Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kita berasa diri kita tinggi, pandanglah ke atas; jika kita berasa diri kita rendah, pandanglah ke bawah
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 148
Ahli: 0
Jumlah: 148




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 13 hari yang lalu
Rashdin: 29 hari yang lalu
khalifah: 34 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: anda dapat masuk


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» anda dapat masuk

Please Mendaftar To Post


Oleh anda dapat masuk

orang_kita
Warga Rasmi
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16647
Posting: 7

Kedah  


posticon Posting pada: 24-06-05 10:38


Assalamualaikum

Result ke ipta untuk lepasan stpm&matrikulasi dah keluar....so apa yang rakan2 kat sini dapat.....alhamdulillah saya berjaya ke usm w/pun tak minat ngan course ni :-( ...ok yang lain camna?

Bookmark and Share

    


  Member Information For orang_kitaProfil   Hantar PM kepada orang_kita   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 24-06-05 11:08


Assalamualaikum

Ada sesape ke yang dapat tawaran di KUIM? :)
boleh la PM ana...kita berkenal-kenalan dulu :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-06-05 11:09


Tahniah kepada semua yang berjaya melanjutkan pelajaran. Semoga terus cemerlang. Senior2 bolehlah menyambut adik2 baru ukhwah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 24-06-05 17:54


saye tak dapat mane2.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

farhanin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10742
Posting: 326
Dari: di BumI yang Aman PerMAi..

Johor  


posticon Posting pada: 29-06-05 12:19


tahniah dan semoag terus cemerlang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhaninProfil   Hantar PM kepada farhanin   Quote dan BalasQuote

fizamil
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13800
Posting: 126

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-06-05 14:15


gud luck to all of you

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizamilProfil   Hantar PM kepada fizamil   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 29-06-05 14:43


ermm..untuk lepasan stpm dan matrikulasi saja kah?...saya lepasan spm...Alhamdulillah dapat pergi matrikulasi UIAPJ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

yanzu_ummi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10950
Posting: 383
Dari: islamic city...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-06-05 01:16


ASSALAMUALAIKUM...
alhamdulillah ummi dapat KOLEJ UNIVERSITI KEJURUTERAAN DAN TEKNOLOGI MALAYSIA..jurusan chemical engineering(biotechnology) di pahang...dan alhamdulillah dapat ptptn:)

moga kita semua yang baru nak jejak kaki ke universiti akan sedar niat dan tujuan serta matlamat kita ke sana..insya ALLAH:)
matlamat biarlah mencari keredhaan ALLAH dan moga dapat jadi 1st class student..doakan kami semua warga ukhwah!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanzu_ummiProfil   Hantar PM kepada yanzu_ummi   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-06-05 20:42


name ana Firdaus Bin Abdul Aziz
name mandarin: Ah Fei

ana belajar di Universiti Limkokwing, Cyberjaya, Selangor
umur 22 tahun heh!
BA(Hons) in Graphic Design, major multimedia
sekarang tahun 3, sem 1
kursus 4 tahun baru habis, InsyaAllah grad pd Jun 2007

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 01-07-05 15:24


thanks.........i'm uia student
[ Telah diedit oleh: ahmad_azhar pada 11-09-05 13:22 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

aref_geomatik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6458
Posting: 78
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-07-05 22:25


iskh3....
xkan ni saja agaknya bdk2 lepasan matrik and stpm dalam ukhwah....mana lagi yang lain :-(


-----------------
Berilmu,
Beriman,
Beramal &
Beristiqamah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For aref_geomatikProfil   Hantar PM kepada aref_geomatik   Quote dan BalasQuote

mustahfus-solihin
Warga Rasmi
Menyertai: 25.04.2005
Ahli No: 16079
Posting: 4
Dari: -

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 07-07-05 23:36


assalamualaikum...
salam ukhwah untuk semua...
tahniah buat anta2yg bjaya..sama2 di bdoa agar bjaya kelak...
alhamdulillah.saya dapat twran mlnjutkan plajaran di un. teknology Petronas(utp).ope anta2 dapat mmbantu saya.dan doakn saya dapat surviv nti ok.
maas salamah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mustahfus-solihinProfil   Hantar PM kepada mustahfus-solihin   Pergi ke mustahfus-solihin's Website   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-07-05 23:56


saya di upm, BBA

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

zujlah_mj
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14517
Posting: 69
Dari: ^PermatA JohoR^

Johor  


posticon Posting pada: 11-07-05 21:39


assalamualaikum

saya dapat uiam gombak
kos bahasa arab dan kesusasteraan.baru saja masuk... sem 2005/2006 ni

selamat berukhwah pelajar uia.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zujlah_mjProfil   Hantar PM kepada zujlah_mj   Quote dan BalasQuote

PuteriDesa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13061
Posting: 287
Dari: Tanjung Pengelih

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-07-05 22:31


:lol:
alhamdulillah saya dah study kat utm ini masuk tahun ke 3

Bookmark and Share

    


