Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
It is possible to fail in many ways...while to succeed is possible only in one way.
-- Aristotle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 23 jam, 48 minit yang lalu
Muslim1987: 7 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: betul-betul kecewa


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» betul-betul kecewa

Please Mendaftar To Post


Oleh betul-betul kecewa

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 12:21


,
ana just nak luah kan ape yg ana x puas hati....ana betul2 kecewe ngan sorang ahli ukhwah.com...ana memang xsangke...mcm nie ke perangai student UIA...amik kos ilmu wahyu, tapi perangai...ya ALLAH...maaflah kalau ayat ana nie kasar....tp ana betul2 kecewe ngan sikap die....tapi ape2 pun ana x berdendam ngn die....ana akan sentiase doakan kejayaan & kebahagiaan die....amin
akhir skali...ana nak mintak maaf kalau2 cara ana kasar....maaf ye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

puteri_hudda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2005
Ahli No: 15749
Posting: 79
Dari: selama perak

Perak  


posticon Posting pada: 17-05-05 12:24



mawarkasih...
naper ni???!!
Dia wat aper sampai btl2 kecewa ni...
cter la ckit...


-----------------
lelaki yg bijak menjaga diri terhindar dari kemungkaran-Nya.tetapi sikap lalai memesongkan aqidah.tabahkan hati,kuatkan iman,teguhkan pendirian,terus berada di jalan-Nya

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_huddaProfil   Hantar PM kepada puteri_hudda   Quote dan BalasQuote

amrina_rasyada
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6406
Posting: 11
Dari: malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 17-05-05 12:29




ye mawar kasih,nape enti ni?
ape yang berlaku..
mana tau ana boleh bantu..
banyak bersabar ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For amrina_rasyadaProfil   Hantar PM kepada amrina_rasyada   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 12:37


em...ana nak cite pun segan....
xde lah....ana x sangke die boleh hantar picture message yg ntah ape2...waktu tu ana nangis bile ana tahu die yg bagi picture tu....ya ALLAH....ana memang betul2 xsangke..ana ingatkan die tu baik sangat...maaflah kasar....tp,ntahlah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 12:39


em...ana nak cite pun segan....
xde lah....ana x sangke die boleh hantar picture message yg ntah ape2...waktu tu ana nangis bile ana tahu die yg bagi picture tu....ya ALLAH....ana memang betul2 xsangke..ana ingatkan die tu baik sangat...maaflah kasar....tp,ntahlah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

akakfizah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.06.2004
Ahli No: 9572
Posting: 37
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 12:48




dik..nilai seseorg itu melalui hati dn iman... bukan pd zahirnya,mana dia [email protected] yg diambil...akak ex-uia... faham sudah dengn envirnment yg sbgitu..dont give too high expectation to other people x sume org yg baik itu baik.. dn tak semua yg x baik itu xbaik... benar kata pepatah 'nila setitik, rosak susu sebelanga'...

-----------------
"Jangan pasrah dengan setiap doa yang tidak dimakbulkan, mungkn ALLAH ingin menguji setakat mana insan mampu bertahan denganNYA"

Bookmark and Share

    


  Member Information For akakfizahProfil   Hantar PM kepada akakfizah   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 13:04


Tolong PM Admin. Beritahu nickname dan apa kesalahan yang dilakukan.

Pihak Admin akan blacklist nickname tersebut kalau perlu.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 13:04


Tolong PM Admin. Beritahu nickname dan apa kesalahan yang dilakukan.

Pihak Admin akan blacklist nickname tersebut kalau perlu.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 13:33




ni saper pulak yang buat onar ni...
ingat..walaupun..di alam cyber
Allah maha melihat....




Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 17-05-05 13:36


Kerana itulah berkat dan ikhlas sangat penting...

Dan, ana mengutuk tindakan tersebut.

-----------------
Image hosted by Photobucket.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 17-05-05 13:47


sabar aje la MAWARKASIH... sometimes, sifat manusia ni mmg amat mengecewakan kiter...... Allahualam..... ana sama gak!!! Sabo je la...

Menyampah ader, meluat ader, geram ader tah ler ........



