Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kamu ingin tinggi, jangan hanya merenung gunung, panjatlah. Jika kamu ingin bijaksana, jangan merenung kitab, amalkanlah.
-- Meow (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Apa yang membuatkan anda bengang?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Apa yang membuatkan anda bengang?

Please Mendaftar To Post


Oleh Apa yang membuatkan anda bengang?

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-05-05 18:20




Jika ditanya mengapa bengang?

Saya, apabila bengang....orang yang melihatnya dapat mengagaknya (walaupun saya tak hamburkan kemarahan tu).

Kadang-kadang bengang juga, apabila

1. Penceramah bercakap di hadapan dalam sesuatu majlis, ada audien yang bersembang di belakang.

2. Apabila orang yang paling hadapan yang berhenti di jalan raya (lampu merah), mengelamun. [Kalau lampu hijau dan 10 saat berlalu...dapatlah hadiah honk drpku..]

3. Apabila orang yang melawat bilikku, makan makanan yang disediakan...kemudian meninggalkan sampah untuk dibuang olehku.

4. Apabila orang yang diberi peluang untuk bercakap di depan, enggan berbuat demikian. Kalau belakang kita bukan main sedap mulutnya kutukkan kita. [Jangan jadikan umpatan itu hobi anda, dan jika nak kritik orang, kritiklah secara face to face]

5. Apabila orang yang mendapat senyuman, bertanya "Gembira nampak? Ada apa-apa ke?" [saya senyum untuk tunjukkan wajah yang ceria, bukannya nak minta sedekah daripada kamu...bukan juga kerana kamu perempuan...]

Apa pula yang menyebabkan anda jadi bengang?



Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

puteriayahanda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15473
Posting: 268
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-05-05 18:52


...
bengang.....erm..sy bengang menunggu sesorang yg x tepati waktu.....

-----------------
ya ALLAH, pelihara aku dari ilmu yang tidak bermanfaat, hati yang tidak khusyuk,nafsu yang tidak pernah puas dan dari doa yang tidak diperkenanka

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteriayahandaProfil   Hantar PM kepada puteriayahanda   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-05-05 21:59


1.Kawan yg tenggelam timbul mcm dugong..
2.Duit gaji cepat habis...
3.Tengok wayang cerita tak best
4.Org tak beratur
5.Beli baju pastu menyesal..
6.Dapat Job Brief last minute,pastu dateline esok..
7.AE/Marketing Exec..mcm #%#$#%#
8.Klien cerewet mcm akaun tu sejuta..
9.Hujan bila nak main tennis
10.Kawan mcm %&&%^^&^&

Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

nauwirQalbana
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.01.2005
Ahli No: 13556
Posting: 39
Dari: jelapang yang permai

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-05-05 22:15


bengang pabila nampak seseorang buat mende2 bangang..cube buat mende2 pekdah sket

cth:
- pompuan gedik
- sesaje tanak ke masjid dengan senang hati (nak, nak jumaat plak..EEiiiiiiiii)
- sesaje lengah semayang(t`masuk yang dok bengang ni)
- sesuka hati halau orang yang 'kurang' dari dia.
- melaser orang 24 jam.
- berlagak dan angkuh dengan kelebihan diri.


Bookmark and Share

    


  Member Information For nauwirQalbanaProfil   Hantar PM kepada nauwirQalbana   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-05-05 22:21


hemm antara yg boleh buat saya bengang...
1)solat lambat..
2)hafal tak masuk2..
3)kawan lewat masak..
4)hemm..kalau ade org yg suka berpura2..
wassalm

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-05-05 22:25


1. org cerita belakang. kalau nak gaduh, face to face.


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

kinobaik
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.04.2005
Ahli No: 16191
Posting: 377
Dari: Rumah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-05-05 23:22


1. Bengang kalu kena tunggu bas Putra berjam-jam. Pastu penuh.Huwuwu

2. Bengang kalu gi jenjalan nak beli something kat pasaraya, tetiba ada promoter yg suka promote benda yg kita tak nak beli. Kekadang dia marah-marah kita pulak kalu tak beli @ singgah.

3. Bengang kalu promoter LINGUAPHONE datang dekat-dekat pastu tanya "MUET dapat berapa?"

4. Bengang kalu naik komuter. Sebab komuter lambat sampai n slowwwwww (kekadang motor lagi laju)

-----------------
We are the youth
Let us Bring Islam Back
We did it in the past
So let us do it again



Bookmark and Share

    


  Member Information For kinobaikProfil   Hantar PM kepada kinobaik   Pergi ke kinobaik's Website   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-05-05 23:48


1. housemate pasang lagu inggeris kuat-kuat. kalau pasang nasyid takpe gak.

2. time shopping ngan kengkawan. depa suka masuk bahagian baju, make-up, ingat saya suka ke mende-mende tu? kene ikut punggung depa lak. rasa cam laki ikut bini gi shopping. lenguh kaki woo...

3. bila tak tunggu bas, bas berlambak. bila nak tunggu bas, satu haprak pun tadak.

4. kalah main spider solitaire.

5. kalah racing ngan motor/keta lain.

