Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-08-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Fungsi jangkaan bukanlah meramalkan masa depan, sebaliknya jangkaan mencipta masa depan itu sendiri
-- W W Wagar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 18 hari yang lalu
muslimiman: 23 hari yang lalu
tornado: 42 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: OKTOBERians!!!!


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» OKTOBERians!!!!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh OKTOBERians!!!!

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 02:26


salam..
aih...semua dah buat kelab utk bulan lahir masing2..tp takde ppon utk oktober..takleh jadi nih..saye kena buat jugak..
sape lahir bulan oktober angkat jari!!!!
saye lahr tgh2 bulan oktober..ha...teka la...

-----------------
~www.salwasaleh.blogspot.com/www.tazkirahonline.blogspot.com~

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

putera_ariz
Warga Rasmi
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 921
Posting: 19
Dari: selangor,klang

Selangor  


posticon Posting pada: 03-07-03 11:22


asslammulaikum,
pekaba sahabat sekalian...
cayalah miyuki ana memang tengah tunggu team oktober ni....ana lahir jam5.00pagi tarikh cantek punya 25hb...thn ni ana punye harijadi dua hari sebelum awalramadhan......same2 kita gempakkan team oktober.....

[ Posting ini telah di edit oleh: putera_ariz pada 2003-07-03 11:23 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_arizProfil   Hantar PM kepada putera_ariz   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 11:54


as'kum..
salam ukhwah untuk miyuki & putera_ariz
ana pun lahir dalam bulan oktober gak..17hb...
oklah sama2lah memeriahkan tem oktoberians...
ilal liqa'.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 03-07-03 11:54


assalamualaikum miyuki & putere_ariz

coppp,
nak register jugak octoberians punye club.
kite keluar awal bulan, 3hb pukul 2.30 pagi. sbb tulah kite tahan kalu stay up, sbb mak kite dulu kene stay up nak kuarkan kite.

yang menariknya, tahun ni 3hb tu jatuh pada hari jumaat, penghulu segala hari, best kan...
wishlah kite 3hb sok ye..


-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

mawaddah_islamiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1186
Posting: 55
Dari: pahang

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 12:06


askm w.r.t

syabas sbb tubuhkan team ni. tak rasa tersusuh kan.
ana lahir 1 hb,so analah paling tua dlm team ni(bkn thn). sape yg ada info pasal sifat2 org yg lahir bln ni. klu ada tu,kongsi2lah dgn kami.

wassalm


-----------------
*JANGAN IMPIKAN PEMUDA SEHEBAT SAIDINA ALI JIKA PERIBADIMU TIDAK SEINDAH FATIMAH R.A*

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawaddah_islamiahProfil   Hantar PM kepada mawaddah_islamiah   Quote dan BalasQuote

raudhatulhusna
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 92
Posting: 10
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 12:41


assalamualaikum...salam buat semua..ana pun tak nak ketinggalan...ana lahir pd 10 0ktober......bersamaan sabtu 11zulhijjah, kebetulan pl thn ni 10hb jatuh pd hari jumaat, penghulu sgl hari...
salam ukhuwah utk oktoberians


Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhatulhusnaProfil   Hantar PM kepada raudhatulhusna   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 03-07-03 14:12


assalamualaikum... sahabat2 se bulan

nih ada citer skit mengenai anak2 bln seploh adaptasi drp kajian dr. fadzilah kamsah, tadi si mawaddah_islamiyah mintak kan, ha baca ye jangan tak baca..

OKTOBER
suka sembang
tidak suka terima pandangan orang lain
suka orang yang sayang padanya
emosi yang mudah terusik
suka ambil jln tengah
suka berangan & pandai bercakap
sangat menawan & sopan santun
emosi yang kelam kabut
manja
daya firasat yang sangat kuat (terutamanya perempuan)
kecantikan luar & dalam
suka melancong, bidang sastera & seni
tidak pandai berbohong & berpura-pura
pengasih, penyayang & lemah lembut
mudah rasa simpati, baik pentingkan kawan
romantik dlm percintaan
sentiasa berkawan
mudah terusik hati & cemburu
hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama
ambil berat tentang orang lain
cepat marah
suka kegiatan luar
pentingkan diri sendiri
orang yang adil
tidak menolong orang kecuali diminta
boros & mudah dipengaruhi persekitaran
suka melihat dari perspektifnya sendiri
mudah patah semangat

ini hasil kajian, so, pandanglah dalam diri masing2, mana2 yang buruk tu boleh lah diubah. tapi mana2 yang baik tu blehlah disambung lagi kontrak penggunaannya. okeh

wallahu a'lam


-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

Zai
Warga Rasmi
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1420
Posting: 2

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-07-03 15:10


assalamualaikum...

ana lahir 3hb gak.. awal bulan... kalau ikut firasat Dr. Fadhilah Kamsah tue ade gak yg betul n ade gak yg tak... ape pun kite kenelah berusaha ,mengubah diri utk ke arah kebaikan.....

waallahua'lam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ZaiProfil   Hantar PM kepada Zai   Quote dan BalasQuote

Zai
Warga Rasmi
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1420
Posting: 2

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-07-03 15:14


assalamualaikum...

ana lahir 3hb gak.. awal bulan... kalau ikut firasat Dr. Fadhilah Kamsah tue ade gak yg betul n ade gak yg tak... ape pun kite kenelah berusaha ,mengubah diri utk ke arah kebaikan.....

waallahua'lam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ZaiProfil   Hantar PM kepada Zai   Quote dan BalasQuote

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 22:49


assalamualaikum wbt..

salam ukhwah fillah dr ana utk semua geng Octoberians..ana lahir pd 11 October..

