Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
5,000 tahun dulu Confusius berkata, "Belajar!"; 1,500 tahun dahulu ayat Quran pertama ialah, "Baca!"
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 5 hari yang lalu


Copy & Paste
Topik: lelaki handsome dan .......


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Copy & Paste
    »» lelaki handsome dan .......

Please Mendaftar To Post


Oleh lelaki handsome dan .......

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 27-08-05 21:56


Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap:: woow, cool gila...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun
macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yang
diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam
hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan
yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh
perempuan itu!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya
ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok
saja luarannya)...

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya
halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga
memang harus menyayangi...

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar
dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...

kalau lelaki handsome tak mahu bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2
gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mahu bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat
hasilnya ya?...

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas
perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas
perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang
begitu....

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to
cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke
bukan ni?

heheheheh......:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

Aneeqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.10.2004
Ahli No: 11976
Posting: 151
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 10:42


herm...best juga...ensem tak adalah sangat..tapi..manis tu adalah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AneeqahProfil   Hantar PM kepada Aneeqah   Pergi ke Aneeqah's Website   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 30-08-05 23:49


hahahahahah....
perempuan tak jaht macam tu lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 11-04-07 20:20


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

msaidins_85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.11.2006
Ahli No: 27385
Posting: 218
Dari: http://www.msaidins.com/

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-04-07 20:28


Allah lebih indah

Bookmark and Share

    


  Member Information For msaidins_85Profil   Hantar PM kepada msaidins_85   Quote dan BalasQuote

irfanmh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2006
Ahli No: 24748
Posting: 127
Dari: Mersing ---> Kuantan

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 02:08


ana ni walau pun tak berapa handsome, akal tetap cantik tau.
cuma guna tak guna saja.

Bookmark and Share

    


  Member Information For irfanmhProfil   Hantar PM kepada irfanmh   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 13-04-07 02:33


heheheheheee....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 02:44


huhuhuhuh

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 08:53


teruknye...Erm..tpkan..ana rasa prpn taklah seteruk tu... Biar handsome atau tidak...kejadian Allah itu tetapi sempurna.. and nobody perfect except Allah.. ;-)


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 10:52


kasihan kat lelaki xhensem ye....nasib baik lah..saya tgh2...handsome pun tak, xhensem pun tak....hehehehe :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 13:49


salam...
iskhh...saya xderla teruk begitu sekali...handsome ke tidak itu semua ciptaan dan anugerah Allah....xbaik berpandangan begitu..perfect sangat ke kita nak cakap kat org lain begitu??? =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

miss_farhana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25002
Posting: 325
Dari: berpijak pada bumi Tuhan,berbumbungkan langit Tuhan

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-04-07 15:01


apa pulak...tak ada lah sampai begitu sekali...tak pernah pun beza-bezakan orang melalui paras rupa...bukan semua perempuan macam ni lah...ish3

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_farhanaProfil   Hantar PM kepada miss_farhana   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 16:05


erm..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

saffaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14994
Posting: 120
Dari: atas tanah

uganda   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 16:16


handsome 2 berbeza pada pandangan org yang berbeza...
pepatah arab cakap..
kalau kita nak tau seorang 2 handsome or cntik pdmate kita..
makin lama kita tengok..makin handsome pada pandangan mata kita..
tapi jangan amalkn sangat
zina mata pula jdnye..
[ Telah diedit oleh: saffaa pada 13-04-07 16:17 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For saffaaProfil   Hantar PM kepada saffaa   Quote dan BalasQuote

FIENDA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2006
Ahli No: 27433
Posting: 224
Dari: NS

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 20-04-07 13:05


xbaik tau.
tak semua perempuan g2!
jangan samekan semua perempuan!

Bookmark and Share

    


  Member Information For FIENDAProfil   Hantar PM kepada FIENDA   Quote dan BalasQuote

attuffah_humairah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.04.2006
Ahli No: 24196
Posting: 217
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 14:16


huhu sadis!

Bookmark and Share

    


  Member Information For attuffah_humairahProfil   Hantar PM kepada attuffah_humairah   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 14:25


aduhai....