6. member utamakan boyfriend depa drpd kawan sendiri. huh, kacang lupakan kulit...

7. orang lain tak tepati janji.

8. poket kering, duit sengkek, akaun bank kosong, dompet kempis, dll.

9. kalau ada group work, mesti ada at least sorang group member buat hal. tiap kali pun mcm tu.

10. kalau ada yg berkenan di hati, langsung tak berani tegur. last-last terlepas camtu je.



Bookmark and Share

    


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 09-05-05 00:09


Bengang bila hubungan dengan ALLAH swt dan al QURAN tidak berapa baik...

-----------------
Image hosted by Photobucket.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-05-05 01:11


hmmm... ape ye.

1. menunggu kawan yang tak tepati janji. apabila dia lewat, plan kita yang lain tertunda. lagi bengang jika plan lain tu kita perlu berurusan dengan orang lain pula. takut kita pula yang kena tegur jika tak tepati janji dengan orang lain itu.

2. kawan yang senang2 nak mintak assignment yg kita dah buat. dia senang-lenang shj sedangkan kita yang bersusah-payah mencari bahan dan banyak mengorbankan masa dan tenaga.

3. bengang dengan penjaga kaunter yang bercakap kasar.

4. lelaki gatal yang suka pandang-pandang. pastu usik-usik.

5. jika barang milik kita yg dicari tak dijumpai kerana ada orang meminjam tanpa pemberitahuan atau tidak memulangkan semula.

6. bengang ngan org yg tidak menyesali kesilapannya.

7. ape-ape yang ahli-ahli ukhwah lain bengang, saya pun bengang juga.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-05-05 08:33


-bengang bila orang tu tak faham apa kita cakap....kira tak reti maksud atau tujuan.
-bila cakap tak serupa apa yg dibuat..CAKAP TAK SERUPA BIKIN..ni paling bengang sekali..


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 09-05-05 09:28



bengang bila tengah2 drive orang lain motong belah kiri.. dan nak overtake kita.. tak kasi signal.... tak ada adap langsung

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 09-05-05 09:56


saya akan bengang bila;

~ Bertemu talam 7 muka ~
~ bila, orang suka menilai, sedang diri terumbang-ambing ~
~ Tunjuk baik ~
~ Terlalu baik kat kiter ~
~ orang tak ader perasaan MALU ~



Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-05-05 10:37


memang bengang pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_putih
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.01.2005
Ahli No: 13757
Posting: 27
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-05-05 11:08


bengang bila...
ada org dok tendang2 kerusi yg sdg kiter duduk. bergegar 1 badan 2.
nk concentrate pun x bleh...

-----------------
hiDUp tiAda eRti tANpa iLmu daN BudI

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_putihProfil   Hantar PM kepada srikandi_putih   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-05-05 16:03


BENGANG BILA BACA BUKU..TP..TAK FAHAM

BENGANG BILA GROUPING-TP ADA YG TAK BUAT KERJA..

BENGANG BILA JANJI..TAK TEPATI

BENGANG BILA TIDUR..DI GANGGUI

BENGANG BILA DIMARAHI TANPA PUNCA

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-05-05 16:09


sama ar kak mar!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 09-05-05 16:38




PALING BENGANG BILA ADE JENIS MANUSIA YG TAU PINJAM BARANG PASTU TAK GHETI2 NAK PULANGKAN BALIK. GHASA CAM NAK NYEPAK AJE BONTOT TU NGAN SAFETY BOOT...

-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...



Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-05-05 18:11




bengangnya........ ingatkan CD yang rosak...rupanya CD-ROM.



-----------------
Kadang-kadang, kita perlukan kesunyian. Dan jika bising. Aku membisingkan diri di http://naimisa.esasterawan.net/

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-05-05 18:26


11. bila aku masak lauk penat2, takde sapa yg nak makan. apa tak sedap ke lauk yg aku masak hah??!!

12. call hanset orang lelama, tapi bila diangkat, dia pi letak pulak.

13. dapat sms berbunyi "almk,sori. salah nmbr plk. leh brkenalan?"

14. motor pancit tengah jalan.

15. lepas makan tak gheti-gheti nak basuh pinggan sendiri. yg ni mmg sangat2 bengang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

ibnuabbas
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16231
Posting: 346
Dari: Al-Azhar As Assyarif

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-05-05 21:00


ana bengang jika:

1- rumah bersepah
2- bila kawan bad mood tanpa kesalahan drp ana
3- kawan yg brmuka2 baik d khalayak ramai tp bermasam muka bila one by one
4- kawan2 tak jaka kebersihan
5- suasana bising ktk study.
6- seorg kwn yg bermasam muka dgn ahli serumah semata2 tekanan exam,

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnuabbasProfil   Hantar PM kepada ibnuabbas   Pergi ke ibnuabbas's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_84
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 222
Posting: 45
Dari: sg besar

Selangor  


posticon Posting pada: 09-05-05 23:35


bengang biler duduk depan orang yg suker bercakap mase kuliah..xleh concentrate...kalo da pandai xyahla gi kelas..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_84Profil   Hantar PM kepada cahaya_84   Quote dan BalasQuote

aKujErr
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9790
Posting: 287
Dari: ::..Kelantan Darul Naim..::

