Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-05-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
5,000 tahun dulu Confusius berkata, "Belajar!"; 1,500 tahun dahulu ayat Quran pertama ialah, "Baca!"
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 130
Ahli: 0
Jumlah: 130




  Yang Masuk Ke Sini
nasiruddin: 27 hari yang lalu
Kang: 46 hari yang lalu
lidah-penghunus: 48 hari yang lalu
muslimin23: 57 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: Ukhwah di Ukhwah.com


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» Ukhwah di Ukhwah.com

Please Mendaftar To Post


Oleh Ukhwah di Ukhwah.com

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 26-05-05 12:20


Alhamdulillah,saya rasa macam ukhwah kat sini dah menjadi semakin kuat...memang menjadila misi ukhwah.com ni kan? rasa macam keluarga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

aquarius_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14613
Posting: 224
Dari: tg karang, selangor...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-05-05 12:27




alhamdulillah...
selepas sedikit ujian...ukhwah di ukhwah masih utuh...

-----------------
[IMG]http://photos.friendster.com/photos/92/17/15417129/9850787836953s.jpg[/IMG]

'ukhwah itu indah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For aquarius_nurProfil   Hantar PM kepada aquarius_nur   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-05-05 12:43



Alhamdulillah -- Ukhwah Fillah Abadan Abada..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 26-05-05 15:29



Alhamdulillah.
Cuma, pada ana, akan menjadi lebih baik jika isu┬▓ sensitif seperti yang punyai sentimen kenegerian, jantina, atau mana┬▓ jemaah tidak terlalu hangat dibincangkan.

Kita bersatu dengan persamaan, dan kesatuan akan retak dengan mencari perbezaan antara kita...

-----------------
Image hosted by Photobucket.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 26-05-05 17:06


JK!!! JK best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-05-05 23:46


Quote:

On 2005-05-26 15:29, mohdnurhakimin wrote:

Alhamdulillah.
Cuma, pada ana, akan menjadi lebih baik jika isu┬▓ sensitif seperti yang punyai sentimen kenegerian, jantina, atau mana┬▓ jemaah tidak terlalu hangat dibincangkan.

Kita bersatu dengan persamaan, dan kesatuan akan retak dengan mencari perbezaan antara kita...

-----------------
"Jangan gugur sebelum syahid!"



Saya setuju. Bukan ke tujuan ukhwah ni dirapatkan agar kita jadi satu? Nape nak ada pecahan2 plak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

ana_MUSLIMAH2606
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.03.2005
Ahli No: 15240
Posting: 215
Dari: i`m proud to be MALAYSIAN..

uk   avatar


posticon Posting pada: 26-05-05 23:52


Quote:

On 2005-05-26 15:29, mohdnurhakimin wrote:
Kita bersatu dengan persamaan, dan kesatuan akan retak dengan mencari perbezaan antara kita..



SEDIH...!

-----------------
ISLAM is the perfect way to live..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_MUSLIMAH2606Profil   Hantar PM kepada ana_MUSLIMAH2606   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 27-05-05 10:03


betul ke tercapai misi di ukhwah?
Eheh.. rasanya banyak perkara SILAM yang boleh buat hati nie rasa nak hempuk jer orang..
tapi disebabkan aku respek jer kat portal nie..
Harap semoga ada PERUBAHAN kat segelintir pihak kat sini..

Budak 3 suku heheeh

-----------------

Jom Pakat▓ Naik GununG CEO Penguis



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Administrator

Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 3
Posting: 267

malaysia  


posticon Posting pada: 27-05-05 10:34


Quote:

On 2005-05-27 10:03, pLatipus wrote:
betul ke tercapai misi di ukhwah?
Eheh.. rasanya banyak perkara SILAM yang boleh buat hati nie rasa nak hempuk jer orang..
tapi disebabkan aku respek jer kat portal nie..
Harap semoga ada PERUBAHAN kat segelintir pihak kat sini..

Budak 3 suku heheeh

-----------------




Hebat... siapa yang hendak dihempuk tu? Hal-hal peribadi tak payahlah dibawa ke dalam Ukhwah.com.

Perubahan apa yang dikehendaki?

Kami bertungkus-lumus mencari dana untuk meneruskan operasi Ukhwah.com, sehingga misi kita tercapai -- suatau masa terdekat ini, ahli dengan bangga menyebut, "Saya WARGA Ukhwah.com".

