Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Selalunya, bila kita berusaha menenggelamkan kapal orang lain, kita lupa untuk mengawal kapal kita sendiri. Kapal kita tenggelam terlebih dahulu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 6 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: Betul ke lelaki suka perempuan manje???


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» Betul ke lelaki suka perempuan manje???

Please Mendaftar To Post


Oleh Betul ke lelaki suka perempuan manje???

akidah
Warga Rasmi
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 18011
Posting: 8
Dari: Perak

Perak  


posticon Posting pada: 25-08-05 13:38


nak tanya saja..kasi lah pendapat ye... :roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For akidahProfil   Hantar PM kepada akidah   Quote dan BalasQuote

nur_sheela
Warga Rasmi
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10654
Posting: 20
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 25-08-05 13:52


bab ni laki2 yang lebih arif kan.. tapi sebagai perempuan saya rasa ada yang suka dan ada yang tak suka...dan manje pun ada jenis2 nya yang orang laki ni suka.. manje ala ala kadar ok lah agaknya.. tapi Kalau dah lebih2.. orang yang suka pun boleh jadi tak suka.. :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_sheelaProfil   Hantar PM kepada nur_sheela   Quote dan BalasQuote

shahriz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16922
Posting: 146

blank   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 14:04


assalamualaikum....

memang btl lah kata nur sheela...
kebanyakkan lelaki memang suka perempuan yang manja..
tapi ala kadar saja lah.. kalau lebih2 ini susah pula..
itu bergantung pada individu masing2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahrizProfil   Hantar PM kepada shahriz   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 25-08-05 14:06


Betul kata nur_sheela tu,
Bab bermanja ni kenalah pada tempatnya...
janganlah sampai terOVER..
pendek kata manja yangmengada-ngada....reject terus!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

bintul_farhanah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.03.2005
Ahli No: 15217
Posting: 177
Dari: mana ek?

Selangor  


posticon Posting pada: 25-08-05 20:47


kalau ana jadi lelaki..
ana tak suka agaknya...
heheehehehe
sebab, kadang-kadang itu bknnyer manjer..
ngengada jeer yang lebih
ana beri pandangan saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintul_farhanahProfil   Hantar PM kepada bintul_farhanah   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 25-08-05 21:53


manja tak apa....
mengada tak nak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 22:15


anti perempuan manja dan mengada2....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 22:23


manja mengada dan gedik.. huhuk reject! (ce, sedap saja)

hopefully not me! :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 22:28


Pada 25-08-05 21:53 , yan4485 posting:

!!! QUOTE !!!

manja tak apa....
mengada tak nak....


ana setuju :-D :-) :-D :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

awanis
Warga Rasmi
Menyertai: 19.07.2005
Ahli No: 17382
Posting: 1

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-08-05 22:30


rasa ok saja.asalkan jangan terover dah lah ye...kang nyampah pula sebab saya pun tak suka manjer2 sangat kalau dah kawin lain cerita....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For awanisProfil   Hantar PM kepada awanis   Quote dan BalasQuote

cheekmate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2005
Ahli No: 16664
Posting: 287
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 23:47


manja & comel :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For cheekmateProfil   Hantar PM kepada cheekmate   Pergi ke cheekmate's Website   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 26-08-05 00:04


adik sakeenah yang lelaki dia kata dia suka prpn yang manja tapi dia rasa geli-geleman dan menyampah sebab macam tak tahu malu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

Sweetie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14340
Posting: 121
Dari: Galaksi Bima Sakti

Perak  


posticon Posting pada: 26-08-05 00:11


ermm..
no comment..
tapi..
saya manja juga dengan lelaki..
jangan salah anggap ye..
saya manja dengan abah..:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For SweetieProfil   Hantar PM kepada Sweetie   Pergi ke Sweetie's Website   Quote dan BalasQuote

britaniasky
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.07.2005
Ahli No: 17549
Posting: 93
Dari: terengganu

lithuania   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 00:21


bermanja2 dengan isteri tak mengapa lah.. kalau bermanja2 dengan lelaki bukan muhrim tu namanya menggatal dan kurang ajar.. kalau jumpa dengan saya lah.. saya bagi saja sebijk kat dahi sampai berbekas kesan lima jari tu kat situ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For britaniaskyProfil   Hantar PM kepada britaniasky   Quote dan BalasQuote

