Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika seseorang kena tipu, yang bersalah bukan yang menipu tetapi yang tertipu
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: 10 SAAT PENTING YG MEMBUATKAN LELAKI SEDAR..


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» 10 SAAT PENTING YG MEMBUATKAN LELAKI SEDAR..

Please Mendaftar To Post


Oleh 10 SAAT PENTING YG MEMBUATKAN LELAKI SEDAR..

TengkuHaiqal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.11.2004
Ahli No: 12640
Posting: 251
Dari: Edinburgh...Scotland,UK

uk   avatar


posticon Posting pada: 17-02-05 20:24


1. Saat teman wanita atau isteri memasakkan makanan kesukaannya.
(aduss..aku x reti masak. Mcmana nih )

2. Saat wanita berpura-pura menikmati acara bola sepak kegemarannya, padahal dia tahu bahawa wanita yang didampinginya itu lebih suka menonton filem-filem berunsurkan kisah percintaan.

3. Saat wanita yang biasa didampinginya tiba-tiba muncul tanpa diduga olehnya hanya untuk menonton mereka bermain bola sepak atau bowling. (klu dah main bowling tu..join ajela)

4.Saat wanita yang biasa didampingi menghilang dari kehidupannya. Ketika inilah Lelaki akan sedar bahawa mereka sebenarnya amat memerlukan wanita di samping dirinya.

5. Saat lelaki melihat mata wanita dipenuhi air mata bahagia, ketika mereka mengucapkan, Sayang, aku cinta padamu.

6. Saat wanita membelikan tali leher yang sudah lama menjadi perhatiannya. (kereta pun ok gak!)

7. Saat wanita lebih memilih dirinya daripada lelaki lain yang sama-sama dekat dengan anda.

8. Saat wanita menelefon dan hanya untuk mengatakan, Aku mencintaimu.

9. Saat wanita mengAndaikan merekalah yang dapat menyelesaikan persoalannya.

10.Saat wanita mengajak mereka menemaninya untuk berjumpa doctor hanya kerana dia mengadu sakit. (make sure poket korang ada duit..klu tak naya jer)


Bookmark and Share

    


  Member Information For TengkuHaiqalProfil   Hantar PM kepada TengkuHaiqal   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-02-05 21:14


hemm...betul ke...
saya rese adelah kemungkinan2 berlaku mcm tu...hehe..
banyak betul yg kadang2 buat lelaki sedar...
antaranya bila isteri dlm pantang kot. baru tau....

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-02-05 12:05


Quote:

On 2005-02-17 21:14, syed wrote:
hemm...betul ke...
saya rese adelah kemungkinan2 berlaku mcm tu...hehe..
banyak betul yg kadang2 buat lelaki sedar...
antaranya bila isteri dlm pantang kot. baru tau....



Amboii2 mcm dah berpengalaman ja cik abang syed ni...hargailah dan bersyukurlah kepada wanita yg mencintaimu sepenuh hatinya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 18-02-05 15:51




Muke tak maluuuu..

tAK TAU nAK KaTE APe dAh???

Sabou je la....

[ Posting ini telah di edit oleh: farhanna pada 2005-02-21 15:45 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

akiera
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2005
Ahli No: 14480
Posting: 99
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 18-02-05 22:59


bestnye...nak tergolong dalam wanita yg macam tu boleh tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For akieraProfil   Hantar PM kepada akiera   Quote dan BalasQuote

budak85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11680
Posting: 23
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-02-05 11:56




~~interesting gak!!~~



Bookmark and Share

    


  Member Information For budak85Profil   Hantar PM kepada budak85   Pergi ke budak85's Website   Quote dan BalasQuote

ilal_haQ
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14513
Posting: 25
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-02-05 10:58



saat yang paling bahagia...bila lelaki sedar tgjwb sbg pemimpin kpd kaum hawa

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilal_haQProfil   Hantar PM kepada ilal_haQ   Pergi ke ilal_haQ's Website   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-02-05 12:11


hemm xde..mengikut pembacaan..bukan ade pengalaman sangat pun...hemmm...nak ade pengalaman...lambat lg kot..tunggulah je..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

panarol
Warga Rasmi
Menyertai: 10.11.2003
Ahli No: 5044
Posting: 20
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-02-05 21:17


hm,, tul tu,,,kalu tak der perkara2 lain dr yg lain,,pompuan kat sebelah yg dia kate syg tu dia wat endah tak endah jer,,, sedih tau,,, tp as a women,,amik peranan ler,,,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For panarolProfil   Hantar PM kepada panarol   Quote dan BalasQuote

akiera
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2005
Ahli No: 14480
Posting: 99
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 23-02-05 22:11


banyaknye yg tengku haikal ni tahu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For akieraProfil   Hantar PM kepada akiera   Quote dan BalasQuote

jah_teratai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14264
Posting: 92
Dari: EepOoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-02-05 10:57


..
ohw.. begitu rupenye baru eden tau.. tp btui ke sume nih..


-----------------
semua manusia membuat kesalahan ... x de seorg pon manusia di atas bumi ini yg perfect..


Bookmark and Share

    


  Member Information For jah_terataiProfil   Hantar PM kepada jah_teratai   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.107442 saat. Lajunya....