-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-07-03 15:43


ana oktober gak. 1 Oktober 1982,jam 5.25 pg.

tambahan sikit...

1. Tarikh Lahir pada 1, 9 & 24

Pada umumnya pasangan ini bersifat pendiam & konservatif. Namun dengan orang-orang tertentu dia cepat mesra. Tapi pasangan yang lahir tarikh ini mudah terperasan. Kerana sifatnya itu menyebabkan ramai orang yang
tidak menyukainya. Namun begitu dia tetap dikagumi kerana bersikap serius terutamanya yang berhubung dengan orang ramai. Dalam hal percintaan, dia sanggup berhabis semata-mata untuk memenuhi segala keinginan pasangannya. Tapi hati-hati kadangkala dia lebih mementingkan persahabatan daripada percintaan dan lebih rela memutuskan cintanya demi sebuah persahabatan yang telah terjalin lama.
--------------------------------
jumpa dlm satu laman web:
Warna Kelahiran:
24hb September hingga 3hb Oktober : Ungu

Ungu

Amboi! Kamu ini gadis/jejaka misteri rupanya. Tak ramai orang yang dapat
mendekati diri kamu kecuali orang yang benar-benar kamu percayai.
Walaupun begitu, kamu tak pernah pentingkan diri sendiri dan agak mudah
terpengaruh dengan perkara-perkara yang baru bagi kamu. Mood memainkan
peranan penting mempengaruhi kehidupan kamu seharian. Jika kamu rasa
gembira, sudah tentunya hari itu menjadi hari yang paling ceria bagi
diri kamu dan begitu juga sebaliknya. Dalam menjalinkan percintaan, kamu
lebih cenderung untuk memilih mereka yang punya kedudukan dan agak
stabil
kewangan mereka.


Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-07-03 16:08


Quote:

On 2003-07-03 12:06, mawaddah_islamiah wrote:
askm w.r.t

syabas sbb tubuhkan team ni. tak rasa tersusuh kan.
ana lahir 1 hb,so analah paling tua dlm team ni(bkn thn). sape yg ada info pasal sifat2 org yg lahir bln ni. klu ada tu,kongsi2lah dgn kami.

wassalm


-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++




Quote:
ana oktober gak. 1 Oktober 1982,jam 5.25 pg.
irda82



wowWww.... dah jumpa tarikh lahir samer ngan ana... ana 1 okTobEr 88... niyh yg syok niyh kalo tahu org nyer besdey samer hari ngan kita... leyh tukar² yekk
Mak ana pon oktoberianZ gak... dier lahir 10 okToBeR 60 (101060 )
kawan ana lak 11 okToBeR 88... ramai woo rupenyerh bulan okt niyh...

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-07-03 16:23


kiter kemaskinikan ahli OktObeRianSz...

1. irda82 (1 Oktober 1982)
2. SyAhEeDa (1 Oktober 198
2. mawaddah_islamiah (1 Oktober ....?)
3. dzu_alhannan (1 Oktober .... )
4. Zai (3 Oktober .... )
5. raudhatulhusna (10 Oktober ....)
6. radzatul (11 Oktober ....)
7. hasnida (17 Oktober .... )
8. putera_ariz (25 Oktober ....)
9. miyuki ( (15/16?) Oktober ....)

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-07-03 16:23


kiter kemaskinikan ahli OktObeRianSz...

1. irda82 (1 Oktober 1982)
2. SyAhEeDa (1 Oktober 1988 )
2. mawaddah_islamiah (1 Oktober ....?)
3. dzu_alhannan (1 Oktober .... )
4. Zai (3 Oktober .... )
5. raudhatulhusna (10 Oktober ....)
6. radzatul (11 Oktober ....)
7. hasnida (17 Oktober .... )
8. putera_ariz (25 Oktober ....)
9. miyuki ( (15/16?) Oktober ....)

SaLam ukhuwah wat antum semua~~~~

P/s: alamak sori! terpost dua la pulak...



-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

[ Posting ini telah di edit oleh: SyAhEeDa pada 2003-07-04 16:25 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 05-07-03 15:00


Quote:

On 2003-07-04 16:23, SyAhEeDa wrote:
kiter kemaskinikan ahli OktObeRianSz...

1. irda82 (1 Oktober 1982)
2. SyAhEeDa (1 Oktober 1988 )
2. mawaddah_islamiah (1 Oktober ....?)
3. dzu_alhannan (1 Oktober .... )
4. Zai (3 Oktober .... )
5. raudhatulhusna (10 Oktober ....)
6. radzatul (11 Oktober ....)
7. hasnida (17 Oktober .... )
8. putera_ariz (25 Oktober ....)
9. miyuki ( (15/16?) Oktober ....)

