Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-09-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 56 hari yang lalu
muslimiman: 61 hari yang lalu
tornado: 80 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: TULISAN LAMBANG PERIBADIMU...!!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» TULISAN LAMBANG PERIBADIMU...!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh TULISAN LAMBANG PERIBADIMU...!!!

TengkuHaiqal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.11.2004
Ahli No: 12640
Posting: 251
Dari: Edinburgh...Scotland,UK

uk   avatar


posticon Posting pada: 15-02-05 09:46


Apa sahaja yang kamu lakukan,hakikatnya mampu menggambarkan personaliti diri kamu!Selain menilai menerusi cara seseorang itu bercakap ataupun berjalan,faktor tulisan juga mampu membongkar personaliti mu!Mungkin ia hanyalah secara kebetulan atau mungkin ada benarnya.....

TULISAN MENEGAK...
Jika dinilai menerusi tulisan sebegini,individu yang gemar menulis secara menegak dianggap sebagai individu yang"cool" dan bijak mengawal emosi.Kedamaian dan kegirangan adalah faktor yang paling diutamakan dalam kehidupan seharian.Sekiranya berhadapan dengan sebarang masalah,mereka lebih gemar mengambil jalan tengah bagi mengelakkan pertengkaran dari berlanjutan...

TULISAN CONDONG KE KANAN....
Peramah dan mudah bergaul,itulah personaliti terhampir yang mampu menggambarkan individu yang memiliki tulisan sebegini.Sikap beraninya juga menjadikan orang yang berada di sekelilingnya berasa selamat untuk berdampingan dengannya walau dalam apa jua keadaan.Individu yang tergolong dalam kategori ini biasanya memiliki ramai teman!Tentulah,kehidupan mereka sentiasa ceria dan menyeronokkan....itulah hakikatnya!!

TULISAN CONDONG KE KIRI....
Berbeza dengan individu yang tulisannya condong ke kanan.Individu yang memiliki tulisan sebegini sering dianggap "moody" dan kurang ramah.Faktor pemalu,mungkin menjadi penyebab utama mengapa mereka sukar bercampur dengan orang di sekeliling mereka apatah lagi sekiranya baru berpindah ke tempat baru!Hmm..sudah tiba masanya untuk kamu berubah!

TULISAN BULAT-BULAT....
Huruf-huruf yang tertera dalam helaian hasil tulisan sebegini kelihatan sekata.Tulisan sebegini sering dianggap kemas dan cantik.Kajian mendapati,individu yang memiliki tulisan sebegini memiliki sifat bertanggungjawab dan penyayang yang tinggi dalam diri.Dari segi emosi pula,mereka dikatakan agak sensitif dan ada kalanya bersikap emosional..

TEKANAN...
Sekiranya kamu gemar menulis dengan cara menekan dengan kuat sehingga meninggalkan kesan pada helaian yang berikutnya,kamu dikatakan memiliki kesihatan yang baik,cergas,pantas,dan sedikit agresif.Namun jika sebaliknya pula,kamu di anggap kurang bertenaga dan mudah dijangkiti penyakit...


Bookmark and Share

    


  Member Information For TengkuHaiqalProfil   Hantar PM kepada TengkuHaiqal   Quote dan BalasQuote

addawami_muqaffa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.01.2005
Ahli No: 13915
Posting: 75
Dari: ::sg petani::

Kedah  


posticon Posting pada: 15-02-05 10:00


tambah satu lagi....

TULISAN YANG TEMBUS HINGGA KE BELAKANG

Itu maknanya pemilik tulisan ini sedang mengalami tekanan....kerja rumah/assignment yang belambak....



Bookmark and Share

    


  Member Information For addawami_muqaffaProfil   Hantar PM kepada addawami_muqaffa   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 15-02-05 10:17




Ader gak betulnyer...



Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

hiperaktif
Warga Rasmi
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14213
Posting: 10

Selangor  


posticon Posting pada: 15-02-05 10:42


Macam mana pulak kalau tulisan itu sekejap menegak, sekejap ke kanan, sekejap besar kemudian kecil ......?

