Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 49
Ahli: 0
Jumlah: 49




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 1 hari, 10 jam, 12 minit yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: HAIWAN & ZODIAK......


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» HAIWAN & ZODIAK......

Please Mendaftar To Post


Oleh HAIWAN & ZODIAK......

TengkuHaiqal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.11.2004
Ahli No: 12640
Posting: 251
Dari: Edinburgh...Scotland,UK

uk   avatar


posticon Posting pada: 02-03-05 10:35


KUCING....
01-05 Februari
24-31 Mac
25-30 Jun
27-31 Julai
15-27 September
17-30 November

Pemalu dan comel itulah karakter yg mampu dilihat dgn jelas pada individu yg terdiri drp kelompok ini.Ada kalanya individu ini lebih gemar mengikut orang lain dan kurang gemar untuk memulakan bicara atau berbual dengan individu yg tidak di kenalinya.Mereka juga terlalu berhati2 dalam memilih teman.Dari sudut pandangan lain,ternyata kategori ini sentiasa bersikap baik hati kepada sesiapa sahaja.

MERPATI.....
06-14 Februari
14-21 Mei
16-26 Julai
01-14 September
26-31 Disember

Kamu terlalu mudah untuk jatuh cinta.Kamu juga tergolong dalam kategori individu yg sentiasa bersikap tenang.Sememangnya kamu bukannya dari kalangan individu yg terlalu pemalu,namun kamu lebih gemar bersikap menyendiri dalam kehidupan harianmu.

PENYU....
15-21 Februari
27-30 April
04-14 Jun
26-31 Ogos
16-27 Oktober

Sikap lemah lembut dan baik hati memang ada dalam diri kamu.Namun,ada sesetengah pihak agak kurg senang hati dengan sikap mu kerana kamu sering menilai kehendak dan keinginan org lain hanya berdasarkan persepsi pemikiran diri kamu sendiri.Walau bagaimanapun kamu adalah seorg teman yg baik dan tidak bersikap seperti "talam dua muka".

HARIMAU KUMBANG....
22-28 Februari
04-14 April
28-31 Oktober

Sikap misteri kamu agak menggusarkan orang di sekeliling kamu.Walau bagaimanapun kamu tetap memiliki ramai teman.Emosi kamu yg sering berubah2 menjadikan individu di sekeliling kamu sentiasa berhati2 ketika bersama dengan mu.Selain itu,kamu juga sering dikaitkan dengan pelbagai gosip.Berdasarkan keperibadiaan yg kamu miliki,ternyata kamu sesuai memikul tanggungjawab sebagai seorang ketua.

TIKUS...
10-24 Januari
16-23 Mac
15-26 April
01-03 Jun
01-09 Julai
16-25 Ogos

"Diam2 ubi berisi" itulah gambaran terdekat mengenai keperibadian kamu.Kamu dikenali sebagai cekap dlm melaksanakan sesuatu tugasan yg diberikan.Sikap terlalu pemalu yg ada dalam diri kamu itu harus dikurangkan.Selain itu,sikap kamu yg kelakar dan comel sentiasa menarik perhatian individu di sekeliling kamu.Walaupun kamu tidak tergolong dalam kelompok kumpulan popular,dirimu tetap dikenali ramai.

ARNAB....
01-09 Januari
01-03 April
15-20 Jun
10-15 Julai
28-30 September
01-16 Disember

Individu yang tergolong dlm kategori ini ternyata memiliki penampilan yg menarik dan kebiasaannya popular dikalangan teman2.Sikap kamu yg mudah bergaul menjadikan kamu antara individu yg mudah didekati dan bijak berkomunikasi dengan sesiapa sahaja tanpa mengira batasan usia mahupun bangsa.Sikap tenang dan bijak yg sememangnya jelas ada pada diri kamu itu juga sring mendapat perhatian ramai dan tidak hairanlah sekiranya kamu sering dipertanggung jawabkan untuk menjadi ketua dlm melakukan sesuatu tugasan secara berkumpulan.

SINGA....
25-31 Januari
13-15 Mac
22-31 Mei
01-16 November

Kamu memang dilahirkan sebagai pemimpin.Individu di sekeliling kamu sentiasa berasa selamat bila berdampingan dengan kamu.Kamu juga memiliki ramai teman dan berpewatakan menarik.Sikap peramah dan mesra yg sememangnya wujud secara semulajadi dalam diri kamu telah menarik ramai orang untuk bersahabat dengan kamu.Maka tidak hairanlah sekiranya kamu memiliki teman baru saban hari.