Irshadianz_Boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13291
Posting: 139
Dari: Bumi Al-Irshad

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 00:29


Saya suka isteri yang manja....hehe!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Irshadianz_BoyzProfil   Hantar PM kepada Irshadianz_Boyz   Quote dan BalasQuote

nurfara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7219
Posting: 56
Dari: Kuala Lumpur/Muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 01:43


kalau saya,suka suami yang manje....hehehe tapi lama lagi tu....tapi INSYAALLAH ok opppps terkeluar tajuk pula...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfaraProfil   Hantar PM kepada nurfara   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 26-08-05 08:18


saya tak suka langsung perempuan yang manje....menyampah...mengada-ngada....nak manje2 pegilah balik kampung manje dengan mak ayah.

saya hanya suka isteri saya yang manje2 dengan saya :-P ...tapi itu lambat lagilah....hahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 10:07


kalau aku jumpa perempuan gedik, memang aku debik saja....


-----------------
tidak akan kau berasa gundah walaupun sekali, andainya kau tahu apa yang kau cari...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 26-08-05 15:15


Pada 25-08-05 22:23 , SyAhEeDa posting:

!!! QUOTE !!!

manja mengada dan gedik.. huhuk reject! (ce, sedap saja)

hopefully not me! :P



Assalamualaikum...
yang macam ni pun nak juga...
tapi biar lah lepas kahwin...
baru terasa kehangatan cinta tu...
tapi kalau sebelum kahwin dah begitu..
lepas kahwin...
gedik lah macam mana pun...
menyampah rasa...
sebab sebelum malam pertama dah rasa...
wassalam..


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

amanassiq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.10.2004
Ahli No: 12124
Posting: 89
Dari: al arddi kholifah

Pahang  


posticon Posting pada: 26-08-05 15:17


tak kisah macam mana sekalipun...yang penting dia beriman...

Bookmark and Share

    


  Member Information For amanassiqProfil   Hantar PM kepada amanassiq   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 15:33


lelaki suka perempuan manja2 bila lepas kahwin
hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

Ghufranallah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.06.2005
Ahli No: 16894
Posting: 351
Dari: padang pasir

luxembourg   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 15:57


saya suka pada perempuan manja.....kemanjaannya membuatkan kasih sayang utuh dan bahagia...

manja bagi saya penuh dengan perasaan kasih sayang...sayang pada kedua ibu bapa,diri sendiri...teman2 dan suami kelak..

[ Telah diedit oleh: Ghufranallah pada 29-08-05 00:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For GhufranallahProfil   Hantar PM kepada Ghufranallah   Quote dan BalasQuote

yanzu_ummi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10950
Posting: 383
Dari: islamic city...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-08-05 16:16


ana memang anak manja..tapi dengan family sajalah ye..
dengan lalaki minta maaflah..
setahu ana,lelaki tak sker perempuan manja..tapi,tak taulah pulak yeh..
kawan2 laki ana kebanyakannya suka perempuan yang matang and tak bersikap kebudak-budakan..kalau manja lagilah mereka tak suka..kenapa ye???

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanzu_ummiProfil   Hantar PM kepada yanzu_ummi   Quote dan BalasQuote

mellisaleez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.05.2005
Ahli No: 16270
Posting: 210

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-08-05 16:34


perempuan manja ni ada 2 kategori...
satu manja yang lebih2(gelenya/gedik) dan yang lagi satu manja yang lemah lembut (semulajadi)...mungkin yang kategori kedua lelaki suka.....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mellisaleezProfil   Hantar PM kepada mellisaleez   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 28-08-05 17:45


saya suka wanita yang lembut dan manje...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

muslimat_islam
Warga Rasmi
Menyertai: 07.02.2005
Ahli No: 14182
Posting: 5
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 28-08-05 17:45


tah lah..........manja2 tu simpanlah untuk yang berhak.....baru adilkan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimat_islamProfil   Hantar PM kepada muslimat_islam   Quote dan BalasQuote

wanina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.01.2005
Ahli No: 13762
Posting: 99
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-08-05 20:13


Pada 28-08-05 16:34 , mellisaleez posting:

!!! QUOTE !!!

perempuan manja ni ada 2 kategori...
satu manja yang lebih2(gelenya/gedik) dan yang lagi satu manja yang lemah lembut (semulajadi)...mungkin yang kategori kedua lelaki suka.....:)


Bookmark and Share

    


  Member Information For waninaProfil   Hantar PM kepada wanina   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 29-08-05 09:27


Manja... semulajadi...maby ok. Tapi, kalau manja gedik tengok muka pun meluat... nak termuntah beb!!! apa lagi kalau manja dibuat2 huh!!! nak pengsan pun ada.

