Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-05-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Never explain yourself to anyone, the one who likes you don't need it, the one who hates you won't believe it
-- -- Snickers (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 43
Ahli: 0
Jumlah: 43




  Yang Masuk Ke Sini
Abdullah: 22 hari yang lalu
muslimin23: 25 hari yang lalu
MTMKi: 38 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 51 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: siapa-siapa yang tinggal kat Kelantan?????


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» siapa-siapa yang tinggal kat Kelantan?????

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa-siapa yang tinggal kat Kelantan?????

Ismah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14527
Posting: 39
Dari: Tanah Merah

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-07-05 20:33


Assalamualaikum..
Nama sebenar Nadiah tinggal kat Tanah Merah, Kelantan..Sekarang belajar kat Maahad Tahfiz terengganu..Kalau ada sesiapa yang tinggal kat Kelantan jom kita jalinkan Salam ukhwah dengan lebih dekat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For IsmahProfil   Hantar PM kepada Ismah   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 26-07-05 23:09


assalamualaikum..
nama shah sebenarnya sobri abu bakar..
lahir pada 030383..
sekarang kerja..
tinggal kat kota bharu..
selamat berkenlaan..
wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 26-07-05 23:18


assalamualaikum
nama sebenar sufti nik rozialnida
now kat uiam
ambik bahasa dan kesusasteraan inggeris
kelantan kat tanah merah jugak
macam ismah

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

Ismah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14527
Posting: 39
Dari: Tanah Merah

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-07-05 21:48


assalamualaikum kembali..kalau boleh janganlah panggil saya Ismah..kan saya dah cakap panggil saja Nadiah ok..Lepas pada ini..bolehlah kita sama-sama kongsi pendapatkan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For IsmahProfil   Hantar PM kepada Ismah   Quote dan BalasQuote

al-biruni03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1583
Posting: 237
Dari: bukit kapar,klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-07-05 23:54


assalamualaikum..

huhu saya bukan lah orang klantan.. tapi belajar kat situ.. hehe saja saja ni.. tumpang lalu ye =)

wassalamz

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-biruni03Profil   Hantar PM kepada al-biruni03   Pergi ke al-biruni03's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_impian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10903
Posting: 52
Dari: UTM

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-07-05 00:16


ana orang kelantan juga....dekat tumpat..bekas pelajar UTM.. sekarang dalam usaha mendapatkan pekerjaan

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_impianProfil   Hantar PM kepada srikandi_impian   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-07-05 01:12


Salam..

Ana bukan orang kelate.. tapi, dah lama duk sini.. area kota bharu.. sekolah kat SMK(A) Naim.. dan ramai juga ahli ukhwah yang tinggal kat kb ni.. nak buat jk lagi, boleh lah :) , insya Allah..

Ismah form brp??..

Salam ukhuwwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

zudie
Warga Rasmi
Menyertai: 30.07.2005
Ahli No: 17697
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 31-07-05 09:09


salamzz..

ambo pun oghe klate gok... dok pasir mas..
tumpang join..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zudieProfil   Hantar PM kepada zudie   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-07-05 16:02


ismi syazana ibrahim............ana belajar kat uitm dungun diploma in banking baru saja mskasal klantan.........llahir kat p.mas tinggal kat tumpat...........ada sesiapa kat sn?

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-07-05 17:22


salam
ana asal tumpat tapi tinggal kat machang
sekarang ni belajar kat uitm
cos degree in civil eng
salam ukhwah semua....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 01-08-05 20:28


Assalamualaikum..

tak kisah lah..
janji sekarang ada kat kelantan atau anak jati kelantan...
semua boleh join..

wassalam..


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-08-05 21:46


Pada 31-07-05 00:16 , srikandi_impian posting:

!!! QUOTE !!!

ana orang kelantan juga....dekat tumpat..bekas pelajar UTM.. sekarang dalam usaha mendapatkan pekerjaan


Assalamu'alaikum..saya orang Tumpat juga..tumpat kat mana ye srikandi_impian..Saya tak-student UM..dalam proses cari kerja tetap juga..sekarang kerja biasa2 saja kat Putrajaya.


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang
[ Telah diedit oleh: Iman_Hayati pada 01-08-05 21:47 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-08-05 23:05


saya ore kelate..kat kota bharu..sekarang,study kat melaka..
i am very proud to be kelantanese..

peace to all..
:-D :-P

p/s:stick to the ONE..

