Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-01-2023  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
MaMaT1505: 19 hari yang lalu
Iswadi: 25 hari yang lalu
Martyr: 26 hari yang lalu
kasih_kekasih: 31 hari yang lalu


Komputer dan IT
Topik: MACAM MANA NAK UPLOAD FOTO??


Carian Forum

Moderator: Administrator, ibnuyahya
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» MACAM MANA NAK UPLOAD FOTO??

Please Mendaftar To Post


Oleh MACAM MANA NAK UPLOAD FOTO??

huda_yusof
Warga Rasmi
Menyertai: 02.03.2005
Ahli No: 14902
Posting: 15
Dari: kuala kangsar bandar diraja

Perak  


posticon Posting pada: 20-03-05 18:10


...
macam mana nak upload foto dalam laman peribadi kita??

Bookmark and Share

    


  Member Information For huda_yusofProfil   Hantar PM kepada huda_yusof   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-04-05 02:57


ni buat web sendiri atau guna template yang dah ada kat internet?

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

hyunckel_asyraf
WARGA SETIA
Menyertai: 12.01.2005
Ahli No: 13668
Posting: 414
Dari: United Kingdom

uk  


posticon Posting pada: 03-05-05 01:24


saudara dinul huda
klau x keberatan boleh tlg explain both?
i`m a little bit naive bout these things

Bookmark and Share

    


  Member Information For hyunckel_asyrafProfil   Hantar PM kepada hyunckel_asyraf   Quote dan BalasQuote

Darth_Alakazam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16027
Posting: 95
Dari: kampar,perak

Perak  


posticon Posting pada: 04-05-05 06:26


boleh cik huda yusof terangkan, laman peribadi tu... apakah nama site yang host laman anda? adakah ianya free web site hosting atau paid hosting? i need more info so i could help u in any way i know.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Darth_AlakazamProfil   Hantar PM kepada Darth_Alakazam   Pergi ke Darth_Alakazam's Website   Quote dan BalasQuote

espiranza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 935
Posting: 192
Dari: negara akhirat kekal abadi

zambia   avatar


posticon Posting pada: 18-05-05 17:19


ana rs yg dimaksudkan ialah lama peribadi dlm ukhwah.com nih..

Bookmark and Share

    


  Member Information For espiranzaProfil   Hantar PM kepada espiranza   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-05-05 13:41


..

berkaitan dengan permasalah enti, gini kalau website yang memang kita design sendiri sepenuhnya, maksud ana kita tak guna mana2 template yang disediakan oleh mana2 domain. kalau enti guna micromedia dreamwever, mana2 page yang nak letak gambar tu, enti cari insert dan click image. lepastu enti carila mana2 gambar yang enti nak. biasanya gambar2 ni kita dah copy masuk dalam folder name website kita kat dalam localhost.

kalau website yang memang dah online, enti cuma browser jer mana2 gambar yang enti nak.

tak per...enti cuba dulu. kalau tak jadi gak, ana akan bantu dengan cara yang lain.susah gak nak explain taip2 ni.

[email protected]

wassalam.

-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

layar_sambar
Warga Rasmi
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14988
Posting: 6
Dari: depan PC

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-06-05 13:25


kalau antum nak belajar buat website sendri guna microsoft frontpage,ana ada hasilkan CD tutorial mengenainya...siap dengan gambar sehingga proses upload ke internet...jika berminat sila hubungi ana [email protected]

Bookmark and Share

    


  Member Information For layar_sambarProfil   Hantar PM kepada layar_sambar   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.264743 saat. Lajunya....