MONYET....
01-12 Mac
01-13 Mei
21-24 Jun
01-15 Ogos
01-15 Oktober
17-25 Disember

Keperibadian individu dari kategori ini sentiasa menarik perhatian ramai.Kamu juga sering memiliki perwatakan yg ceria dan agresif.Sikap ceria itu telah menarik minat ramai orang di sekeliling kamu untuk menjalinkan ikatan persahabatan dengan kamu.Tidak hairanlah sekiranya individu dari kategori ini memiliki ramai teman dan sentiasa bijak menyesuaikan diri walau dalam apa jua keadaan sekalipun.Walau bagaimanapun,sikap kamu yg gemar bergosip ada kalanya kurang menyenangkan sesetengah pihak.Bagi kamu,itu semua tidak penting!Prinsip hidup kamu,"hidup mesti ceria!"Selain itu kamu juga gemar menarik perhatian orang di sekeliling dan sentiasa ingin menjadi ketua dalam melaksanakan sesuatu perkara..


Bookmark and Share

    


  Member Information For TengkuHaiqalProfil   Hantar PM kepada TengkuHaiqal   Quote dan BalasQuote

bilqisirdina
Warga Rasmi
Menyertai: 18.10.2004
Ahli No: 11936
Posting: 17
Dari: tanah

Selangor  


posticon Posting pada: 02-03-05 10:42


hmmm menarik juga... ada betul dan ade yang tak betul... tapi nape kaitkan ngan haiwan2... nak kater kerekter haiwan tu tak la jugak... hmmm anyway, tq for the info

Bookmark and Share

    


  Member Information For bilqisirdinaProfil   Hantar PM kepada bilqisirdina   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 02-03-05 10:50




TIKUS...
10-24 Januari
16-23 Mac
15-26 April
01-03 Jun
01-09 Julai
16-25 Ogos

"Diam2 ubi berisi" itulah gambaran terdekat mengenai keperibadian kamu.Kamu dikenali sebagai cekap dlm melaksanakan sesuatu tugasan yg diberikan.Sikap terlalu pemalu yg ada dalam diri kamu itu harus dikurangkan.Selain itu,sikap kamu yg kelakar dan comel sentiasa menarik perhatian individu di sekeliling kamu.Walaupun kamu tidak tergolong dalam kelompok kumpulan popular,dirimu tetap dikenali ramai.

Eerrkkk... tikus?? eeee gelinyaaa tikuss...

Biar Manja Tapi Tegas

-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

nabilah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 996
Posting: 383
Dari: .:Bumi Allah:.

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-03-05 11:17


Quote:

On 2005-03-02 10:35, TengkuHaiqal wrote:
[




SINGA....
25-31 Januari
13-15 Mac
22-31 Mei
01-16 November

Kamu memang dilahirkan sebagai pemimpin.Individu di sekeliling kamu sentiasa berasa selamat bila berdampingan dengan kamu.Kamu juga memiliki ramai teman dan berpewatakan menarik.Sikap peramah dan mesra yg sememangnya wujud secara semulajadi dalam diri kamu telah menarik ramai orang untuk bersahabat dengan kamu.Maka tidak hairanlah sekiranya kamu memiliki teman baru saban hari.




hehe..betui ke..wallahua'lam..

-----------------
Dunia adalah lautan yang dalam dan telah banyak manusia yang tenggelam, justeru itu sediakanlah perahu untuk belayar dan ia adalah taqwa kpd Allah-Luqmanul Hakim

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilahProfil   Hantar PM kepada nabilah   Quote dan BalasQuote

wehdah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13170
Posting: 196
Dari: Ranau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-03-05 13:41


ana tau ana singa

Bookmark and Share

    


  Member Information For wehdahProfil   Hantar PM kepada wehdah   Quote dan BalasQuote

wanina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.01.2005
Ahli No: 13762
Posting: 99
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-03-05 14:23


hidup mesti cekap cekal ceria

Bookmark and Share

    


  Member Information For waninaProfil   Hantar PM kepada wanina   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-03-05 14:44