Ukhwah.com baru 2 tahun, ada lagi 20 tahun menanti! Mari sama-sama bangunkan Ukhwah.com!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For AdministratorProfil   Hantar PM kepada Administrator   Pergi ke Administrator's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-05-05 11:07




ukhwah tak akan ada perubahan tanpa ada perubahan dari warganya sendiri.. ibarat sesebuah negara tak akan maju sekiranya rakyatnya tak mahu maju..



Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-05-05 11:34


ukhwah itu indah,bila bertemu dan brpisah kerana allah...

~Sesegar hijau daunan begitulah kita diibaratkn,Tiada siapa yg bisah memisahkan kita antara kita semua~

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 27-05-05 11:59


alamak Admin dah masuk ler..
laaarriiii...
atutnyer...

-----------------

Jom Pakat▓ Naik GununG CEO Penguis



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-05-05 13:39


Quote:

On 2005-05-27 10:03, pLatipus wrote:
betul ke tercapai misi di ukhwah?
Eheh.. rasanya banyak perkara SILAM yang boleh buat hati nie rasa nak hempuk jer orang..
tapi disebabkan aku respek jer kat portal nie..
Harap semoga ada PERUBAHAN kat segelintir pihak kat sini..

Budak 3 suku heheeh



Portal Ukhwah sentiasa ada PERUBAHAN. Yang penting usaha dan keazaman. Bukan terus menjadi tong kosong yang berbunyi2 takhenti, merosak dari dalam sahaja. Sebab itu juga Warga penggerak Portal Ukhwah dipilih daripada mereka yang disiplin, gigih dan memang berhajat untuk memajukan Portal Ukhwah.

Hanya mereka yang niat ikhlas untuk berukhwah dan berhajat untuk membangunkan portal sahaja yang biasanya akan lama bertahan di Ukhwah.com. Yang lain biasanya menghilang setelah dapat apa yang dia hajatkan atau menghilang kerana tidak dapat apa yang diinginkan.

Moga generasi Ukhwah yang terus mendatang akan terpelihara dalam lindunganNya.

----

Nak hempuk orang ke? Ukhwah ini hanya untuk mereka yang nak berukhwah bukan hempuk menghempuk!

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 27-05-05 14:16


Quote:

On 2005-05-27 10:34, Admin wrote:

Ukhwah.com baru 2 tahun, ada lagi 20 tahun menanti! Mari sama-sama bangunkan Ukhwah.com



Bukan 20 tahun lagi...malahan sampai bila┬▓ pun...sampai ke anak cucu ana dan hingga ke akhir hayat...insyaAllah...Kita bersama┬▓ menuju kejayaan dan mudah┬▓an usaha ini mendapat rahmat dari Ilahi...

::: Mendermalah untuk memajukan dan memantapkan lagi Portal Ukhwah kesayangan kita :::



-----------------
Seni Khat Warisan Islam @ callidesignÖ
FlickrÖ

Bookmark and Share

    


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 27-05-05 15:22


Alamak.. skali Kak Hanan pun ada la plak..
ekkekeek..
Ukhwah jangan tak ukhwah..
bersama kita berukhwah

-----------------

Jom Pakat▓ Naik GununG CEO Penguis



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 27-05-05 22:41


rasanya kene ada award wat kat JK..salah satunye award warga ukhwah yg paling nakal iaitu pLatipus..hehehe gurau...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 30-05-05 16:27


ekekekkek
gurau ek?
pernah kena gigit telinga tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 30-05-05 16:30


kekekeke,hehehe,pernah jgk dulu...sakit wooo,taknak rasa lg...org yg gigit dulu platipus namanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 30-05-05 18:42


hehehe....nak tanya blh tak platipus? nama platipus tp ngape letak gambar penguin kat situ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-05-05 00:09


salam ukhwah....
eratkanlah ukhwah ini semata2 kerana Allah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

fiafarha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1209
Posting: 79
Dari: t`ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-05-05 00:27



Alamdulillah..seronok dpt jadi ahli kat sini kat sini..moga ukhwah terus bersemi selamanyer...Insya Allah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiafarhaProfil   Hantar PM kepada fiafarha   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.111157 saat. Lajunya....