SaLam ukhuwah wat antum semua~~~~

P/s: alamak sori! terpost dua la pulak...



-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

[ Posting ini telah di edit oleh: SyAhEeDa pada 2003-07-04 16:25 ]

RAMAI NYE BULAN OKTOBER YER..LEH BUAT JK NIE..EHEH..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

AdAwiAh_1210
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 649
Posting: 120
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-07-03 23:23


assalamualaikum...anak-anak oktober!

ana lahir pada 12 hb jam 3.35 pagi...
adik ana Fatimah 29 hb
abg ana Iskandar 28 hb
adik ana jg, Ummu Aiman 18 hb...


Bookmark and Share

    


  Member Information For AdAwiAh_1210Profil   Hantar PM kepada AdAwiAh_1210   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-07-03 01:00


assalamu'alaikum sume oktoberians...

yeye, dah ade team oktober... akak lahir 7 oktober 1979... mak akak pon lahir oktober gak... 1hb oktober 1953.. hehehe... masa akak lahir tu kol 3.00 am.. nampaknye mmg ramai gak sini lahir tgh2 malam ek... cian mak2 kite sume... so adik2... ingatlah sentiasa pengorbanan ibu....
wat jk sempena besday oktoberians ni ok gak... hehe, mesti ramai jeles nanti... elok gak tu, bln oktober dah cuti skolah... pastu bulan posa plak... leh wat solat tarawih berjemaah... hehehe... (SAPE VOLUNTEER NAK JADIK IMAM NANTI?)

ok sume, ingat ari kite dilahirkan, jgn lupe ingat ari kite dipanggil semula satu ari nanti... PASTI DATANG!!!...


-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

Nur_Hati
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2097
Posting: 62
Dari: N9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-07-03 11:58


aslkm...
ana nak join gak... ana lahir 3hb... bestnye ade team kat sini.. best3...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nur_HatiProfil   Hantar PM kepada Nur_Hati   Quote dan BalasQuote

ciksuuu
Warga Rasmi
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1826
Posting: 5
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-07-03 13:32


assalamualaikum........
kita pun lahir bln oktober jugak
tanggal 10 oktober.........
boleh join lah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ciksuuuProfil   Hantar PM kepada ciksuuu   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 07-07-03 00:51


assalamualaikum oktoberianss...

tima kacih yek pada ahli yg rajin nak update list members tu.
tapi nak bagitau skit kat syaheeda dan hafiz_Qiee tu, awok berdua tersilap tengok tarikh keluar saya tu, bukan 1 aribulan tapi 3 aribulan. harap maklum yek.

camna ada cadangan xtvt ke?
saya rase yang pertama skali kalu kite serius nak bangunkan dan hidupkan team kite ni, kita kene lantik sorang ketua oktober ye tak.
kan ikut sunnah Rasulullah, sblm perang kena lantik ketua perang, sblm perintah madinah kena lantik ketua umat islam dll.

so, camne.




-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

Nur_Hati
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2097
Posting: 62
Dari: N9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-07-03 08:20


assalamualaikum...
nampaknye ana dah jumpe kembar ana... hehehe... birthday kite samelah dzu_alhannan....rasenye mesti ramai lg yg same.. takpe kite wait n see....

wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nur_HatiProfil   Hantar PM kepada Nur_Hati   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-07-03 11:29


as'kum..
hai.. dah ramai nampaknya group oktoberians nie... baguslah kalo ada ketua cam cadangan dzu_alhannan.bukan apa kalo ada ketua senang sikit rasanya tem ni nak wat apa2 xtvt lepas nie...? ana sokong je kalo ada yang volunteer nak jadi ketua asalkan bertanggungjawab...
apa2pun semoga ukhwah yang terbina berkekalan hendaknya... ilalliqa'


Bookmark and Share

    


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

ii
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 738
Posting: 64
Dari: ITB

indonesia  


posticon Posting pada: 07-07-03 11:49


Assalamua'laikum, saya lahir tanggal 31 Oktober...


Bookmark and Share

    


  Member Information For iiProfil   Hantar PM kepada ii   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 07-07-03 13:23


me Oct. 12. terpaksa la saudari syaheeda kemaskini semuler eik??

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

mawaddah_islamiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1186
Posting: 55
Dari: pahang

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 08-07-03 10:40


askm w.r.t

wah!! dah ramai rupanya yg daftar utk team oktoberians ni yer.. baguslah ada peningkatan..
ana terlupa plk nak state thn ana lahir,bkn apa, nnt senanglah syaheeda nak susun tarikh lahir ahli2 team ni. ana lahir 1 hb thn 1983. kol brp tu ana tak ingat lah.nntlah ana tanya umi ana.

cadangan nak lantik ketua tu mmg disokong dan klu ada aktiviti lg bagus. ana cadangkan sape yg paling tua dlm team ni jd ketua, blh?

keylah..moga mantap2 selalu team ni.TAKBIR!!!

ilalliqo'.