MERPATI.....
06-14 Februari
14-21 Mei
16-26 Julai
01-14 September
26-31 Disember

Kamu terlalu mudah untuk jatuh cinta.Kamu juga tergolong dalam kategori individu yg sentiasa bersikap tenang.Sememangnya kamu bukannya dari kalangan individu yg terlalu pemalu,namun kamu lebih gemar bersikap menyendiri dalam kehidupan harianmu.

betul ke nih..rasanya x sama pun...ana ni jenis yg susah fall in love, rasanya tengku kena buat reference banyak lagi..get more literature review baru blh buat a good conclusion


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

humairak
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.12.2004
Ahli No: 13040
Posting: 57
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-03-05 16:57


benda-benda macam ni tak leh percaya sanagt tapi kalau ada yang sama tu..hanya kebetulan sahaja. kalau kita percaya kat benda-benda ni beerti kita tak percaya pada ketentuan Illahi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For humairakProfil   Hantar PM kepada humairak   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 02-03-05 17:44


hidup saye tak cerie, tp tenang.
lg satu saye tak suke b'gosip sbb saye jenis pemalas nak b'cakap.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-03-05 21:32




monyet... adelah skit2...

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

jash
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.12.2004
Ahli No: 13362
Posting: 83
Dari: ::JB-kat::

bosnia_herzegovina   avatar


posticon Posting pada: 07-03-05 08:20


KUCING....
01-05 Februari
24-31 Mac
25-30 Jun
27-31 Julai
15-27 September
17-30 November

Pemalu dan comel itulah karakter yg mampu dilihat dgn jelas pada individu yg terdiri drp kelompok ini.Ada kalanya individu ini lebih gemar mengikut orang lain dan kurang gemar untuk memulakan bicara atau berbual dengan individu yg tidak di kenalinya.Mereka juga terlalu berhati2 dalam memilih teman.Dari sudut pandangan lain,ternyata kategori ini sentiasa bersikap baik hati kepada sesiapa sahaja.

-->>ada yang sama ada yang x.. kurang gemar memulakan bicara?? cam x jek.. hikhik.. friendly la katakan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jashProfil   Hantar PM kepada jash   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-03-05 09:11


hai...tikus pun tikus lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 07-03-05 11:31


....

alamak....singa...ishh,ishh.....tak leh jadi nih

Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

wany_shera
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.01.2005
Ahli No: 13926
Posting: 23
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 07-03-05 14:11


PENYU....
15-21 Februari
27-30 April
04-14 Jun
26-31 Ogos
16-27 Oktober

Sikap lemah lembut dan baik hati memang ada dalam diri kamu.Namun,ada sesetengah pihak agak kurg senang hati dengan sikap mu kerana kamu sering menilai kehendak dan keinginan org lain hanya berdasarkan persepsi pemikiran diri kamu sendiri.Walau bagaimanapun kamu adalah seorg teman yg baik dan tidak bersikap seperti "talam dua muka".

waaaaaa penyu!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For wany_sheraProfil   Hantar PM kepada wany_shera   Quote dan BalasQuote

najwaathirah
Warga Rasmi
Menyertai: 04.12.2004
Ahli No: 12790
Posting: 12
Dari: n9+klate=bumi bertuah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-03-05 01:46


hohoho...
burung merpati kah hamba..?ingatkn kucing tadi..
xpe..xpe..merpati pun merpati la...comel jugak..

Code:
 kau umpama..merpati putih..

patah sayapnya..di udara..
merbahaya.. ~ OAG



Bookmark and Share

    


  Member Information For najwaathirahProfil   Hantar PM kepada najwaathirah   Quote dan BalasQuote

zuezainol
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.01.2005
Ahli No: 13709
Posting: 27
Dari: SP

Kedah  


posticon Posting pada: 08-03-05 10:52


TIKUS...
10-24 Januari
16-23 Mac
15-26 April
01-03 Jun
01-09 Julai
16-25 Ogos

"Diam2 ubi berisi" itulah gambaran terdekat mengenai keperibadian kamu.Kamu dikenali sebagai cekap dlm melaksanakan sesuatu tugasan yg diberikan.Sikap terlalu pemalu yg ada dalam diri kamu itu harus dikurangkan.Selain itu,sikap kamu yg kelakar dan comel sentiasa menarik perhatian individu di sekeliling kamu.Walaupun kamu tidak tergolong dalam kelompok kumpulan popular,dirimu tetap dikenali ramai.


