Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Courage is like love; it must have hope for nourishment."
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 75
Ahli: 0
Jumlah: 75




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: SELONGKAR RAHSIA MIMPI BERCINTA...


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» SELONGKAR RAHSIA MIMPI BERCINTA...

Please Mendaftar To Post


Oleh SELONGKAR RAHSIA MIMPI BERCINTA...

TengkuHaiqal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.11.2004
Ahli No: 12640
Posting: 251
Dari: Edinburgh...Scotland,UK

uk   avatar


posticon Posting pada: 11-03-05 12:05


BERCINTA DGN SELEBRITI...
Biarpun pd hakikatnya kamu telah memiliki teman istimewa yg paling kamu sayangi dan tiba2 bermimpi pula bercinta dgn mana2 selebriti,ini bermaksud kamu merasakan diri kamu yg sebenarnya kurg mendapat perhatian dan kasih sayang dari sidia.Namun sekiranya kamu bermimpi bercinta dgn mana2 selebriti ketika kamu masih solo,ini menandakan kamu terlalu teringin utk memiliki pasangan istimewa sendiri!..Adakalanya pula,hubungan kamu pasangan berjln lancar dgn baik namun di dlm tidurmu kamu ttp bermimpi dgn mana2 selebriti yg kamu sememangnya amat kagumi.Ini bererti masih ada sesuatu perkara yg masih belum terungkap oleh kamu dan pasangan dlm realiti perhubungan..

Kebaikan Mimpi...
*Mimpi ini membantu kamu utk memberikan perhatian yg lebih dlm merealisasikan satu perhubungan yg lebih positif sesama pasangan.
*Dalam perhubungan,kamu perlu lebih banyak berkomunikasi dan meluangkan lebih banyak masa bersama pasangan agar perhubungan berjln dgn lancar.
*Sekiranya kamu masih solo,mimpi ini mengingatkan kamu agar berani berhadapan dgn org luar di samping berusaha mencari teman baru di samping menikmati pelbagai pengalaman baru...


BERCINTA DGN ORG ATASAN...
Sekiranya kamu bermimpi bercinta dgn mana2 individu yg boleh di kategorikan sebagai individu yg berada,ini bererti kamu inginkan satu kehidupan yg lebih senang dan lebih dekat dgn dunia yg di kelilingi dgn individu profesional.Disamping itu,ia juga turut menggambarkan rasa cinta kamu terhadap profesion yg kamu ceburi sekarang.

Kebaikan Mimpi...
*Mengingatkan kamu agar sentiasa yakin terhadap diri sendiri sekiranya ingin berjaya dlm realiti kehidupanmu.
*Sekiranya kamu belum mempunyai kekasih,pergunakan mimpi itu sbg semangat utk kamu menemui pasangan idaman kamu.Mungkin sifat2 yg tergambar pd diri individu yg kamu mimpikan itu melambangkan sifat sebenar kekasih yg kamu nanti2kan selama ini.
*Sekiranya mimpi itu kamu rasakan tiada kaitan dgn hubungan cinta,ini bererti mimpi itu memberikan gambaran kpd diri kamu agar meluangkan masa utk berehat dan peruntukan lebih banyak waktu utk diri sendiri..


BERCINTA DGN INSAN YG TIDAK DI KENALI...
Selalunya jika seseorg yg telah mempunyai kekasih namun ttp bermimpi bercinta dgn insan yg tidak dikenalinya ini menandakan dia mempunyai rasa tidak puas hati terhadap pasangannya itu.Sekiranya pula dia bermimpi perkara yg sama di saat dia masih lg tidak mempunyai mana2 teman istimewa,ini menandakan dirinya dlm keadaan kekosongan dan turut melambangkan dirinya yg terlalu memikirkan soal ini.

Kebaikan Mimpi...
*W/pun kamu telah memiliki teman istimewa dlm hidup kamu,kamu ttp perlu bergaul dgn org di sekeliling kamu krn kamu perlu memiliki teman akrab.Bagi kamu,cinta itu satu dan meluaskan pergaulan dgn teman2 bkn bermakna kasih dan sayang kamu tergugat.
*Selain itu,mimpi tersebut seolah2 memberitahu kamu bahawa kamu dan pasangan perlu berbincang demi memperbaiki hubungan ke arah yg lebih baik.Sekiranya perbincangan itu tidak berhasil,anggapnya sahaja si dia sememangnya tidak serasi untuk kamu!...


BERCINTA SESAMA JENIS...
Mimpi ini tidak bererti kamu bersifat gay/lesbian.Sebaliknya mimpi ini membawa maksud kamu terlalu menginginkan pasangan yg memahami segala kehendak dan kemahuan diri kamu.

Kebaikan Mimpi..
*Kamu harus lebih bijak berkomunikasi dgn pasangan agar saling memahami kehendak dan kemahuan masing2 di samping dpt membina satu perhubungan yg lebih harmoni...


BERCINTA DGN BEKAS KEKASIH...
Ini bererti kamu masih berasa ragu2 dan kurg yakin dgn perhubungan yg terjalin antara diri kamu dan pasanganmu sekarang!Justeru,kamu perlu mengambil langkah bijak utk menyelesaikan segala persoalan yg wujud di dlm perhubungan.Namun sekiranya individu yg bermimpi itu masih belum memiliki teman istimewa sndiri,ini bererti ada sesuatu perkara yg mengganggu kamu dan ia berkait rapat dgn kehodupan seharianmu.

