Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-04-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa menempatkan dirinya di tempat yang menimbulkan persangkaan maka janganlah menyesal kalau orang menyangka buruk padanya
-- Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
Kang: 8 hari yang lalu
lidah-penghunus: 10 hari yang lalu
muslimin23: 18 hari yang lalu


Kelakar
Topik: cUcUr Ud4nG


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» cUcUr Ud4nG

Please Mendaftar To Post


Oleh cUcUr Ud4nG

diny
Warga 5 Bintang
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14571
Posting: 372
Dari: Malaysia Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 31-08-05 03:18


Baca lah lawak bodo kat bawah ini...


Ada seorang bekas samseng tu dia dan wifenya jual cucur udang setelah dia insaf dan tidak mengaktifkan dirinya dalam bidang kesamsingan lagi...

setelah beberapa tahun berniaga maka terkenallah cucurnya seantero negerinya... dan pada satu hari dengan tiba2 datangla sekumpulan manusia yang jugak samseng sepertinya satu ketika dulu hendak merasa sendiri kelazatan cucurnya seperti yang diperkatakan ramai makhluk... maka sekumpulan samseng tu pun memborong habis kesemua cucurnya... dengan lahapnya ketua samseng tu merasmikan dulu merasai cucur tersebut...dan
dengan tak semene2 ketua samseng tu pun kata...

" dah banyak ketul aku makan cucur ni... tapi satu ekor udang pun aku tak nampak"

dan penjual cucur udang rasa bengang tahap maksima apabila disindir begitu... dia pun selinsingkan lengan baju dan berkata dengan selambanya...

"ooooo... cucur udang aku tak ada udang anda bising... tu... orang yang jual cucur badak tapi tak ada badak... anda tak bising pulak"

haha..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinyProfil   Hantar PM kepada diny   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 31-08-05 08:59


Habis tu kuih Badak Berendam dia simpan badak kat mana? Badak tu berendam kat rumah ke? hahahahahaaha.... Lawak jugak lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

eNira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2005
Ahli No: 17047
Posting: 102
Dari: somewhere in Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-05 11:40


hehehehe....lawak juga...tak psal2 kena marah...kan dah kena....

Bookmark and Share

    


  Member Information For eNiraProfil   Hantar PM kepada eNira   Quote dan BalasQuote

id4h
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.11.2003
Ahli No: 5378
Posting: 60
Dari: parit buntar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-08-05 21:23


huhu.... :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For id4hProfil   Hantar PM kepada id4h   Quote dan BalasQuote

qistina_05
Warga Rasmi
Menyertai: 21.11.2004
Ahli No: 12485
Posting: 12
Dari: Pasir puteh

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-08-05 21:51


hahaha.....lawak nya..bodoh jugak samseng tuu yerrr

Bookmark and Share

    


  Member Information For qistina_05Profil   Hantar PM kepada qistina_05   Pergi ke qistina_05's Website   Quote dan BalasQuote

Mencari_Erti
Warga Rasmi
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18496
Posting: 8
Dari: Depan Komputer

netherlands  


posticon Posting pada: 31-08-05 22:33


Samseng samseng samseng samseng

Bookmark and Share

    


  Member Information For Mencari_ErtiProfil   Hantar PM kepada Mencari_Erti   Pergi ke Mencari_Erti's Website   Quote dan BalasQuote

nuriman21
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15380
Posting: 24
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 02-09-05 10:13


lawak2

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuriman21Profil   Hantar PM kepada nuriman21   Pergi ke nuriman21's Website   Quote dan BalasQuote

Aneeqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.10.2004
Ahli No: 11976
Posting: 151
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-09-05 14:07


kihkihkih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AneeqahProfil   Hantar PM kepada Aneeqah   Pergi ke Aneeqah's Website   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-09-05 15:09


:roll: anda ini....,adeeer jeee benda nya :lol: :lol: :lol:


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

srikandisutera
WARGA SETIA
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15726
Posting: 444
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 03-09-05 15:20


susah nak meniaga macam ni...cucur kodok pula?mana kodok nya?

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisuteraProfil   Hantar PM kepada srikandisutera   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-09-05 15:34


paling tak pun bubuh lah at least sekor udang ke... baru sesuai dengan namanya... kekeke

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.126533 saat. Lajunya....