat lebih juga dari rm 100. Ingatkan, makin bertambah usia, makin kurag tapi sebaliknya pulak berlaku. Alhamdulillah.... agaknya-agaknya dieorg nampak ana makin muda agaknya.. he...he... :-di :-di

Kalau pasal kad raya pulak, memang merundum gila....isk sedih, Kenapa ek? :-? :-?
tahun ni ana dapat 3 keping saja..... Maklumlah orang sekarang lebih suka hantar sms saja... but at least dieorg wish jugak kan.... :-) :-)



Alhamdulillah.....

raya tahun in best sesangat!!! Balik kampung oh..ohh..balik kampung........... Duit raya dapat juga... card raya... sikit saja...abang bagi siap sound effect lagi... :-) jumpa sanak saudara yang comel... bagi, duit raya kat budak2 kat kampung... best giller... More better than before........

wassalam.....


Syoknya depa....nak join boleh tak???


-----------------
Andai hidup punca perpisahan, biarlah mati menyambungnya semula. Namun seandainya mati punca perpisahan, biarlah hidup ini membawa erti yang nyata...


Bookmark and Share

    


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 09:39


dapat rm 12 saja, berbanding hampir rm600 tahun lepas... mungkin sebab hampir semua ahli keluarga tau saya dah bekerja... kad raya elektronik dah memonopoli, saya hanya dapat 2 keping kad raya saja tahun ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

khairol_leo
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18946
Posting: 67
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 07-11-05 10:18


Pada 07-11-05 00:54 , lidah-penghunus posting:

!!! QUOTE !!!

takkan la 3 ringgit. serringgit ibn musa, seringgit saya, seringgit anta punya, baru la adil, semua merasa duit raya :)

habis, saya nak jugak...
ngeheheh..



Bookmark and Share

    


  Member Information For khairol_leoProfil   Hantar PM kepada khairol_leo   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 11:18


duit raya RM25...

Menerima Kad raya 3 keping......

Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

enigma
Warga Rasmi
Menyertai: 11.10.2005
Ahli No: 19738
Posting: 9
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-11-05 11:34


Salam...
duit raya rm50 lebih saja.ALHAMDULILLAH.............
kad raya 2 keping tapi sms 36 lebih
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For enigmaProfil   Hantar PM kepada enigma   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 12:19


Salam Ukhuwah!

Ermmm....bestnya semua dapat duit raya!
Raya tahun ni first time saya tak dapat duit raya...iskh2!hehehe
bagi kat orang adalah...walaupun masih study!
apa2pun saya suka memberi dari menerima!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

naqiyyah_al-sarirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19666
Posting: 130
Dari: subang jaya

Selangor  


posticon Posting pada: 07-11-05 14:00


Assalamualaikum...saya tak harapkan duit raya sebab saya dah besar...tapi yang terharunye saya mereka masih memberi duit raya seperti saya masih di bangku sekolah lagi...alhamdulillah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For naqiyyah_al-sarirahProfil   Hantar PM kepada naqiyyah_al-sarirah   Quote dan BalasQuote

mujahidah_deen
Warga Rasmi
Menyertai: 27.10.2005
Ahli No: 20111
Posting: 3

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 14:31


Duit raya makin kurang sebab dah makin besar. Yela dah besar kalau nak bagi slalunya paling koman orang bagi RM5, takkanla nak bagi 2 ringgit macam budak kecik so, baik la mereka tak payah bagi langsung (ni ikut logik la). entah la, bila dah kerja mesti negatif sebab turn kita oulak bagi duit raya hehehe. Tapi tu la, semua yang kita bagi kat dunia ni la investment kita kat akhirat nanti. So, marilah kita sama-sama ikhlaskan hati dalam memberi dan menerima..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_deenProfil   Hantar PM kepada mujahidah_deen   Quote dan BalasQuote

annafira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2004
Ahli No: 9407
Posting: 204
Dari: Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 17:20


assalamualaikum ;-)

hurm..memang la dari tahun ke tahun duit raya makin sikit..sebab yang nak dptnya pun makin dewasa..hehe..tapi ada juga yang bagi..bestnya, bagi yang bagi tu,nilainya makin tinggi la..sesuai dengan umur yang menerimanya.. :-P
tahun ni adalah dalam rm80 dapat..lepas itu kad raya dapat 6,7 keping..tu tak termasuk yang belum sampai sebab mereka lambat pos kan..hehe..
alhamdulillah... :-di


-----------------
~*Jika kau mengejar dunia, akhirat akan lari darimu.Tetapi jika kau mengejar akhirat, dunia akan mengejarmu*~


Bookmark and Share

    


  Member Information For annafiraProfil   Hantar PM kepada annafira   Pergi ke annafira's Website   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 07-11-05 18:00


duit raya RM 65...

kad raya 9 keping...

sms raya fuhhhhh terlalu banyak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-11-05 18:07


masuk tahun ini...dah 3 tahun tak dapat duit raya....kad raya just satu saja.

