Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-05-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 104
Ahli: 0
Jumlah: 104




  Yang Masuk Ke Sini
nasiruddin: 27 hari yang lalu
Kang: 46 hari yang lalu
lidah-penghunus: 48 hari yang lalu
muslimin23: 56 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: Ingatan Pada Ukhwah.com


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» Ingatan Pada Ukhwah.com

Please Mendaftar To Post


Oleh Ingatan Pada Ukhwah.com

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 16-05-05 22:50


16 Mei 2005 aku macam biasa aku masih meneruskan sisa hidup aku di IbuPejabat Felda menanti tarikh berakhirnya riwayat Hidup aku sebagai Orang Awam..
InsyaAllah andai dipanjangkan usia aku akan menjadi warga Angkatan tentera Malaysia (ATM) buat kali ke-2..

Dengan Tiba-tiba YM (Yahoo! Messengger) aku berbunyi aku terlihat satu nickname yang pernah aku chatting..
Tuan empunya memperkenalkan namanya sebagai Kak Hanan..

Hati aku terusik sebentar apabila mengenang kembali nostalgia aku bersama anggota veteran Ukwah.com (Aidilshah, Kang, Hanan, Engku Salina, Darul_numan, Heris, Hanisah, Khalifah, serta banyak lagi (Maaf sebab terlalu banyak untuk dinukilkan disini)
maka hati ini kembali riang walaupun secara luarannnya keadaan fizikal tidak beberapa baik..

Dan disebabkan itu juga aku tertarik untuk melaburkan RM 2.50 ke cyber cafe yang terdekat pada malam ini (Sekarang) untuk melihat Portal Ukhwah.com yang pernah menjadi penawar suka dan duka suatu ketika dahulu..

Namun...
aku hampa apabila melihat Banner yang mengatakan ukhwah.com akan ditutup diatas kekurangan Dana..
Apa Sudah jadi? Kenapa jadi Macam nie?
itu adalah antara persoalan yang menerjah minda aku ketika ini..

InsyaAllah andai aku mempunyai rezeki yang cukup akan aku cuba hulurkan bantuan.. walaupun tak banyak namun aku akan mencuba..

Aku memohon doa kepadamu Ya Allah agar kekalkanlah portal Ukhwah.com ini demi Generasi akan datang... Amin

-----------------

Jom Pakat˛ Naik GununG CEO Penguis



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 00:31


AMIN!!!
smg kita dpt brtemu dialam realiti lg...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

aquarius_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14613
Posting: 224
Dari: tg karang, selangor...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 14:08




amiin...
walaupun ana baru jer menyertai ukhwah.com ni..
tapi dah macam2 ilmu pengtahuan ana dapat..
insyaAllah ana doakan ukhwah.com kan terus 'hidup' untuk insan2 yang sentiasa dahagakan ilmu...

-----------------
[IMG]http://photos.friendster.com/photos/92/17/15417129/9850787836953s.jpg[/IMG]

'ukhwah itu indah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For aquarius_nurProfil   Hantar PM kepada aquarius_nur   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 23:47


InsyaAllah, Ukhwah.com akan terus melar di hati mereka yang berukhwah kerana Allah SWT..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 18-05-05 00:02


mungkin ada hikmahnya tu... mungkin something yang berlaku mana kita nak tahu..... Mungkin ni balasan Allah, atau Ujiannya.... Bersabarlah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Qistinamawar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.04.2005
Ahli No: 15826
Posting: 51
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-05-05 11:22




dapat tau ukhwah.com nak tutup, saya sedih sangat sebab macam2 ilmu dan idea dapat di kongsi bersama........mana nak cari tempat seperti ukhwah.com ni lagi........... ......sama2 lah kita membantu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For QistinamawarProfil   Hantar PM kepada Qistinamawar   Quote dan BalasQuote

wasatiah3
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2005
Ahli No: 15741
Posting: 117
Dari: Bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-05-05 11:31




Pertahankan medan dakwah ni...pertahankan ukhwah.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For wasatiah3Profil   Hantar PM kepada wasatiah3   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 26-05-05 07:52


Semoga Ukhwah.com terus membangun dan menyedarkan umat islam dari berlakunya kemungkaran..

-----------------

Jom Pakat˛ Naik GununG CEO Penguis



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.10584 saat. Lajunya....