Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kayu yang bengkok tak dapat hasilkan bayang-bayang lurus
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 74
Ahli: 0
Jumlah: 74




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 3 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: geng 1987..jom kumpul..


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» geng 1987..jom kumpul..

Please Mendaftar To Post


Oleh geng 1987..jom kumpul..

sufi_haraki
Warga Rasmi
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5674
Posting: 18

Perak  


posticon Posting pada: 10-02-05 02:21



assalamualaikum

dah lama tak dengar citer..
amacam ngn spm ari tuh??
mcm2 citer ade yg suka & duka
ape2 pun all the best for our spm
insyaallah...

sekarang korang buat ape?
ade yg keje, pegi kursus,pegi plkn,
dan ade gak yg masih menganggur
duduk rumah membulakan badan...
hehehe...husnu zon, tlg mak ayah..

k lah...semoga psahabatan kekal selamanya

insyaallah..

salam ukhwah fillah...

wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufi_harakiProfil   Hantar PM kepada sufi_haraki   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-02-05 12:14




seb baik topic lain skit dari topicĀ² kumpulkan bdkĀ² 1987 yg lain...
nak jawab, tapi ganjil skit lak. ana tak amik SPM, tapi Cambridge IGCSE (known as O'Levels). so skrg tgh study kat Pusat Matrikulasi Universiti Islam Antarabangsa, amik course engineering..
saje menyibuk nak posting, sbb kurang berpeluang posting + borakĀ² dgn rakan sebaya nih.. wallahu a'lam

let us together strive hard to revive the Muslim Ummah nsyaAllah...

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

aymannur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1022
Posting: 212
Dari: irbed

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 12-02-05 22:42



Hmm... cuti ni saya gunakan utk melatih diri saya menjalani cara hidup yg penuh dgn amal ibadah...sebagai persediaan menghadapi alam kampus. Moga-moga usaha ini dipermudah oleh Allah. insya Allah.
Selain tu, saya blaja kereta, cuba cari iklan biasiswa kat suratkhabar dan ade gak cuba2 cari kerja. Tu je..

::moga kita semua sentiasa mendapat hidayah-Nya::

-----------------
jangan matikan hatiku sebelum kematianku

Bookmark and Share

    


  Member Information For aymannurProfil   Hantar PM kepada aymannur   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 13-02-05 23:29




bagus...AYMANNUR ni...

dah buat preparation utk masuk U..Tahniah..
teman pun gitu gak..
blaja memandu...jd CIKGU..^_^...jd babysitter... belajar komputer...hehee..macam2la...

hm..tapi sekarang ni debaran result SPM makin terasa...Ya Allah...saya berdoa agar kita sama2 imtiyaz dalam spm nih..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

vanadium_oksida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13944
Posting: 279
Dari: manjung ,perak

Perak  


posticon Posting pada: 15-02-05 12:56



sekarang nie saya tgh keje kat kajang nie ..nie kira merantau jap nie ...sunyi duduk sorang2 aje.
ya debaran result SPM semakin terase ....harap kita semua dapat result yang bagus nanti insya-Allah..
dulu antum semua sekolah kat mane..
friendship forever....Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For vanadium_oksidaProfil   Hantar PM kepada vanadium_oksida   Quote dan BalasQuote

kerongsang_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14521
Posting: 35
Dari: Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 20-02-05 10:46






[ Posting ini telah di edit oleh: kerongsang_biru pada 2005-04-09 10:34 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kerongsang_biruProfil   Hantar PM kepada kerongsang_biru   Quote dan BalasQuote

hasyila
Warga Rasmi
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13635
Posting: 13

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-02-05 11:07


assalamualikum,
sy sblm ni sekolah kt sek.men keb zainab 1,ade sape2 kenal sekolah tu?
Takutnya,result dah nak kluar,harap2 kita semua beroleh kejayaan yang cemelang n gemilang

Bookmark and Share

    