Bookmark and Share

    


  Member Information For hiperaktifProfil   Hantar PM kepada hiperaktif   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 15-02-05 10:43


"TULISAN MENEGAK...
Jika dinilai menerusi tulisan sebegini,individu yang gemar menulis secara menegak dianggap sebagai individu yang"cool" dan bijak mengawal emosi.Kedamaian dan kegirangan adalah faktor yang paling diutamakan dalam kehidupan seharian.Sekiranya berhadapan dengan sebarang masalah,mereka lebih gemar mengambil jalan tengah bagi mengelakkan pertengkaran dari berlanjutan... "
************************************************************************************



Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-02-05 10:54


~*~TULISAN BULAT-BULAT~*~
Huruf-huruf yang tertera dalam helaian hasil tulisan sebegini kelihatan sekata.Tulisan sebegini sering dianggap kemas dan cantik.Kajian mendapati,individu yang memiliki tulisan sebegini memiliki sifat bertanggungjawab dan penyayang yang tinggi dalam diri.Dari segi emosi pula,mereka dikatakan agak sensitif dan ada kalanya bersikap emosional...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

salamuNajah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14358
Posting: 98
Dari: darul ridwan

Perak  


posticon Posting pada: 15-02-05 10:55


ana pernah nampak org yg bertulisan petak2.mcm mn plk tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For salamuNajahProfil   Hantar PM kepada salamuNajah   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-02-05 11:43




TULISAN MENEGAK...
Jika dinilai menerusi tulisan sebegini,individu yang gemar menulis secara menegak dianggap sebagai individu yang"cool" dan bijak mengawal emosi.Kedamaian dan kegirangan adalah faktor yang paling diutamakan dalam kehidupan seharian.Sekiranya berhadapan dengan sebarang masalah,mereka lebih gemar mengambil jalan tengah bagi mengelakkan pertengkaran dari berlanjutan...

huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_kk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11389
Posting: 129
Dari: healthy campus

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-02-05 11:47



TULISAN MENEGAK...
Jika dinilai menerusi tulisan sebegini,individu yang gemar menulis secara menegak dianggap sebagai individu yang"cool" dan bijak mengawal emosi.Kedamaian dan kegirangan adalah faktor yang paling diutamakan dalam kehidupan seharian.Sekiranya berhadapan dengan sebarang masalah,mereka lebih gemar mengambil jalan tengah bagi mengelakkan pertengkaran dari berlanjutan...
..........................................................................
Cool ker? kadang2 emotional gak! kebetulan jer yang betul. Yang pasti , yang baik itu dari Allah dan yang buruk itu adalah kelemahan ana sendiri...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_kkProfil   Hantar PM kepada puteri_kk   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-02-05 11:49


Quote:

On 2005-02-15 10:54, kasih_kekasih wrote:
~*~TULISAN BULAT-BULAT~*~
Huruf-huruf yang tertera dalam helaian hasil tulisan sebegini kelihatan sekata.Tulisan sebegini sering dianggap kemas dan cantik.Kajian mendapati,individu yang memiliki tulisan sebegini memiliki sifat bertanggungjawab dan penyayang yang tinggi dalam diri.Dari segi emosi pula,mereka dikatakan agak sensitif dan ada kalanya bersikap emosional...



-----------------




hehe mmg kena betul ngan org dia...jgn mare ye Siti...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-02-05 11:55




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-02-05 17:22




erm..boleh la menerima..saya ada banyak tulisan..kalau utk jawab exam..cam gini...kalau nak tulis surat cam gitu..kalau dah malas..cam itu..
takpe je kan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

khausar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2004
Ahli No: 11904
Posting: 69
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 16-02-05 09:44


yeaz..
sy bertulisan menegak..
memang adalah kebenaran juga..
tak taulah betul ke tak?

[ Posting ini telah di edit oleh: khausar pada 2005-02-16 09:45 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For khausarProfil   Hantar PM kepada khausar   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-02-05 23:51


Quote:

On 2005-02-15 09:46, TengkuHaiqal wrote:
TULISAN CONDONG KE KANAN....
Peramah dan mudah bergaul,itulah personaliti terhampir yang mampu menggambarkan individu yang memiliki tulisan sebegini.Sikap beraninya juga menjadikan orang yang berada di sekelilingnya berasa selamat untuk berdampingan dengannya walau dalam apa jua keadaan.Individu yang tergolong dalam kategori ini biasanya memiliki ramai teman!Tentulah,kehidupan mereka sentiasa ceria dan menyeronokkan....itulah hakikatnya!!

TEKANAN...
Sekiranya kamu gemar menulis dengan cara menekan dengan kuat sehingga meninggalkan kesan pada helaian yang berikutnya,kamu dikatakan memiliki kesihatan yang baik,cergas,pantas,dan sedikit agresif.




ye ke..??

-----------------
.:. sesungguhnya orang² yang beriman itu adalah bersaudara, maka damaikanlah diantara dua saudara kamu yang bertelagah itu dan bertaqwalah kepada Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

teru_teru_bozu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14371
Posting: 177
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-02-05 00:21


macam mane plak kalau tulisan berubah-rubah...teru nyer tulisan berubah la...

