Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Layang-layang naik ke udara kerana menentang angin bukan kerana mengikut arah angin

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 208
Ahli: 0
Jumlah: 208




  Yang Masuk Ke Sini
hajime_kindaichi: 14 hari yang lalu


Kelakar
Topik: kelakar punya tau.....


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» kelakar punya tau.....

Please Mendaftar To Post


Oleh kelakar punya tau.....

wafers
Warga Rasmi
Menyertai: 27.06.2003
Ahli No: 1735
Posting: 11
Dari: segamats

Johor  


posticon Posting pada: 16-07-03 11:12


cam ner ek..masa korang tgh makan ayam goreng pakai sudu ngan garpu, tetiba kau punya ayam goteng tue terpelanting kat meja sebelah,dah lah kat meja tue ada orang yang minat kat kau,apa yang kau nak buat yer...mesti malu giler kan.. [IMG]null[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafersProfil   Hantar PM kepada wafers   Pergi ke wafers's Website   Quote dan BalasQuote

kawan82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 859
Posting: 205
Dari: bumi ALLAH

iraq  


posticon Posting pada: 16-07-03 12:37


buat selamber jer...

-----------------

AKU makhluk ciptaan ALLAH S.W.T...
<.::to act cool n to look cool is to be cool::.>

Bookmark and Share

    


  Member Information For kawan82Profil   Hantar PM kepada kawan82   Quote dan BalasQuote

AyuHumaira
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1342
Posting: 294
Dari: IIUM, Garden of Knowledge & Virtue.

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-07-03 12:48


ana akan wat selamba je...pastu gi la kutip balik ayam goreng tu balik...
kalau dia gelak sambil menyindir, ana akan kate, "setiap manusia pasti akan wat kesalahan..sbb kita di dunia,bkn di akhirat, kita manusia bkn malaikat..."

-----------------
Bilaku menjejak tapak ke pasir,
Ikutlah dibelakangku sebagai pejuang,
Bila kuseru,"Perjuangan itu pahit!!"
Maka kau sahut kembali,"Syurga itu manis!!!"
HADIAHKANKU DARAH SYAHIDMU...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AyuHumairaProfil   Hantar PM kepada AyuHumaira   Quote dan BalasQuote

putera_manis
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 22
Posting: 593
Dari: Segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-07-03 14:09


buat selamba je... lepas tu cakap kat dia "takpelah.....saya sedekah kat awak"....

-----------------

MAta BErtENTanG,kAn tIMBul kaSIH SAyanG....
HAti berTEMU HatI,KAn laHIr rASa kaSIh.....
BiLA dAHI BERtemu SEjaDah,BAruKAN teRAsA KeBESaraN iLAhi...
KetENAngan Jua DiPerolehi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_manisProfil   Hantar PM kepada putera_manis   Quote dan BalasQuote

syurga_ik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 309
Posting: 195
Dari: Australia

australia  


posticon Posting pada: 16-07-03 18:12


saye buat bodo je....buat mcm tkde pape berlaku,,,, kalo nak diikutkan paisey jgk ah....hehehehe

-----------------
salam ukhwwah wa mahabbah fillah lakum

Bookmark and Share

    


  Member Information For syurga_ikProfil   Hantar PM kepada syurga_ik   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 16-07-03 22:24


buat selamba je .. pastu minta balik ler ayam tu.. kata kat dia ayam tu boleh terbang plak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-07-03 12:52


stuju stuju...buat bodoh je...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-07-03 15:39


ambik ayam goreng tue,pastu makan depan dia....
kasi dia terliur......tp x baiklah buat mcm tue....


-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

nurafnan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1278
Posting: 34
Dari: MMU

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-07-03 22:41


alaaa..buat cam tak de aper2 yg berlaku....cover sambil control....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurafnanProfil   Hantar PM kepada nurafnan   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-07-03 22:49


kalau saya...
cakap minta maaf n kata laa.. takdir dia.. dapat rezeki saya.. dah terlanjur lepas ke dia.. sroo dia makan.. hehehe

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

farisHaq
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1169
Posting: 212
Dari: s. alam

kuwait   avatar


posticon Posting pada: 20-07-03 11:11


kalau saya, saya pegi kat ayam tu pastu marah kat dia. "ish apsal lari2 ni tak leh duduk diam ker? kan org tgh nak makan nie". edisi coverage baik punya
pastu kita mintak maaf bg pihak ayam kita

-----------------
sudahkah anda melayari ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For farisHaqProfil   Hantar PM kepada farisHaq   Quote dan BalasQuote

pondok_moden
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 260
Posting: 52
Dari: mantel bumi

Pahang  


posticon Posting pada: 26-07-03 12:56


apa kata kalau kita bagi aje ayam goreng tu kat dia terus, oret tak? katekan padanye ayam ni bukan utkku... tapi untukmu sayangku Donia.

-----------------
oddisey


Bookmark and Share

    


  Member Information For pondok_modenProfil   Hantar PM kepada pondok_moden   Quote dan BalasQuote

princess_mia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1671
Posting: 32
Dari: petaling jaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-08-03 01:07


ish....lawak nya event ni...kalau benda ni terjadi kat saya, saya rasa nak buat selamba jer kot...tapi takut gak kalau2 dia datang kat meja kita dengan bawa ayam tu utk kita...hah? cam na tu? time tu kita nak buat apa yek? say thanks je la...wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For princess_miaProfil   Hantar PM kepada princess_mia   Quote dan BalasQuote

bisikan_nurani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1173
Posting: 121
Dari: Balik Pulau

PulauPinang  


posticon Posting pada: 02-08-03 10:55


kalau saya ...mesti tak tau nak buat apa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bisikan_nuraniProfil   Hantar PM kepada bisikan_nurani   Quote dan BalasQuote

adeq_shiFa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 410
Posting: 315
Dari: BuMi

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 07-09-03 20:00


hmm..first expression mestilah malu..
pastu buat peranagi selamba utk cover diri sendiri..
den,ckp ngan org tu..lah..bukan rezeki aku niari..