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-05-05 17:33


sy bngang biler time exam.. tak ingat biler nk tulis kt kertas tu..masa kt umah bukan main ligak lagi dlm kepala otak ni...masuk jer kelas...cam macam nampak..muleĀ² muke lctrer pastu kertas soklan..pastu hilang habis..huhu.. sbb gabra sgt hati ni... tak sabo nk jawab tu..yg lenĀ² tu ade jgk yg bengang nya.. cam hntar msg kt mesia tak smpai..geram jer nk pekon (baling) hnset ni kt pc..huhu.. pastu ntnet kt umah ni kuat sgt dc.. bengang betull...huhu..

salam ukhwah dr amBo

Bookmark and Share

    


  Member Information For aKujErrProfil   Hantar PM kepada aKujErr   Pergi ke aKujErr's Website   Quote dan BalasQuote

pelangi_putih
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.04.2005
Ahli No: 15856
Posting: 21
Dari: perantaun

thailand  


posticon Posting pada: 10-05-05 17:45


bg saya yg blh m'buat kan saya bengang:
1)x tepati janji
2)x jln kan tanggung jawab


Bookmark and Share

    


  Member Information For pelangi_putihProfil   Hantar PM kepada pelangi_putih   Quote dan BalasQuote

mukhasah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.05.2004
Ahli No: 9053
Posting: 109
Dari: atas bumi bawah langit

guineabissau  


posticon Posting pada: 10-05-05 20:17


bengang tul klo setan dh dpt pengaruh aku wat jahat...
lagi bengang bila ler aku nie nak bertobat...
bengang tul..eeee nak taip apa nie....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukhasahProfil   Hantar PM kepada mukhasah   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 10-05-05 21:57


bengang bile kucing ana sorokkan kad raya ana...eheh...
maaflah...saje tumpang lalu

-----------------
"Perjuangan Ibarat Mata Rantai.. Kita Bukanlah Orang Yang Pertama Dan Kita Bukanlah Orang Yang Terakhir...Wallahua'lam"

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-05-05 22:03


Quote:

On 2005-05-10 21:57, adlan wrote:
bengang bile kucing ana sorokkan kad raya ana...eheh...
maaflah...saje tumpang lalu



bengang bila orang tuduh kucing sorokkan kad raya sedangkan tikus yg sorok sebenarnye.. ekekekekeke

Bengang sgt kalau housemate tuduh2 kite buat jahat melaga-lagakan dia dengan haousemate yg lain sedangkan kite tak tahu menahu ape2 pun... sampai sekarang nie pun still bengang lagi... geram pun ade.. rase nak cakar je muke die... eeeeiii geramnye...

-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~

Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-05-05 23:07




lorrr, Meow dan Adlan ni housemate rupanya...

bengang juga kalau ada orang suka pinjam nickname kita untuk hentam kita semula...


-----------------
Kadang-kadang, kita perlukan kesunyian. Dan jika bising. Aku membisingkan diri di http://naimisa.esasterawan.net/

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-05-05 23:53




ana bengang biler

1.sampai2 kat masjid solat jemaah dah berjalan...tak sempat jadi imam

2.pasukan bola fav kalah

3.jangkaan ana ttg sesuatu tak tepat cth : ingat ada siaran live bola...rupanya tak der

4.bila gaji tak masuk lagi...

5.bila bil tepon naik...

6.bila kredit hp abih waktu tgh malam...

7.bila duit tak ckp nak bayar makan...kena pinjam pulak...



Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-05-05 23:54




ana bengang biler

1.sampai2 kat masjid solat jemaah dah berjalan...tak sempat jadi imam

2.pasukan bola fav kalah

3.jangkaan ana ttg sesuatu tak tepat cth : ingat ada siaran live bola...rupanya tak der

4.bila gaji tak masuk lagi...

5.bila bil tepon naik...

6.bila kredit hp abih waktu tgh malam...

7.bila duit tak ckp nak bayar makan...kena pinjam pulak...



Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

GHAIZAH_8485
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2005
Ahli No: 13898
Posting: 140

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 13-05-05 09:12


bengang bila mood tak ok....bile mood tak ok tulah macam je tak berkenan di hati...

Bookmark and Share

    


  Member Information For GHAIZAH_8485Profil   Hantar PM kepada GHAIZAH_8485   Quote dan BalasQuote

GHAIZAH_8485
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2005
Ahli No: 13898
Posting: 140

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 13-05-05 09:13


bengang bila mood tak ok....bile mood tak ok tulah macam je tak berkenan di hati...

Bookmark and Share

    


  Member Information For GHAIZAH_8485Profil   Hantar PM kepada GHAIZAH_8485   Quote dan BalasQuote

GHAIZAH_8485
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2005
Ahli No: 13898
Posting: 140

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 13-05-05 09:14


bengang bila mood tak ok....bile mood tak ok tulah macam2 je tak berkenan di hati...

Bookmark and Share

    


  Member Information For GHAIZAH_8485Profil   Hantar PM kepada GHAIZAH_8485   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.122943 saat. Lajunya....