Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila kita terlalu sibuk memikirkan kedudukan diri; kita lupa tanggung jawab kita yang sebenar
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 67
Ahli: 0
Jumlah: 67




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 14 jam, 54 minit yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: bila tarikh lahir antum semua?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» bila tarikh lahir antum semua?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh bila tarikh lahir antum semua?

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 01:50


Assalamualaikum wbt..

jom kita share tarikh lahir anda semua..bila tarikh, bulan dan tahun(kalau tak menjadi keberatan) lahir anda semua


-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 07:37


hamba lahir pada tahun gajah!!tarikh nya lupa plak...!!itu pun kalau pecaya la....hehe emoh
14 november 1985...1 rabiulawal!! ^_^x

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 07:40


Nak kongsi tarikh lahir ? Buat apa noo...

Apa pun, syukran jazilan kerana begitu prihatin dengan sahabat² di komuniti tersayanggg ni...

Ana 22 Julai 1985...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 29-06-03 13:43


saya???heheh dpt hadiah ke?

Sept 12,1981.....
Kuala Lumpur Malaysia
dilahirkan pd jam 11.03am.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

mubtasimah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1619
Posting: 40
Dari: Makkah

saudiarabia  


posticon Posting pada: 29-06-03 16:19


assalmualaikum...
ana pun nak kongsi tarikh lahir ana jugak..leh kan?...
wulidtu(ana dilhirkn ) pada 2 November 1984
ada sesiap dari kalngan sahabat semua yg trikh lahir die sama ngan tarikh lahir ana?...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mubtasimahProfil   Hantar PM kepada mubtasimah   Quote dan BalasQuote

pondok_moden
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 260
Posting: 52
Dari: mantel bumi

Pahang  


posticon Posting pada: 29-06-03 16:25


Assalamualaikum, ana lahir pada 12.11.1983. kuat menyusu badan sampai umur 5 tahun. Dan sampai sekarang masih menyusu tapi susu Nespray.

-----------------
oddisey


Bookmark and Share

    


  Member Information For pondok_modenProfil   Hantar PM kepada pondok_moden   Quote dan BalasQuote

ikhwan_1403
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1216
Posting: 88

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 17:22


[Assalamualaikum...............
tarikh lahir ??? ana lahir pada25 MEI 1983 bersamaan 12 syaaban 1403......
ada ke sahabat yg lahir sama ngan tarikh lahir ana............??
dah tua rupanya ana...... tapi sayang amal .............!!!!
.............................
Berukhuwwah itu manis bila diidhafat pada Allah Rabbulmulk... perhambaan itu asyik sesudah mengenali Tuan yang Maha Pengasih bersifat dengan kesempurnaan

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhwan_1403Profil   Hantar PM kepada ikhwan_1403   Quote dan BalasQuote

putera_manis
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 22
Posting: 593
Dari: Segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 18:20


putera lahir pada 29 April 1988......12 Ramadhan 1408....ade sape-sape yang sama ke.....

-----------------

MAta BErtENTanG,kAn tIMBul kaSIH SAyanG....
HAti berTEMU HatI,KAn laHIr rASa kaSIh.....
BiLA dAHI BERtemu SEjaDah,BAruKAN teRAsA KeBESaraN iLAhi...
KetENAngan Jua DiPerolehi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_manisProfil   Hantar PM kepada putera_manis   Quote dan BalasQuote

nuriz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 128
Posting: 205
Dari: rumah

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 20:08


nuriz pulak lahir 3 jun 1986 bersamaan ngan 25 ramadhan 1406

-----------------
[img]http://smilies.networkessence.net/s/kao/otn/pbubbles.gif[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurizProfil   Hantar PM kepada nuriz   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 20:44


saya pula lahir pada 17 April 1982 bersamaan dengan 23 Jamadil Akhir 1402..

ingat baik2 tarikh2 ih.. hehhe

marilah menyumbang kepada usaha pembelian server ukhwah.com..



[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2003-06-29 21:08 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 21:04


as'kum....ukhti radzatul kena bagi hadiah ni pd yg dah bagitau tarikh lahir mereka.
ana lahir pada 02.02.1981 bersamaan 26 RabiulAwal 1401

p/s:uikkss..ukhti radzatul..anti tanya org.. anti punya tarikh lahir mana?

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati_unicgirlz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 653
Posting: 83
Dari: balik pulau

PulauPinang  


posticon Posting pada: 29-06-03 21:49


a'kum
nak tahu muslimah punya tarikh lahir tak??ok..muslimah dilahirkan pada 24 julai 1989..wassalam

-----------------
engkau wanita terbaik sebaik manusia
namamu tetap menjadi sejarah
engkaulah sumayyah
hanya Tuhan yg tahu

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejati_unicgirlzProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati_unicgirlz   Pergi ke muslimahsejati_unicgirlz's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 29-06-03 22:14


saya 19 jun.... baru je lepas birthday yg ke 17 ..kekekkekekekk

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

iErA
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 942
Posting: 36
Dari: kulim,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 22:14


assalamualaikum wrt wbt...
salam ukhwahfillah...tarikh lahir ana pada 6 september 1987 bersamaan 12 muharram 1408...
ok...wassalam...