-----------------
Allah knows what's the best for us ^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq_shiFaProfil   Hantar PM kepada adeq_shiFa   Quote dan BalasQuote

adeq_shiFa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 410
Posting: 315
Dari: BuMi

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 07-09-03 20:01


hmm..first expression mestilah malu..
pastu buat peranagi selamba utk cover diri sendiri..
den,ckp ngan org tu..lah..bukan rezeki aku niari..


-----------------
Allah knows what's the best for us ^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq_shiFaProfil   Hantar PM kepada adeq_shiFa   Quote dan BalasQuote

aL-Miski
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.12.2007
Ahli No: 32058
Posting: 29
Dari: Petaling Jaya

Selangor  


posticon Posting pada: 24-12-07 11:58


kih..kih.... lawak syadid . kalau ana tak tau lah apa nak buat .Cabut larilah dan doa banyak-banyak taknak jumpa dngan orang tu lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-MiskiProfil   Hantar PM kepada aL-Miski   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 24-12-07 12:00


Assalamualaikum
alamak...Kenapa macam terasa ni....macam baru saja pulak berlaku ni..... :cry:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 24-12-07 12:36


haha... buat bodoh saja... :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-12-07 12:39


selamba dan buat-buat tak malu saja.. :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-12-07 12:51


Kalau malu- Ambik kain kat dalam poket lepas tu tutup muka
Kalau tak malu- Jerit kat pengusaha kedai makan, "Woi! Hangpa bagi ayam hidup kat aku!!!"

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 24-12-07 12:53


Pada 24-12-07 12:51 , Al-Mashoori posting:

!!! QUOTE !!!

Kalau malu- Ambik kain kat dalam poket lepas tu tutup muka
Kalau tak malu- Jerit kat pengusaha kedai makan, "Woi! Hangpa bagi ayam hidup kat aku!!!"


:sopan: :sopan: :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-12-07 12:57


Pada 24-12-07 12:51 , Al-Mashoori posting:

!!! QUOTE !!!

Kalau malu- Ambik kain kat dalam poket lepas tu tutup muka
Kalau tak malu- Jerit kat pengusaha kedai makan, "Woi! Hangpa bagi ayam hidup kat aku!!!"


:cry: tragedi...


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-12-07 13:56


Pada 16-07-03 11:12 , wafers posting:

!!! QUOTE !!!

macam mana ek..masa anda tengah makan ayam goreng pakai sudu dengan garpu, tiba-tiba kau punya ayam goteng itu terpelanting kat meja sebelah,dah lah kat meja itu ada orang yang minat kat kau,apa yang kau nak buat ye...mesti malu gila kan..


.. pergi terus makan ayam kat meja sebelah.. dan ucapkan terima kasih kat ayam tu:lol:.. sebab dengan ayam dapat makan semeja dengan orang yang minat aku..:kelip:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

insanie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19223
Posting: 99
Dari: kUANTAN, PAHANG

Pahang  


posticon Posting pada: 24-12-07 14:09


hehehe.. :-)

kawan saya ini pula lain ceritanya... tengah syok2 makan kat kantin, tiba-tiba ayam yang dia makan termasuk kat pinggan saya.. al maklum lah, makan dengan sudu.. lepas itu sebab nak caver punya pasal dia buat lawak bodoh, "ish, ayam aku ini boleh terbang pula". kita orang sampai sakit perut tahan ketawa. kalau ketawa kat situ juga takut dia malu... so bila line clear, kita org gelakkan dia puas2... hahaha... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For insanieProfil   Hantar PM kepada insanie   Quote dan BalasQuote

InsaF82
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.12.2007
Ahli No: 31915
Posting: 22

iraq   avatar


posticon Posting pada: 24-12-07 15:05


Assalamualaikum
huhu... kalau jadi macam tu kat saya... saya akan pergi ambil ayam tu dengan selamba.... lepas itu sampai kat depan dia... saya akan cakap... maaf lah tak pernah pakai garpu, biasanya ikut sunnah, hari ni saja nak try saja(nak cover malu)....
huhuhu... :malu:




  • Cubalah Teladani sebanyak mungkin semua yang ada pada diri Rasulullah S.A.W... kerana ia bergelar SUNNAH...


    -----------------
    sebaik-baik manusia ialah hamba yang BERTAQWA kepada ALLAH...


    Bookmark and Share

  •     


      Member Information For InsaF82Profil   Hantar PM kepada InsaF82   Quote dan BalasQuote

    mohamad

    Menyertai: 04.09.2006
    Ahli No: 26180
    Posting: 3282
    Dari: Pasir Gudang Johor

    yemen   avatar


    posticon Posting pada: 24-12-07 15:07


    wa.... memang malu gila..

    tapi..
    buat macam tak ada apa-apa lah...
    huuu....

    buat-buat macam ada panggilan telefon....lepas itu...terus cabut..

    :-P

    Bookmark and Share

        


      Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

    skater
    WARGA SETIA
    Menyertai: 24.04.2004
    Ahli No: 8611
    Posting: 542
    Dari: Kuala Terengganu

    Terengganu   avatar


    posticon Posting pada: 24-12-07 15:15


    buat dek saja lah... macam tak ada apa apa berlaku

    Bookmark and Share

        


      Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

    ctnurbebo
    WARGA SETIA
    Menyertai: 12.03.2007
    Ahli No: 29142
    Posting: 880
    Dari: seremban

    NegeriSembilan   avatar


    posticon Posting pada: 24-12-07 15:23


    kalau jadi begitu,saya pandang org itu dengan muka yang serius lepas itu pergi kat dia...dengan muka konfiden saya akan cakap "macam biasa ku lihat ayam ini tapi dimn ya???"lepas itu dengan pernah sopan santun saya minta maap dan ambil saja ayam saya...(hak saya itu..)hehehe...adakah aku berani berbuat demikian???hik3....hanya tuhan saja yang tahu...