*eh eh mcm betul je ngan kiter he...he...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuezainolProfil   Hantar PM kepada zuezainol   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-03-05 11:17




alahai bior betul??
hehehehe

-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH


Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

harddisk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2038
Posting: 125
Dari: JohorBahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-05 11:25


Lorgh..dapat kucing? kucing pun kucinglah...naga xde ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For harddiskProfil   Hantar PM kepada harddisk   Pergi ke harddisk's Website   Quote dan BalasQuote

Hasmie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14966
Posting: 34
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-03-05 15:26




ARNAB ELOK GAK ERK.


Bookmark and Share

    


  Member Information For HasmieProfil   Hantar PM kepada Hasmie   Quote dan BalasQuote

KIKO
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14072
Posting: 251
Dari: Kota Kinabalu Sabah...

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-03-05 17:07


HARIMAU KUMBANG....
22-28 Februari
04-14 April
28-31 Oktober

hmm ada betul, tapi manusia boleh berubah,Sikap misteri kamu agak menggusarkan orang di sekeliling kamu.Walau bagaimanapun kamu tetap memiliki ramai teman.Emosi kamu yg sering berubah2 menjadikan individu di sekeliling kamu sentiasa berhati2 ketika bersama dengan mu.Selain itu,kamu juga sering dikaitkan dengan pelbagai gosip.Berdasarkan keperibadiaan yg kamu miliki,ternyata kamu sesuai memikul tanggungjawab sebagai seorang ketua.kadang2 manusia ni hipokrit,jadilah diri anda yg sebenar.


Bookmark and Share

    


  Member Information For KIKOProfil   Hantar PM kepada KIKO   Quote dan BalasQuote

rawda
Warga Rasmi
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14970
Posting: 4
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 09-03-05 15:44


--------aikkk...singa gitu...
aperpun sikap peramah tu ader tapi kena org lain mulakan dulula.......
nmpk pendiam tp kekadang org tak sangka kiter leh camtu....
org kater...
'don't judge the book by its cover BUT judge the book by its content' [IMG]ms office[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For rawdaProfil   Hantar PM kepada rawda   Pergi ke rawda's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-03-05 17:13


Quote:
MERPATI.....
06-14 Februari
14-21 Mei
16-26 Julai
01-14 September
26-31 Disember

Kamu terlalu mudah untuk jatuh cinta.Kamu juga tergolong dalam kategori individu yg sentiasa bersikap tenang.Sememangnya kamu bukannya dari kalangan individu yg terlalu pemalu,namun kamu lebih gemar bersikap menyendiri dalam kehidupan harianmu.

..........ehmm adalah juga.........

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-03-05 18:22


POarhh.. monyet??? ekeke.. kelakar je..
hehehe.. apa2 pun~~ hidup semestinya kena CErIA~~~ yey!..

Prinsip hidup kamu,"hidup mesti ceria!" <<< yEY!!!

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-03-05 21:22




Awas sahabat2ku......... inilah dia yang dikatakan "al-azlaamu rijsun min 'amali asy-syayathiin.." tenung nasib suatu perkara keji dari amalan2 syaitan.

mempercayainya adalah suatu yg syirik......

tak de ke info lain yg lebih baik?

TQ.

-----------------
Kadang-kadang, kita perlukan kesunyian. Dan jika bising. Aku membisingkan diri di http://naimisa.esasterawan.net/

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

adrianahayati
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.02.2005
Ahli No: 14476
Posting: 54
Dari: batu pahat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-05 14:12


betullah..byk persamaan dgn saya.KUCING mmg comel tp saya taklah.nak buat camna,reda dgn kurniaan allah..alhamdulillah dilahirkan dgn sempurna..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adrianahayatiProfil   Hantar PM kepada adrianahayati   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 25-04-05 21:18


Quote:
Awas sahabat2ku......... inilah dia yang dikatakan "al-azlaamu rijsun min 'amali asy-syayathiin.." tenung nasib suatu perkara keji dari amalan2 syaitan.

mempercayainya adalah suatu yg syirik......


terima kasih mohdhanafi kerana peringatan di atas,cuma apa yang tengkuhaiqal paparkan hanyalah utk suka2 je,diharapkan juga kwn2 tak taksub sgt.

ingatkan haiwan saya tikus,rupanya arnab.hamster tak de?

Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 15-09-05 22:02


ana monyet...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

sea-tea
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14701
Posting: 171
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-09-05 23:44


MERPATI.....
06-14 Februari
14-21 Mei
16-26 Julai
01-14 September
26-31 Disember

Kamu terlalu mudah untuk jatuh cinta.Kamu juga tergolong dalam kategori individu yang sentiasa bersikap tenang.Sememangnya kamu bukannya dari kalangan individu yang terlalu pemalu,namun kamu lebih gemar bersikap menyendiri dalam kehidupan harianmu.

ye ke ana macam tu? heheh... :)

wallahuta'ala a'lam bissawab...


-----------------
~carilah insan yang menyintaimu tidak lebih dari cintanya pada Allah dan tidak memuja mu,sebaliknya memuja Allah~


Bookmark and Share

    


  Member Information For sea-teaProfil   Hantar PM kepada sea-tea   Quote dan BalasQuote

srikandisutera
WARGA SETIA
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15726
Posting: 444
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 18-09-05 20:39


ARNAB....
01-09 Januari
01-03 April
15-20 Jun
10-15 Julai
28-30 September
01-16 Disember

Individu yang tergolong dalam kategori ini ternyata memiliki penampilan yang menarik dan kebiasaannya popular dikalangan teman2.Sikap kamu yang mudah bergaul menjadikan kamu antara individu yang mudah didekati dan bijak berkomunikasi dengan sesiapa sahaja tanpa mengira batasan usia mahupun bangsa.Sikap tenang dan bijak yang sememangnya jelas ada pada diri kamu itu juga sring mendapat perhatian ramai dan tidak hairanlah sekiranya kamu sering dipertanggung jawabkan untuk menjadi ketua dalam melakukan sesuatu tugasan secara berkumpulan.


huhu..ada ciri2 ana neh...


-----------------
winner never quits,quitter never wins
[ Telah diedit oleh: srikandisutera pada 18-09-05 20:40 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisuteraProfil   Hantar PM kepada srikandisutera   Quote dan BalasQuote

afizam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14810
Posting: 82
Dari: negeri indera kayangan

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 22-09-05 23:21


ARNAB....
01-09 Januari
01-03 April
15-20 Jun
10-15 Julai
28-30 September
01-16 Disember

Individu yang tergolong dalam kategori ini ternyata memiliki penampilan yang menarik dan kebiasaannya popular dikalangan teman2.Sikap kamu yang mudah bergaul menjadikan kamu antara individu yang mudah didekati dan bijak berkomunikasi dengan sesiapa sahaja tanpa mengira batasan usia mahupun bangsa.Sikap tenang dan bijak yang sememangnya jelas ada pada diri kamu itu juga sring mendapat perhatian ramai dan tidak hairanlah sekiranya kamu sering dipertanggung jawabkan untuk menjadi ketua dalam melakukan sesuatu tugasan secara berkumpulan.


kira betul juga lah....hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For afizamProfil   Hantar PM kepada afizam   Quote dan BalasQuote

amyna
Warga Rasmi
Menyertai: 22.05.2005
Ahli No: 16654
Posting: 13
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 24-09-05 17:33


monyet ?
ermm...
tapi banyak juga yang betul
:-D :-P
heheehehheeh

Bookmark and Share

    


  Member Information For amynaProfil   Hantar PM kepada amyna   Quote dan BalasQuote

kerongsang_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14521
Posting: 35
Dari: Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 24-09-05 19:33


ARNAB....
01-09 Januari
01-03 April
15-20 Jun
10-15 Julai
28-30 September
01-16 Disember

Individu yang tergolong dalam kategori ini ternyata memiliki penampilan yang menarik dan kebiasaannya popular dikalangan teman2.Sikap kamu yang mudah bergaul menjadikan kamu antara individu yang mudah didekati dan bijak berkomunikasi dengan sesiapa sahaja tanpa mengira batasan usia mahupun bangsa.Sikap tenang dan bijak yang sememangnya jelas ada pada diri kamu itu juga sring mendapat perhatian ramai dan tidak hairanlah sekiranya kamu sering dipertanggung jawabkan untuk menjadi ketua dalam melakukan sesuatu tugasan secara berkumpulan



:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kerongsang_biruProfil   Hantar PM kepada kerongsang_biru   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.123619 saat. Lajunya....