Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 48
Ahli: 0
Jumlah: 48




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 4 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: AL-FATIHAH~NUR FATHIYAHTON [email protected] CAHAYA FAIZ


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» AL-FATIHAH~NUR FATHIYAHTON [email protected] CAHAYA FAIZ

Please Mendaftar To Post


Oleh AL-FATIHAH~NUR FATHIYAHTON [email protected] CAHAYA FAIZ

IrSyA_IsYqI
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 437
Posting: 134
Dari: Batu Pahat & IIUM

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 15:28




apa khabar untuk sume ahli ukhwah.com... rasanya dah lama ana tak buka website..bz utk final exam... ma'annajah utk sume.. semoga beroleh kejayaan, insya Allah....

di kesempatan ni, ana nak inform satu berita sedih tentang seorg ahli ukhwah.com, iaitu CAHAYA FAIZ @ NUR FATHIYAHTON BT FISAL.(asal Perlis, ex-student SMKA BALING KEDAH, student ALLIED HEALTH SCIENCE di matriks uia) merangkap sahabiah ana di bumi matriks UIA ni...

dia telah pulang ke rahmatullah pada 27 februari 2005,selepas subuh.

pada awalnye, doktor suspek denggi, then menderita akibat low blood pressure, gastrik dan migraine.... yg ketara dpt ana lihat, dia sakit hampir sebulan lebih..... kemudian, menurut sumber yg diketahui, doktor akhirnye mengesahkan dia menghidap barah otak.......

allahyarhamah merupakan seorang yang bijak, solehah, disegani, periang, bersama2 dgnnya memang menyenangkan, menjadi kepercayaan byk pihak di matriks ni, sangat bertanggungjawab, pendorong pada sahabat2 muslimat utk teruskn perjuangan dan berada pd jln Allah, dan ana pun tak terucap kelebihan yang ada pada insan yg Allah menyayanginya dan mengambilnye dr kita semua terlebih dahulu.....

sepanjang hidup allahyarhamah di matriks, dia byk meyumbangkan baktinya sebagai seorang naqibah, musyrifah, naib presiden utk hisbah THUWAIBAH di MAHALLAH ZAINAB JAHSY, bendahari utk PRE-SCIENCES STUDENT SOCIETY (PRESSS), juga diberi kepercayaan utk mengendalikan program2 besar di matriks seperti SCIENEX '05.

kenangan bersama allahyarhamah memang sukar dilupakan. wpun dia bknlah ahli ukhwah.com yg aktif (ana pun begitu juga), tp dia pernah mengikuti program yg dijlnkan oleh team ukhwah.com uia pj kt cni.....

sesungguhnya setiap yg hidup itu pasti akan mati, dan giliran kita entah bila... semoga dgn pemergian sahabat kita ini dpt menjadi pengajaran utk kita sume.... bykkan bertaubat, insafi kekurangan dan kelemahan diri, pererat ukhwah atr sahabat2, maafkan mereka jika mereka ada salah ngn kita....

semoga allahyarhamah ditempatkan dalam golongan solihin dan mendapat rahmat dan kasih sayang Allah.... AL FATIHAH.......

takziah utk keluarga Allahyarhamah...

wassalam

p/s: ana mohon maaf seandainye ade silap dlm posting ni, fikiran tgh celaru, msh blum blh terima pemergian allahyarhamah.... asifah ye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For IrSyA_IsYqIProfil   Hantar PM kepada IrSyA_IsYqI   Quote dan BalasQuote

suhaimi_sr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9901
Posting: 1256
Dari: Sg Buloh, Selangor ada

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 15:34


Innalillahiwainnailaihiroji'un.....
Ucapan takziah buat keluarga cahaya faiz. Semoga rohnya ditempatkan dikalangan para solehin. Amin.

-----------------
Menjual & Membeli Dinar dan Jongkong Emas/Perak Mengikut Harga Pasaran Antarabangsa. Layari www.hatiemas999.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For suhaimi_srProfil   Hantar PM kepada suhaimi_sr   Pergi ke suhaimi_sr's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 15:35


al fatihah......

semoga dirimu ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman...amin...