    Bookmark and Share

        


      Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

    mohamad

    Menyertai: 04.09.2006
    Ahli No: 26180
    Posting: 3282
    Dari: Pasir Gudang Johor

    yemen   avatar


    posticon Posting pada: 24-12-07 15:25


    Pada 24-12-07 15:23 , ctnurbebo posting:

    !!! QUOTE !!!

    kalau jadi begitu,saya pandang org itu dengan muka yang serius lepas itu pergi kat dia...dengan muka konfiden saya akan cakap "macam biasa ku lihat ayam ini tapi dimn ya???"lepas itu dengan pernah sopan santun saya minta maap dan ambil saja ayam saya...(hak saya itu..)hehehe...adakah aku berani berbuat demikian???hik3....hanya tuhan saja yang tahu...

    wah...

    kalau ada orang boleh buat macam ni..
    memang ana tabik 8-)

    berani betul dia ye..
    :-D

    kalau eden, malu....malu


    -----------------
    Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


    Bookmark and Share

        


      Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

    kakisamun
    WARGA SETIA
    Menyertai: 20.05.2003
    Ahli No: 630
    Posting: 2852
    Dari: perut ibuku

    malaysia   avatar


    posticon Posting pada: 24-12-07 15:38


    Pada 24-12-07 15:23 , ctnurbebo posting:

    !!! QUOTE !!!

    kalau jadi begitu,saya pandang org itu dengan muka yang serius lepas itu pergi kat dia...dengan muka konfiden saya akan cakap "macam biasa ku lihat ayam ini tapi dimn ya???"lepas itu dengan pernah sopan santun saya minta maap dan ambil saja ayam saya...(hak saya itu..)hehehe...adakah aku berani berbuat demikian???hik3....hanya tuhan saja yang tahu...


    .. minta2 lah ayam dia terlepas kat meja aku suatu hari nanti.. Amin.. :lol:..

    Bookmark and Share

        


      Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

    broshahir
    -WARGA AMAT SETIA-
    Menyertai: 16.02.2006
    Ahli No: 22775
    Posting: 3376
    Dari: Nibong Tebal

    PulauPinang   avatar


    posticon Posting pada: 24-12-07 15:45


    "eh, hidup pula ayam ni.." seraya mengetuk-ngetuk ayam itu dengan garpu..
    "ok, dah mati saya ambil balik ye... " dengan selambanya..

    Bookmark and Share

        


      Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

    dziaulhaq
    WARGA SETIA
    Menyertai: 10.11.2004
    Ahli No: 12403
    Posting: 563
    Dari: perut IBU

    singapore   avatar


    posticon Posting pada: 24-12-07 18:53


    :: hehe :sopan:


    -----------------



    Bookmark and Share

        


      Member Information For dziaulhaqProfil   Hantar PM kepada dziaulhaq   Quote dan BalasQuote

    vanadium_oksida
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 28.01.2005
    Ahli No: 13944
    Posting: 279
    Dari: manjung ,perak

    Perak  


    posticon Posting pada: 24-12-07 20:42


    buat muka tak bersalah sudah...dah benda jadi nak buat bagaimana...

    Bookmark and Share

        


      Member Information For vanadium_oksidaProfil   Hantar PM kepada vanadium_oksida   Quote dan BalasQuote

    sakinahazzahra
    -WARGA AMAT SETIA-
    Menyertai: 21.08.2007
    Ahli No: 30733
    Posting: 4295
    Dari: rumahku syurgaku

    Sabah   avatar


    posticon Posting pada: 24-12-07 20:53


    Pada 24-12-07 15:45 , broshahir posting:

    !!! QUOTE !!!

    "eh, hidup pula ayam ni.." seraya mengetuk-ngetuk ayam itu dengan garpu..
    "ok, dah mati saya ambil balik ye... " dengan selambanya..



    :lol: macamanalah boleh fikir macam ni :lol:
    mesti orang yang nampak terkebil2 tengok...
    tapi macam sesuai jadi penghuni tingkat 5 HUSM saja
    ataupun bukit padang


    -----------------
    dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


    Bookmark and Share

        


      Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

    qudwah
    WARGA SETIA
    Menyertai: 12.09.2005
    Ahli No: 18903
    Posting: 1899
    Dari: TERENGGANU

    Terengganu   avatar


    posticon Posting pada: 24-12-07 21:53


    kalau saya,buat tak tau saja agaknya...heheh :-D

    Bookmark and Share

        


      Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

    Hibatullah
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 29.04.2007
    Ahli No: 29793
    Posting: 305
    Dari: bumi Allah-sumut

    indonesia   avatar


    posticon Posting pada: 25-12-07 00:46


    hai sakit perut saya menahan gelak kelakarlah, kalau saya pulak buat selamber saja dan bagi senyum kat orang tu, tapi saya malu nak ambik balik ayam tu.

    Bookmark and Share

        


      Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

    sayatetapsaya
    -WARGA AMAT SETIA-
    Menyertai: 12.05.2004
    Ahli No: 8934
    Posting: 5682

    italy  


    posticon Posting pada: 27-12-07 14:18


    Pada 24-12-07 15:45 , broshahir posting:

    !!! QUOTE !!!

    "eh, hidup pula ayam ni.." seraya mengetuk-ngetuk ayam itu dengan garpu..
    "ok, dah mati saya ambil balik ye... " dengan selambanya..


    ni macam en bin jeq.....boleh pulak dia ketuk ikan yang belum mati dan baru dikeluarkan dari poket jaket dia tu.... :lucu:



    Bookmark and Share

        


      Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

    pak_ali
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 05.09.2005
    Ahli No: 18734
    Posting: 256
    Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

    Kedah   avatar


    posticon Posting pada: 27-12-07 14:32


    dengan muka macho toleh sebelah dan cakap "saya belanja awak ayam goreng tu..."


    takpun tengok kat siling lepas itu tengok ayam tu lepas itu senyum dan geleng kepala.....

    selamba duhh.....

    Bookmark and Share

        


      Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

    Ninja85
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 28.10.2007
    Ahli No: 31536
    Posting: 218
    Dari: kelantan

    Kelantan  


    posticon Posting pada: 27-12-07 15:34


    salam. kalau d ikutkan memang lah malu, tapi kalau nak cover malu,buat bodoh saja.cakap lah kat dia, sya memang dah lama nak blnja awak ayam goreng, tapi sekarang baru dapat.he9.

