Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-08-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-- ali-Imran: 139

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 18 hari yang lalu
muslimiman: 23 hari yang lalu
tornado: 43 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: borang kemasukan upsi-november 2005/2006


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» borang kemasukan upsi-november 2005/2006

Please Mendaftar To Post


Oleh borang kemasukan upsi-november 2005/2006

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 08:37


assalammualaikum..
bila borang kemasukan upsi sesi kedua 2005 dikeluarkan?
iman harap sahabat semua boleh beritahu iman bila borang ini akan dikeluarkan...
[ Telah diedit oleh: imansyazwani pada 29-08-05 08:38 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 29-08-05 09:12


Ana pun tak tahu...Tapi selalunya diiklankan kat surat khabar. Ada cita- cita nak belajar kat UPSI ke...?
[ Telah diedit oleh: mizie_hafiz80 pada 29-08-05 09:12 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 09:28


iman tak kisah kat mana-mana pun...
janji dapat sambung belajar..
tma kasih kena menjawab.
tapi selalu nya bila borang itu dikeluarkan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 29-08-05 09:37


ehem

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

Sweetie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14340
Posting: 121
Dari: Galaksi Bima Sakti

Perak  


posticon Posting pada: 29-08-05 09:53


selalunya sekitar hujung bulan september/awal bulan oktober..rajin2la baca s/khabar..

Bookmark and Share

    


  Member Information For SweetieProfil   Hantar PM kepada Sweetie   Pergi ke Sweetie's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 11:13


Pada 29-08-05 09:53 , Sweetie posting:

!!! QUOTE !!!

selalunya sekitar hujung bulan september/awal bulan oktober..rajin2la baca s/khabar..


erm..rajin2la baca surat khabar...
kalau ta pun..
cubalah suef ke laman web upsi..www.upsi.edu.my...

ps: kalau berjaya aply...saya na ucapkan..
     selamat menjadi warga anak kandung suluh budiman...
     :-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 12:08


iman dah suef laman web upsi sebelum ini...
maksud iman sebelum iman buka topik ini.
ada cta pasal kemasukan november tetapi tak dah pula beri tahu pasal bila borang itu dikeluarkan dan bagaimana cara untuk mendapatkan nya..
apa pun thanks buat sahabat ukwah sekalian kerana sudi post tajuk ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

alin1605
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10792
Posting: 281
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 12:25


assalamaualaikum wbt...

biasanya dalam newspaper ada maklumkan pasal borang2 kemasukan ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

Sweetie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14340
Posting: 121
Dari: Galaksi Bima Sakti

Perak  


posticon Posting pada: 31-08-05 03:47


kalau nak borang, boleh datang sendiri ke UPSI..
dulu selalu juga tolong ambilkan borang untuk kawan┬▓ yang nak..
ada cara lain tapi saya tak berapa pasti..
nanti borang dah keluar, InsyaAllah saya umumkan disini ye :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For SweetieProfil   Hantar PM kepada Sweetie   Pergi ke Sweetie's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 31-08-05 08:51


uitm dah lama dah keluar...nak juga lee upsi...harap ada sudi gitau yeeee

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

MaWaR84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.04.2005
Ahli No: 15963
Posting: 321
Dari: ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-08-05 11:25


assalamualaikum..kita duk UPSI sekarang....
borang keluar dalam bulan 9 agaknya...tapi xpasti...kalau nak suruh kita amblkan boleh jee...bagi private msj...nanti kte bagi no contact ekek

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaWaR84Profil   Hantar PM kepada MaWaR84   Quote dan BalasQuote

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-09-05 09:10


thanks mawar dan Sweetie.....
nanti kalau borang dah keluar jangan lpa bagi tahu iman tau..
uitm itu iman ada jugak apply..

