Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan muncul dari jiwa yang kotor sebagaimana biji benih takkan tumbuh pada tanah yang gersang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 70
Ahli: 0
Jumlah: 70




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 22 jam, 45 minit yang lalu


Kelakar
Topik: .: Alahai menantu :.


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» .: Alahai menantu :.

Please Mendaftar To Post


Oleh .: Alahai menantu :.

diny
Warga 5 Bintang
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14571
Posting: 372
Dari: Malaysia Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-07-05 03:52


Assalamualaikum..
jangan pulak ada pada zaman sekarang jadi macam ini..? ada ke..?? kuang kuang kuang..

Cerita 1

Pak kasim seorang yang tamak harta.. dia menawarkan anak dara suntinya yang cun melecun kepada golongan yang kaya raya sahaja.. suatu hari datang lah seman, seorang usahawan muda ingin
melamar anak pak kasim. beliau cukup sifat tanpa cacat cela tetapi beliau malas solat. setelah 3 hari berkahwin.. seman masih duk kat rumah mentuanya. setelah azan maghrib berkumandang..
pak kasim mengajak seman untuk solat maghrib berjamaah. seman gelabah.. sebab sebelum ini dia tak pernah solat.

Lalu seman masuk ke bilik untuk menemui isterinya. "yang.. bagaimana ni.. abang tak pernah solat ni"
"tak mengapa bang.. abang ikut saja apa yang ayah buat" isterinya berbisik perlahan..
Seman pun keluar untuk solat bersama pak kasim. setelah pak kasim takbir.. seman ikut takbir... lalu pak kasim membaca surah
alfatihah.."bismillahirrahmanirrahim..."
seman pun turut membaca bismillah dengan lantang..."bismillahirrahmanirrahim..."

Aisyh! pelik menantu ana ni. mazhab mana yang dia ikut? setahu ana imam saja yang baca kuat.. getus hati pak kasim..pak kasim buat selamba. dia terus membaca surah al-fatihah. seman pun turut
membaca surah al-fatihah dengan kuat seolah-olah seorang budak yang baru nak belajar mengaji.

pak kasim pelik.. lalu dia terus berpaling ke belakang untuk melihat seman. seman turut berpaling ke belakang kerana mengikut gerak
langkah pak kasim. "ish! gila ke menantu ana ni??"

Pak kasim berjalan ke depan untuk menjauhkan diri dari seman. Seman turut berjalan ke depan mengikut langkah pak kasim. Pak kasim terus melarikan diri melalui pintu depan dan terus menuju ke sawah di tepi rumahnya. Seman terus berlari mengejar pak kasim sampai ke tepi sawah. tiba-tiba pak kasim tergelincir lalu jatuh ke dalam sawah padi. Seman pun turut menjatuhkan
badannya ke dalam sawah seolah-olah tergelincir.

Pak kasim pun terus bertanya kepada seman. "seman. apesal yang anda ikut ana sampai ke sawah ni?"
"ayah.. susah ye nak solat maghrib ni. baru saya tau. sampai kena berlari.."

(huargh huargh huargh!!!! sedih nya kalau ada laki camnie !)

------------------------------------------------------------------------------

Cerita 2
Solat Subuh

Mamat ni amat lah tergila-gilakan Minah anak Pak Haji Dollah. Minah ini boleh lah tahan cun nya. Mamat ni pun tak kalah lah kacaknya. Ngurat-punya-ngurat tersangkutlah dua hati ini. Pak Haji Dollah bukanlah jenis yang memilih sangat orangnya,
tambahan pulak si Mamat ini pandai berlakon, depan Pak Haji Dollah dia bukan main warak lagi, berkopiah dikepala. Selepas ditetapkan hari kahwinnya, maka lancar saja jawab nikahnya si
Mamat tadi. Biasalah malamnya agak lewat sikit keluarga Haji Dollah masuk tidurnya pasal dok berkemas rumah lepas kenduri
siangnya. Pasangan Mamat dan Minah pun lewat jugak lah masuk
tidurnya.

Selepas semuanya selesai dan semuanya nyenyak tidurnya, pagi besoknya Pak Haji Dollah pun mengejutkan semua isi rumah untuk solat subuh. Semua isi rumah pun bangun dan si Mamat dan Minah pun bangun mandi dan bersiap untuk mendirikan solat subuh. Tapi dek kerana lewat bangun, Si Mamat tak sempat bersolat jemaah dengan Pak Haji Dollah. Walaupun telah dikejutkan awal oleh isterinya Minah.