  Member Information For PuteriDesaProfil   Hantar PM kepada PuteriDesa   Quote dan BalasQuote

azahimmad
Warga Rasmi
Menyertai: 28.04.2005
Ahli No: 16159
Posting: 9
Dari: dari rumah putih

peru  


posticon Posting pada: 11-07-05 22:36


assalamualaikumm..
tak glamour betullah u saya ni..sampai tak ada siapa pun yang nak belajo kat sini...
tak pelah, yang tu? tak penting, yang penting ilmu yang ditimba...gud luck semua... semoga Allah merahmati kalian..
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For azahimmadProfil   Hantar PM kepada azahimmad   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-07-05 22:38


kaciwa....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

dhamiraqistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13287
Posting: 271

Selangor  


posticon Posting pada: 11-07-05 23:04


hai..saya dapat kat uitm shah alam..cos yang saya tak mint..rs macam tak ikhlas saja nak belajar tau...tapi boleh 1st day msk klas..macam best pula..tapi sder risau juga lah sebab lctrr tu? kata antara banyak-banyak u..u ni yang paling ssh syllibus dia..dah tu? 1st batch u degree pula tu?....hehe..tapi yang paling klakar sekali...only 4 one week i was there..sebab.saya dapat tawaran ke universitas sumatera utara...buat dentistry kat sana..5 tahun..doakan saya balik ke m'sia dengan title sebagai sog dari. yang akan b'bakti kepada agama,bangsa & tanahair...insyaallah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhamiraqistinaProfil   Hantar PM kepada dhamiraqistina   Quote dan BalasQuote

ToK_iMaM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1071
Posting: 183
Dari: ...NeGeRi $eRaMbI MeK@H... ..::iSLaM iS Da WaY oF LiFe ::....:: IIUM ::..

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-07-05 23:30


:-) ;-)
sayer alhadulillah lah..boleh kat course yang saya choose...ECONS kat UIAM...arap boleh catch up lah kat sini...inshaALLAH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ToK_iMaMProfil   Hantar PM kepada ToK_iMaM   Pergi ke ToK_iMaM's Website   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 13-07-05 11:59


saya kat uniten..2nd year.. :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 28-07-05 05:31


saya pulak...
dapat matrik perak,tapi tolak...
dapat UM-sains gunaan dan pengajian islam
(1st choice)...pun tak pergi
sebab apa ek?!
saya dapat tajaan pusat zakat selangor
untuk ke Jordan,kursus Syariah...
insyaAllah,fly bulan9 ini..
doakan saya success~!!

saya jugak doakan antum semua.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

asdiqa87
Warga Rasmi
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17623
Posting: 6
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-07-05 05:50


ana dapat Universiti Teknologi Petronas jurusan Electrical Electronic Engineering.Tapi malang nya ana dah keluar dari UTP untuk bwat a-level di Kolej Tuanku Jaafar

Bookmark and Share

    


  Member Information For asdiqa87Profil   Hantar PM kepada asdiqa87   Quote dan BalasQuote

al-biruni03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1583
Posting: 237
Dari: bukit kapar,klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-07-05 06:45


assalamualaikum..

erm..alhamdulillah dengan izin dan rahmat -Nya.. ana dapat lah masuk kat Nilam Puri..hehe ..koma tahu tak kat mana tu? kat klantan lah..ana orang selangor.. huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-biruni03Profil   Hantar PM kepada al-biruni03   Pergi ke al-biruni03's Website   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-07-05 16:15


uitm dungun,terengganu...........best sini depan pantai.........diploma in banking

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_syahadah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2005
Ahli No: 14660
Posting: 202
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-09-05 15:03


TUNTUTLAH ILMU SELAGI BERUPAYA..

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_syahadahProfil   Hantar PM kepada srikandi_syahadah   Quote dan BalasQuote

ainnun20
Warga Rasmi
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18918
Posting: 3

blank   avatar


posticon Posting pada: 12-09-05 17:23


ilhamdulillah dapat uitm,kelantan.sekarang last year...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainnun20Profil   Hantar PM kepada ainnun20   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-09-05 21:19


semua nya dah masuk U,jadi guna kan lah peluang ni untuk menimba ilmu dengan bersungguh2 ;-) ;-)
saya student uitm shah alam,diploma part 2,course microbiology :lol: :lol:


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

Nur_sya
Warga Rasmi
Menyertai: 14.08.2005
Ahli No: 18122
Posting: 16
Dari: johore

Johor  


posticon Posting pada: 17-09-05 11:57


assalamulaikum....

sumanya bdk2 u ek???saya student 1st yr kat KUSTEM....sdey betul sebab ada juga tak tau KUSTEM kat mana...mentang2 KU..huhu...tapi tak mengapa saya bangga dengan kustem...best..tepi pantai...senang nak stuD...ha...kesempatan ni nak btau r lokasi KUSTEM ni...KUSTEM kat terengganu bukan kat melaka macam ramai orang cakap....jom r datang sini...rapat2 kan ukhwah...untuk yang len...selamat stuD....wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nur_syaProfil   Hantar PM kepada Nur_sya   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.119756 saat. Lajunya....