Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tak semestinya melakukan apa yang anda sukai tetapi menyukai apa yang anda lakukan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 1 hari, 10 jam, 37 minit yang lalu


Jejak Nasyid
Topik: VIDEO KLIP SAUJANA........


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Nasyid
    »» VIDEO KLIP SAUJANA........

Please Mendaftar To Post


Oleh VIDEO KLIP SAUJANA........

sarina_anim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.04.2005
Ahli No: 15750
Posting: 59
Dari: IPOH

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-05-05 18:08




-----------------
biar kita tahu kemana hala tuju yang diingini....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sarina_animProfil   Hantar PM kepada sarina_anim   Quote dan BalasQuote

puteri_qistina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7091
Posting: 137
Dari: uum sintok

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-05-05 17:04


ooo....sarina_anim ni peminat saujana yek...lagu sendiri mmg best...klip pun sy dh beli lama dh...untuk hakimi slmt pengantin baru diucapkan...

-----------------
"straight from our heart we cry...searching 4 a perfect life...so stand up and cry for freedom..." MIRWANA best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_qistinaProfil   Hantar PM kepada puteri_qistina   Quote dan BalasQuote

sarina_anim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.04.2005
Ahli No: 15750
Posting: 59
Dari: IPOH

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-05-05 17:12


hmm....
ana memang ske kump saujana since diorunk mula2 kuar lagi tau!!!!!
diorunk bukan setakat berdakwah ke jalan ALLAH tapi ahli kumpulan ni sumenyer berpendidikan tinggi...
tak macam artis pop skunk nih....
blum abih skool dah nak glamour.....
alih2 blaja ke mana......
kerjaya tah ke mana....
semoga ALLAH bukakan pintu hati mereka untuk berubah.....peringatan untuk ana jugak....
INSYAALLAH.......

-----------------
biar kita tahu kemana hala tuju yang diingini....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sarina_animProfil   Hantar PM kepada sarina_anim   Quote dan BalasQuote

khairah
Warga Rasmi
Menyertai: 07.05.2005
Ahli No: 16356
Posting: 11
Dari: jengka

Pahang  


posticon Posting pada: 11-05-05 11:37


seronok betul dapat tengok video klip saujana ni........
takde video klip lain ke???? khairah suka hijjaz,in team, mestica dan lain2....

semoga bidang nasyid ni terus berkembang dengan membawa message islam...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairahProfil   Hantar PM kepada khairah   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 18-05-05 20:41


lerr... x habis

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 18-05-05 22:11




Hmm...tak habisleee....baru nak panas² masuk lirik tu...hehe..

Apa² pun Saujana memang best...and "Educated" band...


::: Islam Hadhari Menjana Kemajuan Ummah ::: Go Muslim Power!! :::

"Berkawanlah selagi ada hati, dan bercintalah selagi adanya redha Ilahi"




-----------------
Seni Khat Warisan Islam @ callidesign™
Flickr™



Bookmark and Share

    


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

xepiphyllumx
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.05.2005
Ahli No: 16294
Posting: 50
Dari: bumi mesia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-05-05 22:18


ehhhhh
SENDIRI.. lerr...
em.. ana dedicate diz song 2 my bes fren.. uhuhuhu
mis u so much! ahks

-----------------
"Solehah women smile in times of trouble,
gather strength from doa,
and grow braver by istighfar and solat"

Bookmark and Share

    


  Member Information For xepiphyllumxProfil   Hantar PM kepada xepiphyllumx   Pergi ke xepiphyllumx's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_nailofar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.05.2005
Ahli No: 16297
Posting: 258
Dari: Kazakhstan

kazakhstan   avatar


posticon Posting pada: 22-05-05 23:22


bestnye.......
syukran jazilan pada sarina_anim..
saya pun peminat saujana gak.
tapi...
knapa x abis lagu nih?
x pe la..
rajin2, bagi lagu lain plak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_nailofarProfil   Hantar PM kepada puteri_nailofar   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-05-05 23:42


ana pon minat saujana gak...




nasyidku..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

khairi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 920
Posting: 147
Dari: ::selatan semenanjung::

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-05-05 10:58


trimas sarina_anim...saya pun salah sorang peminat saujana gak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairiProfil   Hantar PM kepada khairi   Quote dan BalasQuote

anuarQs
Warga Rasmi
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16471
Posting: 8
Dari: pasir mas

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-05-05 12:20


Best lah saujana...
cayelah sama ante...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anuarQsProfil   Hantar PM kepada anuarQs   Quote dan BalasQuote

farhanin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10742
Posting: 326
Dari: di BumI yang Aman PerMAi..