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 01-03-05 15:35


Innalillahiwainnailaihi roji'un.. Wawa pun baru jer kehilangan cousin yang rapat dgn Wawa 27Feb baru2 ni.. Wawa admire pada dia dari kecil until now... Semoga ALLAH merahmati roh mereka dan ditempatkan di kalangan org2 yg soleh, AMiN..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

IrSyA_IsYqI
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 437
Posting: 134
Dari: Batu Pahat & IIUM

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 15:44



jazakumullah....

takziah ye wawa_83....
redha la kita dgn pemergian org2 yg kita sayang.....
Allah lebih menyayangi mereka........

Bookmark and Share

    


  Member Information For IrSyA_IsYqIProfil   Hantar PM kepada IrSyA_IsYqI   Quote dan BalasQuote

suflife_ezwan
Warga Rasmi
Menyertai: 28.07.2004
Ahli No: 10356
Posting: 9
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 01-03-05 16:02


salam takziah juga kepada keluarga Allayarham walaupun kami tidak kenal akan dia tetapi beliau tetap saudara Islam kita.......semoga Allah S.W.T mencucuri rohnya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For suflife_ezwanProfil   Hantar PM kepada suflife_ezwan   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-03-05 16:32




Innalillahiwainnailaihiroji'un...semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh NUR FATHIYAHTON BT FISAL...Al-Fatihah...

-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 17:07


setiap yg brnyawa pasti akan merasai mati...

terimalah ianya dgn redho...itu hikmah yg trsembunyi...sesungguhnya kita semua akan pulang untk menemui pencipta kita tuhan yang esa...

amal n imanlah yg membezakan kita semua..mudah2an roh nya dicucuri rahmat..

KENANGAN BERSAMA MU SUBUR MEWANGI,TAKKAN LUPUT DARI INGATANKU....

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

itsjustme
WARGA SETIA
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10665
Posting: 790
Dari: Cheras KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 17:20


al-fatihah...

-----------------
Umarete kara shinu made zutto narai thuzukete kudasai

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsjustmeProfil   Hantar PM kepada itsjustme   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 17:50




Takziah diucapkan kepada keluarga dan sahabat2 Allahyarhamah. Moga ditempatkan di kalangan2 roh orang2 bertaqwa..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 17:53


Saya mewakili MT Ukhwah.com dan warga kerja Hanan Network mengucapkan TAKZIAH untuk keluarga cahaya-faiz. Juga untuk sahabat-sahabat arwah di bumi UIAPJ.

Semoga rohnya bersemadi bersama mereka yang soleh.

Mungkin pernah bertemu arwah di UIAPJ, JK, tetapi tak ingat.

Semoga tabah dengan pemergian ini....

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

mohm3
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 784
Posting: 216
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-03-05 17:59




Al fatihah.."kepadaNya kita dikembalikan"

-----------------
akal yang hidup itu sentiasa berfikir, hati yang hidup sentiasa berzikir, nafsu yang hidup sentiasa merangsang ke arah kebaikan dan badan yang hi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohm3Profil   Hantar PM kepada mohm3   Pergi ke mohm3's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 18:10


Wa'alaikumussalam wr wb
Assalamu'alaikum wr wb

Inalillahi wa inna ilaihi rajiun. Takziah kepada keluarga Allahyarhamah semoga mereka tabah menghadapi ujian dari Allah SWT. Kini hanya tinggal kenangan maka hargailah seseorang itu ketika mereka masih hidup kerana bila sudah pergi tidak kembali kita akan merasa terkilan sebab sekedar 'take for granted' saja.

Wallahuta'ala a'lam bissawab
Wassalamu'alaikum wr wb
ummimq
ps - Yahya bin Muaz Ar-Razi berkata: "Meninggalkan dunia berat, tetapi meninggalkan syurga adalah lebih berat, sedang maharnya syurga ialah meninggalkan dunia."