Yang baik dr Allah, yg buruk dr diri ana sendiri

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 13:52





Farhana pun kena cam ni jugak.....




dah melampau..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

aquarius_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14613
Posting: 224
Dari: tg karang, selangor...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 14:02





saba jerla...
usah dilayan gangguan manusia tu...
kalau tanak sakit ati...
husnu zon jer..maner la tau bukan dier yang anta mungkin kawan2 dier tu yang pedajal atas dasar gurauan..ana penah gak tekena..kawan2 guna nset ana anta msg yg bukan2 kat orang...sudahnya yang jadi mangsa ana jugak...




-----------------
[IMG]http://photos.friendster.com/photos/92/17/15417129/9850787836953s.jpg[/IMG]

'ukhwah itu indah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For aquarius_nurProfil   Hantar PM kepada aquarius_nur   Quote dan BalasQuote

haura_akhas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14612
Posting: 118
Dari: klate

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-05-05 15:36



kadang-kadang...kita tak tau kenapa dia buat macam tu...mungkin itu bukan dari dia, mungkin jugak dari kawan2 dia....biasalah, manusia ni selalu melakukan kesilapan

kalo betul dia ada buat silap...tegurlah dgn cara yg baik. Allah suka kalo kita saling tegur-menegur, saling ingat memperingati...(tak ingat firman Allah tu)

-----------------
Pasakkan Iman Untuk Satu Perubahan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For haura_akhasProfil   Hantar PM kepada haura_akhas   Quote dan BalasQuote

Qistinamawar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.04.2005
Ahli No: 15826
Posting: 51
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-05-05 11:17




janganlah kita terpedaya dengan zahiriah seseorang..........manusia iman nya sentiasa berubah2........sabar je la dan berdoa supaya dia sedar akan perbuatan nya............

Bookmark and Share

    


  Member Information For QistinamawarProfil   Hantar PM kepada Qistinamawar   Quote dan BalasQuote

ratusyahadah_uiam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.06.2004
Ahli No: 9636
Posting: 72

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-05-05 11:59


kos dan institusi tak melambangkan aper2..lihat "dia" dr sudut individu..tak dinafikan institusi juga memainkan peranan..tp jangan sesekali generalkan semua org tu same...sekadar bagi pendapat..

p/s: benci la kerana Allah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For ratusyahadah_uiamProfil   Hantar PM kepada ratusyahadah_uiam   Pergi ke ratusyahadah_uiam's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-05-05 01:56


klau da tahu sapa nick tu,gitau je pihak admin .mudah sikit kecewa awak tu,jangan main simpan je....

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 19-05-05 21:50



jangan ingat semua yg berjubah,berserban tu baik.Walaupun dia tahfiz ataupun ambil course agama.Mereka ini ada ilmu tp tak amalkan.Mgkin masuk telinga kanan kuar telinga kiri.Klu bab hukum mereka yg pakar tp tak practice dalam diri.
Walaupun saya tak kena,tp ramai kawan2 yg kena sampai menangis......bkn dlm dunia cyber tp realiti.

Bookmark and Share

    


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

srikandi_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4481
Posting: 260
Dari: BANGI + KB

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-05-05 22:16


assalamuaalikum...
ntah la...tapi dolu sy mcm proud dgr name uia 2.tapi sy dgr member saye ckp bdk2 uia pun clubbing gaks.....wallahu a'alam.....

wak2 saye f3,saye pg kenduri kat umah sdare saye....saye ngan adek sy duduk antare 2 org kawan lame yg dah lame x jumpe...
one of them ade bwk sorg anak dare...dgr care diorg borak ala2 mami jarum....saye ngan adek saye jd pnin dgr...pas2 dgr member makcik ni tanye makcik 2 pasal anak dare die...
ayat di lbh kurang mcm ni..."eh,lame xjumpa...dah bsr anak dare u ni kan?dah cantik pon,skrg buat ape?" skali bdk pompuan 2 jwb "UIA"...saye ngan adek saye msg tkujat coz prmpuan 2 free hair,rambut pendek sejibik mcm laki,rambut kaler air karat n die bertindik dgn hebat nyer kat tlinger die...ntahlaaa....
satu lagi...member saye....saye ingar die msk uia buleh brubah jd baik,tp bile kitorg jumpe blek hari 2 kat bday party....astaghfirullah...lg trok!die ckp lepas gian coz kat uia xdpt pakai...