Maka, Pak Haji Dollah pun suruhlah menantunya tu??? solat sendirian ketika ahli keluarga lainnya sedang berwirid. Si Mamat pun qamat dan dirikanlah solat subuhnya. Selepas selesai solatnya dan memberi salam. Pak Haji Dollah pun menegur menantunya
Si Mamat tadi,
"Hai Mat Kenapa solat subuh tiga rakaat?"
lantas Si Mamat Jawab "eh.. ia ke? tiga rakaat? rasa-rasanya dah cukup empat rakaat tadi..."

Nauzubillah...!!!mengucap panjang Pak Haji Dollah. Si Minah tersenyum sipu malu dengan gelagat suaminya. Sahla si Mamat ni tak pernah sembahyang subuh! Kantoi..kantoi...


**********************************************************************************************************
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinyProfil   Hantar PM kepada diny   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-07-05 08:55


ermmm....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

DinnaFatiha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.12.2003
Ahli No: 5711
Posting: 106
Dari: kedah/selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-07-05 12:20


harap2 ini tidak terjadi dikalangan ahli ukhwah
siapkan diri sebelum terlambat

Bookmark and Share

    


  Member Information For DinnaFatihaProfil   Hantar PM kepada DinnaFatiha   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 11-07-05 15:42


uih.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

Huwaina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1062
Posting: 138
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 12-07-05 23:23


nauzubillah.....teruk tu. :-o :-o :-o
[ Telah diedit oleh: Huwaina pada 25-07-05 08:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For HuwainaProfil   Hantar PM kepada Huwaina   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-07-05 23:31


Fuyoo, seram tu?... nak2 kalau yang alim2 kucing. Nauzubillah. Sekali baca memang macam lawak tapi bila nak ketawa rasanya macam ketawakan kebodohan dan kejahilan saudara kita sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

narato
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2005
Ahli No: 16524
Posting: 143
Dari: jb...ukm,bangi

Johor  


posticon Posting pada: 13-07-05 02:59


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For naratoProfil   Hantar PM kepada narato   Quote dan BalasQuote

anee
Warga Rasmi
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11341
Posting: 9
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-07-05 15:00


astagfirullahala'zim. agaknya si isteri 2 happy lah dapat laki macam 2?
sesungguhnya, isteri yang solehah untk lelaki soleh..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For aneeProfil   Hantar PM kepada anee   Pergi ke anee's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 16-07-05 07:22


semoga bakal suamiku nanti suami yang soleh dan tak PERNAH MISS SEMBAHYANG!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

dhamiraqistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13287
Posting: 271

Selangor  


posticon Posting pada: 16-07-05 08:34


payahla begitu kalau rakaat solat pun tak tahu..jauhkan lah saya dari dapat suami yang cetek ilmu agamanye....ksian...ksian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhamiraqistinaProfil   Hantar PM kepada dhamiraqistina   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 17-07-05 23:29


ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

aleyasyafira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.12.2004
Ahli No: 13015
Posting: 100
Dari: melaka

canada   avatar


posticon Posting pada: 18-07-05 00:03


lawak dinosour sungguh kalau dapat suami macam tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aleyasyafiraProfil   Hantar PM kepada aleyasyafira   Quote dan BalasQuote

redhollah_05
Warga Rasmi
Menyertai: 13.01.2005
Ahli No: 13677
Posting: 17

egypt   avatar


posticon Posting pada: 18-07-05 02:13


hihihih...jangan sampai jadik macam tu dah lah....harap2 tak ada lah yang macam tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For redhollah_05Profil   Hantar PM kepada redhollah_05   Pergi ke redhollah_05's Website   Quote dan BalasQuote

ainnurwardah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2628
Posting: 67
Dari: Utec

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-07-05 18:20


erm..macam2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainnurwardahProfil   Hantar PM kepada ainnurwardah   Quote dan BalasQuote

baitul_izzah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.09.2004
Ahli No: 11156
Posting: 131
Dari: jitra,kedah

spain  


posticon Posting pada: 19-07-05 00:28


kihkih..boleh tahan lawak..tapi tak nak lah jadi begini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For baitul_izzahProfil   Hantar PM kepada baitul_izzah   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 20-07-05 00:49


ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........

ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........

ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........

ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........

ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........

ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........

ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........

ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........

ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

diny
Warga 5 Bintang
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14571
Posting: 372
Dari: Malaysia Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-07-05 12:52


Assalamualaikum..

jangan gelak bebanyak ahmad_azhar..keluar pulak nanti semua ilmu ilmu yang di simpan didada..ianya buat renungan kita semua..buang yang teralalu lalu keroh dan ambillah yang jernih ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinyProfil   Hantar PM kepada diny   Quote dan BalasQuote

cahaya82
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.07.2005
Ahli No: 17051
Posting: 125
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-08-05 13:10


macam2 kan????
orang2 macam ni ada kat muka bumi Allah ini....hinggakan ada yang tak tahu mengucap dua kalimah shahadah.....ada keluar dalam paper....ni cerita ni saya dapat dari pnsayarah maktab....bila tok kadi suruh mengucap tak tahu....Nauzubillah.......kita sama2 membaiki diri untuk menjadi hambaNya yang diredhai dan dimasukkan dalam golongan orang2 yang beriman....Amin....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya82Profil   Hantar PM kepada cahaya82   Quote dan BalasQuote

al-hafizz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.08.2005
Ahli No: 18407
Posting: 41
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-08-05 14:26


lawak jugak....................tapi xpula tak tahu rakaat solat ..............malu nanti

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-hafizzProfil   Hantar PM kepada al-hafizz   Quote dan BalasQuote

wanina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.01.2005
Ahli No: 13762
Posting: 99
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-08-05 15:14


Pada 11-07-05 12:20 , DinnaFatiha posting:

!!! QUOTE !!!

harap2 ini tidak terjadi dikalangan ahli ukhwah
siapkan diri sebelum terlambat


Bookmark and Share

    


  Member Information For waninaProfil   Hantar PM kepada wanina   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 28-08-05 16:13


isy...isy..isy :-o
kelakar lah jugak :-D :lol:


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting


Bookmark and Share

    


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

kama_klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2005
Ahli No: 18331
Posting: 181
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-08-05 19:22


hihi,ingat 2 semua jangan lah jadi begitu.....nauzubillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For kama_klateProfil   Hantar PM kepada kama_klate   Pergi ke kama_klate's Website   Quote dan BalasQuote

transmissionline
WARGA SETIA
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17849
Posting: 916
Dari: mana hendak ke mana

centralafricanrep   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 15:45


Kepada golongan muslimah, jika mak bapak anda adalah orang yang wara', alim dan kuat beribadat, maka suruhlah mak bapak anda yang carikan calon suami. InsyaAllah akan dapat yang beriman jugak ... Ketepikan pilihan hati kerana kadang kala hati ini tertipu .... Kalau tak, nanti jadilah macam cerita yang seperti di atas ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For transmissionlineProfil   Hantar PM kepada transmissionline   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 29-08-05 16:43


haaa...pengajaran tu..
nak cari menantu @ suami @ isteri jgnlah berdasarkan rupa dan harta serta pangkat semata..
yang penting ilmu dan pegangan agamanya,insyaAllah.. :-)


ana: Ya Allah..layakkah diriku..
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 29-08-05 16:44 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

intan3103
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11388
Posting: 106
Dari: JoeHoe>>key ell>>S'gor

malaysia  


posticon Posting pada: 29-08-05 17:26


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lawaknye..
tapi, sedih lah pulak kan bila baca balik cerita ni..
ya Allah, kurniakanlah aku suami yang saleh, yang boleh mendidik ku ke jalan kebenaran.. ameen.... :-o :-o


-----------------
~ DaripadaNya kita datang, KepadaNya kita pulang.. ~


Bookmark and Share

    


  Member Information For intan3103Profil   Hantar PM kepada intan3103   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 29-08-05 18:03


ermmmm, mula2 boring tapi last2 baru tahu apa yang nak di sampaikan.. at least terhibur jugak hati ini.....Tapi minta simpanglah semua tu ye...InsyaALLAH, biarlah ikhlas dalam segalanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 30-08-05 14:31


MACAM MACAM ADA...
ADA KE PATUT....TAK NAK LAH...
minta dijauhkan lah...
nak suami yang boleh membimbing...bukan menjahanamkan...
rosak betul laki tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.109928 saat. Lajunya....