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 29-08-05 09:37


ehem

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

zafirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.12.2003
Ahli No: 5769
Posting: 134

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-08-05 10:03


manja yang mengada-ngada, melamapu-lampau.....saya oun tak suka...

manaj yang dibuat-buat dan yang semula jadi ada bezanya......

kerana MANJALAH....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zafirahProfil   Hantar PM kepada zafirah   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 10:39


manja2 ni cair jugak. kalau melampau meluat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 11:18


Pada 29-08-05 10:39 , Firdaus15 posting:

!!! QUOTE !!!

manja2 ni cair jugak. kalau melampau meluat.


hehehe..ye lah tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 11:20


Pada 26-08-05 10:07 , cincai posting:

!!! QUOTE !!!

kalau aku jumpa perempuan gedik, memang aku debik saja....



boleh report teledera gini...

ps: bermanje lah kepada yang se'layak'nya..
     pada masa yang se'layak'nya... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

Ghufranallah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.06.2005
Ahli No: 16894
Posting: 351
Dari: padang pasir

luxembourg   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 11:39


manja sebebnarnya bergantung pada sifat seseorag,cara pergaulan,cara didikan yang diterima oleh keluarganya..dan sifat semulajadi manja seseorang..
alhamdulillah...manja akan menghasilkan sifat kelembutan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For GhufranallahProfil   Hantar PM kepada Ghufranallah   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 29-08-05 12:02


Pada 29-08-05 10:03 , zafirah posting:

!!! QUOTE !!!

manja yang mengada-ngada, melamapu-lampau.....saya oun tak suka...

manaj yang dibuat-buat dan yang semula jadi ada bezanya......

kerana MANJALAH....


KERANA MANJA lah DIA JADIK MURAHAN... :) perempuan boleh tendang sana -sini... geli siottt, nak termuntah(sesuai lah on dengan GF baru u)... GRO pun boleh caiq... Tabik spring kat u... wassalam... sorry terlezar pulak...

Assalamulaikum... (jangan mare yang bebenar sih) perempuan laki tak lima... ( pasni jangan fitnah i pulak, dosa tau NERAKA JAHANAM tau) kalau i tak ampunkan... :)
[ Telah diedit oleh: farhanna pada 29-08-05 13:11 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

ainaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1106
Posting: 152
Dari: depan pc

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-08-05 12:21


assalamualaikum...
begitu rupenyee...
ermmm...nak buat bagaimana yekk..
saya ini rasanya takdelah manja sangat...
tapi nak buat bagaimana kalau orang comment saya manje?
saya ini ganaz apa...
biasenye manje tu orang tengok dari sudut mana?
nak ubah tak reti...
sebab rasa diri ini tak begitu...
tapi...tak sampailaa gedik..
kawan2 dan adik2 kata saya ini manja dari pandangan mata dan suare...
so...pendapat kawan-kawan...
bagaimana nak ubah tu???
nak juga ubah diri kearah yang lebih baik...
kekadang susah juga bila diri dikategorikan sebagai manje...
susah nak buat urusan...
nak berbincang dengan muslimin pun susah...
kena kontrol suare biar jadi tegas...
tapi kalau dah natural....cover2 pun...
las2 terkeluar juga...
hmmmm....susah tau!!!
tertekan tull...
nasib...nasib...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainaaProfil   Hantar PM kepada ainaa   Pergi ke ainaa's Website   Quote dan BalasQuote

kama_klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2005
Ahli No: 18331
Posting: 181
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 20:57


bagi saya seorg lelaki,perempuan manja ni minat juga tapi kalau dah terover manje tu jadi ngada2 lah pula.so berpada2 lah.yang penting ada iman.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kama_klateProfil   Hantar PM kepada kama_klate   Pergi ke kama_klate's Website   Quote dan BalasQuote

puteriayahanda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15473
Posting: 268
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-09-05 14:41