    Bookmark and Share

        


      Member Information For Ninja85Profil   Hantar PM kepada Ninja85   Quote dan BalasQuote

    rainy
    Warga 1 Bintang
    Menyertai: 22.03.2007
    Ahli No: 29286
    Posting: 24
    Dari: pahang

    malaysia   avatar


    posticon Posting pada: 09-01-08 12:57


    macam-macam respond..
    sakit perut nak gelak..
    kalau saya memang saya buat tak tau saja..
    buat muka tak bersalah.. nak cover malu..

    Bookmark and Share

        


      Member Information For rainyProfil   Hantar PM kepada rainy   Quote dan BalasQuote

    nurulislamiafiqah
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 19.02.2005
    Ahli No: 14540
    Posting: 178
    Dari: selangor

    Selangor   avatar


    posticon Posting pada: 09-01-08 13:11


    Pada 16-07-03 11:12 , wafers posting:

    !!! QUOTE !!!

    macam mana ek..masa anda tengah makan ayam goreng pakai sudu dengan garpu, tiba-tiba kau punya ayam goteng itu terpelanting kat meja sebelah,dah lah kat meja itu ada orang yang minat kat kau,apa yang kau nak buat ye...mesti malu gila kan..

    aku ni memang jenis pemalu gle :malu:
    so kalau benda-benda begini berlaku, erm....aku rasa aku sengih saja agaknya kat mamat tu :sopan: ...tapi lelaki kan kadang-kadang suka blagak gentle, mesti dia yang pulangkn ayam tu kat kita balik , so tak payahlah susah payah pergi kat dia. malu weh :lucu:


    -----------------
    Live in the present, learn from the pasti!


    Bookmark and Share

        


      Member Information For nurulislamiafiqahProfil   Hantar PM kepada nurulislamiafiqah   Pergi ke nurulislamiafiqah's Website   Quote dan BalasQuote

    Fairuzfirdausi
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 12.11.2003
    Ahli No: 5074
    Posting: 304

    japan  


    posticon Posting pada: 09-01-08 13:23


    Pada 24-12-07 12:51 , Al-Mashoori posting:

    !!! QUOTE !!!

    Kalau malu- Ambik kain kat dalam poket lepas tu tutup muka
    Kalau tak malu- Jerit kat pengusaha kedai makan, "Woi! Hangpa bagi ayam hidup kat aku!!!"


    :lucu: ni memang kelakar gila..
    kalau mmber saya pula lagi best..dia akan paling kat member sebelah (bukan org yang diminati tu) dan kata "lah,awat yang loqlaq sangat makan ni,ish3x..sampai terbang ayam hang"
    (taktik cover tahap memalukan org) :-P


    -----------------
    p(^_^)q
    gambaru!!



    Bookmark and Share

        


      Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

    hudahaida
    Warga 3 Bintang
    Menyertai: 08.01.2008
    Ahli No: 32255
    Posting: 128
    Dari: dunia

    south_korea  


    posticon Posting pada: 09-01-08 21:05


    dengan muka selamba pergi ke meja sebelah then say sorry.."maaf,sya xsengaja."...hihhiii

    Bookmark and Share

        


      Member Information For hudahaidaProfil   Hantar PM kepada hudahaida   Quote dan BalasQuote

    selendang_jihad
    Warga 2 Bintang
    Menyertai: 11.06.2003
    Ahli No: 1313
    Posting: 51
    Dari: Qla-te

    Kelantan   avatar


    posticon Posting pada: 08-02-08 18:56


    Pada 09-01-08 13:23 , Fairuzfirdausi posting:

    !!! QUOTE !!!

    Pada 24-12-07 12:51 , Al-Mashoori posting:

    !!! QUOTE !!!

    Kalau malu- Ambik kain kat dalam poket lepas tu tutup muka
    Kalau tak malu- Jerit kat pengusaha kedai makan, "Woi! saudara/I bagi ayam hidup kat aku!!!"


    :lucu: ni memang kelakar gila..
    kalau mmber saya pula lagi best..dia akan paling kat member sebelah (bukan org yang diminati tu) dan kata "lah,awat yang loqlaq sangat makan ni,ish3x..sampai terbang ayam hang"
    (taktik cover tahap memalukan org) :-P



    ni bukan setkt nak cover malu... tapi nak memalu kan org lain juga..
    tapi kira ok lah...juga...
    huhuhuu.... :lol:


    -----------------
    Your own soul is nourished when you are kind; it is destroyed when you are cruel.


    Bookmark and Share

        


      Member Information For selendang_jihadProfil   Hantar PM kepada selendang_jihad   Quote dan BalasQuote

    fathiha
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 11.11.2005
    Ahli No: 20306
    Posting: 178
    Dari: penang+perak+melaka+n9

    Perak  


    posticon Posting pada: 09-02-08 20:52


    dengan muka sengih lagi selamba..saya akan kata..lompat pula dah ayam ni..nak main zero point pula ke?..hehe :-D :-D


    -----------------
    Prepaid4U.Net Your Mobile Lifestyle


    Bookmark and Share

        


      Member Information For fathihaProfil   Hantar PM kepada fathiha   Pergi ke fathiha's Website   Quote dan BalasQuote

    fathiha
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 11.11.2005
    Ahli No: 20306
    Posting: 178
    Dari: penang+perak+melaka+n9

    Perak  


    posticon Posting pada: 09-02-08 20:57


    Pada 09-01-08 13:23 , Fairuzfirdausi posting:

    !!! QUOTE !!!

    Pada 24-12-07 12:51 , Al-Mashoori posting:

    !!! QUOTE !!!

    Kalau malu- Ambik kain kat dalam poket lepas tu tutup muka
    Kalau tak malu- Jerit kat pengusaha kedai makan, "Woi! saudara/I bagi ayam hidup kat aku!!!"


