Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak hidup dek puji; tidak mati dek keji
-- SMNA (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 1 hari, 6 jam, 37 minit yang lalu


Kelakar
Topik: perkara paling memalukan...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» perkara paling memalukan...

Please Mendaftar To Post


Oleh perkara paling memalukan...

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 09-05-05 21:01


apa perkara dalam hidup anda yg paling memalukan anda?

saya plak saya pernah jatuh dalam longkang naik basikal racing ngn kawan masa darjah 6,kitorg pun nak cepat nak masuk pertandingan mewarna,hehehe,akhirnya tak dpt masuk,yelaa masuk longkang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

kinobaik
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.04.2005
Ahli No: 16191
Posting: 377
Dari: Rumah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-05-05 18:41


lari-lari ngan kawan masa darjah dua. pastu jatuh tersembam. sbnya tak de la sakit sgt pun. tapi nangis gak. malu.

-----------------
We are the youth
Let us Bring Islam Back
We did it in the past
So let us do it again



Bookmark and Share

    


  Member Information For kinobaikProfil   Hantar PM kepada kinobaik   Pergi ke kinobaik's Website   Quote dan BalasQuote

pelangi_putih
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.04.2005
Ahli No: 15856
Posting: 21
Dari: perantaun

thailand  


posticon Posting pada: 10-05-05 19:03


firts time nk basikal bru gi sek.nk control konon last apa yg terjadi ......rupa2nya aku telanggar pokok kelapa.....depan kawan2 ...malu tak trhingga.

Bookmark and Share

    


  Member Information For pelangi_putihProfil   Hantar PM kepada pelangi_putih   Quote dan BalasQuote

YaaQuut
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.05.2005
Ahli No: 16256
Posting: 35
Dari: ~~where ever~~ available

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-05-05 20:44


bila tersalah org...
ingatkan tgh syok ckp ngan member...
rupanyer... orang lain ma....
argh...malunya...

-----------------
******************************
Tiada manusia yang terlalu baik untuk tidak melakukan dosa

~~Dan~~

Tiada manusia yang terlalu jahat untuk tidak diterima taubatnya~~

Bookmark and Share

    


  Member Information For YaaQuutProfil   Hantar PM kepada YaaQuut   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 10-05-05 22:34


hehehe...jatuh masa balik kelas,depan siswa plak tu..huhu..malunya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-05-05 23:04


jatuh jambatan

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

aquarius_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14613
Posting: 224
Dari: tg karang, selangor...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-05-05 11:17




paling malu masa tahun 2003, adik bawak motosikal tak sempat nak break terlajak masuk parit..jauh daripada umah lak tu..ya Allah malu sangat rasanya...org kampung tolong naikkan moto..ana naik kat tebing ngan kangkong beselirat kat badan dan basah kuyup..kalau kecik lagi takper gak..ni dah anak dara...malu tatau nak cakap..
seminggu tak kuar rumah..
skang ni ader jugak orang kampung yang tanya.."adik ni yang masuk parit depan dewan tu ye??"
isy bikin malu jer...

-----------------
[IMG]http://photos.friendster.com/photos/92/17/15417129/9850787836953s.jpg[/IMG]

'ukhwah itu indah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For aquarius_nurProfil   Hantar PM kepada aquarius_nur   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-05-05 03:48


Paling malu bila dosa kita akan didedahkan di Yaumul MAHSYAR>>>Luruh daging tau!

Ya Allah ! Janganlah Kau Aibkan aku di hadapan Mahkamah AgungMu! Aku lebih rela kalau aku dimalukan di dunia asalkan ku tidak dimalukan di sana..Amin!