-----------------
...ukhwah iTu iNDaH BiLa BerTeMu DaN BerPiSaH HaNYa KeRaNa ALLAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For iErAProfil   Hantar PM kepada iErA   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 29-06-03 22:20


Assalamualaikum

ana lahir pada 19 mei tahun 1988.pada pukul 6 pagi hari jumaat.

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

leana
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 349
Posting: 54
Dari: :: $ub4ng [email protected]@ ::

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-06-03 22:21


assalamualaikum
saya lahir pd 31 mei 1986...

Bookmark and Share

    


  Member Information For leanaProfil   Hantar PM kepada leana   Quote dan BalasQuote

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 01:56


waalaikumusalam wbt..

hmm..anyway,Thanx coz sudi kongsi tarikh lahir antum semua..jgn takut yer akhi SaLaFiaN
,ana tak jual tarikh lahir anta tu kat org lain..sajer je nak kongsi ngan team ukhwah yg lain
..maner tau kot2 bole bg hadiah ke..hehehe , paling koman pun bg wish jer kat forum ni.. ..tgk akhi MuTTaQiN tu, siap bg tau pukul & hari apa dia lahir..syukran!!
hmm..yer tak yer ekk ukhti darul_numan81..ana terlupa nak bg tau tarikh lahir ana..hehehe ..ana lahir pd Oktober, 11 1980..kebanyakkan antum semua di sini, semuanya adik2 belaka..

Syukran buat semua yg sudi kongsi tarikh lahir..

-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 04:05


assalamualaikum...

ana ni kira adik kpd radzatul la yek...

ana dilahirkan pada 12.7 bersamaan dengan i syawal. mak tak dapat nak beraya sbb saya tak sabar2 nak kuar....

salam ukhwah buat sahabat2, lama dah ana tak berforum....



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 10:04


radzatul tanya ni nak bg hadiah ker???
kalau nak bg, alhamdulillah...
jgn lupa tau tarikh lahir akak...
Tarikh lahir akak 8 Ogos 1979 bersamaan 14 Ramadhan 1399H...

p/s: amboi izdham, 17 thn ya... perasan mudalah tu...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

asrul_safwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 213
Posting: 154
Dari: Shah Alam....

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-06-03 10:25


Assalamualaikum....
Ana lahir pada 3 Nov 1983.....
Kalau dipanjangkan umur dapatlah sambut ulang tahun kelahiran ke 20 nanti.....
Ceria-ceriakan diri anda semua...
Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For asrul_safwanProfil   Hantar PM kepada asrul_safwan   Quote dan BalasQuote

nur_faez
Warga Rasmi
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 538
Posting: 13
Dari: Shah Alam

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 10:30


akum.........
sayer lak lahir pd 10 februari 1984
kat spital taiping.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_faezProfil   Hantar PM kepada nur_faez   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 12:06


assalamualaikum...
nie dah bagi tau tarikh lahir... lepas nie kene laa hantar hadiah... nak hadiah besar jer... kecik pun orait jugak... ingat tarik keramat nie... 070781 jangan tikam pulak yer... ader sesapa yang same ngan tarikh ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 30-06-03 13:02


Assalamualaikum..
hafiz bile yer..
lupe lak..jap nak ingat...
aaa...5 january..tahun 1987..hehe..
mude lagi ..ehhe.
wasalam..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 13:18


Ana lahir pd 9 Mei 1985...hari Sabtu, kul 5.35 ptg....hehe...

jeles gak org puji Muttaqin sorang je....relaks Muttaqin, akak gurau je...

Alhamdulillah...dah masuk 18 thn tahun dah...

~::Solehah women smile in trouble,
Gather strengh from doa,
and grow brave by istighfar and solat...Amiin... ::~



[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2003-06-30 13:19 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 30-06-03 13:31


nak send present kah? cham, anggota baru di sini rasa kekok laa....tulon beri tunjuk ajar...me lahir 12 oktober 1983. hurm...dah tua...wakakaka..

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 13:38


Sayang seribu kali sayang nawwal,birthday nt dah lepas...tak pe...nasib dah lepas..nnt tak lah kena bg hadiah..lawak je dik..

ana pun kira adik radzatul la ni...ana lahir 13 january sama bulan dgn Hafez_Qiee..sebaya dgn asrul_safwan,ikhwan_1403 dan pondok_moden..

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 13:48


akumm
tak sangka tarikh lahir aiz sama ngan Salafian
birthday aiz 22 JULAI 1985

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

AdAwiAh_1210
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 649
Posting: 120
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 13:50


ada orang nak bagi present ker...

akhirnya ku temui sahabat yang sama tarikh lahir...sama tahun denganku...
macam tak caya jer sama ngan charm_sofea....
121083.....mana ada tua...muda lagilah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For AdAwiAh_1210Profil   Hantar PM kepada AdAwiAh_1210   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 30-06-03 14:41


loh, same ngan adawiah ek? tak cayer jerk...sbb arini br my 1st kat ukhwah ni, daaah jumpe twin. leh la sambut sekali ek? kg cham kat tengganu kiter...leh jumpe sane kot....turun la skudai, cham bawak cycling around utm. bilik cham besooor...

