Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa-apa yang terjadi pada kita hari ini adalah hasil tindakan kita pada masa lalu
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 1 hari, 14 jam, 39 minit yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: di ambang periksa


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» di ambang periksa

Please Mendaftar To Post


Oleh di ambang periksa

al_akh
Warga Rasmi
Menyertai: 03.07.2005
Ahli No: 17041
Posting: 20
Dari: Daerah Kuala Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 01:18


Loni dah masuk ambang periksa...'cuak','geletar' dan lain2,
ha.....fenomena inilah yang berlaku pada kebanyakkan pelajar....
Kalau nak baca buku2 tebal, mungkin dah tak sempat lagi....
bagaimana cara nak mengatasi masalah ini sedangkan peperiksaan hampir tiba,,,?apa pendapat antum...?

Bookmark and Share

    


  Member Information For al_akhProfil   Hantar PM kepada al_akh   Quote dan BalasQuote

Islamic_prince88
WARGA SETIA
Menyertai: 25.05.2004
Ahli No: 9164
Posting: 587

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 23:09


1.Buat nota ringkas
2.Buat soalan bebanyak
3.Spot soalan yang nak keluar (tapi bab lain jangan abaikan pula..BACA TETAP BACA)
4.DOA~ Bebanyak!! TAHAJUD!!

Hehehehe
CuAK!!! SPM nak DEkAT!!!!
Kepada abang-abang,kakak-kakak,adik-adik,aunty,uncle..

Doa lah untuk kami yang bakal hadapi perikse ye..:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For Islamic_prince88Profil   Hantar PM kepada Islamic_prince88   Pergi ke Islamic_prince88's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 23:43


doa lah supaya tak " kenaling " time periksa.. jangan lupa minta maaf cikgu, kawan, parents dll...ambil berkat mereka..

binnajah~ go go chaiyo!! :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

AhMaDaFiF
Warga Rasmi
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18495
Posting: 13

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-08-05 22:08


hmm...insyaAllah spm candidates taun ni akan buat molek2 pekso itu...
biar result gempak semalaysia nati...hehe..
eh,al-akh...oghe klate anda?hmm..

Bookmark and Share

    


  Member Information For AhMaDaFiFProfil   Hantar PM kepada AhMaDaFiF   Quote dan BalasQuote

sinarshams
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2003
Ahli No: 3491
Posting: 200
Dari: kmns

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 23:11


hmm.....2 bulan lagi..struggle for it..insya allah we get the best.....sembahyang hajat jangan tinggal....perbaiki kesilapan masa trial....and BUAT LATIHAN 200 SOKLAN EVERYDAY..sekarang bukan masa nak baca buku...just do latihan....

gud luck
12A1 SPM 05

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinarshamsProfil   Hantar PM kepada sinarshams   Quote dan BalasQuote

annafira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2004
Ahli No: 9407
Posting: 204
Dari: Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 08:07


hurm...trial kurang memuaskan..bukan apa, silap sendiri jugak :( tapi insya Allah, untuk spm akan buat yang terbaik..betul juga, kena minta maaf dengan semua orang..biaq orang redha dengan kita..parents, cikgu2, kawan2...

insya Allah....12A1 SPM '05

Bookmark and Share

    


  Member Information For annafiraProfil   Hantar PM kepada annafira   Pergi ke annafira's Website   Quote dan BalasQuote

al_akh
Warga Rasmi
Menyertai: 03.07.2005
Ahli No: 17041
Posting: 20
Dari: Daerah Kuala Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-05 01:43


thanks a lot.....insyaALLAH, semua tips ini ana akan lakukan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For al_akhProfil   Hantar PM kepada al_akh   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09068 saat. Lajunya....