    :lucu: ni memang kelakar gila..
    kalau mmber saya pula lagi best..dia akan paling kat member sebelah (bukan org yang diminati tu) dan kata "lah,awat yang loqlaq sangat makan ni,ish3x..sampai terbang ayam hang"
    (taktik cover tahap memalukan org) :-P



    boleh tambah sikit lagi..awat loqlaq sangat makan..sampai terbang ayam tu...ni yang aku malu bawa ag p majlis ni..hehe :-D :-P


    -----------------
    Prepaid4U.Net Your Mobile Lifestyle


    Bookmark and Share

        


      Member Information For fathihaProfil   Hantar PM kepada fathiha   Pergi ke fathiha's Website   Quote dan BalasQuote

    quratulbalqis
    Warga 2 Bintang
    Menyertai: 28.05.2007
    Ahli No: 30090
    Posting: 47
    Dari: sErEmbAN

    malaysia  


    posticon Posting pada: 09-02-08 23:35


    hakhakhakhakhakhakhakhakhakhak........................................... kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah............................................ huhuhuhuhuhuhuhuhuhuh........................................................................... harap maklum!!!!..lawak2 anda akan disiarkan dalam majalah ''AYAM GORENGKU''...

    Bookmark and Share

        


      Member Information For quratulbalqisProfil   Hantar PM kepada quratulbalqis   Quote dan BalasQuote

    nurizzat64
    Warga 3 Bintang
    Menyertai: 07.09.2006
    Ahli No: 26237
    Posting: 73
    Dari: Kajang

    Kelantan   avatar


    posticon Posting pada: 10-02-08 01:03


    semua memang lawaklah

    ala.... patahkan saja ayam itu kepada dua
    katalah "satu untuk awak satu untuk saya"
    lepas dia habis makan itu, mntklah byrn. Katalah "ayam itu bukan free tau"
    dapat cover malu and dapat untung....
    hehehe

    Bookmark and Share

        


      Member Information For nurizzat64Profil   Hantar PM kepada nurizzat64   Pergi ke nurizzat64's Website   Quote dan BalasQuote

    niza_ati
    WARGA SETIA
    Menyertai: 17.12.2004
    Ahli No: 13107
    Posting: 1488
    Dari: KL-Sarawak-Selangor

    KualaLumpur   avatar


    posticon Posting pada: 10-02-08 01:06


    Kelakar ke ni? 8-)

    Erm..entah lah..tak dapat nak bayangkan..sebab tak pernah terjadi... Ana ni lau makan ayam mesti nak kepak...dan tak pernah lagi ayam terpelanting wlp makan pakai sudu + garfu...


    -----------------

    cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


    Bookmark and Share

        


      Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

    biohazard
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 23.10.2007
    Ahli No: 31483
    Posting: 163
    Dari: bumi

    Perak  


    posticon Posting pada: 10-02-08 19:12


    kalau ayam itu termasuk kat pinggan dia......marah dia...cakap"asal anda ambil ayam aku haaa....??"

    Bookmark and Share

        


      Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

    tou_aii
    WARGA SETIA
    Menyertai: 21.04.2007
    Ahli No: 29677
    Posting: 550
    Dari: harajuku

    japan   avatar


    posticon Posting pada: 16-02-08 00:58


    betul juga tu... huhuhu tak pun pergi ambil balik kata sorry ayam ni terbang....

    Bookmark and Share

        


      Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

    wardiah_alwani
    Warga 5 Bintang
    Menyertai: 09.04.2004
    Ahli No: 8299
    Posting: 363
    Dari: kena bagitau juga ke??huhu

    iceland  


    posticon Posting pada: 16-02-08 01:34


    buat tak tau saja... selamba and innocent...
    huuhu

    Bookmark and Share

        


      Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

    ann_1
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 26.02.2004
    Ahli No: 7574
    Posting: 304
    Dari: utm,johor

    Selangor  


    posticon Posting pada: 16-02-08 14:44


    ngeh ngeh...pernah terjadi hampir serupa..tapi dok semeja dengan member sebab nak belanje dia...sekali cawan tergolek ais berterabur...dengan selamba kutip balik ice tu letak dalam gelas dan buat muka tak bersalah hehe dia geleng kepala saja...huhu

    Bookmark and Share

        


      Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

    zatil_alwani
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 12.12.2007
    Ahli No: 31993
    Posting: 206
    Dari: kuala selangor

    Selangor   avatar


    posticon Posting pada: 16-02-08 15:54


    hmm..pernah juga berpengalaman tapi bukan ayamla.. sudu.. itulah bagi orang sudu plastik..kan dah patah..serpihan tercampak kat mana pun tak sanggup nak tengok..huhu

    Bookmark and Share

        


      Member Information For zatil_alwaniProfil   Hantar PM kepada zatil_alwani   Quote dan BalasQuote

    mas_ayu
    WARGA SETIA
    Menyertai: 30.01.2007
    Ahli No: 28444
    Posting: 1063
    Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

    Pahang   avatar


    posticon Posting pada: 05-03-08 10:16


    malunya.... tak pernah kena lagi... kalau kena tak tau lah...
    sebab tu kalau ada majlis makan-makan, mas lebih suka tak ambik ayam...
    bukan apa, takut terpelanting saja ayam tu.. hehehe

    Bookmark and Share

        


      Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

    insan_wardah
    Warga Rasmi
    Menyertai: 10.03.2008
    Ahli No: 32844
    Posting: 19
    Dari: atAs buMi ALLAh

    Pahang   avatar


    posticon Posting pada: 10-03-08 21:13


    salam...malu 2 memang lah...tapi,dah takdir ayam tu nak terbang jugak...hehehe...emm,apa lah yang nak buat lagi...pergi kat meja tu,then minta maaf lah...cakap elok-elok yang kita tak sengaja nak buat begitu...