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

srikandi_jilbab
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 584
Posting: 84
Dari: bumi serambi mekah+ KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-08-05 00:13


Assalamualaikum semua...kawe ore pasir puteh....ex-student uum.....skg ni dok jadi trainer soft dev...kat ok.L...salam ukhuwwah untuk summerrr...boleh lah kita buat gathering kat klate ek....kat pasir puteh ke...hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_jilbabProfil   Hantar PM kepada srikandi_jilbab   Pergi ke srikandi_jilbab's Website   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-08-05 03:18


assalamualaikum
saya ni orang kelate tapi tak asli.mak dengan ayah yang sebenar-benar asli. mak orang pasir putih, ayah orang tanah merah. saya lahir kat KL. tapi kira orang kelate juga.



______________________
praise to you
just for you....Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

husna_493
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.07.2005
Ahli No: 17529
Posting: 32
Dari: dari sini

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-08-05 23:16


assalamualiaikum.
saya orang kelantan tulen lagi asli.tinggal kat kuala krai.sekarang ni sedang menuntut di utm,skudai.rupanya ramai jugak rakyat kelantan yang join website ni ye.apa-apa pun,selamat berkenalan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For husna_493Profil   Hantar PM kepada husna_493   Quote dan BalasQuote

nur_ila
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12660
Posting: 34
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-08-05 03:41


ana lahir di pasir mas, ma dan abah pun orang pasir mas, sekarang ni duduk kat tanah merah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_ilaProfil   Hantar PM kepada nur_ila   Quote dan BalasQuote

laila_qaisy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17496
Posting: 74
Dari: punck perdana,u10

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-08-05 23:45


tumpang lalu...
saya bukan asal kelantan..
tapi biasa tinggal di mache kelate dari tahun 2000-2003..Uitm Mache
saya suka dok sana..sebab
-suasana fresh giler2(hijau saja.....)
-makanan murah(save pitih)
-penduduk ramah
-banyak tempat yang boleh jalan

p/s:ingat nak cari orang kelantan boleh(gewe)????

Bookmark and Share

    


  Member Information For laila_qaisyProfil   Hantar PM kepada laila_qaisy   Quote dan BalasQuote

srikandisolehah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.06.2005
Ahli No: 16961
Posting: 35

blank   avatar


posticon Posting pada: 21-09-05 23:07


assalamualaikum..
nama sebenar siti hajar. tinggal kat tanah merah..sekarang tengah belajar kat nilampuri kota bharu jugak kat kelantan. anak jati kelantan......



Islam Itu Indah

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisolehahProfil   Hantar PM kepada srikandisolehah   Quote dan BalasQuote

kama_klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2005
Ahli No: 18331
Posting: 181
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-09-05 00:51


saya asal klate.... loni dok ngaji d kukum,perlis apo kaba semo..................

Bookmark and Share

    


  Member Information For kama_klateProfil   Hantar PM kepada kama_klate   Pergi ke kama_klate's Website   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-09-05 11:14


assalamualaikum wbt

saya pun asal kelantan jugak. area kota bharu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-09-05 11:26


Assalamualaikum...nama saya nurlin, memang asal kelantan...anak kelantan lani...dulu belajar kat KPTM KL, sekarang ni sambung pula kat UNITAR KB dalam education... salam perkenalan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

ainjoe
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14719
Posting: 43
Dari: Utm Skudai

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-09-05 11:42


assalamualaikum..
saya pom oghe klate juga..
memang anak jati klate lah..dik d tanah merah, daripada baby sampai lah skaram..
tapi, loni, dok kat johor lah..
study kat utm skudaiamik kos pendidikan fizik dan komputer..;-)
salam perkenalan semua gu klate!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainjoeProfil   Hantar PM kepada ainjoe   Quote dan BalasQuote

shaharatul_qibtiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.10.2003
Ahli No: 4002
Posting: 173

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-09-05 12:39


Assalamualaikum....

ramainya orang kelate..dah lm sangat tak balik...hikhik..;) saya kat KB...sekarang kat Multimedia University, cybrjaya campus...jom kita buat gathering rmi2...gud luck tuk semua.....pnjg umur..InsyaAllah...kita jmpa...nice knowing u all...salam ukhwah untuk semua...

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For shaharatul_qibtiahProfil   Hantar PM kepada shaharatul_qibtiah   Quote dan BalasQuote

af_zubaiti
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2005
Ahli No: 18828
Posting: 107
Dari: Gombak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-09-05 13:30


assalamualaikum....

Salam perkenalan pada semua anak2 kelantan...emmm.seperti shaharatul, ana pun dah lama tak balik..lama pun tak lah lama sangat, hampir 3mggu:)...ana dari machang kelantan....tapi sekarg kat GOMBAK....

wasalam.


------------------------------
*Seikhlas nasihat diberi...Mencari Redha Ilahi*

Bookmark and Share

    


  Member Information For af_zubaitiProfil   Hantar PM kepada af_zubaiti   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-09-05 13:40


Assalamualaikum
saya pun orang kelantan jugak
kampung kat pasir mas tapi tinggal kat pengkalan chepa.
sekarang kat melaka, study.