manja...best kalau dapat bermanja..terutama dengan parents..
apapun biarlah bertempat..kalau nak tunjuk yang diri tu manja di tempat awam buat apa...orang yang tengok pun rasa meluat...
lagi satu, orang perempuan jangan sesekali mengeluarkan suara manja tu... kalau didengari oleh lelaki ajnabi, tak ke bahaya tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteriayahandaProfil   Hantar PM kepada puteriayahanda   Quote dan BalasQuote

eyesha
Warga Rasmi
Menyertai: 02.03.2005
Ahli No: 14913
Posting: 2
Dari: unimas

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-09-05 14:59


manja sikit-sikit tu xpa lah, jangan lebih2 sudah..satu lagi,ada sstgh pmpn tu suka sangat merajuk walaupn sb benda kecik saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyeshaProfil   Hantar PM kepada eyesha   Pergi ke eyesha's Website   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 01-09-05 16:15


sifat manje tu memang tak boleh lari dari diri seorg pempuan..tap,biarlah manje bertempat...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

annafira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2004
Ahli No: 9407
Posting: 204
Dari: Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 01-09-05 16:21


saya ada seorang member, ganaz juga, tapi kalau bercakap. especially dalam phone, dia memang manja..bukan dibuat2, dengan saya sendri pun, saya dengar memang manja..entah, natural agaknya..dia pun kata saya lbey kurang, manja juga..huhu..
agaknyer, yang orang tak suka, bukannya manja, tapi ngengada..yang tu bukan kata lelaki, orang pempuan sendri tengok pun meluat.. kan..?

Bookmark and Share

    


  Member Information For annafiraProfil   Hantar PM kepada annafira   Pergi ke annafira's Website   Quote dan BalasQuote

nice_pesan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 619
Posting: 126
Dari: cheras...

Perak  


posticon Posting pada: 01-09-05 18:47


manja biar bertempat baru orang suka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nice_pesanProfil   Hantar PM kepada nice_pesan   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 01-09-05 19:13


tengok lah perempuan tu manje kat siapa..kalau manje kat yang halal untuk dimanja boleh lah.. tapi tengok perempuan sekarang ramai yang manje kat semua lelaki tak pasal2.. tu masuk group yang nak kena penangan tu..

meluat betul tengok perempuan yang manje kat lelaki yang bukan muhrim dia..

wallahualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 01-09-05 19:15


!!! QUOTE !!!

setahu ana,lelaki tak sker perempuan manja..tapi,tak taulah pulak yeh..
kawan2 laki ana kebanyakannya suka perempuan yang matang and tak bersikap kebudak-budakan..kalau manja lagilah mereka tak suka..Kenapa ye???


sokong..saya suka yang matang dan tak bersikap kebudak-budakan..

memang tolak jauh2 lah yang manje tak pasal2 ni..

sebab yang manja tak pasal2 ni tak sesuai buat isteri, kalau dia dah terbiase sangat dengan perangai manja dia yang tak pasal2, kemungkinan besar dia akan bermanje juga dengan orang yang bukan suami dia walaupun pas dia dah kawin

kepada muslimah semua.. usah gunakan 'kemanjaan' anda untuk memikat lelaki.. sebab lelaki yang terpikat dengan yang manja tak pasal2 ni senang nak beralih arah..bila ada perempuan lain manja kat dia juga, dia pun cair lah..lagipun perempuan manja ni dpandang murah (sesetengah orang memanggilnya dengan panggilan 'public property')

kepada muslimin semua.. jangan jadi buaya.. bersikaplah seperti pemuda2 islam yang sebenarnye.. pemuda Islam yang insyaAllah bakal mengubah dunia, menegakkan syiar Islam.. bukan asyik kejar perempuan saja
[ Telah diedit oleh: shinobi pada 01-09-05 19:22 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

Insyira_05
Warga Rasmi
Menyertai: 11.08.2005
Ahli No: 18023
Posting: 8

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-09-05 21:51


Saya sebagai seorang muslimah cadangkan janganlah yang lelaki ni pergi cari yang manja. Nanti kang, rumahtangga ke mana apa keman semua ke mana...............