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

ibnuyahya

Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11874
Posting: 574
Dari: Ampang, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 19:02




Inalillahi wa inna ilaihi rajiun.
bila pula giliran kita ye

-----------------
Programming notes esp. PHP
Web Zaujah (muslimah_johor)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnuyahyaProfil   Hantar PM kepada ibnuyahya   Pergi ke ibnuyahya's Website   Quote dan BalasQuote

nabilah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 996
Posting: 383
Dari: .:Bumi Allah:.

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 20:51


Al fatihah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilahProfil   Hantar PM kepada nabilah   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 20:54


Quote:
Inalillahi wa inna ilaihi rajiun.
bila pula giliran kita ye



waallahua'alam... yang penting, bersedialah!

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 21:28




al fatihah
semoga Allah menempatkannya di kalangan org2 yg beriman.
amin.

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

aisyahummaiirra
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.07.2003
Ahli No: 2483
Posting: 35
Dari: -

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 23:15


Al-Fatihah..moga ditempatkan dikalangan mereka yang beriman..Aminn..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyahummaiirraProfil   Hantar PM kepada aisyahummaiirra   Pergi ke aisyahummaiirra's Website   Quote dan BalasQuote

sharifahnatasha
Warga 5 Bintang
Menyertai: 20.02.2005
Ahli No: 14550
Posting: 374
Dari: cyberjaya

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 23:20




takziah ana ucapkan...al-fatihah

Bookmark and Share

    


  Member Information For sharifahnatashaProfil   Hantar PM kepada sharifahnatasha   Pergi ke sharifahnatasha's Website   Quote dan BalasQuote

humairatulhusna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.04.2004
Ahli No: 8688
Posting: 101
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-03-05 23:31


al-fatihah buat Allahyarhamah...moga dicucuri rahmah dan mawaddah dari yg esa..aminnn

Bookmark and Share

    


  Member Information For humairatulhusnaProfil   Hantar PM kepada humairatulhusna   Quote dan BalasQuote

IrSyA_IsYqI
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 437
Posting: 134
Dari: Batu Pahat & IIUM

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-03-05 10:07




syukran utk sume ahli ukhwah.com.....
pihak MSCC (bdn student di UIA PJ) sdg mengadakan kutipan derma utk sumbangan kpd keluarga Allahyarhamah....

wpun bersedih, ttp yng hidup tetap perlu teruskan perjuangan.. hidup ni kena tabah dan perlu brsedia hadapi segala kemungkinan kan?

ibu Allahyarhamah: 'dia seorang anak yang solehah. saya redha dengan pemergiannya'......

sebagai sahabat2, yang masih belajar dan menuntut ilmu, sama2 la kita teruskan perjuangan yg tlh Allahyarhamah tinggalkan.....

wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For IrSyA_IsYqIProfil   Hantar PM kepada IrSyA_IsYqI   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 244
Posting: 116
Dari: IIUM KuAnTaN CamPuS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-03-05 10:39


Innalillahi wa innailaihi rajiun...

berita sedih nih mmg x disangkakan langsung... sebab waktu bekerja bersama allahyarhamah dlm SCIENEX, beliau begitu bersemangat...

sememangnya ALLAH lebih menyayangi beliau... semoga roh beliau ditempatkan bersama org2 yg beriman...ameen

' telah ditakdirkan kau pergi dulu...
di waktu kau masih diperlukan...
sedih rasa hati ini bila mengenangkan ...
kau SAHABATKU kau TEMAN SEJATI...'

-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pErMaIsUrI_hAtIProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI   Quote dan BalasQuote

edlin
WARGA SETIA
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 10459
Posting: 411
Dari: sg

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-03-05 16:34


Al fatihah......
saya pun terkejut dengar berita tue... dapat tau pun bila pihak pengurusan kolej tiba-tiba buat pengumuman pagi-pagi lagi....
terus rasa cam nak pengsan... walaupun tak kenal tapi saya turut 'terasa' dengan kehilangannya...
Entah bila pula kita akan menghadapNYA....

semoga rohnya di cucuri rahmat... Ameeennnn...