-----------------
*JANGAN IMPIKAN PEMUDA SEHEBAT SAIDINA ALI JIKA PERIBADIMU TIDAK SEINDAH FATIMAH R.A*

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawaddah_islamiahProfil   Hantar PM kepada mawaddah_islamiah   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 08-07-03 14:40


assalamualaikum adik beradik sebulan....

semakin ramai member kita nih, ni hannan tolong update lah ye :

1. irda82 (1 Oktober 1982)
2. SyAhEeDa (1 Oktober 1988 )
3. mawaddah_islamiah (1 Oktober 1983)
4. dzu_alhannan (3 Oktober 1979 )
5. Nur_Hati (3 oktober)
6. Zai (3 Oktober .... )
7. nur_indah (7 oktober 1979)
8. raudhatulhusna (10 Oktober ....)
9. ciksuuu (10 oktober)
10. radzatul (11 Oktober ....)
11. charm_sofea (12 oktober)
12. AdAwiAh (12_10 oktober )
13. miyuki ( (15/16?) Oktober ....)
14. hasnida (17 Oktober .... )
15. putera_ariz (25 Oktober ....)
16. ii (31 oktober)

so, latest list kita ada 16 orang adik beradik sebulan. siapa2 lagi yg blum mendaftar dalam team nih sila lah masuk, kalu bleh kasik tau tarikh lahir lengkap la.

sume orang stuju nak lantik ketua, tapi takdek yg volunteer pun. hannan prefer al-rijalu qauwamuna 'ala an-nisa'. tapi tak berapa nak nampak pun angin2 rijal dalam ni.
oooo ada jugak putere_ariz, so, amacam kira jadiklah ye. kita calonkan putera_ariz jadik ketua oktober bleh.
sapa sokonggggggg....



-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-07-03 09:32


as'kum..
ana sokong cadangan hannan untuk lantik putera_ariz tue...

-----------------
pupuk diri sendiri,
anda akan cemerlang.
kutuk diri sendiri,
anda akan kecundang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

mawaddah_islamiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1186
Posting: 55
Dari: pahang

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 10-07-03 09:58


askm w.r.t

ana sokong cadangan kak hanan tu. mmg dalam mana society pun,rijlun yg kena jd ketua. apalgi putera_ariz, nilah masanya nta tunjukkan kewibawaan nta sbg pemimpin.



-----------------
*JANGAN IMPIKAN PEMUDA SEHEBAT SAIDINA ALI JIKA PERIBADIMU TIDAK SEINDAH FATIMAH R.A*

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawaddah_islamiahProfil   Hantar PM kepada mawaddah_islamiah   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 10-07-03 11:14


ekekekeke....
na sokong! ana sokong!
putera_ariz jd ketua, kak hanan jadi penolong eik???!
a'kum...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 11-07-03 05:33


wah..wah.wahh...banyaknyer yg daftar masuk kelab oktoberians nih..boleh la lantik ajk ngan bendahari lps nih..
tpkan..takde sorang pon ygtahu...miyuki lahir berape haribulan..aa sape yg pandai teka..jawapla....hehehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 12-07-03 09:44


Assalamualaikum semua...

haaa, ramai jugak yg sokong cadangan hannan tu, tapi satu-satunya hero kita si putere_ariz ni tak muncul2 pun.
takpelah, hannan rasa apa kata kita truskan je agenda oktoberians kita ni dengan membukak cadangan xtvt. ala kite suggestkan yg ringan2 je dan senang kita nak realisasikan.

first, hannan nak cadangkan kita sume ceritakan serba sedikit biodata diri kita, alah yg basic2 je. moralnya, supaya kita dpt saling berkenalan dan mengeratkan ukhuwah. mana tau entah2 kita ni anak jiran sebelah umah ke kan.

okeh tak.. sorrylah hannan tak sempat nak postingkan biodata sebagai perintis, ada keje skit la.

then, sesapa yg ada suggestion lain bleh la forward ye...

wassalam

-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 13-07-03 14:51


biodata..??
hmm..biar le miyuki yg mulakan dulu..
asal : tluk intan perak
t.lahir : teka la....sape pun takleh teka lg
umur : sweet 19
lokasi : new zealand
bidang : ekonomi
rasenyer takat tu dulu kot...yg pasti miyuki ni seorang perempuan atau lbh best lg muslimah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-07-03 11:13


assalamualaikum...
miyuki dah bagi biodata dirinya.. k lah .. ana pulak...
nama: norhasnida
asal: kulim ,kedah
t.lahir: 17.10.1982
lokasi: utm skudai
bidang: hrd
tue je... ilal liqa'

-----------------
pupuk diri sendiri,
anda akan cemerlang.
kutuk diri sendiri,
anda akan kecundang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 24-07-03 17:23


aikk..diamje org2 oktober nih.kemana kalian semua?

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-07-03 22:04


assalamualaikum.

saya lahir bulan 10, tarikh 13, tahun 79. di hospital kerajaan seremban.