-----------------
2 love some 1 is NOTHING,2 be love by some 1 is something,2 be love by same 1 U love is EXCITING,but 2 be loved by ALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_islamProfil   Hantar PM kepada srikandi_islam   Pergi ke srikandi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-05-05 04:27


manusia sifatnya selalu lupa..

bukan disebabkan universiti ISLAM antarabangsa..mereka harus jd mulia..

berkenaan dgn masalah mawarkasih:kita tak tau apa msg yg disampaikan oleh shbtnya..itu pertama ke?acapkali ke?nature shbtnya camtu ke?tetiba dia dah kecewa ngan shbt..mgkin ada lg kisah selebihnya atau sebaliknya yg kita tak tau..

krn..melabelkan seseorang itu teruk adalah tidak adil jika hanya pd satu kesalahan!

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 26-05-05 21:28



ana bukan nak sebelah sapa2..tapi..ketahui dulu kebanaran macam yang aquarius nur tu kata..kalau betul dia yang hantar,betulkan dia.. ana jugak student uiam..ana ramai kawan kos ilmu wahyu ni..lelaki dan perempuan..sebenarnya walau di mana pun mereka belaja,walau kos apa pun mereka tak ada apa yang membandingkan mereka dari orang lainkecuali membezakan setiap orang adalah amalan dia..biasanya kalau budak irk (ilmu wahyu) ni,orang expect mereka ni alim..warak..berilmu agama..tapi kalau sekadar ada ilmu agama tapi tak dipraktikkan ilmu tu,tak guna walau satu sen pun.maaf kalau kasar.tapi ilmu tu perlu seiring dengan amalan kerana di situlah titik tolak segala amalan yang akan dihisab.


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

srikandi_syahadah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2005
Ahli No: 14660
Posting: 202
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-05-05 22:35


ui,ni betul2 punyer kecewa ni tapi apa yg membuatkan awk kecewa sangat ni?sabarla ye manusia tk sama dgn ALLAH..DAN yg pastinya ALLAH tk kn kecewakn kite kn?

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_syahadahProfil   Hantar PM kepada srikandi_syahadah   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-07-05 10:37


nampaknye tentera berkuda tak blh diam diri kalau ada orang teraniaya.
Kalau dia htr msj tu? sabarjela
tak kan sebab gambar tu? agaknya
mungkin dia suatu hari nanti jadi lebih baik dari semua
maafkan dia
memang lepas ini hbgn jadi tak brp baik tapi cb trm dia.mgkn suatu hr dia insaf.
marah tak guna
apa kata tingkatkan kesabaran..
jmp lah dia tgr dia..bcg elok2
sglnye terletak di tangan anda...
sekian..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-07-05 11:40


ada picture msg yang boleh buat orang menangis? hebat tu?.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 11-07-05 11:49


Hati manusia ini lain2.. Rambut saja sama hitam (melayu).........

Bookmark and Share

    


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-07-05 10:03


Don't judge a book like it cover...

Bookmark and Share

    


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

Qalam_Akhdar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17109
Posting: 159
Dari: Petaling Jaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-07-05 11:26


Emmm kita memang amat tidak suka perbuatan seperti itu kerana ia tidak bermoral dan menunjukkan kita mengalami masalah dalaman yang kronik, apatah lagi ana harap dalam portal kita seperti ini, Allahu.. jikalau sesiapa yang begitu kita nasihatkan agar mencari pasangan hidup secepat mungkin, istighfarrr..

betul, bukan semua uiam terlibat dan untuk itu semua perlu tahu dan akur, ramai kawan2 kita uiam yang tidak sebegitu bahkan baik dan dedikasi, betul kan uiam? cuma sebelum semua ini....... ana setuju dengan aquarius nur tindakan pertama iaitu enti perlu pastikan dulu betul atau tidak dia yang send, atau mungkin kawan2nya atau sesiapa saja yang guna hp dia, kita tak tahu semua ini, dalam islam kita diberi peluang untuk 3 kali (bukan hukum hudud, qisas) untuk mengesali kesilapan dan jika itu masih berlaku terimalah akibatnya, dan jika dia yang buat enti nasihat terus agar dia bertaubat, insyaAllah manusia ini apabila buat maksiat, dia ingat ALlah lantas segera bertaubat maka dia akan diampuni,.... manusia kadangkala gundah gulana bermain dengan bisikan syaitan dan nafsu, juga sebenarnya bagi pandangan ana ikhlas, anti tak sepatutnya mendedahkan lagi nickname nya untuk pengetahuan umum selagi perkara di atas masih belum diambil.... kalau betul, itu kita serahkan kepada admin KANG untuk memberi hukuman. mereka lebih berhak kerana ini portal kendalian mereka...

emm harapnya2 perkara sebegini tak berulang, dan diharapkan juga kita meneliti dahulu dan jangan gelabah jika ia berlaku, guna inisiatif diri dahulu untuk memperbaikinya dan jangan dedahkan kepada umum lagi, jika terkasar maafkan ana, .......


