Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Air dari gunung, mengalir, berpecah akhirnya bertemu semula di laut
-- Peribahasa Lama

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 228
Ahli: 0
Jumlah: 228




  Yang Masuk Ke Sini
Rashdin: 1 hari, 17 jam, 44 minit yang lalu
khalifah: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 24 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: ~ MOHON MAAF DARI SEMUA ~


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» ~ MOHON MAAF DARI SEMUA ~

Please Mendaftar To Post


Oleh ~ MOHON MAAF DARI SEMUA ~

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-07-03 19:13


Bismillahirrahmanirrahim.....
Assalamualaikum warakhmatullah....

Kepada sahabat2 semua yang mengenali diri ana, di sini, ana zam rizal ingin memohon sejuta kemaafan dari sahabat semua jika selama ini ada salah dan silap antara ana dan sahabat2 semua....selepas ini, nick ana, zam_rizal takkan lagi muncul di komuniti ukhwah ini..maafkan ana..bukan niat ana untuk meninggalkan komuniti ini, tapi atas sebab2 tertentu yang tak boleh ana beritahu...izinkan pengunduran ana dari komuniti ini...buat Kang, thanks a lot 4 everything....u r the best admin !!..buat majlis tertinggi, do your best!! i know all of u can do it!...buat sahabat2 yang lain, sayangilah komuniti ini...kerana, inilah tempat jalinan ukhwah kita semua....

:: Salam Perpisahan, Wassalam... ::

Assalamualaikum warakhmatullah.....menyemai kasih, memupuk ukhwah

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 21-07-03 10:59


Aik...kenapa ni??Hmmm...
Takpe laa mungkin zam ade alasan sendiri kot..husnuzon...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1921

usa   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 11:45


Aikkk... Ahli yang paling tinggi postingnya dan 10 yang terawal mendaftar nak berhenti? Kenapa ye? Baru saja di JK UIA PJ ada kuiz "Berapakah posting tertinggi di Komuniti Ukhwah?"

Tak apalah Zam.... mungkin ada sebab tertentu. Namun berhenti terus jangan sekali. Berehatlah jika perlu, nanti suatu hari, bila masalah semua telah selesai, masuklah kembali. Di sini kita bertemu, berukhwah, takkan nak pegi gitu saja.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

me_myself
Warga Rasmi
Menyertai: 21.07.2003
Ahli No: 2494
Posting: 4
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 12:31


Assalamualaikum warakhmatullah....

hmm...takpelah...mungkin dia rasa dia tak layak lagi untuk menjaga komuniti ni....itu hak peribadi kan...so, kita takleh la paksa sesapa dalam membuat keputusan....cuma saya sependapat ngan Kang..pi la rehat dulu...nanti kalu terbukak hati, join la balik komuniti ni....hmm..atau mungkin Kang patut cari pegantinya......

Wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For me_myselfProfil   Hantar PM kepada me_myself   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 09:45


waalaikumussalam...

betuul kata kang tu.. kalau ada masalah,, berehatla dulu nanti dah ok.. jangan lupa jenguk kami di sini.. kalau terputus di sini pon.. ukhwah yang tersemi di alam nyata tu jangan pula dileraikan sahaja...

ok zam.. thanks utk segala jasa zam selama di sini... dan utk jk pantai timur dahulu..

ukhwah fillah abadan abada....


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1446
Posting: 261
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-07-03 15:16


eh..zam_rizal nak pegi mana ni??
macam mana dengan topik kat bawah ni??
Quote:
~ Wakil IPT Ukhwah.Com ~



apa-apa pun...selamat berjuang..semoga bertemu lagi di ukhwah.com ni...

-----------------

Tertawalah pada segala cubaan, kerana dunia ini hanya kosong belaka, terimalah sepuluh kekalahan sebelum menerima satu kemenangan


Bookmark and Share

    


  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Pergi ke AnisAqilah's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 15:34


ish sedihlah plak....dah pk masak2 ker zam????abg pun nak minta maaf kat zam,,,semoga kamu berjaya didlm apa jua bidang yg kamu ceburi...

p/s
tak masuk ukhwah tak bererti tak boleh berhubung lagi kan!!!!!!!

-----------------
khalifah Allah di muka bumi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 16:40


akhi [B]zam_rizal[/B],apsal xleh join komuniti nie lagi...??
ader masalah ker..??
ana pun mintak maaf jugak kat akhi zam kalu ader salah silap.....
kalu akhi zam takde,maknanyer jk pantai timur 2 yg dirancang sendiri oleh akhi zam tak diaderkanlah...???

-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

nilamSarah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 463
Posting: 136
Dari: presint 9,putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-07-03 00:54


kenape? ape sebabĀ² nyer? sara pun nak mintak maaf kalau ade terbuat silap

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nilamSarahProfil   Hantar PM kepada nilamSarah   Quote dan BalasQuote

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 01:59


waalaikumusalam wbt..

isk!!sedihnya ana biler dgr akh zam_rizal nak mengundur diri..hmm..tapi kenapa?? apa pun semoga anta success selalu..

-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 08:16


Kenapa zam iskh..sedihnyer...apepun jangan lupekan kitorang kat sini...