-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 25-07-03 23:32


waah..tak naampak lak topic nih..aapapun saaya octoberians gak..18 oktober..eermm..sama ngan adik aadawiyah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-07-03 14:08


mana adik akak ni???

oh fatimah!!! gadis nan ayu...
daftar ler kelab oktober ni...
org ada kelab ogos pon jeles...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 07-08-03 15:42


org2 oktober..tak teringin ke nak buat jk??

-----------------
~www.salwasaleh.blogspot.com/www.tazkirahonline.blogspot.com~

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

ria_irda
Warga Rasmi
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 276
Posting: 12
Dari: Muar

Johor  


posticon Posting pada: 07-08-03 16:27


Assalamualaikum wr wbt.
Saya pun Oktoberians...lahir pada 22 Okt..


Bookmark and Share

    


  Member Information For ria_irdaProfil   Hantar PM kepada ria_irda   Quote dan BalasQuote

bayulaut
Warga Rasmi
Menyertai: 07.07.2003
Ahli No: 2162
Posting: 9
Dari: UK

Selangor  


posticon Posting pada: 10-08-03 21:59


Assalamualaikum....

Sayerler tuh... 21 Oktober 19....

Dah tuer dah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bayulautProfil   Hantar PM kepada bayulaut   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-09-03 05:20


Assalaamu`alaikum

hmm...dah habis ke bebudak Oktober .Jom buat JK or Jamuan macam budak2 Ogos buat. jealous tengok

biodata? Biodata Ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 09-09-03 10:08


waa...kalau akhwat semua nak buat jk..tak boleh la miyuki ikut sama.jauh.macam mana nak dtg???

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-03 01:34


hmm...teruskan...

ria_irda ...nama sama yer ...

bila lak majlis hari jadi kelab oktober pulak ?
ukhtie hanan jadi ketua

[ Posting ini telah di edit oleh: irda82 pada 2003-09-10 01:38 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-09-03 11:35


Assá|ámúá|áíkúm Wáráhmátú||áh Híwábárókátúh... ®

ana pun anak yg lahir bulan oktober...

lahir pd 3hb okt 1985..

ade sesame kembar ana di sini?...he he he

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-09-03 11:45


Quote:

On 2003-09-06 05:20, irda82 wrote:
Assalaamu`alaikum

hmm...dah habis ke bebudak Oktober .Jom buat JK or Jamuan macam budak2 Ogos buat. jealous tengok

biodata? Biodata Ana



ana setuju gak kalu adekan JK utk oktober club ni eratkan silaturahim sesama islam...ye tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-09-03 11:45


kalau nak buat majlis lebih baik mula perancangan dari sekarang.. kalu tidak susah nak kumpulkan ahli.. lebih2 lagi musim exam dah dekat..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_arridha
Warga Rasmi
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4050
Posting: 15
Dari: utm

Perlis  


posticon Posting pada: 06-10-03 15:53


Assalamualaikum
ana lahir 15 Oktober 1984
lagi 9 hari nak masuk 19 tahun
memang tak sedar masa cepat berlalu
sedih jugak bila fikirkan dah banyak dosa
yang terkumpul......

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_arridhaProfil   Hantar PM kepada nur_arridha   Quote dan BalasQuote

Prince_Muslim90
WARGA SETIA
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1018
Posting: 438
Dari: Munich

germany  


posticon Posting pada: 06-10-03 16:22


dah baper topik utk ahli oktober ni tak silap saya ada 4 kot topik ttg oktobe....saya nya 12.10.1990

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prince_Muslim90Profil   Hantar PM kepada Prince_Muslim90   Pergi ke Prince_Muslim90's Website   Quote dan BalasQuote

aLiaSuzaNa
Warga Rasmi
Menyertai: 22.01.2004
Ahli No: 6668
Posting: 8
Dari: -

Selangor  


posticon Posting pada: 23-01-04 19:01




whuAa..ana x sangke plak ade oCtoberians cLub..tabik gile la~..newayss..ana laher 13 oCt.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aLiaSuzaNaProfil   Hantar PM kepada aLiaSuzaNa   Pergi ke aLiaSuzaNa's Website   Quote dan BalasQuote

annur_syahadah
Warga Rasmi
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4150
Posting: 9
Dari: Bangi,selangor

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 15:32




hrm...lamer gak ana tak posting....posting pun sikit2 jerk....but...masuk nak jenguk2 tur rajin ler....

nur pun okteberians jugak...1 oktober 1984....
nak tau biodata?
erm.....
namer sebenar...nur....
umur...leh kire kan...
still study kat bangi...
asal pahang....menetap sarawak.....
well....enalf for this time...

Bookmark and Share

    


  Member Information For annur_syahadahProfil   Hantar PM kepada annur_syahadah   Quote dan BalasQuote

ProfTakBersalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2004
Ahli No: 6916
Posting: 120
Dari: Putra University of Japan

japan  


posticon Posting pada: 05-02-04 15:50


saya 16hb Oct.1981 pukul 5.00pg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ProfTakBersalahProfil   Hantar PM kepada ProfTakBersalah   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 18:56




best best best!!!!
sekarang orang yang lahir sehari selepas ProfTakBersalah.....
ana lahir 17 oktober betul-betul sehari selepas ProfTakBersalah di Jengka 10 Pahang Darul Makmur..bersamaan dengan 20 Zulhijjah 1401...
ramai jugak oktoberians yer!


salam ukhwah dari ana untuk semua oktoberians.