Bookmark and Share

    


  Member Information For Insyira_05Profil   Hantar PM kepada Insyira_05   Quote dan BalasQuote

Insyira_05
Warga Rasmi
Menyertai: 11.08.2005
Ahli No: 18023
Posting: 8

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-09-05 23:14


takpela time kasih semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For Insyira_05Profil   Hantar PM kepada Insyira_05   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-09-05 23:41


Em...saya pun suka dengan isteri yang manja, tapi jangan sampai lebih2 dan mengada pula...kalau tak manja pun ok jugak, yang paling penting isteri yang solehah

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

anakhasanah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7077
Posting: 259

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-09-05 10:00


tanya laa iman masing2..nak manje ke..solehah ke...cantik ke....

Bookmark and Share

    


  Member Information For anakhasanahProfil   Hantar PM kepada anakhasanah   Pergi ke anakhasanah's Website   Quote dan BalasQuote

MuazKarimi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.11.2003
Ahli No: 5300
Posting: 22
Dari: somewhere in Middle East

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-09-05 15:43


manja natural boleh terima...
tapi kalau manja yang dibuat2...assalamualaikum

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuazKarimiProfil   Hantar PM kepada MuazKarimi   Quote dan BalasQuote

puteri_kk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11389
Posting: 129
Dari: healthy campus

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 22:32


Pada 29-08-05 11:39 , Ghufranallah posting:

!!! QUOTE !!!

manja sebebnarnya bergantung pada sifat seseorag,cara pergaulan,cara didikan yang diterima oleh keluarganya..dan sifat semulajadi manja seseorang..
alhamdulillah...manja akan menghasilkan sifat kelembutan....


Ana setuju dengan Ghufranallah cakap..dah ditakdirkan seseorang itu menjadi anak yang manja pada mak ayah, dan semua ahli keluarga... Yang nak marah pun tak jadi nak marah sebab kehalusan dan kelembutan kata-kata dan tingkahlakunya..

" Lembutku bukan hiasan,
Bukan jua kebanggaan tapi
sayap kiri pada suami yangsejati.."

..mungkin kita tidak menyukai sesuatu tetapi, Allah telah meletakkan kebajikan/kebaikan daripada yang kita tak suka..Ingatlah perancangan Allah adalah yan terlebih baik.
Wallahu`alam
[ Telah diedit oleh: puteri_kk pada 07-09-05 22:33 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_kkProfil   Hantar PM kepada puteri_kk   Quote dan BalasQuote

rgodong
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.08.2005
Ahli No: 18589
Posting: 21
Dari: Al-Maghrib

morocco   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 11:29


siapa tak suka?

Bagi ana setiap suami suka kat isteri yang manje(manje dengan suami saja tak boleh dengan orang lain). mana taknye, time balik rumah tengah letih2 ada orang layan dengan ramah mesra, sejuk mate, tenang hati bila balik rumah.tak ada lah masalah dalam rumah tangga. :lol:


-----------------
Cintai Allah, sayangi manusia.
Hadaf hidup adalah Allah.
Ilahi robbi, anta maqsudi, wa redhoka mathlubi.


Bookmark and Share

    


  Member Information For rgodongProfil   Hantar PM kepada rgodong   Quote dan BalasQuote

al-hafizz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.08.2005
Ahli No: 18407
Posting: 41
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 11:45


kalau terlalu manje......................................maaf zahir batinlah

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-hafizzProfil   Hantar PM kepada al-hafizz   Quote dan BalasQuote

yina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17978
Posting: 152
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 12:17


Assalamualaikum….
Betul kata nur_sheela tu…saya sependapat…
dan sayapun maybe manja jugak...manja dengan orang yang kita sayang tak apa kan?..rasanya tak salah...
Cuma jangan lebih2...betul tak?....

Bookmark and Share

    


  Member Information For yinaProfil   Hantar PM kepada yina   Quote dan BalasQuote

yina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17978
Posting: 152
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 12:39