Kebaikan Mimpi...
*Mimpi ini menyedarkan kamu agar lebih berhati2 dlm perhubungan.
*Di samping itu,mimpi ini turut mengajar kamu agar tidak mengulangi kesilapan yg lalu.Sejarah lalu,biarlah dijadikan sebagai pengajaran dlm hidup kamu bg menempuh kehidupan mendatang.Mulakan hubungan dgn langkah2 baru!...


Bookmark and Share

    


  Member Information For TengkuHaiqalProfil   Hantar PM kepada TengkuHaiqal   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-03-05 12:07


mimpi...bermacam mimpi....

rahsia disebalik mimpi....



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 11-03-05 12:12




Tak penah lagi mimpi camtu...mimpi kena patuk ular adala...HuHuHu...

Biar Manja Tapi Tegas

-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

nilamsari82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11716
Posting: 224
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-03-05 18:28


la...tengku haikal banyak btol informasi...ni mesti copy and paste aje ni...bile nak pencen nih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nilamsari82Profil   Hantar PM kepada nilamsari82   Pergi ke nilamsari82's Website   Quote dan BalasQuote

miera84
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.12.2004
Ahli No: 13322
Posting: 63
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-03-05 18:32


..
knp nilamsari82..mcm x puas hati dgn tengku haiqal je..ada apa2 ke..hihihi!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For miera84Profil   Hantar PM kepada miera84   Quote dan BalasQuote

Ashraff
Warga 1 Bintang
Menyertai: 13.01.2005
Ahli No: 13678
Posting: 32
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-03-05 18:37


BERCINTA DGN BEKAS KEKASIH...
Ini bererti kamu masih berasa ragu2 dan kurg yakin dgn perhubungan yg terjalin antara diri kamu dan pasanganmu sekarang!Justeru,kamu perlu mengambil langkah bijak utk menyelesaikan segala persoalan yg wujud di dlm perhubungan.Namun sekiranya individu yg bermimpi itu masih belum memiliki teman istimewa sndiri,ini bererti ada sesuatu perkara yg mengganggu kamu dan ia berkait rapat dgn kehodupan seharianmu.

Kebaikan Mimpi...
*Mimpi ini menyedarkan kamu agar lebih berhati2 dlm perhubungan.
*Di samping itu,mimpi ini turut mengajar kamu agar tidak mengulangi kesilapan yg lalu.Sejarah lalu,biarlah dijadikan sebagai pengajaran dlm hidup kamu bg menempuh kehidupan mendatang.Mulakan hubungan dgn langkah2 baru!...

Betul ke tengku?..pernah ku bermimpi sedemikian sblum ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AshraffProfil   Hantar PM kepada Ashraff   Quote dan BalasQuote

panarol
Warga Rasmi
Menyertai: 10.11.2003
Ahli No: 5044
Posting: 20
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-03-05 18:41


urm,,,,,,, tul ker ni? kalu mimpi bercinta dengan adik?

Bookmark and Share

    


  Member Information For panarolProfil   Hantar PM kepada panarol   Quote dan BalasQuote

sue_84
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.11.2004
Ahli No: 12628
Posting: 35
Dari: k.nerang

Kedah  


posticon Posting pada: 12-03-05 10:03


boehka percaya pada mimpi sebegini..........sedangkan ianya hanya mainan tido........

Bookmark and Share

    


  Member Information For sue_84Profil   Hantar PM kepada sue_84   Pergi ke sue_84's Website   Quote dan BalasQuote

aleyasyafira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.12.2004
Ahli No: 13015
Posting: 100
Dari: melaka

canada   avatar


posticon Posting pada: 12-03-05 14:04



sebahagian mimpi adalah mainan tdo..sebahagian lgi mungkin ada petunjuk dr ALLAH s.w.t...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aleyasyafiraProfil   Hantar PM kepada aleyasyafira   Quote dan BalasQuote

haura_akhas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14612
Posting: 118
Dari: klate

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-03-05 10:34




mimpi yg boleh dipercayai..hnaylah mimpi para alim ulama', mukmin yang suci hantinya, sedang mimpi nabi adalah wahyu dari Allah.

sucikan hati, jauhi segala maksiat...barulah dapat yg benar...datang dari Allah.



Bookmark and Share

    


  Member Information For haura_akhasProfil   Hantar PM kepada haura_akhas   Quote dan BalasQuote

annafira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2004
Ahli No: 9407
Posting: 204
Dari: Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 14-03-05 16:05



erm.kenapa mimpi yg saya mimpi x de pun dlm list mimpi tu?huhu..mimpi satu dlm sejuta agaknya...mimpi yg takkan jadi kenyataan..

-----------------
~*Jika kau mengejar dunia, akhirat akan lari darimu.Tetapi jika kau mengejar akhirat, dunia akan mengejarmu*~

Bookmark and Share

    


  Member Information For annafiraProfil   Hantar PM kepada annafira   Pergi ke annafira's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.107604 saat. Lajunya....