Bookmark and Share

    


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

szn
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6967
Posting: 22
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 14:32




disebabkan xleh nak join SEPTEMBERians... maka saye nak join kelab OKTOBERian nih leh??? saye lahir 1st October... 23 thn yg lalu...........

sedang meniti usia tue nih....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sznProfil   Hantar PM kepada szn   Quote dan BalasQuote

aLiaSuzaNa
Warga Rasmi
Menyertai: 22.01.2004
Ahli No: 6668
Posting: 8
Dari: -

Selangor  


posticon Posting pada: 23-02-04 11:28


ana laher 13 oCt...hurm nape kite x gather huh? october nanti bleyh celeb befday sesame~!


Bookmark and Share

    


  Member Information For aLiaSuzaNaProfil   Hantar PM kepada aLiaSuzaNa   Pergi ke aLiaSuzaNa's Website   Quote dan BalasQuote

mirh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 29.11.2003
Ahli No: 5388
Posting: 47
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 18-03-04 07:56




ape khabo org oktoberians...harep sehat...ana kenalakan diri ana... ana mirh...lahir pada 3/10/90, pada pukul 11.45pm kat atas katil Hospital Besar Ipoh..... meriahnya kelab nie... slamat ana ucapkan.....kepada kak miyuki trimas cause terbitkan kelab nie dulu... sama bln ye kita lahir... kepada yang sama hari dan tahrikh ngan ana... ucap trimas kat parents korang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mirhProfil   Hantar PM kepada mirh   Quote dan BalasQuote

nurul83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8350
Posting: 122
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-04-04 10:17



wah...tak sangka ada kelab ni....sy pun oktoberians gak.....18 oktober...sama ngan wida_widi, dpt pun jumpa kembar sy....slalu tu susah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul83Profil   Hantar PM kepada nurul83   Quote dan BalasQuote

atie_aznan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8976
Posting: 61
Dari: bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-05-04 18:41




nak join jugak kelab ni!
ana lahir hujung bulan okt
31 okt 1986..sapa kat sini sama tarikh lahir dgn ana?
ana dilahirkan dikatil hosp besar kuala lumpur

Bookmark and Share

    


  Member Information For atie_aznanProfil   Hantar PM kepada atie_aznan   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-05-04 22:47


dulu mcm penah posting burpday sendiri.. tapi takpelah, ana post lagi.
ana lahir 5 october 1987.
nanti buat JK kita burpday sama² la makan banyak² sbb burpday
siapa rajin nak kemaskinikan?

wassalam

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-07-04 14:16




seronok bila jumpa dgn anda semua yg lahir bln sama ngan sy. sy pun lahir bln oktober gak. betul ker yg irda82 kata tu. tp adalah skit2 yg tepat ngan sy. xda ker yg kat sini lahir 24 oktober yer. sy tgk yg awal bln jer yg banyak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

iesya
Warga Rasmi
Menyertai: 09.07.2004
Ahli No: 9926
Posting: 2
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 28-09-04 13:50


ASSALAMUALAIKUM........PEKABO SUME OKTOBERIANSSSS.
SERONOKNYE DPT KWN NGAN KORANG SUME.UTK PENGETAHUAN KORANG,SAYE LAHIR 2 OKTOBER 19??,TAHUN RAHSIALA.
KLA CUKUPLA UTK SALAM PERKENALAN DULU,WASSALAM

Bookmark and Share

    


  Member Information For iesyaProfil   Hantar PM kepada iesya   Quote dan BalasQuote

elina
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2004
Ahli No: 10848
Posting: 13
Dari: putrajaya

Johor  


posticon Posting pada: 07-11-04 02:14


..elina 04/10/80...nak lah join kalau ada mini gath

Bookmark and Share

    


  Member Information For elinaProfil   Hantar PM kepada elina   Quote dan BalasQuote

relajihad
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.11.2004
Ahli No: 12384
Posting: 118
Dari: Perak

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-11-04 10:38


akum... nak cerit gak lah.. ana 30 oktober... hehe.. hujung bulan da... ceh so kira title adik la ana nih?... adik pon adik lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For relajihadProfil   Hantar PM kepada relajihad   Pergi ke relajihad's Website   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-11-04 15:26



ana nih lahir pada 17 oktober 1984... leh join tak? nice to know you all..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-10-05 21:59


Apa cerita kelab oktober ni ye?..

hue.. tengok posting masa 'kecik2' dulu (2003).. kelakar pula bahasa.. now dah tua!! heeee.. bestnya!:P

apa pun, kak kaei!! lama tak dengar cerita.. dan kak wida juga... :di

Happy belated/becoming Birthday to all octoberians! hope to meet antum semua nanti sama2 sambut hari tua..(andai ada jodoh dan panjang umur)..

p/s : maaf kak dzul_hannan... tersilap tarikh.. :) mana latest updated list?.. sekarang semua bz..huhu... Binnajah!