Bookmark and Share

    


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-09-05 09:55


Pada 01-09-05 09:10 , imansyazwani posting:

!!! QUOTE !!!

thanks mawar dan Sweetie.....
nanti kalau borang dah keluar jangan lpa bagi tahu iman tau..
uitm itu iman ada jugak apply..


bagus..bagus..
semangat waja.. ;-)

ps: usaha tangga kejayaan.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

faina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 607
Posting: 151
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-09-05 10:53


MAWAR...SWEETIE
faina pun nak jugak borang tuhhh....
Kalau boleh contact faina nanti ekkkkkk..PM saja...
sbab faina pun tengah nak tolong kawan...dia nak apply upsi gakk...
terima kasihhhhh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainaProfil   Hantar PM kepada faina   Quote dan BalasQuote

Sweetie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14340
Posting: 121
Dari: Galaksi Bima Sakti

Perak  


posticon Posting pada: 09-10-05 19:26


Assalamualaikum..

borang kemasukan peringkat ijazah pertama ambilan disember sesi 2005/2006 dah keluar..

permohonan boleh dibuat secara online di www.upsi.edu.my ataupun mohon secara manual.. Borang permohonan secara manual boleh didapati dengan menghantar sampul surat beralamat sendiri bersaiz sekurang-kurangnya 34cm tak 26cm dan bersetem RM 1.00 kepada:
Pejabat Pendaftar,
Bahagian Akademik,
Universiti Pendidikan Sultan Idris,
Kampus Sultan Abdul Jalil Shah,
35900 Tanjong Malim, Perak
(u.p.: Unit Kemasukan, Bahagian Akademik)

ATAU

datang sendiri ke Bahagian Akademik, Universiti Pendidikan Sultan Idris.

Tarikh tutup permohonan adalah pada 27 Oktober 2005.
Permohonan yang lewat tidak akan diproses dan permohonan yang tidak menerima jawapan selepas 31 Disember 2005 adalah dianggap tidak berjaya.


-----------------
Every minute spent angry is sixty seconds of happiness wasted..


Bookmark and Share

    


  Member Information For SweetieProfil   Hantar PM kepada Sweetie   Pergi ke Sweetie's Website   Quote dan BalasQuote

razman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.05.2004
Ahli No: 9196
Posting: 81
Dari: Universiti Utara Malaysia, Sintok

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-10-05 23:14


ok thank you 4 the info

Bookmark and Share

    


  Member Information For razmanProfil   Hantar PM kepada razman   Quote dan BalasQuote

Sweetie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14340
Posting: 121
Dari: Galaksi Bima Sakti

Perak  


posticon Posting pada: 10-10-05 01:37


sama┬▓.. :-di
mari laa ramai┬▓ pakat isi..
ada rezeki, InsyaAllah dapatlaa jadi anak Ibu Kandung Suluh Budiman.. :-di :-di


-----------------
Every minute spent angry is sixty seconds of happiness wasted..


Bookmark and Share

    


  Member Information For SweetieProfil   Hantar PM kepada Sweetie   Pergi ke Sweetie's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 10:05


Pada 10-10-05 01:37 , Sweetie posting:

!!! QUOTE !!!

sama┬▓.. :-di
mari laa ramai┬▓ pakat isi..
ada rezeki, InsyaAllah dapatlaa jadi anak Ibu Kandung Suluh Budiman.. :-di :-di



insyaAllah.sama2lah join kami di sini jadi..
ANAK KANDUNG SULUH BUDIMAN... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 10:07


:-) :-) jom ramai kita applied...mana tau kot2 ada rezeki ke....siapa tau kan... :-P :-di :lol:


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

cadetofficer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.04.2004
Ahli No: 8275
Posting: 129
Dari: LENGGONG

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-10-05 15:18


dulu ada kabar angin, borang kpli dah tak di keluarkan sebab nak ambil lulusan upsi saja jadi cikgu. frust betul.

kabar angin ke betul tu? ada dak maktab kata tak betul!

Bookmark and Share

    


  Member Information For cadetofficerProfil   Hantar PM kepada cadetofficer   Pergi ke cadetofficer's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.104389 saat. Lajunya....