Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 09-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Never explain yourself to anyone, the one who likes you don't need it, the one who hates you won't believe it
-- -- Snickers (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 5 hari yang lalu
Muslim1987: 12 hari yang lalu


Klinik Ukhwah
Topik: entah apa ke benda ni


Carian Forum

Moderator: Administrator, Meow, dramian219
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Klinik Ukhwah
    »» entah apa ke benda ni

Please Mendaftar To Post


Oleh entah apa ke benda ni

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-05-05 23:50



-seseorang ni mengalami kesakitan yg selalu kerap kali `melawat` dia,tapi itulah dia buat tak tahun je dgn sakit dia tu.nk pi hospital nk check pun malas,tak de mood..itu la ini lah.masa kesakitan tu dtg,payah jg nk tahan..guna ubat sapu jela.
-ermm..apa ye jenis penyakit ni,kat bahagian atas jantung,kira kat paru2 la seblah kiri tu.kadang kala tu masa `benda` tu `melawat` ,terkejut jg,yela tetiba je dtg pastu sakit sngt..pastu redhala,tp masih sakit la namun lama2 hilangla..
-apa ye....

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 26-05-05 09:03




ishhh jangan dibiarkan sangat. Pergilah buat pemeriksaan doktor pakar.

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

sukri96
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15374
Posting: 598
Dari: Kepala Batas

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-05-05 18:03


sebelah kiri,bhgn jantung..??
hati kot...
better gi wat medical check-up..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sukri96Profil   Hantar PM kepada sukri96   Quote dan BalasQuote

sayasarah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 225
Posting: 294
Dari: atas tanah jeh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-05-05 15:26



sakit pe ni?

-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

ummisolehah
Warga Rasmi
Menyertai: 22.09.2003
Ahli No: 3711
Posting: 19
Dari: HKL, kuala lumpur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-06-05 01:52


assalamualaikum...

em...symptom tu agak kabur....macam2 boleh jadi kalu sakit kat situ..
mungkin musculoskeletal pain saja....maksudnya otot 2 kat bhagian dada yang sakit....

anyway, sya_ryn ada tanda2 lain tak? i mean macam batuk2 yang tak berhenti ke? yang berkaitan ngan paru2....

itu saja....

-dr ummisolehah-

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummisolehahProfil   Hantar PM kepada ummisolehah   Quote dan BalasQuote

Al_Khawarizme
Warga Rasmi
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7080
Posting: 14
Dari: sitiawan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-06-05 17:52


assalamualaikum.......

simptom yang begitu.......mengikut aper yang saya tahu mungkin ada kelemahan di bahagian jantung samada saluran atau yang lain-lain.....

saya sarankan kalau rajin buat bekam di bahagian jantung sebelah belakang.....amalkan sebulan sekali......insyaAllah boleh membantu......

satu lagi mungkin darah kita terlalu pekat........

satu cadangan utuk first aid....kalau rasa terlalu sakit dibahagian yang diberi tahu bolehlah gunakan cara ni :

1. cucuk semua hujung jari tangan Kalau sekali dengan jari kaki pun boleh....
2. keluarkan darah dari bahagian yang dicucuk tu sampai darah tak keluar

insyaAllah boleh membanu melegakan.

Waulahualam......

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_KhawarizmeProfil   Hantar PM kepada Al_Khawarizme   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083863 saat. Lajunya....