Saya pernah baca satu cerita..kisah suami isteri…
Ceritanya macam ni....sisuami tengoh syok tengok tv..si isteri pula...sdg baring atas sofa bersebelahan dengan suaminya...siisteri ni cemburu tengok suaminya asyik syok tengok tv sampai tak pedulikan dia langsung...yang duduk bersebelahan dengan dia...
Mulanya...dia hanya tarik perhatian suami dengan menyebut perkataan ‘abang……..’,sisuami ni…yang tengah syok tengok tv, langsung tak peduli...apa taknya, memang cerita yang dia minat dan selalu nanti-nantikan....buat macam manapun dia tak hirau..
Siisteri pun..mulalah nak mengada-ngada...nak tunjuk manja....
‘abang.....abang sayang saya tak?...’,kata siisteri…
jawab sisuami..’sayang…….’(tanpa memandang siisteri)
‘abang.........abang sayang saya tak?...’,kata siisteri lagi…,kali ni lagi kuat suaranya..
jawab sisuami sekali lagi..’sayang…….’(pun tanpa memandang siisteri)..
isterinya mula naik marah…..dan bertanya sekali lagi…
‘abang....abang……..abang sayang saya tak?...’,kata siisteri sambil bangun dan terus menutup siaran tv…..
haa….kali ni, suaminya tak bagi muka pada siisteri yang pada fikiran dia …nak bermanja tak kena tempat…
so....memang kenalah hari tu...kena marah.....marah sakan sampai....menangis-nangis siisteri...
hai….tu lah dia…saya harap warga ukhwah atu sesiapa saja ….kalau nak b’manja dengan orang yang kita s ayang tengok keadaan lah….betul tak?......

Bookmark and Share

    


  Member Information For yinaProfil   Hantar PM kepada yina   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 12:53


Pada 08-09-05 11:45 , al-hafizz posting:

!!! QUOTE !!!

kalau terlalu manje......................................maaf zahir batinlah


hehehe.... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 18:14


aku suka perempuan manja....tapi jangan mengada-ngada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-09-05 17:05


manja, kalau pempuan manja ni... kalau bukan isteri tak suka.. tapi kalau isteri saya manja suka lah..

manja kepada lelaki bukan muhrim.. boleh ke..?
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

Subuhku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8613
Posting: 209

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-05 18:24


Allah anugarahkan pada wanita sifat yang lemah lembut dan manje.Bayangkan kalau wanita ganas jalan pun menghentak2 angkat balak,dan sbgainya.Tangan berurat2 badan keras berketul2 eiiiiiii tak sanggup saya ada isteri macam tu cakap pula garau dan menengking2 eiiii ... tak sanggup

Bookmark and Share

    


  Member Information For SubuhkuProfil   Hantar PM kepada Subuhku   Quote dan BalasQuote

nasyrah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17520
Posting: 109
Dari: SELANGOR, JOHOR DAN PERAK

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-05 18:29


manjeer? entahlah..suara saya agak manjer..macam tu lah kawan-kawan saya cakap.. ada petua tak nak kurangkan suara manjer ni.. yela..kadang-kadang rasa bersalah saja bila bercakap dengan kaum adam dengan suara macam ni... :lol: :lol:


-----------------
HIDUPKU MATIKU HANYA KERANANYA...PETUNJUK DARINYA YANG KU HARAPKAN DALAM MENITI LIKU-LIKU KEHIDUPAN...:)


Bookmark and Share

    


  Member Information For nasyrahProfil   Hantar PM kepada nasyrah   Quote dan BalasQuote

sanosuke
Warga Rasmi
Menyertai: 14.09.2005
Ahli No: 18961
Posting: 15
Dari: Muar

malaysia  


posticon Posting pada: 14-09-05 20:52


Betul....
Lelaki sukakan perempuan yang manje begitu.
tapi bergantung kepada lelaki tu r.
4 me, ia membuat kita lebih dsayangi.
Saya kalau boleh nak cari perempuan yang manje supaye rasa lebih dsayangi

Bookmark and Share

    


  Member Information For sanosukeProfil   Hantar PM kepada sanosuke   Quote dan BalasQuote

sea-tea
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14701
Posting: 171
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-09-05 14:10


" Lembutku bukan hiasan,
Bukan jua kebanggaan tapi
sayap kiri pada suami yangsejati.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For sea-teaProfil   Hantar PM kepada sea-tea   Quote dan BalasQuote

nina_nur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10542
Posting: 104
Dari: di mana bumi dipijak..

Selangor  


posticon Posting pada: 15-09-05 14:14


Pada 15-09-05 14:10 , sea-tea posting:

!!! QUOTE !!!