-----------------
"Jangan gugur sebelum syahid!"


Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-09-05 16:04


:-D :-D ambo nok joing sekali boleh koo.....

ambo oghe kube keriee....lo ni dok di shah ale,ambik dip. microbiology :-)

ghama jugok oghe klate kito deehh.... :lol: :lol:

--sale ukhwah semoo...--


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-09-05 17:47


:-D saya ore kelate!!! duk kat kota bharu..
tap....sekarang ini duk study kat malacca...
'i'm proud to be kelantanese!!!'


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..
[ Telah diedit oleh: anis_najihah pada 23-09-05 17:48 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

sifoo
Warga Rasmi
Menyertai: 08.08.2004
Ahli No: 10531
Posting: 11
Dari: student utm

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-09-05 17:57


:-) :-) :-)
assalamualaikum
ambo pun ore kelate jugo
kat kok lanas
sekarang tengah belajar kat utm skudai .
salam ukhwah dari saya

Bookmark and Share

    


  Member Information For sifooProfil   Hantar PM kepada sifoo   Quote dan BalasQuote

villadesa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.07.2005
Ahli No: 17367
Posting: 26

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-09-05 21:59


Assalamualaikum.....
saya pun asal kelate,anak jati klate.ma abah pun ore klate.
saya haida asal Tanah Merah,belajar kat uitm Shah Alam;
Salam Ukhwah untuk semua.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For villadesaProfil   Hantar PM kepada villadesa   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 23-09-05 22:50


Assalamualaikum.
Ambo pun oghe kelatè jugak. Dok téghè.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

astina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18487
Posting: 96
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-09-05 00:33


assalamualaikum.saya memang asal klate.tapi menetap kat kuantan.duk klate sampai darjah 2.pas tu bermastautin kat ktn sampai lah sekarang ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For astinaProfil   Hantar PM kepada astina   Quote dan BalasQuote

Noraida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.06.2004
Ahli No: 9486
Posting: 33
Dari: pasir mas

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-09-05 23:34


Assalamualaikum,saya pun asal klate juga,pasir mas....loni study kat uni Al azhar Mesir,cawangan iskandariah.salam ukhwah fillah dari saya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For NoraidaProfil   Hantar PM kepada Noraida   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 22:16


assalamualaikum..

ramai jugok oghe kelate:-)
ana pun oghe kelate jugak. duk kat daerah Tumpat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-07-08 18:48


tak pernah pun pergi kelantan, ada ke tempat yang best.. same saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

ellina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12348
Posting: 129
Dari: bumi ijau

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-07-08 21:56


ana dari mache..salam ukhwah untuk semua..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ellinaProfil   Hantar PM kepada ellina   Pergi ke ellina's Website   Quote dan BalasQuote

wuzaraa
WARGA SETIA
Menyertai: 20.02.2008
Ahli No: 32664
Posting: 1829
Dari: Asia Tenggara

Johor  


posticon Posting pada: 21-07-08 18:36


ana orang johor, tapi zaujah dari kota bahru, kelantan. dia alumni ma'had muhammadi lil banat.

mertua ana di kedai mulong, KB. balik kampung 3,4 kali juga setahun. jemput datang ke rumah raya ni, insyaAllah.

p/s: balik kampung mesti pergi wakaf baru, pagi sekali malam sekali.

wuzara
http://jemaah-islam.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For wuzaraaProfil   Hantar PM kepada wuzaraa   Quote dan BalasQuote

maryam_aulia
Warga Rasmi
Menyertai: 26.06.2008
Ahli No: 33804
Posting: 6
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-07-08 22:06


salam
ramai gok org klate ye
ana org Bachok, sekarang belajar kat UPSI...
semoga orang-orang klate sihat2 semo...
raya jangan lupa balik kg deh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maryam_auliaProfil   Hantar PM kepada maryam_aulia   Quote dan BalasQuote

achuyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14384
Posting: 138
Dari: qlate

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-07-08 10:47


salam
chu pun oghe klate....dari jeli yang permai....

Bookmark and Share

    


  Member Information For achuyahProfil   Hantar PM kepada achuyah   Quote dan BalasQuote

riyadhiah
Warga Rasmi
Menyertai: 28.07.2008
Ahli No: 34180
Posting: 9
Dari: new city

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 16:26


Assalamualaikum..