-----------------
"Hidup ini seperti mengupas kulit bawang, sekali anda mengupas kulitnya,sesekali air mata anda akan mengalir menitis ke bumi"

Bookmark and Share

    


  Member Information For teru_teru_bozuProfil   Hantar PM kepada teru_teru_bozu   Quote dan BalasQuote

azriey
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.02.2005
Ahli No: 14059
Posting: 29
Dari: Kuching,Sarawak

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 17-02-05 02:17


humm.. menarik tu... tapi klau orang tu lulisannyer dalam bentuk JAWI tu mcam mane plak tu???

menarik tu.. hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azrieyProfil   Hantar PM kepada azriey   Quote dan BalasQuote

najmie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14388
Posting: 39
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-02-05 08:22



betul ke haikal???
mcm mn lak klu tulisan yg mcm?
kadang2 tegak, pastu serong & pastu bulat pulak.
Adakah org tu takde penderian?
cthnya klu tgh ok tlsn jadi serong pastu b'smgt jadi bulat pulak pastu ms mrh jadi berubah lain pulak?
mcm mn tu? bg pendapat skit leh tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For najmieProfil   Hantar PM kepada najmie   Quote dan BalasQuote

haiza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6626
Posting: 79
Dari: malaysia

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-02-05 14:32


ape2 pun yang kita lakukan atau tingkah laku kita selalunya memang menggambarkan sifat peribadi kita.

selalunya benda ni kita tak sedar kalau tak de yang bagi tau atau kita tak de terbaca kat mana2.

dari pelbagai segi orang boleh menilai kita.

dari segi....

Warna kegemaran...
Cara berjalan...
Hobi...
Cara pemakaian...
Cara belajar...
Kaedah membaca...
Tawar-menawar...

dan sebagainya....
banyak lagi lah...

benda2 ni semua ada orang yang telah kaji kebenarannya

dan ada jugak lagi yang belum dikaji lagi.

sekian.

Bookmark and Share

    


  Member Information For haizaProfil   Hantar PM kepada haiza   Quote dan BalasQuote

achuyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14384
Posting: 138
Dari: qlate

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-02-05 15:16



klu tulisan yang menegak tapi turun naik x stabil....... itu macamana plak[IMG]http://[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For achuyahProfil   Hantar PM kepada achuyah   Quote dan BalasQuote

edlin
WARGA SETIA
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 10459
Posting: 411
Dari: sg

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-05 15:53


tulisan kiter tekan ler jugak.....
agak kekiri ler jugak.....
tapi rasanya tak pun....
ramah adalah...
hehehehehehe..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For edlinProfil   Hantar PM kepada edlin   Quote dan BalasQuote

achuyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14384
Posting: 138
Dari: qlate

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-02-05 15:55



erm macammana plak klu tulisan x stabil ...turun naik tetapi menegak..........adakah semua jenis yang dinyatakan iotu melambangkan peribadi seseorang atau ianya hanya kebetulan sahaja


Bookmark and Share

    


  Member Information For achuyahProfil   Hantar PM kepada achuyah   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 17-02-05 16:01




Quote:
humm.. menarik tu... tapi klau orang tu lulisannyer dalam bentuk JAWI tu mcam mane plak tu???

menarik tu.. hehehe...



yer tak yer....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

vanadium_oksida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13944
Posting: 279
Dari: manjung ,perak

Perak  


posticon Posting pada: 17-02-05 16:32



ader betul juga kate -kate tu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For vanadium_oksidaProfil   Hantar PM kepada vanadium_oksida   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-05 16:34


Quote:

On 2005-02-17 02:17, azriey wrote:
humm.. menarik tu... tapi klau orang tu lulisannyer dalam bentuk JAWI tu mcam mane plak tu???

menarik tu.. hehehe...



he he he macamĀ² la
time kacih info best nih

-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH


Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

baby_adi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.01.2005
Ahli No: 13453
Posting: 26
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-02-05 22:11


huh??!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For baby_adiProfil   Hantar PM kepada baby_adi   Quote dan BalasQuote

ieda85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14486
Posting: 45
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-02-05 13:06




Bookmark and Share

    


  Member Information For ieda85Profil   Hantar PM kepada ieda85   Quote dan BalasQuote

ieda85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14486
Posting: 45
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-02-05 13:07




lagi satui tilisan yang tak nampak.. makne nyer orang tu bute huruf tak reti nak menulis...
sekian time kasihh

Bookmark and Share

    


  Member Information For ieda85Profil   Hantar PM kepada ieda85   Quote dan BalasQuote

anamuslimah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14262
Posting: 48
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 23-02-05 00:38




mak saya ade jugak kabo pasal psikology tulisan...
camne tah...
tapi, kalo tulisan seseorg itu sering berubah atau dia boleh ubah ikut sesuka hatinya..
perangainya macam mana la pulak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For anamuslimahProfil   Hantar PM kepada anamuslimah   Quote dan BalasQuote

jah_teratai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14264
Posting: 92
Dari: EepOoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-02-05 11:09


...
owh.. tp klo tulisan yg mcm tajam2x skit atau petak2x camne plak..