[ Posting ini telah di edit oleh: charm_sofea pada 2003-06-30 14:42 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 30-06-03 15:18



err.. saye pulak 12 rabiulawwal 140...3 kot..:-p
masihi 17 disember 1983..
saye lahir lebih 1400 thn selps nabi kite lahir.. bange bangge..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

AyuHumaira
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1342
Posting: 294
Dari: IIUM, Garden of Knowledge & Virtue.

egypt   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 15:48


erm...ana plak 12 oktober... saper sama tarikh lahir ngan ana, cube angkat mouse! hehehe
org kate budak yg lahir bln oktober ni banyak keistimewaan.... hehehe.....
jgn jeles.....

-----------------
Bilaku menjejak tapak ke pasir,
Ikutlah dibelakangku sebagai pejuang,
Bila kuseru,"Perjuangan itu pahit!!"
Maka kau sahut kembali,"Syurga itu manis!!!"
HADIAHKANKU DARAH SYAHIDMU...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AyuHumairaProfil   Hantar PM kepada AyuHumaira   Quote dan BalasQuote

kepong
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1701
Posting: 48
Dari: wardah

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-06-03 16:18


asslamualaikum...

Ana lahir pada 17.01.1989.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kepongProfil   Hantar PM kepada kepong   Quote dan BalasQuote

adeq_shiFa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 410
Posting: 315
Dari: BuMi

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 18:54


hehehe..

ana pula.. 28 jan 1988.. aquarius...

tak sangka pulak org january sikit aje..



Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq_shiFaProfil   Hantar PM kepada adeq_shiFa   Quote dan BalasQuote

a_whole_new_world
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1503
Posting: 195
Dari: s\'pore

singapore  


posticon Posting pada: 30-06-03 21:07


birthday saya 14 feb 1988 ader tak org sama ngan saya????????????

Bookmark and Share

    


  Member Information For a_whole_new_worldProfil   Hantar PM kepada a_whole_new_world   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 22:08


assalamualaikum.

13-10-1979

-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

fawwaz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 523
Posting: 38
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 22:59


salamun aleik..
ana pon nak kongsi jugakla..ana dilahirkan pada hari isnin,12 zulhijjah 1408 bersamaan 6 ogos 1987....
wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fawwazProfil   Hantar PM kepada fawwaz   Quote dan BalasQuote

mohm3
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 784
Posting: 216
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 30-06-03 23:19


ana lahir hari ini..30 jun 1979...hari sabtu..6 pagi..

-----------------
akal yang hidup itu sentiasa berfikir, hati yang hidup sentiasa berzikir, nafsu yang hidup sentiasa merangsang ke arah kebaikan dan badan yang hi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohm3Profil   Hantar PM kepada mohm3   Pergi ke mohm3's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 23:24


Quote:

On 2003-06-30 01:56, radzatul wrote:

ana lahir pd Oktober, 11 1980..kebanyakkan antum semua di sini, semuanya adik2 belaka..




Quote:
me lahir 12 oktober 1983. (kak charm_sofea



Quote:
121083..... (

kak AdAwiAh_1210)

wuiyyooo... ramai nyerh lahir bulan sepuloh... radzatul samer ngan kawan ana... 11 okt 1988 tpnyerh... ana plak 01 10 88..uhuhu... de saper yg samerh ngan ana?... oktoberianZ leyh wat besdey pasty arhh... rame org bulan 10... caya lah

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 00:08


erkk... besday akak 7 oktober 1979(tua ek??)... ermm, nampaknye ramai lahir bulan oktober ek?? hehehe, ade geng nak selebret nih....

erkk, mohm3... epi besday... izdham... epi belated besday.... 17 thn ek?? bukan 17 + 10 ke?? hehehe....

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 00:31


Assalamualaikum..

ana pulak pada 25 MAC 1957( heheheh ).. Dalam hari Islam.. tak tau lak. Ada sapa2 yang tau kira cam na? Ce tunjuk skit..??

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 00:33


Assalamualaikum wbt..

hepi belated besday yg ke-24 utk mohm3 pd 30/6/2003..semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki..
InsyaAllah ana akan ingat takikh lahir antum semua..(tu pun kalau otak tukar jadi computer la..hehehe )..kak Engku_salina jgn risau, ana akan ingat tarikh keramat tu(8 Ogos).. ..eh!!kak nur_indahnye besday sama ngan bonda ana la..
Wah! !nampaknya mmg byk Oktoberians kat sini..nanti leh la wat JK sempena menyambut saper yg lahir pd bln Oktober tu, setuju tak??..hehehe..

::salam ukhwah::

-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 08:49


ermm.. aku lahir pada 11 Jun .. pada pukul berapa aku pon tak tahu.. klu nak tahu.. korang kena buat interview ngan mak aku la..

-----------------
" we support anti zionist movement "

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 01-07-03 10:46


a'ah la shaheeda! ramai tul octoberianz...! nur_indah lak same ngan b'day my sister. dia kat kuim skang ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 01-07-03 10:55


Quote:



p/s: amboi izdham, 17 thn ya... perasan mudalah tu...




kenapa???? tak percaya yeeeeee

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

ucop
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1457
Posting: 56

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-07-03 11:10


Assalamualaikum..

Ana rasela kan sepatutnye orang yang bertanya perlu memberi tahu Tarikh kelahirannye dulu .
Tak aci.

Ana rase ana paling mude dalam tahun kelahiran ana.1985.Disember 22.Ade yang lebih mude bagi tahun 1985?