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 20-10-05 23:52


wow bestnya..ana pun lahir bulan oktober juga...2 oktober .....1.12 pagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

nur_2110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18853
Posting: 187
Dari: infront of my 2313NLCi

Melaka  


posticon Posting pada: 24-10-05 03:39


me 21st Oct...
salam ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_2110Profil   Hantar PM kepada nur_2110   Quote dan BalasQuote

rawdhah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2004
Ahli No: 7485
Posting: 193
Dari: bp

Johor  


posticon Posting pada: 24-10-05 09:14


Assalamualaikum..saya semalam juga....23..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For rawdhahProfil   Hantar PM kepada rawdhah   Pergi ke rawdhah's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 24-10-05 09:41


salam.....

epy belated befday buat yang baru celebrated....
moga2 menjadi insan yang berilmu & beriman..INSYAALLAH..

saya pun octoberians.....3 oct

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 24-10-05 22:56


Ana lahir tanggal 5 October........

Bookmark and Share

    


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-10-05 17:34


tak ada ke sesiapa yang rajin nak up date nama ahli oktoberians ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-10-05 22:05


nampaknya tak ada lagi setakat ni yang rajin.. :P

lepas SPM boleh la tolong updatekan. hehe. doakan ana mudah jawab periksa ye..

~HaPPy birThday~

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

hidayah_85
Warga Rasmi
Menyertai: 29.09.2005
Ahli No: 19440
Posting: 7
Dari: kl

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 14:10


saya dilahirkan 13 october..bersamaan dengan 28 Muharam

Bookmark and Share

    


  Member Information For hidayah_85Profil   Hantar PM kepada hidayah_85   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 13-11-05 10:17


selamat hari raya maaf zahir batin buat semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

norlie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17607
Posting: 68
Dari: kota bharu, bandaraya islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-11-05 21:01


saya lahir 28 oktober..
taun pulah 1985..
orang kata yang lahir bulan oktober ini maca ada sixth sense..
best kan?..
hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For norlieProfil   Hantar PM kepada norlie   Quote dan BalasQuote

sanosuke
Warga Rasmi
Menyertai: 14.09.2005
Ahli No: 18961
Posting: 15
Dari: Muar

malaysia  


posticon Posting pada: 23-11-05 18:02


Watashi lahir 3 oct.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sanosukeProfil   Hantar PM kepada sanosuke   Quote dan BalasQuote

zinnirah
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1227
Posting: 19
Dari: -Tawau-

Sabah  


posticon Posting pada: 01-12-05 14:00


Assalamualaikum semua oktoberians...

saya pun lahir bulan okt. 17 hb bersamaan dengan hari Isnin dan kalau ikut bulan islam 10 Muharram...Hari Assyura :-) :-)

Nice knowing u all

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinnirahProfil   Hantar PM kepada zinnirah   Quote dan BalasQuote

izzatulhasnaa
Warga Rasmi
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8189
Posting: 11
Dari: kluang,johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-12-05 14:41


saya lahir pada 24 oktober tahun???? jam 8.50 malam

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzatulhasnaaProfil   Hantar PM kepada izzatulhasnaa   Quote dan BalasQuote

puteri_iman
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2005
Ahli No: 17145
Posting: 3

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-12-05 15:40


salam.....saya pun lhr bulan ni....24 october...pkol810 malam

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_imanProfil   Hantar PM kepada puteri_iman   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 16:51


ana jugak lahir bulan oktober.. 18 oktober 1982


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

zafrullah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.03.2006
Ahli No: 23286
Posting: 25
Dari: selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 17:25


ana juga...14 oktober

Bookmark and Share

    


  Member Information For zafrullahProfil   Hantar PM kepada zafrullah   Quote dan BalasQuote

fazira
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.10.2005
Ahli No: 20050
Posting: 36
Dari: senai

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 17:28


saya pun lahir bulan october.... 30 october... sapa sama dengan saya?

Bookmark and Share

    


  Member Information For faziraProfil   Hantar PM kepada fazira   Quote dan BalasQuote

SuteraUngu
Warga Rasmi
Menyertai: 21.12.2005
Ahli No: 21335
Posting: 11
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 18:03


ahad 8.59am 25oct

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuteraUnguProfil   Hantar PM kepada SuteraUngu   Quote dan BalasQuote

TFN
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2006
Ahli No: 21877
Posting: 9

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-04-06 16:37


Assalamualaikum.
saya pun lahir bulan 10 jugak
1 Oktober , rupanya ramai sama dengan saya,
Selamat berkenalan...
Tragedi Oktober tak mungkin kulupakan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For TFNProfil   Hantar PM kepada TFN   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-09-06 10:35


salam~
saya 6 oktober pukul 11.30 pagi..kat rumah nenek kat jerantut..
hmm...
wasalam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-09-06 10:39


ramai juga oktoberians ini...
ana pun dlahirkn bulan oktober juga... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 05-09-06 11:19


kakak saya lahir bulan oktober
tapi saya bukan lahir bulan ni
hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

sumaiyahbachok
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 574
Posting: 32
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-06 22:07


salam..
nak join juga..
saya juga oktoberians..
hehehe.. ;-)