-----------------
semua manusia membuat kesalahan ... x de seorg pon manusia di atas bumi ini yg perfect..


Bookmark and Share

    


  Member Information For jah_terataiProfil   Hantar PM kepada jah_teratai   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 24-02-05 11:11




Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

PuteriDesa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13061
Posting: 287
Dari: Tanjung Pengelih

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-03-05 12:24


salam
ish..iye ke?
dr fadzilah kamsah pun ada pandangannya juga..
apapun ye, memang ada kebetulannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For PuteriDesaProfil   Hantar PM kepada PuteriDesa   Quote dan BalasQuote

eizzah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.06.2004
Ahli No: 9574
Posting: 35
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-03-05 13:01


heeeee...tulisan ku bulat2.mcm kene jer tepat ke hidung ku ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For eizzahProfil   Hantar PM kepada eizzah   Quote dan BalasQuote

rawda
Warga Rasmi
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14970
Posting: 4
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 09-03-05 13:31



hi...tulisan cakar ayam plak...
mesti dia sorang yg gemar mencakar..atau sorang yg serabut...tul x?

-----------------
--------------InSAn yANg KUaT AdAlAH InsAN YaNg bOlEH MEngALihKaN SEliMutNya paDa wAkTU SUbuH Dan BanGUN UntUK MEngERJkaN SOlaT SUbuH-------------

Bookmark and Share

    


  Member Information For rawdaProfil   Hantar PM kepada rawda   Pergi ke rawda's Website   Quote dan BalasQuote

adrianahayati
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.02.2005
Ahli No: 14476
Posting: 54
Dari: batu pahat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-05 14:23


saya suka tulis terbalik sbb saya rasa tulisan tu nampak menarik.akibatnya saya slalu dipandang pelik oleh org lain.kadang2 saya tulis tegak,senget dari belakang dll.tapi kalo dpt tulis dgn pelbagai gaya ni best jugak tau.cuba try??tengku,kalo tulis terbalik plak apa maksudnya??

Bookmark and Share

    


  Member Information For adrianahayatiProfil   Hantar PM kepada adrianahayati   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-03-05 15:19


betullah..tulisan ana condong ke kanan..memang ana suka berkawan dan cari kawan baru.hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

burujislam
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12352
Posting: 63
Dari: luas bumi Allah....

Perak  


posticon Posting pada: 28-04-05 12:54


hmmm............

ana pun terfikir juga kalau tulisan asyik duk berubah macam mana tu......!

Bookmark and Share

    


  Member Information For burujislamProfil   Hantar PM kepada burujislam   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-04-05 11:09




Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

aKujErr
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9790
Posting: 287
Dari: ::..Kelantan Darul Naim..::

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-05-05 04:18


huhu..tulisan saya ni cam bebudak dajah satu,,
huhu,,camner tu..ape dia makna..
tp kawan byk jerk..
kwn alam maya lah..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For aKujErrProfil   Hantar PM kepada aKujErr   Pergi ke aKujErr's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_kelembutan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.04.2005
Ahli No: 15578
Posting: 67
Dari: UKM KKL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-05-05 21:50


tulisan saya nie berubah-ubah, kadang2 tegak n kadang2 condong kanan...tulisan tue kecik2 jer tp klu malas jd besar aper agaknyer peribadi saya nie ha

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_kelembutanProfil   Hantar PM kepada cahaya_kelembutan   Quote dan BalasQuote

teru_teru_bozu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14371
Posting: 177
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-07-05 15:17


assalamualaikum warahmatullah...
sekarang teru nak ubah tulisan menegak....nak latih diri...hikhikhik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teru_teru_bozuProfil   Hantar PM kepada teru_teru_bozu   Quote dan BalasQuote

khuwailid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5241
Posting: 139
Dari: marakka, mareisha

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 10-07-05 16:36


hehe.. tulisan kuwailid condong kiri lahhh... hidup saya memang sentiasa ceria...syukur...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khuwailidProfil   Hantar PM kepada khuwailid   Pergi ke khuwailid's Website   Quote dan BalasQuote

khuwailid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5241
Posting: 139
Dari: marakka, mareisha

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 10-07-05 16:44


Pada 04-05-05 21:50 , cahaya_kelembutan posting:

!!! QUOTE !!!

tulisan saya ini berubah-ubah, kadang-kadang tegak dan kadang-kadang condong kanan...tulisan itu kecik2 saja tapi kalau malas jadi besar apa agaknyer peribadi saya ini ha


apa yang saya pernah baca... orang yang tulisan dia kejap kiri lepas itu kanan lepas itu tegak dll... maksudnya pendirian dia tidak tetap. :-D macam orang tgh period... sentiasa moody. ;-)


-----------------
Mirai e mukatte yukkuri to aruite yukou...


