Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dengan siapa anda bergaul, itulah ganmbaran masa depan anda
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 227
Ahli: 0
Jumlah: 227




  Yang Masuk Ke Sini
Rashdin: 1 hari, 17 jam, 37 minit yang lalu
khalifah: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 24 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Di mana warga MMU?..


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Di mana warga MMU?..

Please Mendaftar To Post


Oleh Di mana warga MMU?..

czarcam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11715
Posting: 207
Dari: padang Rengas, Kuala Kangsar.

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 00:23


Assalamualaikum...

Cuma saya sedikit terkilan... kalau universti lain... (terutama 'U' awam khususnya) portal macam ini mudah jea untuk mendpt sambutan...

tapi tidak di universiti macam saya ('U' swasta) ini... di mana salah nya.. sebab internet bukan masalah bagi kita warga MMU.. di bilik dah boleh online... bukan maksud saya nak suruh anda semua 24 jam masuk portal ukhwah.com.. at least join lah sebagai ahli....

niat cuma satu kalau boleh itu ingin saya berkongsi sesuatu dengan anda warga MMU sekalian....

maksud firman Allah S.W.T. :

"Kecuali orangĀ² yang beriman dan mengerjakan amal soleh dan nasihat-menasihati supaya mentaati kebenaran dan nasihat-menasihati supaya menetapi kesabaran" (surah Al 'Ashr:3)

wallahua'lam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For czarcamProfil   Hantar PM kepada czarcam   Quote dan BalasQuote

rahmanmmu
Warga Rasmi
Menyertai: 24.06.2005
Ahli No: 16834
Posting: 2
Dari: kuala lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 05-07-05 00:37


Assalamualaikum

ada warga mmu seperti saya juga yang sedang melayari web ni. saya takut juga takut saya saja warga mmu di sini. saya warga mmu melaka....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rahmanmmuProfil   Hantar PM kepada rahmanmmu   Quote dan BalasQuote

czarcam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11715
Posting: 207
Dari: padang Rengas, Kuala Kangsar.

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 00:52


waalaikumsalam....

assalamualaikum...

ambil kursus apa eak di saner?.. lah ini dah tahun bape?..

... saya Gama year.. course elctronics..... ;-)
[ Telah diedit oleh: czarcam pada 05-07-05 11:50 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For czarcamProfil   Hantar PM kepada czarcam   Quote dan BalasQuote

mawardah_ilmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 589
Posting: 79
Dari: bumi Tun Fatimah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 04:14


pernah dapat offer saner dengan uia... tapi mak ayah suruh masuk uia saja.. ikut sajalah... sama saja.. cuma cos saja tak sama.. ;-)


-----------------
==BICARA KITA ADALAH BICARA SUFI..TANPA SUARA DAN KATA-KATA..KERANA PENGHUBUNG KITA ADALAH SUARA HATI..BERTEMU BERPISAH KERANA ALLAH==
[ Telah diedit oleh: mawardah_ilmi pada 05-07-05 04:16 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah_ilmiProfil   Hantar PM kepada mawardah_ilmi   Pergi ke mawardah_ilmi's Website   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 07:54


ada lah warga mmu....
ana mmu cyberjaya...
macam penah nmpk pula nick czarcam di yahoogrup..
heheh..
anyways ukhwah mmu sesenyap saja...
rasanye laa agaknya.... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

naim_mahmood
Warga Rasmi
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4882
Posting: 17
Dari: melaka

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 09:04


Assalamualaikum

apa pula tiada ada lah... saya MMU melaka jugak
cuba browse thread dedulu..ada yang berkaitan dengan MMU melake ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For naim_mahmoodProfil   Hantar PM kepada naim_mahmood   Pergi ke naim_mahmood's Website   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 02:49


nak jawab jugak

ana MMU Cyberjaya ^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.10522 saat. Lajunya....