-----------------
BUAT SELAGI BOLEH ,USAHA SELAGI MAMPU
AGI IDUP AGI NGELABAN.
ONLY THE STRONG WILL SURVIVE

Bookmark and Share

    


  Member Information For ucopProfil   Hantar PM kepada ucop   Quote dan BalasQuote

nurien
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 243
Posting: 35

Johor  


posticon Posting pada: 01-07-03 11:35


assalamualaikum.......

betul ckp saudara ucop tu...

saya pulak lahir pada 15 Disember 1985 bersamaan 02 Rabiulakhir 1406.

kalau nak tahu tarikh dlm bulan islam lawat lah laman webnull

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurienProfil   Hantar PM kepada nurien   Quote dan BalasQuote

nurien
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 243
Posting: 35

Johor  


posticon Posting pada: 01-07-03 11:38


nak tahu tarikh lahir dlm bln islam
www.islam.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurienProfil   Hantar PM kepada nurien   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 12:06


Quote:
eh!!kak nur_indahnye besday sama ngan bonda ana la..
Wah! !nampaknya mmg byk Oktoberians kat sini..nanti leh la wat JK sempena menyambut saper yg lahir pd bln Oktober tu, setuju tak??..hehehe



hehe... radzatul, same besday ngan bonda awak ek?? kim salam akak kat bonda ek?? nak selebret masa jk???bleh...bleh... cantikkkk sesangat le tu... bawak hadiah skali ek??

Quote:
a'ah la shaheeda! ramai tul octoberianz...! nur_indah lak same ngan b'day my sister. dia kat kuim skang ni...


hehe, kim salsm ngan kakak awak ek charm_sofea...

eeda nye besday plak same ngan mak akak... hehe.. oktoberians... jom selebret sama...

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

the_brOtherz
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 533
Posting: 242
Dari: International Islamic University Malaysia

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-07-03 12:30


a'kum.......

t/l ana 6 july 1982.... dah nk dekat dah ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For the_brOtherzProfil   Hantar PM kepada the_brOtherz   Pergi ke the_brOtherz's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 01-07-03 12:58


Assalamu'alaikum...
Besday ana dah lepas dah...12 Mei haritu

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 01:50


Quote:

hehe... radzatul, same besday ngan bonda awak ek?? kim salam akak kat bonda ek?? nak selebret masa jk???bleh...bleh... cantikkkk sesangat le tu... bawak hadiah skali ek??



set..ape kate akak yg jadi ketua..hehehe ..

-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

AdAwiAh_1210
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 649
Posting: 120
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 14:17


hihihi...
ramainya anak bulan 10...bolehlah kita celebrate sama-sama nanti yer..kak nur indah, charm sofea, radzatul, syaheeda dan yg sewaktu dengannya...
hidup bulan 10!...jangan marah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AdAwiAh_1210Profil   Hantar PM kepada AdAwiAh_1210   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 15:12


Assalamualaikum ana lahir bulan 2,(13 februari 1985)Harap sudi berukhwah ngan ana,Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

fi_amaanillah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 259
Posting: 306
Dari: JB

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 15:30


ana 25 June... baru sahaja[email protected]

-----------------
"jadilah spt pohon kayu yg lebat buahnya,tumbuh di tepi jalan, dilempar dgn batu,tetapi dibalas dgn buah"---Saidina Abu Bakar

Bookmark and Share

    


  Member Information For fi_amaanillahProfil   Hantar PM kepada fi_amaanillah   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 16:19


ehh....ramainye senior ana kat sini....ana rase ana paling muda kut...03SEPT1989...betul kan ana kata...

-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 03-07-03 09:31


8 November.............

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 10:32


assalamualaikum...

hmm.. arie nie 03/07 dalam 4 arie lagi besday ana... jangan lupe kasi hadiah yer... hehhee

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 11:42


as'kum...
ana pun lahir bulan 1o..tarikhnya17.10.1982
ramainya yang sama bulan ngan ana...

[ Posting ini telah di edit oleh: hasnida pada 2003-07-03 11:43 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

ucu
Warga Rasmi
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1816
Posting: 10

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-07-03 12:22


Assalamualaikum....
Ucu pulak lahir pada 17 september 1981...
Ada yg sama ke tarikh lahir..
Boleh tak kalu tuan umah senaraikan sumer tarikh lahir sahabat2 kita ni dari page satu samapai akhir...


Bookmark and Share

    


  Member Information For ucuProfil   Hantar PM kepada ucu   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 12:48


a'kum

saya lak lahir 5/2/1978....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 23:36


buat pengetahuan ucu dan teman2 ukhwah yg lain..ini adalah senarai terkini besday teman2 ukhwah kita :-