Nama riyadhiah.tinggal di grow sand kelate.
Loni d' sebuah IPTA d'KL.Salam perkenalan..sumo anok2 kelate ;-)


-----------------
Hidup adalah perjuangan..
Teruskan perjuangan hingga ke akhirnya...
Chaiyuk2
-riyadhiah-


Bookmark and Share

    


  Member Information For riyadhiahProfil   Hantar PM kepada riyadhiah   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-07-08 16:58


Pada 21-07-08 22:06 , maryam_aulia posting:

!!! QUOTE !!!

salam
ramai gok org klate ye
ana org Bachok, sekarang belajar kat UPSI...
semoga orang-orang klate sihat2 semo...
raya jangan lupa balik kg deh...


maryam_aulia, bachok kat mana ye? area mana? saya praktikum kat bachok awal tahun ni. juga dari upsi :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

Kokseikokde
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.03.2008
Ahli No: 32873
Posting: 48

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 20:52


kawe orang kelate jugak...asal pasir puteh..loni kijo kl, duduk sewa kat tmn melati

Bookmark and Share

    


  Member Information For KokseikokdeProfil   Hantar PM kepada Kokseikokde   Quote dan BalasQuote

dR_Muslimah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.06.2008
Ahli No: 33752
Posting: 40
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 21:55


Pada 26-07-05 23:09 , shah_sobriyanie posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
nama shah sebenarnya sobri abu bakar..
lahir pada 030383..
sekarang kerja..
tinggal kat kota bharu..
selamat berkenlaan..
wassalam..



-----------------
Jagalah Allah.. InsyaAllah.. Allah menjaga kita.. TRUST IN ALLAH..


Bookmark and Share

    


  Member Information For dR_MuslimahProfil   Hantar PM kepada dR_Muslimah   Pergi ke dR_Muslimah's Website   Quote dan BalasQuote

ilahnurani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2005
Ahli No: 21425
Posting: 164
Dari: Kuantan,Pahang Darul Makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 22:10


assalamualaikum...

saya bukan org kelantan,tapi belajar kat kelantan,uitm machang.
saja saja lah nak tumpang sekaki..hehe...
best betul suasana waktu pagi kat sini.macam duduk kat oversea pula.hehe..
sesiapa duduk dekat machang blehlh kat berjumpe..

salam ukhwah semua..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilahnuraniProfil   Hantar PM kepada ilahnurani   Quote dan BalasQuote

putriadam
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.07.2008
Ahli No: 34115
Posting: 37
Dari: ums,kota kinabalu

Sabah  


posticon Posting pada: 29-07-08 13:31


salam..
saya bukan org kelantan,tapi saya suka kawan dengan org klntn..sebab org klntn baik-baik hehe
org borneo boleh join topik ni ke??

Bookmark and Share

    


  Member Information For putriadamProfil   Hantar PM kepada putriadam   Quote dan BalasQuote

putriadam
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.07.2008
Ahli No: 34115
Posting: 37
Dari: ums,kota kinabalu

Sabah  


posticon Posting pada: 29-07-08 13:39


asmk..
'kak itieNAS.. anda petang kita makan mee laksa ek..'
itu contoh dialog saya dengan org klntn,then dia pun bawa saya makan. sebab saya kata saya suka kawan dengan ore klte..
tengkiu 4JJ1, sebab buat bumi malaysia

Bookmark and Share

    


  Member Information For putriadamProfil   Hantar PM kepada putriadam   Quote dan BalasQuote

iftihakim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.02.2005
Ahli No: 14332
Posting: 52
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-07-08 16:39


Salam ukhwah...
Ismi Nik Nur Hakimah buat Nik Din
Ambo asal Machang. sekarang menetap di Taman Desa Kemumin, Padang Tembak. Dun Panchor, Parlimen Pengkalan Chepa. Kerja kat KB.

Bookmark and Share

    


  Member Information For iftihakimProfil   Hantar PM kepada iftihakim   Quote dan BalasQuote

husninamalin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.10.2007
Ahli No: 31363
Posting: 44
Dari: gombak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-07-08 16:47


salam.....alhamdullah...ramai jugak ore kelate...berkat doa pemimpin kita....rakyat2 kelate tetap kukuh ukhwah....
achuyah.......ambo pun ore jeli...kwasn mano itu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For husninamalinProfil   Hantar PM kepada husninamalin   Quote dan BalasQuote

husninamalin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.10.2007
Ahli No: 31363
Posting: 44
Dari: gombak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-07-08 16:50


Pada 22-07-08 10:47 , achuyah posting:

!!! QUOTE !!!

salam
chu pun oghe klate....dari jeli yang permai....


Bookmark and Share

    


  Member Information For husninamalinProfil   Hantar PM kepada husninamalin   Quote dan BalasQuote

husninamalin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.10.2007
Ahli No: 31363
Posting: 44
Dari: gombak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-07-08 16:30


sesiapa lagi org kelate join lah ukhwah ni.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For husninamalinProfil   Hantar PM kepada husninamalin   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.380296 saat. Lajunya....