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

rohah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.08.2005
Ahli No: 18523
Posting: 21
Dari: bumi Allah

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-11-05 20:21


mungkin tahun ini rezeki ana lebih sikit banyak dapat duit raya rm 100 lebih.....walaupun dah besar ada juga insan yang bermurah hati.


kad raya ana cuma dapat 10 keping saja......terima kasih lah kepada kawan-kawan yang masih ingat dari ana nieeeee.

Bookmark and Share

    


  Member Information For rohahProfil   Hantar PM kepada rohah   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 21:27


assalamualaikum....
byknye kawan2 saya dapat..
act saya ni..semakin meningkat usia, semakin kurang duit.. rayenye..alhamdulillhah..tahun ni dapat juga about rm 100...
kad raya???saya dapat sikit saja..3 orang saja yang htr kat saya... :lol: :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

izzz81
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19761
Posting: 125

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 21:50


assalamualaikum..

pasal duit raya ini...saya ini dah dewasa tapi masih dapat duit raya lagi tapi nak buat bagaimana..orang dah kasi ambil jerlahh..hehehhee...
adalah dalam RM50 lebih...kad raya tak banyak sangat sikit saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzz81Profil   Hantar PM kepada izzz81   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 23:07


assalamualaikum.
amboihh linn jauh merudumnya tu, dari 600 ke 12 ringgit saja. um pun tak begitu. kena buat post mortem tu. apapun itu rezeki anti.

saya tahun insyaAllah kalau pergi raya rumah farishah, seringgit dalam tangan, kang bagi rm50, subuhku bagi rm6, ummimq bagi seringgit. semua ada la rm56. itu pun seringgit bagi khairol leo :p

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 23:09


RM56 tu jangan lupa nak bagi 3 ye.... anta 1/3, ana 1/3 dan Farishah 1/3... baru adil............. :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 23:17


boleh tak ada hal. emm, lupa itu belum lagi campur duit raya JK idulfitri ukhwah nanti, rm100 dah tentu dalam tangan (:

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 07-11-05 23:21


terima kasih lah ibnu musa kerana tak melupakn bahagian saya...ish tak sabar nya nak dapat duit raya dari lidah penguhunus...slepas saya kire2...kalau RM56 tu dibagi 3..ada lah dapat RM18 seorang...wah banyaknye....hehe...

ps: lidah penguhunus apa add?tinggal mana?balik berapa?kawasan mana?tak sabar nak serbu ni...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 23:23


lidah-penghunus kena kunci elok2 pintu bilik tu, nanti cik Farishah serbu....... :lol:

gurau saja jangan marah..................... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 23:23


sabar lah sahabat. saya belum collect lagi dari nama2 tertera, lebih2 lagi brader kang hehehe. bukan 56 lagi syeikh, dah jadi 156. ha kira la sendiri, ana tak reti matematik.

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-11-05 10:37


Dapat satu sampul duit raya daripada kak long, heheh.

Dah beso2 ni pun umur dah mencecah 20-an pun dapat jugak....:-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

al-biruni03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1583
Posting: 237
Dari: bukit kapar,klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-05 10:57


assalamualaikum..
duit raya./. erm tak la banyak sangat adalah lebih kuran satu guni beras.. hehehe..
tak la.. seratus lebih saja.. rezeki...

