Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-08-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Men are born to succeed, not fail.
-- Henry David

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 8 hari yang lalu
muslimiman: 13 hari yang lalu
tornado: 33 hari yang lalu


Teka-Teki
Topik: cuba teka...


Carian Forum

Moderator: Administrator, nordalily
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Teka-Teki
    »» cuba teka...

Please Mendaftar To Post


Oleh cuba teka...

afizam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14810
Posting: 82
Dari: negeri indera kayangan

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 20:52


ana ada satu teka-teki untuk anta dan anti sekalian....

bila pagi dia beku,
bila tengah hari dia cair,
bila petang dia meleleh....

p/s:kadang-kadang tak sempat nak petang dia dah meleleh....

cuba lah teka....hehehehe


-----------------
cinta itu ibarat biskut kejap ada, kejap tak ada...tapi cinta ALLAH kekal selamanya....


Bookmark and Share

    


  Member Information For afizamProfil   Hantar PM kepada afizam   Quote dan BalasQuote

Aneeqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.10.2004
Ahli No: 11976
Posting: 151
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 11:56


entah...apa jwpnnye afizam??

Bookmark and Share

    


  Member Information For AneeqahProfil   Hantar PM kepada Aneeqah   Pergi ke Aneeqah's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 09-09-05 22:03


ais krim agaknya... :-P :-P


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

nawra_albahira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.08.2003
Ahli No: 3005
Posting: 141
Dari: taman tun dr ismail

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-09-05 22:06


air liur basi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawra_albahiraProfil   Hantar PM kepada nawra_albahira   Pergi ke nawra_albahira's Website   Quote dan BalasQuote

huda_wafana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17784
Posting: 144
Dari: port dickson

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-09-05 22:49


tak tahu lah... no idea

Bookmark and Share

    


  Member Information For huda_wafanaProfil   Hantar PM kepada huda_wafana   Quote dan BalasQuote

ukhwafillah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.10.2003
Ahli No: 4368
Posting: 194
Dari: Umbai,Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 09-09-05 22:58


emm???apa ye??salji agaknya..tapi tak lojik lah pula..wallahualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhwafillahProfil   Hantar PM kepada ukhwafillah   Quote dan BalasQuote

namirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5920
Posting: 232
Dari: Ardhillah

singapore  


posticon Posting pada: 11-09-05 14:57


ais ke? huh..apa eh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For namirahProfil   Hantar PM kepada namirah   Quote dan BalasQuote

jannah_12
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18098
Posting: 52
Dari: Shah Alam

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-09-05 15:05


Saya Tau!Mateari ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For jannah_12Profil   Hantar PM kepada jannah_12   Quote dan BalasQuote

haqiel
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18884
Posting: 22
Dari: johor

blank   avatar


posticon Posting pada: 11-09-05 16:50


entah...........rasanya bukan ais ............agaknya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For haqielProfil   Hantar PM kepada haqiel   Quote dan BalasQuote

afizam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14810
Posting: 82
Dari: negeri indera kayangan

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 21:01


hehehe...ana pun taktau apa jawapannya....ni adik ana yang tanya kat ana tapi ana taktau apa jawapan dia so ana hantar lah posting kat sini mana tau kut anda sekalian tahu jawapan dia....hehehe :-p:-p

Bookmark and Share

    


  Member Information For afizamProfil   Hantar PM kepada afizam   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094803 saat. Lajunya....