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 20-04-07 14:32


kalau lelaki nampak perempuan cantik tersepak batu,
lelaki cakap:cover cun lah tu!!

kalau nampak perempuan tak cantik tersepak batu,
lelaki cakap:batu besar kat sana tu tak hendak sepak sekali ke....:):)

sori2...saja saja :)


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us

"The Merciful The Compassionate"
[ Telah diedit oleh: ilhammusafir pada 20-04-07 14:34 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 16:33


salam
nobody is perfect ok,
ni lah salah cara pemikiran orang2 yang typical dan konon nya 'perfectionist'



--------------------------------------------------
Ada kebaikan bagi mereka yang mahu berfikir

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

KIKO
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14072
Posting: 251
Dari: Kota Kinabalu Sabah...

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 16:34


hm kalau perempuan cantik pergi clubing...Lelaki akan kata harap muka saja cantik tapi pergi ke tempat maksiat...dan Kalau perempuan tak cantik Pergi ke Clubing...Lelaki akan kata sudah lah tak cANtik pergi lagi ke tempat maksiat....baik duduk rumah saja belajar Menjahit...ada ga pendapatan...he3x :lol:


-----------------
IsWaRa miRaGe TuRbO cHaRGer 4g63.


Bookmark and Share

    


  Member Information For KIKOProfil   Hantar PM kepada KIKO   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-04-07 17:58


Kalau lelaki hansome baca buku..
Perempuan akan cakap : Fuhhh..!! dah lah handsome, rajin pula tu...ni mesti bercita-cita tinggi ni. Cerah masa depan.

Kalau lelaki tak handsome baca buku...
Perempuan akan cakap : Erm...berteman lah dengan buku tu...kalau buku tu ada kaki, dah lama dah buku tu cabut lari.

:P :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 18:13


tapi kebanyakan perempuan adalah begitu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

bayti_jannati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26228
Posting: 220
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 20-04-07 19:52


kenapa nak bandingkan lelaki itu handsome atau tak...
tu kan semua ciptaan Allah...
tak ada yang berbeza....sama saja di sisi Nya

Bookmark and Share

    


  Member Information For bayti_jannatiProfil   Hantar PM kepada bayti_jannati   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 22:15


suka tengok lelaki hitam manis....tak handsome tak apa asal manis rupa...lebih-lebih lagi ada lesung pipt...hehe.... :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

dhamiraqistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13287
Posting: 271

Selangor  


posticon Posting pada: 20-04-07 23:15


tak hemsem tak apa..yang penting sedap mata memndg...bersih..dan tak busuk...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhamiraqistinaProfil   Hantar PM kepada dhamiraqistina   Quote dan BalasQuote

nawzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27687
Posting: 219
Dari: BUMI ALLAH S.W.T.

jordan  


posticon Posting pada: 20-04-07 23:34


isy...isy...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawzahProfil   Hantar PM kepada nawzah   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 00:01


Hehe..ada ke??
sebab tu saya lebih bersikap & berhias secara sederhan saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

sof_wan88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28277
Posting: 127
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 00:07


pandang seseorang tuuu dengan mata hati, bukannya bukan dengan mata semata-mata... Kalau handsome tapi perangai teruk tak ada gunanya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sof_wan88Profil   Hantar PM kepada sof_wan88   Quote dan BalasQuote

Naqeeb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.03.2007
Ahli No: 29367
Posting: 82
Dari: Nusantara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 00:09


Tak tau nak cakap apa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaqeebProfil   Hantar PM kepada Naqeeb   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 21-04-07 00:09


betul...lagi satu,jangan tengok pada harta...tengok hati...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 21-04-07 00:10


Pada 20-04-07 16:33 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!

salam
nobody is perfect ok,
ni lah salah cara pemikiran orang2 yang typical dan konon nya 'perfectionist'



--------------------------------------------------
Ada kebaikan bagi mereka yang mahu berfikir




wsalam bro...
dont take it too serious ok...its just a joke actually...tapi salah tempat pula saya post...da lama da posting tu..sapa lah pulak yang buka balik...not my intention to insult anybody..hemsem or not hemsem...Sorry ye if my posting ada menyinggung sesiapa2...i got it from email i tot wanna share wif u guys e joke...tak tau lah pula ada org take it so seriously...

apa-apa pun betul kata bro alwalid nobody is perfect...

ps: dan im nobody...ok2 im still joking....:D


-----------------
strong minds talk about ideas, weak minds talk about people.
[ Telah diedit oleh: Farishah pada 21-04-07 00:12 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 00:18


Hehehe...Mak saya kata lelaki ni kalau tak handsome tak mengapa, janji duit banyak...Bila dah kerja dan ada duit berderet lah anak dara nak kat kita... :-D


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

darkeye_mania
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.12.2006
Ahli No: 27963
Posting: 157

blank   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 02:12


suka lelaki muka serius.. macho... hahahaa... tak suka lelaki hensem2 sangat, payah nak jaga...

saya tak kisah... asalkan sedap mata sendiri memandang, jangan lah ikut mata orang.. paling penting, saya bahagia ada dia.. tak kisah lah tak handsome sangat ke, xkaya ke, tak ada kereta sport ke..