Bookmark and Share

    


  Member Information For khuwailidProfil   Hantar PM kepada khuwailid   Pergi ke khuwailid's Website   Quote dan BalasQuote

Nurul_Amin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.05.2005
Ahli No: 16689
Posting: 311
Dari: Terengganu

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 10-07-05 17:03


Assalamualaikum...

Bagaimana pulak kalau tulisan yang sentiasa berubah-ubah..boleh TuanHaikal jelaskan??? hehehh...tulisan ana kengkadang tegak...dan kengkadang condong ke depan...macam mana ekk?boleh combine due-due sifat tak???
:-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurul_AminProfil   Hantar PM kepada Nurul_Amin   Pergi ke Nurul_Amin's Website   Quote dan BalasQuote

khuwailid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5241
Posting: 139
Dari: marakka, mareisha

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 10-07-05 17:10


combine dua-dua sifat.. boleh ke? =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For khuwailidProfil   Hantar PM kepada khuwailid   Pergi ke khuwailid's Website   Quote dan BalasQuote

chiku
Warga Rasmi
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15606
Posting: 15
Dari: UTM Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 12-07-05 15:55


owh..yeke macam tu???...
mybe betul tulisan mempengaruhi peribadi...
mungkin jugak tak...
tapi yang penting kita jaga sendiri peribadi kita...
yang baik dijadikan panduan dan yang buruk dijauhi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For chikuProfil   Hantar PM kepada chiku   Quote dan BalasQuote

khairi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 920
Posting: 147
Dari: ::selatan semenanjung::

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-07-05 21:24


TULISAN CONDONG KE KANAN....
Peramah dan mudah bergaul,itulah personaliti terhampir yang mampu menggambarkan individu yang memiliki tulisan sebegini.Sikap beraninya juga menjadikan orang yang berada di sekelilingnya berasa selamat untuk berdampingan dengannya walau dalam apa jua keadaan.Individu yang tergolong dalam kategori ini biasanya memiliki ramai teman!Tentulah,kehidupan mereka sentiasa ceria dan menyeronokkan....itulah hakikatnya!!

mungkin ada betul sikit, tapi part yang kehidupan sentiasa menyeronokkan tu saya kurang kena sikit lah...selain masa kuliah, masa kat hostel boring sebab saya dapat bilik seorang.saya rasa individu dalam kategori ni memang gemar dikelilingi ramai teman...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairiProfil   Hantar PM kepada khairi   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-07-06 18:08


kalau tulisan tak sama sentiasa?

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 04-07-06 18:21


ada orang kata kalau tulisan kecil, dia kurang "self-confident" dan sebaliknya...tak percaya semua2

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-07-06 21:01


doktor fadzilah kamsah kata tulisan kecik tu tandanya dia tu orang yang jimat dan cermat..wallahua'lam!

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 12-07-06 10:35


salam.rasanya tulisan saya menegak...
tapi tak samalah dengan personaliti saya

Bookmark and Share

    


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

muslim_boy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.03.2006
Ahli No: 23728
Posting: 142
Dari: Kota Bharu Bandaraya Islam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-07-06 18:24


ada jugak betul.....
apapun yang baik datangnya dari Allah s.w.t.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslim_boyProfil   Hantar PM kepada muslim_boy   Quote dan BalasQuote

alburtuqol
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.06.2006
Ahli No: 24988
Posting: 69
Dari: subang jaya

malaysia  


posticon Posting pada: 22-07-06 20:22


Pada 04-07-06 18:21 , ladybirdy posting:

!!! QUOTE !!!

ada orang kata kalau tulisan kecil, dia kurang "self-confident" dan sebaliknya...tak percaya semua2

tak nak percaya ke? huhuhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alburtuqolProfil   Hantar PM kepada alburtuqol   Quote dan BalasQuote

faithfuller
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20137
Posting: 270
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-07-06 22:33


condong ke kanan...macam ada betul saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For faithfullerProfil   Hantar PM kepada faithfuller   Pergi ke faithfuller's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.159765 saat. Lajunya....