kens2005 - 14 Sept 1985
SaLaFiaN - 22 July 1985
JoshuaIsfahan - 12 Sept 1981
mubtasimah - 2 Nov 1984
pondok_moden - 12 Vov 1983
ikhwan_1403 - 25 May 1983
putera_manis - 29 Apr 1988
nuriz - 3 June 1986
Hanan - 17 Apr 1982
darul_numan81 - 2 Feb 1981
muslimahsejati_unicgirlz - 24 July 1989
izdham - 19 June..
iErA - 6 Sept 1987
MuTTaQiN - 19 May 1988
leana - 31 May 1986
doktor_kampung - 12 July..
Engku_Salina - 8 Aug 1979
asrul_safwan - 3 Nov 1983
nur_faez - 10 Feb 1984
teman_siber - 7 July 1981
Hafiz_Qiee - 5 Jan 1987
nawwal - 9 May 1985
charm_sofea - 12 Oct 1983
khaulah_Lzwar - 13 Jan 1983
aiz - 22 July 1985
AdAwiAh_1210 - 12 Oct 1983
alifmimyanun - 17 Dec 1983
AyuHumaira - 12 Oct..
kepong - 17 Jan 1989
adeq_shiFa -28 Jan 1988
a_whole_new_world - 14 Feb 1988
lidah-penghunus - 13 Oct 1979
fawwaz - 6 Aug 1987
mohm3 - 30 June 1979
syAhEeDa - 1 Oct 1988
nur_indah - 7 Oct 1979
muSaFIR_SaYYaFF - 25 March 1957
kakisamun - 11 June..
ucop - 22 Dec 1985
nurien - 15 Dec 1985
the_brOtherz - 6 Jult 1982
hadijah_aiman - 12 May..
mawarkasih - 13 Feb 1985
fi_amaanillah - 25 June..
sahabat_amin - 3 Sept 1989
Rabbit_cute - 8 Nov..
hasnida - 17 Oct 1982
ucu - 17 Sept 1981
shafawi78 - 5 Feb 1978

itu jer setakat ni..

-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

akuzakie
WARGA SETIA
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1623
Posting: 448
Dari: Muar Tanah Air T'Cinta

Johor  


posticon Posting pada: 04-07-03 03:07


A'kum... aikss.. tak ramai la lahir bulan yg sama ngan akuzakie.. akuzakie lahir 1806198? ..
dah lepas laa... ishk... x sempat korang kasik hadiah..

-----------------

[B] "Apa yang Kita Paling Nak.. Itu Yang Kita Takkan Dapat" -KARTINI- [/B]

Bookmark and Share

    


  Member Information For akuzakieProfil   Hantar PM kepada akuzakie   Pergi ke akuzakie's Website   Quote dan BalasQuote

puterakasih_85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 296
Posting: 39
Dari: johor

iran  


posticon Posting pada: 16-07-03 12:05


Hm.. ana lahir 23.11.1985...

-----------------
indahnya seseorang itu melalui budi pekertinya

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterakasih_85Profil   Hantar PM kepada puterakasih_85   Quote dan BalasQuote

kawan82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 859
Posting: 205
Dari: bumi ALLAH

iraq  


posticon Posting pada: 16-07-03 12:20


kawan pulak..3 ogos 82

-----------------

AKU makhluk ciptaan ALLAH S.W.T...
<.::to act cool n to look cool is to be cool::.>

Bookmark and Share

    


  Member Information For kawan82Profil   Hantar PM kepada kawan82   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-07-03 22:52


Prof.....lahir pada tahun 1982
Bulannya pulak Disember...pendek kata 12
Last sekali haribulan 26....
.......


Wassalam

p/s: Lepas Chritmas ..pakt semua cuti lagi..sambut ulangtahun Prof....boleh...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Huwaina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1062
Posting: 138
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 25-07-03 00:37


assalamualaikum.....tarikh lahir saya pulak 21 April 1981.

-----------------
Keikhlasan dalam perhubungan

Bookmark and Share

    


  Member Information For HuwainaProfil   Hantar PM kepada Huwaina   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-07-03 08:22


Assalamualaikum tarikh lahir ana 13 februari 1985.........wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-07-03 19:26


ana pulak...

1 Oktober 1982

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-07-03 12:32


a'kum..
alhamdulillah ..mak ana selamat melahirkan
ana pd 1 disember 1984..


Bookmark and Share

    


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

farisHaq
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1169
Posting: 212
Dari: s. alam

kuwait   avatar


posticon Posting pada: 28-07-03 09:24


salam ukhuwwah

saya pula 14 januari 1979

-----------------
sudahkah anda melayari ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For farisHaqProfil   Hantar PM kepada farisHaq   Quote dan BalasQuote

anak_setia
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 90
Posting: 44
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 28-07-03 10:26


Assalamualaikum.....tarikh lahir ana 26011983....dah lepas lama dah.....

-----------------
I can\'t live without Islam

Bookmark and Share

    


  Member Information For anak_setiaProfil   Hantar PM kepada anak_setia   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 15:43


assalamualaikum wbt/....
ana lahir bulan ni....
17 OGOS....kat key ell
x lame lagi jer

Bookmark and Share

    


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 16:39


assalamualaikum, nak share d.o.b buat apa? dapat hadiah tak? heee sorry.. tarikh lahir ana 2 jan 85

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 16:50


tolong updatekan senarai utk radzatul...
kali ni disusun mengikut bln kelahiran...