" Lembutku bukan hiasan,
Bukan jua kebanggaan tapi
sayap kiri pada suami yangsejati.."


betul tu... :-) :-) :-)


-----------------
~jangan biarkan aku tanpa cinta-MU~


Bookmark and Share

    


  Member Information For nina_nurProfil   Hantar PM kepada nina_nur   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-09-05 14:26


:roll: :roll: :roll:
may b yap!but jangan r lebih2 kalau belum 'sah' tu...
dah 'sah', lain r cerita kan???
:-P :-P :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

afriena
Warga Rasmi
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18907
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 15-09-05 15:29


ALLAH DAH JADIKAN MANUSIA ADA SIFATNYA YANG TERSENDIRI,SO KITA MESTILAH TERIMA APA YANG DAH DITENTUKAN .BAGI WANITA 2 YANG BUKAN BERSIKAP DEMIKIAN ,TAPI BERPURA2 INI ADALAH SIKAP YANG DILARANG.DIDALAM ISLAM MELARANG SETIAP MUSLIMAT-MUSLIMAT BERCAKAP DNGAN NADA YANG MANJA DAN SUARA YANG MENGGODA UNTUK MENGELAK DARIPADA DIFITNAH'SO MUSLIMAT SEKALIAN JAGA DIRI HIASI PERIBADI MOGA HIDUP KITA DIREDHAI.WALLAHUALAM*TAKBIR

Bookmark and Share

    


  Member Information For afrienaProfil   Hantar PM kepada afriena   Quote dan BalasQuote

jr_mumtaz86
Warga Rasmi
Menyertai: 30.09.2005
Ahli No: 19462
Posting: 10
Dari: uitm shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 17:32


:lol:

assalamualaikum ..
nak kata betul 2 tipulah ..
kebanyakkan lelaki tak suka perempuan yang manja sangat..
meluat adalah...
tapi kalau ganas sangat pun sampai tak ada sifat2 sebagai seorang perempuan pun tak baik juda... asalkan sopan santun... tak gelak kuat2 macam orang lelaki .. cakap berlapis, sudah cukup untuk menjadi tarikan lelaki.... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For jr_mumtaz86Profil   Hantar PM kepada jr_mumtaz86   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 19:05


:roll: yup,kalau ana pun,rasa2 nya nak yang manje2 juga...InsyaAllah......tapi nanti kawin leee :-P :-P


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 19:49


Betul ke lelaki suka perempuan manje??? entah... iye agaknya, tapi xpasti sangat...

Betul ke lelaki suka isteri manje??? ye, saya nak.... saya nak.... :-)

tapi jangan terlalu manja sampai mengada2 pula, manja biasa2 tu memangla suka...

lelaki pun manja juga dengan isteri mereka kan...? takkan taknak ngaku pula, ngaku saja... :p

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 30-09-05 20:08


manja bertempat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

zatie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17090
Posting: 209
Dari: sHaH aLaM

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-05 15:12


Pada 26-08-05 00:29 , Irshadianz_Boyz posting:

!!! QUOTE !!!

Saya suka isteri yang manja....hehe!


hye Irshadianz_Boy!!!!!!!

oh.dah fikir dah semua ni ek???

study dulu lah.
next year nak exam........

Bookmark and Share

    


  Member Information For zatieProfil   Hantar PM kepada zatie   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 01-10-05 16:31


...............

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

Qalam_Akhdar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17109
Posting: 159
Dari: Petaling Jaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-05 17:41


emm ye lah tu, tapi jangan sampai berlebihan2... begitu juga perempuan, mereka sukakan sifat caring dari lelaki... :)

ps: emm agaknya lah...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Qalam_AkhdarProfil   Hantar PM kepada Qalam_Akhdar   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 02:50


manja tu perlu..tapi jangan lebih2 dah lah...nanti meluat pula jadinya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 02:53


Pada 01-10-05 15:12 , zatie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-08-05 00:29 , Irshadianz_Boyz posting:

!!! QUOTE !!!