Bookmark and Share

    


  Member Information For darkeye_maniaProfil   Hantar PM kepada darkeye_mania   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 12:05


hihi i know its a joke,
cuma kadang3 tu rasa seronok menimbulkan provokasi,
menjadi serius di kala semua org bergelak ketawa,
hahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-04-07 13:27


insyaAllah saya tak begitu. handsem macam mana jk perangai tak berkenan tetap tak berkenan, jk tak handsome & buat pkara berkenan di hati tetap akan kata berkenan.sebab hati akan lagi sejuk jk pagi org ikut yang sepatut & rasa selamat serta lebih percaya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 13:30


salam..


hhmmm...ana pun tak tau nak cakap apa.
begitu ke muslimah yang ada kat dunia ini???
fenin....fenin....

rasa-rasanya, tak semua begitu.
(^_^).

:-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 20:17


Pada 21-04-07 00:09 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

betul...lagi satu,jangan tengok pada harta...tengok hati...

di kalangan manusia ni, setahu saya doktor bedah saja yang boleh tengok hati orang :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 21:55


lelaki handsome??? jangan tunding jari pada wanita... sebenarnya wanita zaman sekarang tidak memandang kehenseman llaki tetapi pada personality dan kemampuan... fikir juga kdang2 kalau rupa ada tapi kalau tak agma dan kerjaya tak ada untuk apa??? tak kan lah nak jual rupa handsome betul tak... saya tujukn kepada wanita yang memilih rupa.. buka fikiran anda... bila tua berkedut juga kan??? dan jangan amalkn botox ok??? huhuhuhuu....
wassalm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-04-07 22:03


Kalau tengok rupa mesti model lelaki jadi pilihan, tapi saya nak pandang model lelaki pun tak teringin. he..he..luahan ikhlas dr muslimah ni, jangan pandang serong semua muslimh, tapi pada perempuan tertentu sahaja. sebab yang ptgkan rupa dr agama, pasangan dia pun mesti jenis yang begitu juga jadi dah sepadan seperti surah an-nur, laki2 baik untuk perempuan baik & sebaliknya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-04-07 00:01


rambut sama hitam..
hati len2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

ridz07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.10.2004
Ahli No: 11876
Posting: 102
Dari: Institut Pendidikan Guru Malaysia Kampus Dato' Razali Ismail (IPGM-KDRI), Kuala Terengganu...

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-04-07 00:52


Pada 21-04-07 22:03 , muslimah_jun posting:

!!! QUOTE !!!

Kalau tengok rupa mesti model lelaki jadi pilihan, tapi saya nak pandang model lelaki pun tak teringin. he..he..luahan ikhlas dr muslimah ni, jangan pandang serong semua muslimh, tapi pada perempuan tertentu sahaja. sebab yang ptgkan rupa dr agama, pasangan dia pun mesti jenis yang begitu juga jadi dah sepadan seperti surah an-nur, laki2 baik untuk perempuan baik & sebaliknya.


Betul tu, hanya bukan muslimah sahaja yang memandang kehenseman yang timbul dari nafsu yang membuak2. jadi wahai muslimah sekalian, berhati-hatilah..... jangan ubah diri anda kepada wanita yang menurut hawa nafsunya....


-----------------
العمل لله شعارنا , العمل لله شعارنا


Bookmark and Share

    


  Member Information For ridz07Profil   Hantar PM kepada ridz07   Pergi ke ridz07's Website   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-04-07 07:38


Pada 21-04-07 00:18 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

Hehehe...Mak saya kata lelaki ni kalau tak handsome tak mengapa, janji duit banyak...Bila dah kerja dan ada duit berderet lah anak dara nak kat kita... :-D



:-( mata duitan lah perempuan macam tu..
abislah..tak dapat cinta sejati..kalau bankrap senang-senang saja kena tinggal..cari yang lebih kaya.
:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

sof_wan88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28277
Posting: 127
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 29-04-07 09:19


Kalau handsome tapi hati busuk tak guna juga...

huhuhu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sof_wan88Profil   Hantar PM kepada sof_wan88   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.133953 saat. Lajunya....