Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang yang takut ditakluki pasti akan kalah
-- Napoleon Bonarpate

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 76
Ahli: 0
Jumlah: 76




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: siapa amik kos nursing?misilah..


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» siapa amik kos nursing?misilah..

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa amik kos nursing?misilah..

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 30-06-05 21:19


saya amik kos nursing...di PPUM...skag ni dah sem5..last year graduatelah..sape2 lagi yang amik kos ni,lelah kita join ye..ada tak student nurse lelaki?ramai kah? 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

hyunckel_asyraf
WARGA SETIA
Menyertai: 12.01.2005
Ahli No: 13668
Posting: 414
Dari: United Kingdom

uk  


posticon Posting pada: 30-06-05 23:27


last year graduate,lepas tu sekarang ni sem 5? macam ada silap type saja :)

btw conratz kepada awak dn kwn2 kerana memilih kerjaya yang murni ni :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hyunckel_asyrafProfil   Hantar PM kepada hyunckel_asyraf   Quote dan BalasQuote

nanalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4591
Posting: 93
Dari: sungai besar

Selangor  


posticon Posting pada: 01-07-05 17:15


mungkin dia tahun ke3...tapi still sem 5..blm masuk sem 6
saya ambil course nursing....final year ...sem 6 lah tu
tgh pening buat management dengan research
bukan senang course ini....
lagi2 yang bukan aliran sains
macam saya ini.....buat poning kepala.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nanalahProfil   Hantar PM kepada nanalah   Quote dan BalasQuote

puteri_balqis
Warga Rasmi
Menyertai: 17.02.2005
Ahli No: 14473
Posting: 10
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 01-07-05 17:50


saya pun ambil course nursing juga...sekarang ni dah final year, sem 6.hujung tahun ni graduatela...seronok msk nursing ni tapi pening kepala lah juga macam cik nanalah bagitau tu.pening kepala dengan management dan research...anyway siapa lagi yang join nursing?

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_balqisProfil   Hantar PM kepada puteri_balqis   Quote dan BalasQuote

eizani_83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7713
Posting: 68
Dari: PJ

Selangor  


posticon Posting pada: 01-07-05 17:51


sayapun ambik course nursing.. sekarang ni saya dalam sem 6
insya-Allah akhir tahun ni tamatlah belajar..
kerja ni memang kerja yang mulia..& juga menyeronokkan.
disamping dapat membantu orang ramai,ia juga dapat menyedarkan & menginsafkan kita..

Bookmark and Share

    


  Member Information For eizani_83Profil   Hantar PM kepada eizani_83   Quote dan BalasQuote

gooliez
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.11.2003
Ahli No: 5361
Posting: 65
Dari: negara atas angin...

Selangor  


posticon Posting pada: 05-07-05 00:01


iyo'an juga kau fizah!!! apa-apa pun ana tabik di kau dengan nana... kira berani lah.... lari bidang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For gooliezProfil   Hantar PM kepada gooliez   Quote dan BalasQuote

ana_MUSLIMAH2606
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.03.2005
Ahli No: 15240
Posting: 215
Dari: i`m proud to be MALAYSIAN..

uk   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 00:45


assalamualaikum,misi2...he

kagumnya dengan kalian..bayangkan tiada orang nak jadi nurse,sapa lah yang nak jaga kami di hospital.tabarakallah..hebat kalian ni,mengejar misi murni..

ana nak tumpang tanya,boleh ke seorang nurse sambung belajar untuk jadi doktor?dan kalau boleh,berapa lama pula tempohnya?

kepada yang buka posting ni,sorryla tumpang menyelit sat.banyak lagi soalan terkumpul pasal nursing ni sebenarnya.tapi nanti lah.he..

ok,teruskan study dengan baik.moga beroleh keberkatan hidup yang berpanjangan..wassalamualaikum


-----------------
ISLAM is the perfect way to live..


Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_MUSLIMAH2606Profil   Hantar PM kepada ana_MUSLIMAH2606   Quote dan BalasQuote

ieda85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14486
Posting: 45
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-07-05 13:22


assalamualaikum..
sayer pun ambil kos nursing jugak swasta.. dulu tak minat sangat dengan nurse ni tapi dah lame2 minat pulak,..best lah jugak.. sekarang nisaye sem 5 lagi sataun saja nak habis..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ieda85Profil   Hantar PM kepada ieda85   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 08-07-05 21:47


oopsss...sory...next yearlah graduate..salah taiplah...nanti praktikal kat wad kanak2,xtaulah bagaimana nak berdepan dengan budak2....bykn bersabarlah nmpaknyer ye..boleh jadi dari tapi dari nursinglah...lama juga sampai phd..lama tau...ada lagi nak tny...siapa lagi berminat or siapa yang ambil kos ni lagi?

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 12-07-05 17:00


eh, saya tak ambil.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.141239 saat. Lajunya....