Bookmark and Share

    


  Member Information For edlinProfil   Hantar PM kepada edlin   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-03-05 22:02




salam takziah dr ana.. rupanya kwn kepada kwn ana.. berjumpa ketika seminar mengenai plkn di kompleks jim p. pinang...

Al Fatihah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-03-05 22:09


Quote:

On 2005-03-01 23:31, humairatulhusna wrote:
al-fatihah buat Allahyarhamah...moga dicucuri rahmah dan mawaddah dari yg esa..aminnn





Amin amin Ya rabaal'amin...

-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH


Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

indah_hati84
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 76
Posting: 136
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 15-03-05 13:09


inna lillah wa inna ilaihi rajiunn........
semoga rohNYA sentiasa dicucuri rahmatNYA..Al fatihah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For indah_hati84Profil   Hantar PM kepada indah_hati84   Pergi ke indah_hati84's Website   Quote dan BalasQuote

ruhul_islami
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.12.2004
Ahli No: 13208
Posting: 124
Dari: Terengganu

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-04-05 15:41


Ana diberi kesempatan olehNYA utk baca posting nie. Sebak hati. Moga ALLAh tempatkan allahyarham di kalangan insan-insan yang soleh. Moga ALLAh sentiasa redhoi kita semua. Ameen. ALLAH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ruhul_islamiProfil   Hantar PM kepada ruhul_islami   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-04-05 15:51




Al fatihah..
moga rohnya memperolehi syuga Allah...

-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

arini
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7472
Posting: 37

Johor  


posticon Posting pada: 17-04-05 16:56


AL-FATIHAH

MAY ALLAH GIVE US STRENGTH........AMIN!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ariniProfil   Hantar PM kepada arini   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-04-05 20:34




nampaknya ana antara yg terakhir tahu...
al-fatihah...

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

puterinur
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.07.2004
Ahli No: 10170
Posting: 30

Johor  


posticon Posting pada: 17-04-05 22:14


Al-Fatihah buat Allahyarhamah...Semoga ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterinurProfil   Hantar PM kepada puterinur   Quote dan BalasQuote

akhie_muzam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2004
Ahli No: 12458
Posting: 210
Dari: ukm, kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-04-05 23:37


.... dari Allah kita datang dan kepadaNya jua kita kan kembali... al-fatihah..

........................................

"Kekasih pilihan Allah dihadiahi dugaan hebat tanda kasihNya. Tidak dibiarkan lena dalam dakapan lazat melimpah. Tetapi, dihidangkan keperitan susah dan payah yang tiada sudah."


Bookmark and Share

    


  Member Information For akhie_muzamProfil   Hantar PM kepada akhie_muzam   Quote dan BalasQuote

MaWaR84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.04.2005
Ahli No: 15963
Posting: 321
Dari: ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-04-05 09:59


alfatihah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaWaR84Profil   Hantar PM kepada MaWaR84   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 03-05-05 13:27


Quote:

On 2005-03-01 16:32, Rindu_Rahayu wrote:


Innalillahiwainnailaihiroji'un...semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh NUR FATHIYAHTON BT FISAL...Al-Fatihah...

-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....






semoga Allah menempatkann beliau bersama kekasihNya...

Al-Fatihah.... amin..


kita lalai kerana nak posting dalam bab cinta hingga terlupa ada yang lebih penting untuk kita tahu selain bab2 cinta... sekarang baru shah tahu...



-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 03-05-05 13:43


Innalillahiwainnailaihiroji'un...semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh NUR FATHIYAHTON BT FISAL...Al-Fatihah...



Bookmark and Share

    


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

Abdullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 261
Posting: 248
Dari: Malaysia

blank  


posticon Posting pada: 03-05-05 14:24


,

Innalillah, mudah-mudahan menjadi peringatan bagi kita, insya Allah.
Takziah buat keluarga dan kenalan Almarhumah...

Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For AbdullahProfil   Hantar PM kepada Abdullah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.122358 saat. Lajunya....