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 13:47


waalaikumsalam wrt wbt...

kenape akh zam_rizal nak undur kan diri.
selama ni anta yg menceriakan uhkwah.com ni.
lepas ni dah kuranglah keceriaan dalam laman ni.
tak per la kalau itu adalah keputusan anta, tp anta masih bergelar ahli komuniti ukhwah.com ni kan??? kalau anta tak leh dah nak masuk sini, join la mana-mana JK yg dianjurkan oleh sahabat kat sini.

ukhwah yg dah terjalin sekian lama, takkan nak dibiarkan putus cam tu aje?

ape-ape pon, anta ada alasan sendiri dan ana hormati keputusan anta tu.
ana mohon kemaafan jua andai selama ini ana ada terbuat silap ngan anta.

salam ukhwah abadan abada


Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 23-07-03 14:23


assalammualaikum...
kenapa zam nihh nak undurr diri aper masalahnya...
kalu bolehh kita bawakk berbincang....
semoga ukhwah yang terjalin berkekal selamam nya didunia dan akhirat..
wasssalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-07-03 17:40


Salam'alaik..
Minta maaf hari ni baru tersedar..
Kenapa zam apa pun jangan paksa diri..Insya Allah..satu hari nanti kalau dah free datang la jenguk dekat sini lagi..



-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

mafal_katarsis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2169
Posting: 228
Dari: -:tAnAH nAn BeRtUaH:-

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 26-07-03 14:28


>hari nie baru terperasaan gak tentang zam nak quit...
>takper berehat dulu..nanti bila semua ok boleh join balik...

-----------------
[IMG]http://redoks.net/redoks/themes/fiappleblue210/forums/images/logo.gif[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mafal_katarsisProfil   Hantar PM kepada mafal_katarsis   Pergi ke mafal_katarsis's Website   Quote dan BalasQuote

zieka
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 583
Posting: 66
Dari: MMU

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-07-03 15:02


lorr..., awat smpi nak kuar dari komuniti ni??? dah pk memasak ke? walau apepon keputusannye, jgn lupekan kami disini yer!

-----------------
Harta menjamin dunia. Iman menjamin akhirat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziekaProfil   Hantar PM kepada zieka   Pergi ke zieka's Website   Quote dan BalasQuote

nur_yakin
Warga Rasmi
Menyertai: 25.07.2003
Ahli No: 2614
Posting: 7
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 31-07-03 13:33


waalaikumussalam....

lah da nak pegi?
kita baru jak register kat ukhwah.

kat sini best.
banyak benda yang kita bleh blajar.
tapi takpe yang pentig dimana jua kita
berada kita tetap bersama Islam.
teruskan perjuangan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_yakinProfil   Hantar PM kepada nur_yakin   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 31-07-03 15:39


erm......ana nak nasyid skit...

..bertahun kita bersama...
satu cita-cita..memupuk ukhwah kita semua...
segala onak dan duri...sama ditempuhi..
menuju...redha ilahi...

setiap..pertemuan ada perpisahan..
demikianlah lumrahnya alam..
tiada yang dapat lari...
tentuan ilahi..
semuanya tertulis sejak azali..

sekarang masa berpisah..
kenangan pahit indah..
tentu terpahat di sanubari...
mmafkan silap dan salah..
kita insan yang lemah..
yang kuasa hanya rabbul izzati...

doakanlah kebahagiaan..
ditetapkan iman....
tabah..menempuh semua cabaran...
mudah mudahan semua...ditentukan syurga..
bahagia..mendapat restu yang esa...



Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

putera_manis
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 22
Posting: 593
Dari: Segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-08-03 19:14


hah???......sungguh mengejutkan......pemergiannya menjadi suatu misteri...mengapa kita ditemukan.....dan akhirnya kita dipisahkan....apapun.....putera mintak maaf jugak kalau ada salah dengan abang zam....setiap yang bertemu pasti akan berpisah....

-----------------

MAta BErtENTanG,kAn tIMBul kaSIH SAyanG....
HAti berTEMU HatI,KAn laHIr rASa kaSIh.....
BiLA dAHI BERtemu SEjaDah,BAruKAN teRAsA KeBESaraN iLAhi...
KetENAngan Jua DiPerolehi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_manisProfil   Hantar PM kepada putera_manis   Quote dan BalasQuote

syurga_ik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 309
Posting: 195
Dari: Australia

australia  


posticon Posting pada: 23-08-03 10:39


selamat tinggal........

pertemuan kite di suatu hari
meniti kan ukhuwah yg sejati...


-----------------
salam ukhwwah wa mahabbah fillah lakum

Bookmark and Share

    


  Member Information For syurga_ikProfil   Hantar PM kepada syurga_ik   Quote dan BalasQuote

Ahmad25
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 703
Posting: 40
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 18:58


Assalamualaikum....

Ana baru berapa bulan dekat komuniti ni dah ada esekutif yang terpaksa pergi. Walaupun begitu ana harap anta berjaya dalam menempuhi hari yang mendatang. Insyaallah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ahmad25Profil   Hantar PM kepada Ahmad25   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 21:47


Assalamualaikum....


--- ana tetap akan bersama komuniti ukhwah !! ---

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1446
Posting: 261
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-08-03 10:08



TERUSKAN PERJUANGAN !!!

pantang menyerah sebelum menang......

-----------------

Tertawalah pada segala cubaan, kerana dunia ini hanya kosong belaka, terimalah sepuluh kekalahan sebelum menerima satu kemenangan


Bookmark and Share

    


  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Pergi ke AnisAqilah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.13268 saat. Lajunya....