Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dengan siapa anda bergaul, itulah ganmbaran masa depan anda
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 87
Ahli: 0
Jumlah: 87




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: JK Hospital Akan Kembali...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» JK Hospital Akan Kembali...

Please Mendaftar To Post


Oleh JK Hospital Akan Kembali...

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 16:21


Assalamualaikum...insya'llah jika tiada apa-apa halangan...

JEJAK KASIH HOSPITAL SEREMBAN (JK Hospital) kali ke2 bagi tahun 2005 akan kembali...bila tarikhnya :-? itu semua dalam proses perbincangan terakhir...nantikan kemunculannya semula...kami memerlukan kejesama kepada anda semua warga ukhwah untuk turun beramai-ramai untuk menjayakannya.......sekian :-)


segala maklumat terbaru akan diupdatekn disini........ ;-)
jumpa lagi :-di



wassalam...... 8-)

~AmAl KeRaNa AlLaH,hIdUp MuLiA,mAtI sYaHi~

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

m_aisya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15383
Posting: 107
Dari: hoMe

mauritius  


posticon Posting pada: 02-10-05 09:57


assalamualaikum
jk hospital..??
macam mana tu..??

Bookmark and Share

    


  Member Information For m_aisyaProfil   Hantar PM kepada m_aisya   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 02-10-05 10:07


Assalamualaikum wwt....

JK HOSPITAL... wah bagusnya.. ;-)
saya sekarang ini stay kat seremban.... :-)
InsyaALLAH..i will be there ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-05 12:57


bertemu kembali...salam ramadhan pada semua.semoga kita mendapat berkat didalam bulan yang mulia ini..alhamdulillah segala apa yang diusahakan hampir trlaksana dengan izin dari-Nya.

Hari ini saya selaku wakil daripada ukhwah.com telah mengadakan prbincangan dengan pusat kaunseling majlis agama islam seremban yang bertempat di tingkat 3 terminal One seremban...segala perbincangan berjalan lancar dan segala apa yang diusulkan untuk program JK Hospital pada bulan disember ni telah diterima oleh ketua kaunselornya iaitu en.azman...beliau merupakan salah seorang ahli sukarelawan hospital seremban..insya'allah satu mesyuarat penting antara majlis tertinggi ukhwah bersama dengan pihak2 yang terlibat dengan program JK Hospital seremban ini akan diadakan dalam masa terdekat ini...Doakan semoga kita semua akan bersama-sama untuk menjayakannya.......


sekian...

~AmAl KeRaNa AlLaH,hIdUp MuLiA,mAtI sYaHiD~ ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 07-10-05 13:32


aiwah..caiyOO umi..caiyOO..
hehhe.. siap bagi mesej pada ana..
bila cuti..huhu.. bila buke sem..??
hehe.. insyaALLAH.. ada rezeki.. ana join jk ni..
Kalau xmelintang mmbujur..bw adik.. try ajak kwns area n9 tu..

haa..puteri_qistina.. dok dokek tu.. xjoin..sjo..laaa..hehehe..
ajaks gengs... ajak orang kmpung tu...hehhee..

ilalliqa'.. :-di :-di :lol: :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-05 08:38


thanks shida....rajin turun kemana-mana JK yang dianjurkan..Kalau xbawak geng2nya turun sesorang pun jadikan... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-05 08:43


Pada 02-10-05 09:57 , m_aisya posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum
jk hospital..??
macam mana tu..??



JK Hospital adalah salah satau aktiviti dialam nyata yang dianjurkan oleh pihak ukhwah...yang diberi nama Jejak Kasih Hospital Seremban(JK Hospital Seremban)..itulah nama singkatannya........ada banyak aktiviti yang bermanfaat telah dirancang dan disediakan...ok...nantikan ketibaannya.....insya'allah :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-10-05 11:06


Insya-Allaah Akan kembali JK Hospital squel ke - 2
Betul Umi ? OKlah apaun jangan segan nak ke Hospital hehehe
Teringat waktu pergi Seremban pergi pusing - pusing kat Bandar cari Hospital ikut peta lama....pulak tu... 1 jam dok cari...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

amyra_myra
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4282
Posting: 584
Dari: Taiping night safari

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-05 15:46


taiping tak ada ke? jk hospital taiping pun best juga..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For amyra_myraProfil   Hantar PM kepada amyra_myra   Quote dan BalasQuote

sazuwi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13185
Posting: 204
Dari: Seremban Yang Permai

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-05 18:33


bila ek....tak sabar nak pergi...dekat saja ini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sazuwiProfil   Hantar PM kepada sazuwi   Pergi ke sazuwi's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-05 22:06


Pada 08-10-05 11:06 , Prof_Muslim posting:

!!! QUOTE !!!

Insya-Allaah Akan kembali JK Hospital squel ke - 2
Betul Umi ? OKlah apaun jangan segan nak ke Hospital hehehe
Teringat waktu pergi Seremban pergi pusing - pusing kat Bandar cari Hospital ikut peta lama....pulak tu... 1 jam dok cari...



betul prof...jangan lupa mai meeting aaaahhhhhhhh...awak tu orng penting ye...kehadiran adalah diwajibkn... :oops: ...jangan tersesatlah pulak nak sampai kat terminal one tu.. :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-10-05 22:04


Yelaa... kawe nokgi la ning....
wajib pulak itu.... hehee

Insya-Allah akan sampai .....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

shaharatul_qibtiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.10.2003
Ahli No: 4002
Posting: 173

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-10-05 00:37


Assalamualaikum...

tahniah umi....nanti saya dan selembut salju akan menyusul...InsyaAllah! smpi jmpa nanti..harap-harap free lah time tu ehh...

