Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 09-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kebahagiaan yang sebenar lagi utama terletak pada kemenangan dalam memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak-kehendak yang berlebih-lebihan."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 5 hari yang lalu
Muslim1987: 12 hari yang lalu


Bincang Agama
Topik: Ntuk yang ader iman walau sebesar NEGATRON


Carian Forum

Moderator: ibnu_musa, Administrator, ABg_IMaM
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Bincang Agama
    »» Ntuk yang ader iman walau sebesar NEGATRON

Please Mendaftar To Post


Oleh Ntuk yang ader iman walau sebesar NEGATRON

kamil023
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.01.2005
Ahli No: 13451
Posting: 50
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 23-04-05 09:55



sy ad sedikit masalah,
dulu sy pernah mengikuti kelas b.a kat UIA,
secare keseluruhannya,ader 12 sesi.
isnin,rabu dan jumaat malam.
masalah sy ialah,sy dah bayar separuh drpd yuran tu.
tp yg baki x bayar-bayar lagi.
lagipun sy hanya pergi separuh je dari kelasa yang adi adakan,sebab bile waktu yang sy sepatutnya pegi,ustaz yg ajar sy x dapat datang...so die pun post pone kan klas tu.
tp sy x dapat dtg waktu yg die postpone kan tu.

tolong lah sy........
ap patut sy buat...
bayar yg balance sedangkan sy x dpat haq sy 100%....
ataupun buat dek je.......


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamil023Profil   Hantar PM kepada kamil023   Pergi ke kamil023's Website   Quote dan BalasQuote

amiratulizzah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.07.2004
Ahli No: 9818
Posting: 57
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-04-05 10:11


assalamualaikum
bincang la dgn admin kt situ...



Bookmark and Share

    


  Member Information For amiratulizzahProfil   Hantar PM kepada amiratulizzah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-04-05 13:08


better u p jumpa CELPAD la kot..tanya pasal yuran..and discuss semula pasal new timetable..atau replace dgn mana2 lecturer lain..utk gantikan masa u yg hilang tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

sukri96
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15374
Posting: 598
Dari: Kepala Batas

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-04-05 14:17


sebaik2nya bincang la mengenai new time table...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sukri96Profil   Hantar PM kepada sukri96   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.096444 saat. Lajunya....