futurama - 2 Jan 1985
Hafiz_Qiee - 5 Jan 1987
khaulah_alazwar - 13 Jan 1983
farisHaq - 14 Jan 1979
kepong - 17 Jan 1989
anak_setia - 26 Jan 1983
adeq_shiFa -28 Jan 1988
darul_numan81 - 2 Feb 1981
shafawi78 - 5 Feb 1978
nur_faez - 10 Feb 1984
mawarkasih - 13 Feb 1985
a_whole_new_world - 14 Feb 1988
muSaFIR_SaYYaFF - 25 March 1957
Hanan - 17 Apr 1982
huwaina - 21 Apr 1981
putera_manis - 29 Apr 1988
nawwal - 9 May 1985
hadijah_aiman - 12 May..
MuTTaQiN - 19 May 1988
ikhwan_1403 - 25 May 1983
leana - 31 May 1986
nuriz - 3 June 1986
kakisamun - 11 June..
akuzakie - 18 June...
izdham - 19 June..
fi_amaanillah - 25 June..
mohm3 - 30 June 1979
the_brOtherz - 6 July 1982
teman_siber - 7 July 1981
doktor_kampung - 12 July..
aiz - 22 July 1985
SaLaFiaN - 22 July 1985
muslimahsejati_unicgirlz - 24 July 1989
kawan82 - 3 Aug 1982
fawwaz - 6 Aug 1987
Engku_Salina - 8 Aug 1979
telekung - 17 Aug..
sahabat_amin - 3 Sept 1989
iErA - 6 Sept 1987
JoshuaIsfahan - 12 Sept 1981
kens2005 - 14 Sept 1985
ucu - 17 Sept 1981
syAhEeDa - 1 Oct 1988
irda82 - 1 Oct 1982
nur_indah - 7 Oct 1979
charm_sofea - 12 Oct 1983
AdAwiAh_1210 - 12 Oct 1983
AyuHumaira - 12 Oct..
lidah-penghunus - 13 Oct 1979
hasnida - 17 Oct 1982
mubtasimah - 2 Nov 1984
asrul_safwan - 3 Nov 1983
Rabbit_cute - 8 Nov..
pondok_moden - 12 Nov 1983
puterakasih_85 - 23 Nov 1985
achik_solehah - 1 Dec 1984
nurien - 15 Dec 1985
alifmimyanun - 17 Dec 1983
ucop - 22 Dec 1985
Prof_Muslim - 26 Dec 1982



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

maya
Warga Rasmi
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1964
Posting: 10
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 01-08-03 17:08


a'km...eh,dpat hadiah ker nk bkongsi crita psl date of birth nie?ape2 pun,maya lahir pada bulan februari,28,1983.ha,diam tak diam kejap jer maya dah berumur 20 thn.


Bookmark and Share

    


  Member Information For mayaProfil   Hantar PM kepada maya   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 01-08-03 17:29


Quote:

On 2003-07-03 23:36, radzatul wrote:
buat pengetahuan ucu dan teman2 ukhwah yg lain..ini adalah senarai terkini besday teman2 ukhwah kita :-

kens2005 - 14 Sept 1985
SaLaFiaN - 22 July 1985
JoshuaIsfahan - 12 Sept 1981
mubtasimah - 2 Nov 1984
pondok_moden - 12 Vov 1983
ikhwan_1403 - 25 May 1983
putera_manis - 29 Apr 1988
nuriz - 3 June 1986
Hanan - 17 Apr 1982
darul_numan81 - 2 Feb 1981
muslimahsejati_unicgirlz - 24 July 1989
izdham - 19 June..
iErA - 6 Sept 1987
MuTTaQiN - 19 May 1988
leana - 31 May 1986
doktor_kampung - 12 July..
Engku_Salina - 8 Aug 1979
asrul_safwan - 3 Nov 1983
nur_faez - 10 Feb 1984
teman_siber - 7 July 1981
Hafiz_Qiee - 5 Jan 1987
nawwal - 9 May 1985
charm_sofea - 12 Oct 1983
khaulah_Lzwar - 13 Jan 1983
aiz - 22 July 1985
AdAwiAh_1210 - 12 Oct 1983
alifmimyanun - 17 Dec 1983
AyuHumaira - 12 Oct..
kepong - 17 Jan 1989
adeq_shiFa -28 Jan 1988
a_whole_new_world - 14 Feb 1988
lidah-penghunus - 13 Oct 1979
fawwaz - 6 Aug 1987
mohm3 - 30 June 1979
syAhEeDa - 1 Oct 1988
nur_indah - 7 Oct 1979
muSaFIR_SaYYaFF - 25 March 1957
kakisamun - 11 June..
ucop - 22 Dec 1985
nurien - 15 Dec 1985
the_brOtherz - 6 Jult 1982
hadijah_aiman - 12 May..
mawarkasih - 13 Feb 1985
fi_amaanillah - 25 June..
sahabat_amin - 3 Sept 1989
Rabbit_cute - 8 Nov..
hasnida - 17 Oct 1982
ucu - 17 Sept 1981
shafawi78 - 5 Feb 1978

itu jer setakat ni..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Assalamualaikum w.r.t...dasyatnye..kak radzatul nie..rajin betul...!!

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

mafal_katarsis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2169
Posting: 228
Dari: -:tAnAH nAn BeRtUaH:-

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 17:56


Ana dilahirkan 23 tahun yang lalu bersamaan dengan tahun masihi 29 Januari 1980.Dalam kalendar islam plak ana dilahirkan pada 11 Rabiulawal 1400.

Sekian terima kasih.Roger & out.

-----------------
[IMG]http://redoks.net/redoks/themes/fiappleblue210/forums/images/logo.gif[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mafal_katarsisProfil   Hantar PM kepada mafal_katarsis   Pergi ke mafal_katarsis's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 18:04


lahirku pada 27 MARCH 1985.....
UWEK....UWEKK.. ( kalau tak silap mcm tu la mula2 menangis dulu )..


Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

wardatulraihan
Warga Rasmi
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2046
Posting: 2

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 19:19


Assalamualaikum..
saye pun nak kongsi tarikh lahir gak..actually saye baru jer menyambut hari lahir yang ke 17 pada 22 julai..doakan la agar saye senantiasa dinaungi rahmat allah..wish me luck too for my spm2003 - 11A1 - ..insyaallah..

-----------------
let the zikr heal your soul..
let the zikr take control..
let the zikr give you the power..
to survive in this world with ALLAH's love..


Bookmark and Share

    


  Member Information For wardatulraihanProfil   Hantar PM kepada wardatulraihan   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 19:32


Eh...birth date kita sama la wardatulraihan ! Umur yang lain sikit...

Seorang lagi kroni kita, aiz. Sebaya dengan ana nooo...

HAPPY BELATED BIRTHDAY ! InsyaAllah, moga 11 A1 dalam genggaman anti...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

-sakura-
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 120
Posting: 218
Dari: IICM GOMBAK

Selangor  


posticon Posting pada: 01-08-03 22:58


saya pulak.... lahir pada 22 DISEMBER 1985

-----------------
~wAnItA hIaSaN dUnIa, SeInDaH hIaSaN aDaLaH wAnItA sOlEhAh~

::jaga diri hiasi peribadi::


Bookmark and Share

    


  Member Information For -sakura-Profil   Hantar PM kepada -sakura-   Quote dan BalasQuote

khareez
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2333
Posting: 22
Dari: Pusat Matrikulasi UIA pj

Selangor  


posticon Posting pada: 02-08-03 19:49


assalamualaikum..
nak share d.o.b??
kalau dah tahu keen bg hadiah..hehehe
gurau jek laa...

tarikh lahir saye unik 9th september 1985... virgo is my zodiak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For khareezProfil   Hantar PM kepada khareez   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-08-03 08:55


ana 27 november 1984
4 rabiul awal 1405

Bookmark and Share

    


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

Prince_Muslim90
WARGA SETIA
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1018
Posting: 438
Dari: Munich

germany  


posticon Posting pada: 03-08-03 09:34


ana punya 12.10.1990

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prince_Muslim90Profil   Hantar PM kepada Prince_Muslim90   Pergi ke Prince_Muslim90's Website   Quote dan BalasQuote

nur_marha
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2371
Posting: 64
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 03-08-03 09:47


assalamualaikum,

saya pulak 16 diesember 1984... mmm.... ni lepas raya kot baru cukup 19 tahun. ade sape tak ngan mungkin sesame bezday ngan kite.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_marhaProfil   Hantar PM kepada nur_marha   Quote dan BalasQuote

nurana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2003
Ahli No: 2561
Posting: 139
Dari: bangi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-08-03 09:54


assalamualaikum...saya lahir pada 11.03.1984
di johor bahru,johor da best
salam ukhwah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuranaProfil   Hantar PM kepada nurana   Pergi ke nurana's Website   Quote dan BalasQuote

wardah_iium
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1375
Posting: 169
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-08-03 10:07


assalamualaikum..
Ana lahir pada9 februari 1984 di KLANG,SELANGOR.
kenapa?nak bagi hadiah ke?bolehlah pos kat ana nanti..ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_iiumProfil   Hantar PM kepada wardah_iium   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-08-03 10:33


pos
apakah itu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-08-03 00:18


Quote:

On 2003-08-01 17:29, Hafiz_Qiee wrote:
Assalamualaikum w.r.t...dasyatnye..kak radzatul nie..rajin betul...!!

-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..



waalaikumusalam wbt..

hehehe..sahabat ukwah punya pasal..kenalah rajin skit Hafiz_Qiee..

-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-08-03 00:32


Quote:

On 2003-08-01 16:50, Engku_Salina wrote:
tolong updatekan senarai utk radzatul...
kali ni disusun mengikut bln kelahiran...

futurama - 2 Jan 1985
Hafiz_Qiee - 5 Jan 1987
khaulah_alazwar - 13 Jan 1983
farisHaq - 14 Jan 1979
kepong - 17 Jan 1989
anak_setia - 26 Jan 1983
adeq_shiFa -28 Jan 1988
darul_numan81 - 2 Feb 1981
shafawi78 - 5 Feb 1978
nur_faez - 10 Feb 1984
mawarkasih - 13 Feb 1985
a_whole_new_world - 14 Feb 1988
muSaFIR_SaYYaFF - 25 March 1957
Hanan - 17 Apr 1982
huwaina - 21 Apr 1981
putera_manis - 29 Apr 1988
nawwal - 9 May 1985
hadijah_aiman - 12 May..
MuTTaQiN - 19 May 1988
ikhwan_1403 - 25 May 1983
leana - 31 May 1986
nuriz - 3 June 1986
kakisamun - 11 June..
akuzakie - 18 June...
izdham - 19 June..
fi_amaanillah - 25 June..
mohm3 - 30 June 1979
the_brOtherz - 6 July 1982
teman_siber - 7 July 1981
doktor_kampung - 12 July..
aiz - 22 July 1985
SaLaFiaN - 22 July 1985
muslimahsejati_unicgirlz - 24 July 1989
kawan82 - 3 Aug 1982
fawwaz - 6 Aug 1987
Engku_Salina - 8 Aug 1979
telekung - 17 Aug..
sahabat_amin - 3 Sept 1989
iErA - 6 Sept 1987
JoshuaIsfahan - 12 Sept 1981
kens2005 - 14 Sept 1985
ucu - 17 Sept 1981
syAhEeDa - 1 Oct 1988
irda82 - 1 Oct 1982
nur_indah - 7 Oct 1979
charm_sofea - 12 Oct 1983
AdAwiAh_1210 - 12 Oct 1983
AyuHumaira - 12 Oct..
lidah-penghunus - 13 Oct 1979
hasnida - 17 Oct 1982
mubtasimah - 2 Nov 1984
asrul_safwan - 3 Nov 1983
Rabbit_cute - 8 Nov..
pondok_moden - 12 Nov 1983
puterakasih_85 - 23 Nov 1985
achik_solehah - 1 Dec 1984
nurien - 15 Dec 1985
alifmimyanun - 17 Dec 1983
ucop - 22 Dec 1985
Prof_Muslim - 26 Dec 1982