Johor  


posticon Posting pada: 30-05-05 11:03


srnknyee dpt tgk... dh lame anin tak g konsert

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhaninProfil   Hantar PM kepada farhanin   Quote dan BalasQuote

daezy
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.10.2004
Ahli No: 12136
Posting: 31
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-06-05 16:40


napa kejap sangat dah habis???
tak pelah apa² pun saujana memang best... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For daezyProfil   Hantar PM kepada daezy   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-06-05 20:58


rindunyer di saujana.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

sutrajihad
Warga Rasmi
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16592
Posting: 20
Dari: gurun

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-06-05 04:07


hehe sekerat jalan saja??

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutrajihadProfil   Hantar PM kepada sutrajihad   Quote dan BalasQuote

hidayatul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.04.2005
Ahli No: 15840
Posting: 42
Dari: Kulim

Kedah  


posticon Posting pada: 27-06-05 15:01


Hmm.....
Ok la walaupun sekerat saja.....
tapi nasyid yang ini memang best....liriknya.
Makasih sebab kasi tengok.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For hidayatulProfil   Hantar PM kepada hidayatul   Pergi ke hidayatul's Website   Quote dan BalasQuote

farhanin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10742
Posting: 326
Dari: di BumI yang Aman PerMAi..

Johor  


posticon Posting pada: 05-07-05 11:26


bestnye sonoknyeeeeeeeeeeee...
rasa macam ada di sana laks

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhaninProfil   Hantar PM kepada farhanin   Quote dan BalasQuote

puteri_nailofar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.05.2005
Ahli No: 16297
Posting: 258
Dari: Kazakhstan

kazakhstan   avatar


posticon Posting pada: 12-07-05 15:30


huwaaaa.........
:-( :-( :-(

nak lagi!!!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_nailofarProfil   Hantar PM kepada puteri_nailofar   Quote dan BalasQuote

putrimuslimah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16138
Posting: 43

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 12-07-05 15:52


assalamualaikum...
saujana is the best!congrat buat faizul yang dah bergelar doktor dan kimi dah jadi engineer.yang lain pun educated juga..Well,hope saujana terus success!!!:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For putrimuslimahProfil   Hantar PM kepada putrimuslimah   Quote dan BalasQuote

putrimuslimah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16138
Posting: 43

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 12-07-05 15:52


assalamualaikum...
saujana is the best!congrat buat faizul yang dah bergelar doktor dan kimi dah jadi engineer.yang lain pun educated juga..Well,hope saujana terus success!!!:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For putrimuslimahProfil   Hantar PM kepada putrimuslimah   Quote dan BalasQuote

RuhulShahid
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.07.2005
Ahli No: 17711
Posting: 23
Dari: utec

iraq  


posticon Posting pada: 01-08-05 00:21


ana dapat dengar lagu saja.tak tau macam mana nak besarkan.kira ok lah tu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuhulShahidProfil   Hantar PM kepada RuhulShahid   Quote dan BalasQuote

diny
Warga 5 Bintang
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14571
Posting: 372
Dari: Malaysia Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-08-05 01:26


Assalamualaikum

;-) alhamdulillah boleh didengar dan dilihat walau separuh jalan ehehehhe..nak kongsi laman web nasyid lama dan baru..cuma tak ada video boleh dengar lagu saja..yang bestnyer laman web ni banyak lagu lagu nasyid lama yang lebih menekankan tujuan penyampaian lagu..

ada Aeman..The Zikr(Raihan)..Tazakka..Nahwan Nur..Nada Murni yang kini Rabbani..etc..

http://listen.to/misg ..selamat terhibur :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinyProfil   Hantar PM kepada diny   Quote dan BalasQuote

YUHANIS
Warga Rasmi
Menyertai: 18.08.2005
Ahli No: 18231
Posting: 9
Dari: shah alam

blank  


posticon Posting pada: 19-08-05 11:36


SALAM..MOGA ALLAH S.W.T MERAHMATI DAN MEMBERI RUANG PADA ISLAM AGAR BERKEMBANG DALAM PELBAGAI ASPEK, INSYAALH.WASALM

Bookmark and Share

    


  Member Information For YUHANISProfil   Hantar PM kepada YUHANIS   Quote dan BalasQuote

bintul_farhanah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.03.2005
Ahli No: 15217
Posting: 177
Dari: mana ek?

Selangor  


posticon Posting pada: 25-08-05 22:44


saujana rules!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintul_farhanahProfil   Hantar PM kepada bintul_farhanah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.108317 saat. Lajunya....