Saya suka isteri yang manja....hehe!


hye Irshadianz_Boy!!!!!!!

oh.dah fikir dah semua ni ek???

study dulu lah.
next year nak exam........


heh...kemain lagi irshadianz_Boyz ni....cakap kat Hj Muzammil baru tau.... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 09:16


erm... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 19-04-06 05:13


Ok2, memang perempuan manja ni best.. mereka buat-buat manja sebab mereka nak respon dari laki2. Tanda mereka sayang la kat laki2 tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

Minur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24249
Posting: 100
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 05:39


manja pun ok lah jugak.. tapi kena wasatiah lah ... tak ada orang suka yang lebih2...
tapi manja tu kan lumrah bagi seorang wanita... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For MinurProfil   Hantar PM kepada Minur   Quote dan BalasQuote

kdinx
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.01.2006
Ahli No: 21823
Posting: 69
Dari: Moscow

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-04-06 05:44


suka yang manja..tapi bini saja laaaa.Kalau di approach oleh perempuan yang manja pastikan jangan depan orang lain..belakang2 la(telefon ke,sihat ke),hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For kdinxProfil   Hantar PM kepada kdinx   Quote dan BalasQuote

airah77
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20959
Posting: 158
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 09:42


lelaki tu mesti manja jugak kut.....he.he.he.

Bookmark and Share

    


  Member Information For airah77Profil   Hantar PM kepada airah77   Quote dan BalasQuote

zuk
Warga Rasmi
Menyertai: 19.04.2006
Ahli No: 24284
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 17:09


manja?emm kalau manja tak dnafikan orang lelaki suka tapi kalau dah manja tak kena cara ah jawapannya selamat jalan laaaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For zukProfil   Hantar PM kepada zuk   Quote dan BalasQuote

ubaidillah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.11.2004
Ahli No: 12489
Posting: 361
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-04-06 17:51


Pada 19-04-06 17:09 , zuk posting:

!!! QUOTE !!!

manja?emm kalau manja tak dnafikan orang lelaki suka tapi kalau dah manja tak kena cara ah jawapannya selamat jalan laaaa


YE..JANGAN buat-buat MANJA SUDAH...MELUAT :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For ubaidillahProfil   Hantar PM kepada ubaidillah   Pergi ke ubaidillah's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 19:09


salam...

perempuan manja..
manja dalam diam boleh..??
huhuhu..

salam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 19-04-06 19:22


betul ke ni...???lelaki suka yang manja???

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 19-04-06 19:22


huhu...nampaknya kena reject la...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 19:56


tumpang lalu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

amir_haikal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2005
Ahli No: 21550
Posting: 79
Dari: Johor

malaysia  


posticon Posting pada: 19-04-06 19:59


suka isteri yang manja dan lemah lembut tapi bukan mengada2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For amir_haikalProfil   Hantar PM kepada amir_haikal   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 20:19


salam..

ana rasa manja dan mengada2 tu dua perwatakan yang berbeza...
manja tak semestinya dalam perbuatan semata..

sekadar pendapat..
wallahu'alam..
salam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 20:29


manja dengan suami tak salah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 20:30


saya suka wanita boleh jadi ibu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

nhaffi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.09.2005
Ahli No: 19421
Posting: 29
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 20:31


saya suka perempuan yang manja..tapi bukan yang mengada2...manja dengan saya sajalah..dengan orang tak boleh..hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nhaffiProfil   Hantar PM kepada nhaffi   Quote dan BalasQuote

nurirshad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23047
Posting: 214
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 20:43


manja OK agaknya, asalkan tak gedik...huhu, benci yang gedik2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurirshadProfil   Hantar PM kepada nurirshad   Quote dan BalasQuote

mardhoti
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.07.2005
Ahli No: 17396
Posting: 201
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 23:47


assalamualaikum

erm...saya pun manja juga orangnya :)
jadi, nak kena cari zauj yang suka orang manja la :)
insyaAllah
doakan untuk saya ye sahabat dan sahabiah sekalian :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mardhotiProfil   Hantar PM kepada mardhoti   Pergi ke mardhoti's Website   Quote dan BalasQuote

Ghufranallah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.06.2005
Ahli No: 16894
Posting: 351
Dari: padang pasir

luxembourg   avatar


posticon Posting pada: 20-04-06 00:07


ooooooooooo.......ye ke ini manja......hihihihihiii
emm....memang diakuimemang hang seorang yang manja..
apa-apa pun semoga mendapat bakalsuami yang baik dan beriman...

opp....selamat hari jadi... buat mardhoti pada 20 April

Bookmark and Share

    


  Member Information For GhufranallahProfil   Hantar PM kepada Ghufranallah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.172476 saat. Lajunya....