    Bookmark and Share

        


      Member Information For insan_wardahProfil   Hantar PM kepada insan_wardah   Quote dan BalasQuote

    MencariSinar
    WARGA SETIA
    Menyertai: 19.05.2003
    Ahli No: 532
    Posting: 672
    Dari: Seky. 9 Shah Alam

    malaysia   avatar


    posticon Posting pada: 12-03-08 12:28


    salam...


    sinar jalan ke arah meja itu...dan bagi salam....lepas itu mohon di ambil daging ayam nya...terpelanting plaks..lepas itu dan cakap terima kasih..dan blah..heehhehehe

    Bookmark and Share

        


      Member Information For MencariSinarProfil   Hantar PM kepada MencariSinar   Pergi ke MencariSinar's Website   Quote dan BalasQuote

    nuhan
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 12.01.2004
    Ahli No: 6399
    Posting: 214
    Dari: bangi

    Perak  


    posticon Posting pada: 12-03-08 13:00


    salam...

    kwang3... :lol: memang malu..kalau saya lah..saya cover saja..buat bodoh..tapi dalam hati, masyaAllah...Allah saja yang tau..lepas itu telinga ni rasa panas saja..heheheh

    Bookmark and Share

        


      Member Information For nuhanProfil   Hantar PM kepada nuhan   Quote dan BalasQuote

    sikinshaharudin
    Warga 3 Bintang
    Menyertai: 28.11.2008
    Ahli No: 36109
    Posting: 87
    Dari: zi ji l0ng p0

    malaysia   avatar


    posticon Posting pada: 15-12-08 20:22


    Pada 20-07-03 11:11 , farisHaq posting:

    !!! QUOTE !!!

    kalau saya, saya pergi kat ayam tu lepas itu marah kat dia. "ish Kenapa lari2 ni tak boleh duduk diam ke? kan org tengah nak makan ini". edisi coverage baik punya


    nggak bisa tahan ini ayat....
    :lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:


    -----------------
    senYum s0km0 =)


    Bookmark and Share

        


      Member Information For sikinshaharudinProfil   Hantar PM kepada sikinshaharudin   Quote dan BalasQuote

    sanada_yukimura
    WARGA SETIA
    Menyertai: 03.04.2004
    Ahli No: 8184
    Posting: 419
    Dari: negeri matahari terbenam ( kedah )

    japan  


    posticon Posting pada: 15-12-08 22:54


    !!! QUOTE !!!

    kalau saya, saya pergi kat ayam tu lepas itu marah kat dia. "ish Kenapa lari2 ni tak boleh duduk diam ke? kan org tengah nak makan ini". edisi coverage baik punya



    !!! QUOTE !!!

    kalau ayam itu termasuk kat pinggan dia......marah dia...cakap"asal anda ambil ayam aku haaa....??"



    !!! QUOTE !!!

    ni memang kelakar gila..
    kalau mmber saya pula lagi best..dia akan paling kat member sebelah (bukan org yang diminati tu) dan kata "lah,awat yang loqlaq sangat makan ni,ish3x..sampai terbang ayam hang"


    !!! QUOTE !!!

    "eh, hidup pula ayam ni.." seraya mengetuk-ngetuk ayam itu dengan garpu..
    "ok, dah mati saya ambil balik ye... " dengan selambanya..


    Hahaha...memang kelakar gila!!
    Kalau saya lah jadi mamat dapat ayam terbang tu pula... saya akan cakap samaada:

    1. (senyum kat awek malang tu) saya tau awak tak sampai hati tengok saya minum air saja kan...

    or

    2. (buat muka hairan habes!) Awak macam tau2 saya lapar ek..?

    or

    3. (toleh dengan muka serius) Awak nak no phone saya ek??

    Bookmark and Share

        


      Member Information For sanada_yukimuraProfil   Hantar PM kepada sanada_yukimura   Pergi ke sanada_yukimura's Website   Quote dan BalasQuote

    Sinar_Izati
    Warga 1 Bintang
    Menyertai: 23.08.2006
    Ahli No: 25991
    Posting: 36
    Dari: KL

    KualaLumpur   avatar


    posticon Posting pada: 21-12-09 05:37


    ..cakap begini saja..
    ayo! mana ayam aku tadi....?
    sambil memandang pelik kat pinggan tu...
    pura2 tak tahu lah pula..


    -----------------



    Bookmark and Share

        


      Member Information For Sinar_IzatiProfil   Hantar PM kepada Sinar_Izati   Quote dan BalasQuote

    muhdevori
    Warga 1 Bintang
    Menyertai: 12.12.2009
    Ahli No: 38634
    Posting: 26
    Dari: kl

    Kelantan   avatar


    posticon Posting pada: 21-12-09 11:03


    macam mana ek..masa anda tengah makan ayam goreng pakai sudu dengan garpu, tiba-tiba kau punya ayam goteng itu terpelanting kat meja sebelah,dah lah kat meja itu ada orang yang minat kat kau,apa yang kau nak buat ye...mesti malu gila kan.

    !!! QUOTE !!!



    betul ke tiba-tiba pelanting..
    ke 2 taktik untuk tengok orang yang kita minat 2 dari dekat..
    8-)

    Bookmark and Share

        


      Member Information For muhdevoriProfil   Hantar PM kepada muhdevori   Quote dan BalasQuote

    sutera_kasih85
    WARGA SETIA
    Menyertai: 16.05.2003
    Ahli No: 232
    Posting: 2020
    Dari: ~~SoMewHerE~~

    Terengganu   avatar


    posticon Posting pada: 22-12-09 09:31


    :berfikir:

    terus balik lah nak makan apa lagi..hihi
    tak pun order lain hihi...ayam yang dipotong kecil-kecil ye :lol:

    Bookmark and Share

        


      Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

    tou_aii
    WARGA SETIA
    Menyertai: 21.04.2007
    Ahli No: 29677
    Posting: 550
    Dari: harajuku

    japan   avatar


    posticon Posting pada: 22-12-09 13:25


    cakap lah.... "ambil tu.... i bagi kat u.... " hik hik hik


    -----------------
    http://biarbetulblog.blogspot.com


    Bookmark and Share

        


      Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

    sutera_kasih85
    WARGA SETIA
    Menyertai: 16.05.2003
    Ahli No: 232
    Posting: 2020
    Dari: ~~SoMewHerE~~

    Terengganu   avatar


    posticon Posting pada: 23-12-09 10:05


    Pada 22-12-09 13:25 , tou_aii posting:

    !!! QUOTE !!!

    cakap lah.... "ambil tu.... i bagi kat u.... " hik hik hik



    sungguh pemurah :-P

    Bookmark and Share

        


      Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

    Sinar_Izati
    Warga 1 Bintang
    Menyertai: 23.08.2006
    Ahli No: 25991
    Posting: 36
    Dari: KL

    KualaLumpur   avatar


    posticon Posting pada: 17-02-10 15:42


    kalau aku.. aku cakap..'lah aku dari tadi lagi tengok kao mnum air suam saja..ambil lah aym itu..aku belnje..hari ini anda susah aku tlog..esok-esok, anda pula tlog aku..Sorry tksar sikit bagi ayam itu" dan dengan selmbenye kol kawan aku "hah anda da sampai..ok2 aku grak sekarang" dan blah cepat-cepat..haha

    Bookmark and Share

        


      Member Information For Sinar_IzatiProfil   Hantar PM kepada Sinar_Izati   Quote dan BalasQuote

    mutmainah
    Warga 3 Bintang
    Menyertai: 09.09.2009
    Ahli No: 37471
    Posting: 96
    Dari: sbh-kedah

    Sabah   avatar


    posticon Posting pada: 17-02-10 22:24


    Pada 24-12-07 15:45 , broshahir posting:

    !!! QUOTE !!!