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For shaharatul_qibtiahProfil   Hantar PM kepada shaharatul_qibtiah   Quote dan BalasQuote

af_zubaiti
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2005
Ahli No: 18828
Posting: 107
Dari: Gombak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-10-05 09:43


Assalamualikum...

Alhamdulillah...moga berjaya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For af_zubaitiProfil   Hantar PM kepada af_zubaiti   Quote dan BalasQuote

Mata_Pena
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.08.2005
Ahli No: 18232
Posting: 31
Dari: kat mana-mana saja...bumi allahkn Luas

egypt  


posticon Posting pada: 11-10-05 22:38


insya'allah kak,saya akan sampai...teringin nak pergi berJK ni bersama sahabat2 seUKHWAH....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Mata_PenaProfil   Hantar PM kepada Mata_Pena   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 23:51


Melihat kesungguhan dan komitmen Setiausaha Event kita ini, kita yakin JK kali ini akan berjaya dan mencatat kecemerlangan.

Untuk kenangan: JK Hospital 2004 (1):



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-10-05 00:01


Wah Terima kasih Kang ..paparkan gambar ini kat sini...
Wah sayunya ...rasa saja nak masuk Hospital ....tapi Hospital Seremban saja...heehehe ( maksud tersirat )

Gambar masa menang semua hadiah...tu....
Yang nompang gambar sekali agaknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-10-05 08:11


Moga kemeriahan JK Hospital dahulu akan berulang lagi malah lebih hebat lagi. Good Luck untuk Umi dan jenteranya.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-10-05 08:15


terharunya kang...teringat kembali kemeriahan waktu JK Hospital 2004 yang lalu...itu JK Hospital yang pertama...insya'allah bulan disember ni menyusul pula JK Hospital untuk kali ke dua..rasa macam xsabaq2 ni...:)......pasti gempaq kan,semua ahli2 ukhwah dan warga hospital seremban(doktor2,nurse2 dan penghuni wad2) sama2 turut menjayakannya macam tahun yang sudah...;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

nita
Warga Rasmi
Menyertai: 22.11.2005
Ahli No: 20428
Posting: 6

Melaka  


posticon Posting pada: 23-11-05 21:13


assallammualaikum...
semoga berjaya ye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nitaProfil   Hantar PM kepada nita   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-11-05 23:01


bila tarikhnya?
nak join boleh?
apa aktivitinya?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-11-05 10:23


bersama2 memeriahkan JK ni,insyaAllah...yang penting boleh eratkan ukhwah dan juga timba pengalaman....sesiapa yang nak jadi nurse or doktor tu, joinlah sekali..heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-11-05 21:50


kat semban? mesti best kan...insya'allah, ada rezeki nak juga pergi...


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-11-05 11:37


Pada 23-11-05 23:01 , nurman posting:

!!! QUOTE !!!

bila tarikhnya?
nak join boleh?
apa aktivitinya?


setakat ni tarikh dan masa yang muktamad belum dapat dipastikan lagi...tapi apa yang pasti ianya akan dibawa kepada awal tahun 2006 ni..disebabkan oleh beberapa perkara yang tidak dapat dielakkan..diharap bersabaq semua...doakan semoga tiada apa-apa halangan jua rintangan untuk kita semua sama-sama turun menjayakan JK HOSPITAL seremban kali ke2 ni... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-11-05 13:02


dah tak sabar ni.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-11-05 13:05


Ok gud luck, Amin!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

farhanin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10742
Posting: 326
Dari: di BumI yang Aman PerMAi..

Johor  


posticon Posting pada: 01-12-05 10:37


insya aLLAH.. KAK umi mesej ye nanti.. kalau berkesempatan.. insya Allah saya join.. kak bagitahu saya ye..
terima kasih

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhaninProfil   Hantar PM kepada farhanin   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-12-05 16:25


nak join sangat..
tapi tak dapat..
tengah praktikum ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-12-05 18:51


Ee.. seronoknya! kat Seremban?.. hue~ nasib baik dekat saja :) jangan lupa count me in ye! ;) (Kalau tarikhnya sesuai)..

Rindu kat sister2 tu~:di huhue..

lah.. ada cadangan tarikh.. kalau boleh buatlah akhir Disember.. sebab hanya masa itu saja IIUM Kuantan cuti.. so, bolehlah ana pergi dengan kakak.. :di kalau tak boleh pun, tak apa.. :) Ikut pengarahlah.. hehe
[ Telah diedit oleh: SyAhEeDa pada 01-12-05 18:54 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 01:13


maaf kepada semua...
insya'allah apa yang saya dan para ajk juga MT ukhwah usahakan untuk JK Hospital 2 akan dilaksanakan jgf tidak lama lagi...insya'allah tahun 2006 bakal mengulangi kemeriahan JK Hospital 2004 yang lalu..;)

:::AMIN:::

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 01:41


Pada 13-04-06 01:13 , NaZa_FirmaN posting:

!!! QUOTE !!!

maaf kepada semua...
insya'allah apa yang saya dan para ajk juga MT ukhwah usahakan untuk JK Hospital 2 akan dilaksanakan jgf tidak lama lagi...insya'allah tahun 2006 bakal mengulangi kemeriahan JK Hospital 2004 yang lalu..;)

:::AMIN:::



AMIN,INSYAALLAH..
moga ALLAH permudahkan kerja amal ini...
Kalau takdak aral melintang boleh ana join sekali...

Moga berjaya... :)


-----------------
SENYUMSOKMO (^_^)


Bookmark and Share

    


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.109758 saat. Lajunya....