thanx kak Sal coz updatekan utk ana tarikh lahir sahabat2 ukhwah kita..sedihnya, nama ana xde dlm senarai la..uwaa..


-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

ghaznawi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2833
Posting: 158
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-08-03 22:36


ana pun nak tumpang semangkuk la mana tahu kot-kot boleh hadiah he..hee ana lahir pada 6/3/1970an .terasa diri ni dah tua la pulak di banding dengan adik2 ni semua.

-----------------
fikirkan kelebihan diri untuk bersyukur bukan untuk bermegah diri.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ghaznawiProfil   Hantar PM kepada ghaznawi   Quote dan BalasQuote

j-a-j-a
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1355
Posting: 119
Dari: RuMaH SaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-08-03 23:04


jaja lahir pada 2 November 1989...ade hadiah ke..saje je mana tau dpt hadiah

-----------------
Siang.......
Disuluhi mentari,
Menyinari seluruh alam.

Malam.......
Dihiasi bintang-bintang,
Keindahan tiada taranya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For j-a-j-aProfil   Hantar PM kepada j-a-j-a   Quote dan BalasQuote

KieRoON
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2828
Posting: 23
Dari: BuMi WaKaFaN

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-08-03 17:43


assalamualaikum....

tarikh lahir oh tarikh lahir...

ana lahir pada 15 APRIL 1984
PADA PUKUL 5.55 PAGI
alhamdulillah masih lagi sihat sampai hari nie.

Bookmark and Share

    


  Member Information For KieRoONProfil   Hantar PM kepada KieRoON   Quote dan BalasQuote

nur_are_you
Warga Rasmi
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2705
Posting: 2
Dari: kemaman,terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-08-03 16:15


erm...nak share pasal tarikh lahir ek!!..erm..tarikh lahir saya 28 septrmber 1981...ha...kalau dah tahu tu ..maknanya kena bagu present...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_are_youProfil   Hantar PM kepada nur_are_you   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 18-08-03 17:14


saya... 26 Nov 1984 @ 2-3-1405H

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 18-08-03 17:46


saya di lahirkan pada tahun 1984,pada 27 jun......kata ibu saya masa tue lagi beberapa hari nak sambut hari raya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

pokjak
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1547
Posting: 383
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 18-08-03 19:22


assalamualaikum...

oo....,minta maaf ana terlambat atar tarikh lahir....

so nak ke?

ana dilahir kan sbg seorg hamba ALLAH iaitu putera...


ana diberi nama ABDUL RAZAK BIN ABDUL HAMID...

lahir kat umah je ....tak sempat nak gi hospital...

ana dilahirkan tak tahu ari ape...

tapi yang ana igt cuma tarikh je

iaitu.....JENG JENG....


20 DISEMBER 1983 ....

ana rasa blm lagi tiba bulan 12 kan so pandai2 la cari hadiah untuk ana ye....

wassalam.....
minta maaf...

syukran
maas salamah..

ilalliqa...



-----------------
assalamualaikum.....ingat org di sini......FITRAH SEMULA JADI MANUSIA LELAKI SUKAKAN WANITA...lelaki yang baik untuk wanita yang baik, wanita yang baik untuk lelaki yang baik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pokjakProfil   Hantar PM kepada pokjak   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-03 15:08


assalamualaikum
29 sept 1985
lahirlah mira ke dunia
wassalam

-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

syafiq86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2003
Ahli No: 2897
Posting: 240
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 24-08-03 16:30


Assalamualaikum
Ana pun nak berkongsi tarikh lahir jugak di sini.
Ana dilahirkan pada 27 April 1986 di BP, Johor. Masih banyak yang perlu ana belajar dalam hidup ini jika Allah swt izinkan,insya_allah.
Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For syafiq86Profil   Hantar PM kepada syafiq86   Quote dan BalasQuote

Prince_Muslim90
WARGA SETIA
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1018
Posting: 438
Dari: Munich

germany  


posticon Posting pada: 02-09-03 21:10


siapa-siapa lahir 1.1.???? ada tak kat sini

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prince_Muslim90Profil   Hantar PM kepada Prince_Muslim90   Pergi ke Prince_Muslim90's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» bila tarikh lahir antum semua?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.191248 saat. Lajunya....