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sumaiyahbachokProfil   Hantar PM kepada sumaiyahbachok   Quote dan BalasQuote

Farveen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2006
Ahli No: 27631
Posting: 256
Dari: Bangi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-12-06 17:35


me! me! 6 oktober 1982...
my bro 28 oktober 1979...
my lil bro 10 oktober 1991...

selalu, by end of oktober, abah akan buat kenuri doa selamat, untuk tiga2 anaknya, hehe..kumpul birthday anak2..jimat duit abah..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarveenProfil   Hantar PM kepada Farveen   Pergi ke Farveen's Website   Quote dan BalasQuote

saifuddin_92
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25600
Posting: 271
Dari: batu pahat

turkey  


posticon Posting pada: 12-12-06 17:53


Assalamualaikum,

ana pun lahir juga bulan oktober,13 OKTOBER. :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For saifuddin_92Profil   Hantar PM kepada saifuddin_92   Pergi ke saifuddin_92's Website   Quote dan BalasQuote

MuzzamMiL1444
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26950
Posting: 90
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-12-06 19:19


!!! QUOTE !!!

saya pun lahir bulan okt. 17 hb bersamaan dengan hari Isnin dan kalau ikut bulan islam 10 Muharram...Hari Assyura



Hmm, ni mesti tahun 83 ye?
Alhamdulillah MiL Oktoberian juga, 9 Muharam.. Hari Ahad pukul 12 malam maa.. Agaknya pasal tu gelap maa.. :lol:


-----------------
"Kemenangan abadi adalah kemenangan yang bermaruah"


Bookmark and Share

    


  Member Information For MuzzamMiL1444Profil   Hantar PM kepada MuzzamMiL1444   Pergi ke MuzzamMiL1444's Website   Quote dan BalasQuote

zahratunnur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.12.2006
Ahli No: 27966
Posting: 85
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 05-01-07 16:31


saya pun oktober juga
7 oktober

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratunnurProfil   Hantar PM kepada zahratunnur   Quote dan BalasQuote

Saifuddin
WARGA SETIA
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3878
Posting: 1421

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-01-07 14:51


ana lahir 3 hb Oktober. muga kita murah Rezeki tahun 2007 ni, Amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaifuddinProfil   Hantar PM kepada Saifuddin   Quote dan BalasQuote

nurul_huda3110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16604
Posting: 171
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-03-07 20:46


ana lahir 31 october..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_huda3110Profil   Hantar PM kepada nurul_huda3110   Quote dan BalasQuote

rifhan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.03.2005
Ahli No: 15169
Posting: 92
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-04-07 14:42


Assalamualaikum..
saya lahir 12 okt 1990..
ramai juga yang same dengan saya ek.. :-P
kalau ada aktiviti,blhla sesiapa inform kan,ye..
ni e-mail saya.. [email protected]
btw, semoga octoberians club ni terus sukses..! :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For rifhanProfil   Hantar PM kepada rifhan   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-04-07 14:45


assalamualaikum..
6 oktober 1988..
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

naja_muslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.03.2007
Ahli No: 29196
Posting: 73
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-04-07 15:39


Assalamualaikum..
ana pula lahir pada 9 oktober 1989..
kalau ikut bulan dalam kalendar Islam, 8 Rabiul awal 1410..

Bookmark and Share

    


  Member Information For naja_muslimahProfil   Hantar PM kepada naja_muslimah   Quote dan BalasQuote

naja_muslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.03.2007
Ahli No: 29196
Posting: 73
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-05-07 12:09


salam..tak ada dah ke yang lahir bulan oktober??

Bookmark and Share

    


  Member Information For naja_muslimahProfil   Hantar PM kepada naja_muslimah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 01-05-07 12:53


Pada 01-05-07 12:09 , naja_muslimah posting:

!!! QUOTE !!!

salam..tak ada dah ke yang lahir bulan oktober??


bukan tak ada tapi topik ni da pna buka..cb cek

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 13:33


Pada 12-01-07 14:51 , Saifuddin posting:

!!! QUOTE !!!

ana lahir 3 hb Oktober. muga kita murah Rezeki tahun 2007 ni, Amin


Same dengan ana ;-)


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 14:47


assalamualaikum..

ramai ikhwah dan akhawat oktoberians...
tahun lepas ana sambut 2 benda dalam bulan oktober..
24 oktober...
1st-my birthday
2nd-hari raya aidilfitri

jadi ana amat alu-alukan jika
ada ahli ukhwah yang bersetuju nak adakan aktiviti..
yang penting aktiviti boleh dimanfaatkan bersama..
only for oktoberians member..

jika ada yang berminat nak bagi cadangan
boleh kemukakan di sini..
lastly kita tetapkan..
contoh: program sehari bersama Oktoberians...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» OKTOBERians!!!!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.195115 saat. Lajunya....