    "eh, hidup pula ayam ni.." seraya mengetuk-ngetuk ayam itu dengan garpu..
    "ok, dah mati saya ambil balik ye... " dengan selambanya..
    ini nak cover malu atau tambah malu :sopan: :sopan: :sopan:


    -----------------
    there is no such thing as a safe journey life is full of ups dan downs


    Bookmark and Share

        


      Member Information For mutmainahProfil   Hantar PM kepada mutmainah   Quote dan BalasQuote

    mutmainah
    Warga 3 Bintang
    Menyertai: 09.09.2009
    Ahli No: 37471
    Posting: 96
    Dari: sbh-kedah

    Sabah   avatar


    posticon Posting pada: 17-02-10 22:25


    Pada 20-07-03 11:11 , farisHaq posting:

    !!! QUOTE !!!

    kalau saya, saya pergi kat ayam tu lepas itu marah kat dia. "ish kenapa lari2 ni tak boleh duduk diam ke? kan org tengah nak makan ini". edisi coverage baik punya
    :lol: :lol: betul..kenapa ayam ini nakal sangat.. :sopan: :sopan:


    -----------------
    there is no such thing as a safe journey life is full of ups dan downs


    Bookmark and Share

        


      Member Information For mutmainahProfil   Hantar PM kepada mutmainah   Quote dan BalasQuote

    hasanrijal
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 07.11.2009
    Ahli No: 38117
    Posting: 201
    Dari: LaNd bEloW ThE WinD

    Sabah   avatar


    posticon Posting pada: 17-02-10 23:04


    Pada 17-02-10 22:25 , mutmainah posting:

    !!! QUOTE !!!

    Pada 20-07-03 11:11 , farisHaq posting:

    !!! QUOTE !!!

    kalau saya, saya pergi kat ayam tu lepas itu marah kat dia. "ish Kenapa lari2 ni tak boleh duduk diam ke? kan org tengah nak makan ini". edisi coverage baik punya
    :lol: :lol: betul..Kenapa ayam ini nakal sangat.. :sopan: :sopan:



    Encik Ayam jangan nakal2 tau :lol:


    -----------------
    Somewhere, something incredible is waiting to be seen


    Bookmark and Share

        


      Member Information For hasanrijalProfil   Hantar PM kepada hasanrijal   Quote dan BalasQuote

    hafiz_along_83

    Menyertai: 28.08.2003
    Ahli No: 3139
    Posting: 772
    Dari: cheras

    Selangor   avatar


    posticon Posting pada: 18-02-10 09:31


    apa kata.. datang kat dia.. tanya, 'saudari ada nampak ayam saya tak?' sambil buat-buat tak nampak ayam kat pinggan orang tu.. lepas itu tengok-tengok sekeliling, buat-buat cari.. lastly tengok kat pinggan dia.. 'haa! ni pun dia. terima kasih.'.. lepas itu ambil dan pergi..

    :-)


    -----------------
    SENYUMLAH SELALU.. SENYUM ITU SEDEKAH.. :-)


    Bookmark and Share

        


      Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

    sakinah283
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 09.10.2006
    Ahli No: 26864
    Posting: 260
    Dari: Ampang-Bangi

    malaysia   avatar


    posticon Posting pada: 18-02-10 12:18


    Pada 16-07-03 12:37 , kawan82 posting:

    !!! QUOTE !!!

    buat selamber saja...



    Assalamualaikum :lol:
    agree........buat macam biasa lah.............sebab bukan nya senagaja kan.........hehe :-D


    -----------------
    "The way to love anything is to realize that it might be lost"


    Bookmark and Share

        


      Member Information For sakinah283Profil   Hantar PM kepada sakinah283   Pergi ke sakinah283's Website   Quote dan BalasQuote

    sakinah283
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 09.10.2006
    Ahli No: 26864
    Posting: 260
    Dari: Ampang-Bangi

    malaysia   avatar


    posticon Posting pada: 18-02-10 12:20


    Pada 18-02-10 09:31 , hafiz_along_83 posting:

    !!! QUOTE !!!

    apa kata.. datang kat dia.. tanya, 'saudari ada nampak ayam saya tak?' sambil buat-buat tak nampak ayam kat pinggan orang tu.. lepas itu tengok-tengok sekeliling, buat-buat cari.. lastly tengok kat pinggan dia.. 'haa! ni pun dia. terima kasih.'.. lepas itu ambil dan pergi..

    :-)




    kelakarlah jawapan ni..........ada ke org nak buat begini.........? :-?


    -----------------
    "The way to love anything is to realize that it might be lost"


    Bookmark and Share

        


      Member Information For sakinah283Profil   Hantar PM kepada sakinah283   Pergi ke sakinah283's Website   Quote dan BalasQuote

    hafiz_along_83

    Menyertai: 28.08.2003
    Ahli No: 3139
    Posting: 772
    Dari: cheras

    Selangor   avatar


    posticon Posting pada: 18-02-10 12:33


    insyaALLAH ada.. hehe.. nak buat bodoh tak boleh sebab tak bodoh.. :-) nak buat selamber pun tak boleh sebab jujur.. :-D buat-buat tanya saja lah.. hehe.. ala-ala gentleman begitu..

    (lepas ni confirm memang dia makin minat kat kita.. hehe.. kalau betul lah dia minat..)