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-biruni03Profil   Hantar PM kepada al-biruni03   Pergi ke al-biruni03's Website   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-11-05 12:09


nampak gayanya tahun paling sedih... duit raya pun tak dapat.. kad raya pun tak dapat... semua main hantar SMS saja... :-(


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-11-05 14:46


dalam usia dah meningkt ni, tak ada siapa nak bagi duit raya... bagi duit raya kat budak2 adala...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-05 16:13


Pada 07-11-05 23:07 , lidah-penghunus posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum.
amboihh linn jauh merudumnya tu, dari 600 ke 12 ringgit saja. um pun tak begitu. kena buat post mortem tu. apapun itu rezeki anti.

saya tahun insyaAllah kalau pergi raya rumah farishah, seringgit dalam tangan, kang bagi rm50, subuhku bagi rm6, ummimq bagi seringgit. semua ada la rm56. itu pun seringgit bagi khairol leo :p



tu laaa... dulu saya merantau, dok jauh dari keluarga... so dapat la duit dari insan2 pemurah... konon2nya boleh buat belanja... sekarang ini dah kerja, dekat sangat-sangat dengan rumah... so tak ada sebab nak dapat banyak macam dulu...
[ Telah diedit oleh: Linn pada 08-11-05 16:15 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-05 10:31


Pada 07-11-05 18:00 , islamicboy posting:

!!! QUOTE !!!

duit raya RM 65...

kad raya 9 keping...

sms raya fuhhhhh terlalu banyak...


lebih kurang la kita...
:-) :-) :-)

ps:alhamdulillah...ada jugak orang ingat kat kita..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-11-05 12:17


banyaknyer duit raya lubaina...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

qhal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11344
Posting: 385
Dari: (((Selangor)))

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-05 14:30


kecik - kecik dulu banyakla diut, sekarang dah tua bangka ini,
sedara mara saja yang beri,,,,,,
itupon susah nak jumpa, once in the year sahaja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qhalProfil   Hantar PM kepada qhal   Quote dan BalasQuote

muslim_84
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 997
Posting: 128
Dari: Tanah Merah, Kelantan Darul Serambi Mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-11-05 14:32


kita pulak tak dapat duit raya, tapi kita pulak yang bagi duit raya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslim_84Profil   Hantar PM kepada muslim_84   Pergi ke muslim_84's Website   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-11-05 14:34


RM145.00 - dah tua┬▓ pun dapat lagi.....dah orang nak bagi, kalau menolak tak kesampaian pula hajat orang yang memberi duit raya tu.

kasihan pada mereka sebab tak dapat buat pahala.

thank you.

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

keon_5889
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16637
Posting: 53
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 26-11-05 12:20


saya dapat kad raya banyak lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For keon_5889Profil   Hantar PM kepada keon_5889   Quote dan BalasQuote

mslina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2005
Ahli No: 17798
Posting: 174
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 26-11-05 18:44


rm100++
kira ok la ni..alhamdulillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For mslinaProfil   Hantar PM kepada mslina   Quote dan BalasQuote

wardatullah
Warga Rasmi
Menyertai: 13.10.2004
Ahli No: 11805
Posting: 18
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-11-05 19:12


huhu..tak dapat pun..ayah saja yang kasi..masa kecik2 dulu banyaklah dapat

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardatullahProfil   Hantar PM kepada wardatullah   Quote dan BalasQuote

farhanin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10742
Posting: 326
Dari: di BumI yang Aman PerMAi..

Johor  


posticon Posting pada: 27-11-05 22:22


seronok jugak dapat duit raya banyak.. tapi seronok jugak jadi orang dah besar ni...

anin tak balik raya pun...

adik ada ambil SPM..so dok kat rumah saja..

tapi beraya jugak kat area sini..

ada la sikit duit raya dapat..

ada juga makcik yang bagi lagi banyak pada bebudak yang dah masuk u ni..

seminggu lepas tu kami ke KL..

ingat balik KL nak beraya lagi sakan.. hehe

tapi kami accident.. Allah Maha perancang.. teruk jugak..

treler lori yang langgar.. hurm...

alhamdulillah tak ada yang luka teruk..

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhaninProfil   Hantar PM kepada farhanin   Quote dan BalasQuote

kalimahsuci
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.11.2005
Ahli No: 20495
Posting: 38
Dari: bumi Allah

malaysia  


posticon Posting pada: 28-11-05 00:22


alhamdulilah..... :-di
saya dapat adalah lebih RM150+++ :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kalimahsuciProfil   Hantar PM kepada kalimahsuci   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-12-05 15:50


duit raya taun ini... boleh la... :-di
kad raya sikit.. orang sekarang suka pakai sms saja... dengan e-card saja... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.234525 saat. Lajunya....