Bookmark and Share

    


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

SuhailMdAsri
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.03.2005
Ahli No: 15308
Posting: 51
Dari: Brunei Darussalam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-05-05 07:42


Assalamu'alaikum wbt, hmm?? ni takde kaitan dgn akhirat.. ni semasa kita hidup, ataupun lebih terang lagi, masa dulu2.. bukan masa hari Akhirat... Kalau tentang Akhirat, semua org malu bila berhadapan dgn dosa2 mereka..
Wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuhailMdAsriProfil   Hantar PM kepada SuhailMdAsri   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-05-05 12:37



Nak kata memalukan sangat takdelah, tapi malulah juga time tuh. Masa tgh cubit2 kuih di kantin, terpelantinglak kuih tuh. Harapnya takde yang nampakla..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

addawami_muqaffa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.01.2005
Ahli No: 13915
Posting: 75
Dari: ::sg petani::

Kedah  


posticon Posting pada: 12-05-05 12:43


ermm...taun lepas di sekolah...pagi2 buta takde air...nak mandi pegi la blok tekno(jauh dari hostel)..
sampai muka pintu tandas...bukak la pintu...tiba2
jeritan yg kuat dan nyaring terdengar....masyaAllah..budak2 pompuan tgh mandi...naseb bekla berpakaian...ramai plak tuh...aduh malu tak tau nak kata...esok..heboh satu sekolah......malu...malu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For addawami_muqaffaProfil   Hantar PM kepada addawami_muqaffa   Quote dan BalasQuote

dhiyaul_islam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16468
Posting: 96
Dari: sini

malaysia  


posticon Posting pada: 12-05-05 15:03




teringat masa ptg2 penat blajar so naik ler beskal..melalui jln2 kg yg sempit...
ceh udah ler baru jer blaja naik..nak berlagak ler kononyer depan seorg pak aji...tetiba hilang kawalan terus masuk longkang....
yg besh tuh dgn seberapa pantas berlari utk menyorokkan muke....

-----------------
ruhban fillail wa fursan finnahar

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhiyaul_islamProfil   Hantar PM kepada dhiyaul_islam   Pergi ke dhiyaul_islam's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-05-05 20:03




rasanya masa thn 2003.. ana ngn kwn ana pergila central square, outing.. pastue ana sorang je g surau nak smayang zohor.. kan takde telekong.. so ana amik tag nama(besar gak la), pin kat blakang tudung.. tak nak masa sujud tudung ,melurut kedepan... dah abis smayang.. keluar aa.. nak call kwn ana.. tny kat mana..

tiba-tiba org yg lepak2 kat situ dok gelak2.. heran gak le.. pehal.. malas nak layan.. dah la call kwn ana tk dpt.. so ana pun amik la keputusan.. g jalan2.. moga terjumpa.. bayangkan satu central square ana jln.. semua org dok tgk.. jeling2.. senyum2.. iskk.. tgk jugak la kot kasut terkoyak ke.. ape2 ke.. tk de pun.. jln la lagi..

dr tingkat 4 ke tingkat 1, baru la jumpa kwn2 ana.. pastue junior ana tanya.. kak, apa kat belakang.. dia bukakla.. iskk.. masa tue rasa malu yg teramat2... patutla org tgk semacam je.. kwn ana ckp.. pakai la balik.. sampai balik hostel satgie.. huhu.. tade nye lah.. memalukan sungguh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 03:32


Quote:
Janganlah Kau Aibkan aku di hadapan Mahkamah AgungMu! Aku lebih rela kalau aku dimalukan di dunia asalkan ku tidak dimalukan di sana..Amin!



suhaimi, suhaimi, suhaimi......!


perkara yang memalukan ana terlampau banyak hingga tak tau yang mana nak pilih!
ok yang terpilih ialah...

Lokasi;Pusat haji Kelana jaya
acara:Hantar umi dan ayah pi haji
insiden: bersalam dengan seorang sepupu pompuan yang dah berusia siap cium tangan lagi... bila ditegur bahawa yang disalami itu sepupu...mak aii... memang malu giler dahla saudara mara ramai pakat dok tengok..
sepupu ana pulak dok terkejut sebab ana cium tangan dia sambil tersipu-sipu malu..
itulah akibatnya kalau lama tak balik kampung dan berkenalan dengan saudara-mara.
apa nak buat dah nasib...

Bookmark and Share

    


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 07:43




hmmm agak2 analah .... apabila di'tolak'

-----------------
Kadang-kadang, kita perlukan kesunyian. Dan jika bising. Aku membisingkan diri di http://naimisa.esasterawan.net/

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 13:13


ehem...di'tolak' ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.100684 saat. Lajunya....