    -----------------
    SENYUMLAH SELALU.. SENYUM ITU SEDEKAH.. :-)


    Bookmark and Share

        


      Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

    nor_207
    Warga 1 Bintang
    Menyertai: 10.01.2010
    Ahli No: 39013
    Posting: 36
    Dari: Selangor

    Kelantan   avatar


    posticon Posting pada: 18-02-10 14:13


    buat tak tahu saja, confirm lepas tu dah tak berani nak pandang kira-kanan ha..ha


    -----------------
    Ya Allah, bantulah aku untuk redha dengan apa yang belum Engkau tentukan untukku dan jadikanlah aku hamba yang bersyukur atas nikmat-Mu


    Bookmark and Share

        


      Member Information For nor_207Profil   Hantar PM kepada nor_207   Quote dan BalasQuote

    mutmainah
    Warga 3 Bintang
    Menyertai: 09.09.2009
    Ahli No: 37471
    Posting: 96
    Dari: sbh-kedah

    Sabah   avatar


    posticon Posting pada: 18-02-10 21:32


    Pada 17-02-10 23:04 , hasanrijal posting:

    !!! QUOTE !!!

    Pada 17-02-10 22:25 , mutmainah posting:

    !!! QUOTE !!!

    Pada 20-07-03 11:11 , farisHaq posting:

    !!! QUOTE !!!

    kalau saya, saya pergi kat ayam tu lepas itu marah kat dia. "ish Kenapa lari2 ni tak boleh duduk diam ke? kan org tengah nak makan ini". edisi coverage baik punya
    :lol: :lol: betul..Kenapa ayam ini nakal sangat.. :sopan: :sopan:



    Encik Ayam jangan nakal2 tau :lol:


        :jangan: tak baik kacau orang makan..mari balik pinggan :-D :-D


    -----------------
    there is no such thing as a safe journey life is full of ups dan downs


    Bookmark and Share

        


      Member Information For mutmainahProfil   Hantar PM kepada mutmainah   Quote dan BalasQuote

    riniey
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 10.02.2006
    Ahli No: 22591
    Posting: 292

    botswana   avatar


    posticon Posting pada: 18-02-10 21:40


    entah2 saja saja buat taktik agaknya...
    nak ngorat mamat tu cakap saja lah..
    ...


    -----------------



    Bookmark and Share

        


      Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

    myway
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 20.07.2006
    Ahli No: 25327
    Posting: 291

    blank   avatar


    posticon Posting pada: 21-02-10 23:41


    hihihi.
    lawak2.
    teringat cerita mr bean.
    dia nak makan ayam goreng bahagian wing guna fork & spoon.
    then, tengah sedap2 nak potong, ayam goreng bahagian wing tu terbang ke tempat lain.
    ayam tu terbang dan tersangkut kat telinga org meja sebelah.
    dah macam bluetooth wireless headsets jadinya..:)
    mr bean..seperti biasa..tak ada perasaan & selamba.

    Bookmark and Share

        


      Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

    ridhuan-ajmain
    Warga 1 Bintang
    Menyertai: 30.10.2009
    Ahli No: 37967
    Posting: 26
    Dari: Dari ALLAH Kita Datang & kepada ALLAH Jua Kita Akan D Kembalikan, untuk D Hisab segala Kerja buat

    Kelantan   avatar


    posticon Posting pada: 25-05-10 21:11


    bagi saya..
    detik2 yang paling romantis ala2 komunis punya
    En. Bean pernah buat,
    bilamana dia memberi hadiah istimewa untuk awek`s kiutnye
    selepas makan malam bersama d rumah Bean...
    kotaknya seperti kotak cincin class mahal
    gaya teknik memberi macam beli pakai kad kredit
    tapi bila di buka kotak itu...
    jeng jeng jeng,
    terdapatlah sebentuk benda:-)
    seakan-akan cincin
    tapi bila d tarik keluar oleh awek`s nya
    barulah tahu...
    hanya screw dinding
    buat letak bingkai gambar daa...
    Si Awek`s tadi macam cacing kepanasan
    keluar asap keretapi ikut telinga.

    Bookmark and Share

        


      Member Information For ridhuan-ajmainProfil   Hantar PM kepada ridhuan-ajmain   Quote dan BalasQuote

    myway
    Warga 4 Bintang
    Menyertai: 20.07.2006
    Ahli No: 25327
    Posting: 291

    blank   avatar


    posticon Posting pada: 27-05-10 21:15


    hihihi...
    mr Bean..mr Bean..macam Dr kacang.
    :D

    Bookmark and Share

        


      Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

    mujahadah85
    Warga 3 Bintang
    Menyertai: 26.12.2009
    Ahli No: 38834
    Posting: 149
    Dari: shah alam

    malaysia   avatar


    posticon Posting pada: 28-05-10 21:37


    kalau dah nak habis makan ~dengan gelak2 cover malu saya akan beredar... tak nak lah cakap apa-apa kat dia..kang pengsan pula dia..huhu

    kalau belum habis makan ~ saya akan habiskan makanan yang ada...tak pandang kiri kanan dah, pretended tak ada apa-apa...and terus blahh...lagi malu nak tengok muka dia...hukhuk

    Bookmark and Share

        


      Member Information For mujahadah85Profil   Hantar PM kepada mujahadah85   Quote dan BalasQuote

    madyie
    Warga 3 Bintang
    Menyertai: 15.06.2007
    Ahli No: 30270
    Posting: 106
    Dari: tranung

    Terengganu   avatar


    posticon Posting pada: 29-05-10 23:40


    senang saja...pergi makan kat meja dia lah pula...

    Bookmark and Share

        


      Member Information For madyieProfil   Hantar PM kepada madyie   Pergi ke madyie's Website   Quote dan BalasQuote

    Member Messages

    Forum Search & Navigation

     

    Log in to check your private messages

    Silakan Login atau Mendaftar





      


     

    [ Carian Advance ]

    Jum ke Forum 




    Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

    Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
    yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
    Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
    dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


    Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
    atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
    hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
    kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

    Portal Ukhwah
    Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
    Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
    Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
    Dibina oleh Team Walasri




    Loading: 0.169813 saat. Lajunya....