-----------------
Sesungguhnya Kesempurnaan Adalah Milik Allah Belaka..!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For Qalam_AkhdarProfil   Hantar PM kepada Qalam_Akhdar   Quote dan BalasQuote

balqiszie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.10.2004
Ahli No: 11822
Posting: 100
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 13-07-05 11:46


SABAR YEEEEE...
anggap ini sebagai dugaan dalam hidup,
kalau betul dia yang buat benda tu? ,doakan lah dia agar berubah..

sebab sesuatu keburukan yang orang buat pada kita dan kita tetapi bersabar dan mendoakan kebaikannya..insyaALLAH suatu hari nanti dia sendiri akan berasa malu dengan dirinya dan akan berubah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For balqiszieProfil   Hantar PM kepada balqiszie   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-07-05 19:21


ingat...tentera_berkuda ada

Bookmark and Share

    


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 08-08-05 18:01


tak sopan sungguh budak tu ye....
tak ada perasaan ke????

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

missy_jannah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.09.2004
Ahli No: 11510
Posting: 40
Dari: Perut ibu~

singapore  


posticon Posting pada: 08-08-05 18:19


Hmm..

Sebenarnya, saya pun hairan..
Picture mesej yang mana?
Yang ada gambar tak senonoh ke.. Atau gambar I love u..?

Yelah, mana tahu bagi sesetangah pihak,
gambar I love u ini semua dah termasuk tak senonoh..

Saya rasa, kalau awak cakap awak dah "betul2 kecewa"...
Dia mestilah seseorang teman yang awak sangat menyayangi..
Kalau begitu.. Tegur saja lah dia dengan baik.

Kalau awak tulis kat sini,
habis kawan awak kat sana..Tak tahu mana silapnya..
macam memburukkan nama kawan awak pula...

Lagipun,
manusia manalah yang sempurna..?

Yang dah jadi Ustazah pun,
ada yang masih mengumpat...

Ada, yang tak pakai tudung tapi lebih sopan...

Maing-masing..

Maaf, mawar kalau saya ini terkasar bahasa....

Bookmark and Share

    


  Member Information For missy_jannahProfil   Hantar PM kepada missy_jannah   Pergi ke missy_jannah's Website   Quote dan BalasQuote

amirul_r
Warga Rasmi
Menyertai: 21.12.2004
Ahli No: 13209
Posting: 11
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 08-08-05 18:26


Erm Budak UIA buat perangai tak senonoh lagi::.

Jangan kita meletakkan agama itu atas simbol. UIA, Tudung, Simbol, Quran sesungguhnya tak semestinya insan yang berkopiah, tudung itu lebih baik dari yang tidak. Tidak adil untuk kita meletakkan budak2 UIA tak boleh buat benda2 macam itu atas alasan dia student UIA.

Tetapi kalau kita kata tiada tak boleh buat macam itu sebab dia pemuda/pemudi Islam itu tak mengapa...Kita tak boleh kata kalau satu benda salah itu jadi ringn kalau dia belajar kat Uniten (contohnyer).

Hakikatnya siapa kita untuk membenci, atau kata dia berdosa, baik atau jahat. Sebab kita pun belum tentu sempurna. Betulkan?So hentikanlah mengkalisifikasikan individu, group, yang bertopengkan Islam ini. tak semestinya yang tak bertudung atau berkopiah 24/7 tak baik dan sebaliknya...

Assalamualaikum...
Fikir2kan lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirul_rProfil   Hantar PM kepada amirul_r   Quote dan BalasQuote

zaliza
Warga Rasmi
Menyertai: 08.08.2005
Ahli No: 17942
Posting: 3
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-08-05 18:44


ana setuju dengan nasihat dari qistinamawar tu..jgnlah tafsirkan seseorang tu dari zahirnya...sabarjelah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zalizaProfil   Hantar PM kepada zaliza   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.121121 saat. Lajunya....