  Member Information For hasyilaProfil   Hantar PM kepada hasyila   Quote dan BalasQuote

sufi_haraki
Warga Rasmi
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5674
Posting: 18

Perak  


posticon Posting pada: 25-02-05 00:31


assalamualaikum...

mcm yg korg buat..
moga2 masa kita yg terluang ni
di manfaatkan sebaik mgkin.
ingt...waktu lpg sblm smpainya
waktu sempit....

mane lg kwn2 yg lain nih?
mgkn ramai yg pegi pkn kot..

debaran Spm kian dirasai..
agak2 bile aa result nk kuar?

wslm


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufi_harakiProfil   Hantar PM kepada sufi_haraki   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 02-03-05 10:57




hurm,,yeah,yeah!dah jumpe pon klik 1987....
hurm,,yeargh debaran spm semakin terase,,ahaks!hurm,dah usaha+doa=tawakal tu 'alallah....

saye duk ngadap pc nih tetiap hari bace segale ape yg ade dlm portal ukhwah nih....sambil menanam anggur dan menternak badan...hehehe


wallahu'alam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 08-03-05 10:06


Quote:

On 2005-02-25 00:31, sufi_haraki wrote:
assalamualaikum...

mane lg kwn2 yg lain nih?
mgkn ramai yg pegi pkn kot..




waalaikumussalam...

yahh......tepat sekali!! ana ni rindu giler kat pc ana..maklumlah..dlm kem mana ada internet..hehe..org lain dah lama cuti tp ana baru aje nak start. lepas keluar result baru merancang utk buat ape..la ni masih lagi dlm proses merehatkan badan..penat x ilang lagi tuh!

so, sufi pun x bagitau buat ape skarang ek? tini, jdk baby sitter kat mana? ape cerita member lain? lama dah x dengar cerita dr kengkawan...tula,pas spm kalut gi pkn..balik2, ramai member bising xbagitau diorang nak gi pkn...padahal mmg xdan nak habaq kat semua org..hehe..

rancangan pas amek result yg ada kat kepala sekarang; amek stam,blaja memandu..lain2 tak tau lagi..kut nak blaja english kut..amek muet..

insyaAllah, moga2 calon spm 2004 akan mendapat results yg cemerlang2 belaka..amiiiin

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-03-05 11:55



Ana baru balik dr PKN kat Tg Gsong ,Pekan..
best gak dpt gi PKN nie! Lepas dpt result nie ingat nk masuk matrikulasi UIA , bidang farmasi, InsyaAllah..
bebaru ni dpt twrn gi Ukraine, bidang medical,
tp itu swasta .. kena cari tajaan s'diri..
Apepun ana sentiasa doakan ana dan semua sahabat dlm Ukhwah ni dpt result yg best..
Amin..
Salam ukhwah fillah buat semua..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

nawra_albahira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.08.2003
Ahli No: 3005
Posting: 141
Dari: taman tun dr ismail

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-03-05 23:09


letihku mencari 1987 punye...jumpa gak akhirnya... smua...sihat ke??sian nya la saya..baru nak amik SPM thn ni..yg lain dah abis da..hihi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawra_albahiraProfil   Hantar PM kepada nawra_albahira   Pergi ke nawra_albahira's Website   Quote dan BalasQuote

faislamy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11229
Posting: 93

saudiarabia  


posticon Posting pada: 09-03-05 23:39



Ehm, ana ni geng 1987,tp dah amk SPM lama dah..
Psl ana student lompat (PTS)..hehe..
Skrg duk kat IPT amk engineering course..
Moga2 yg amk SPM thn nie dpt result yg gempak..

Wassalam...

-----------------
~Hidup dan Matiku hanyalah untuk ISLAM...~

American

Bookmark and Share

    


  Member Information For faislamyProfil   Hantar PM kepada faislamy   Pergi ke faislamy's Website   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 10-03-05 10:08


Quote:

On 2005-03-09 23:39, faislamy wrote:

Ehm, ana ni geng 1987,tp dah amk SPM lama dah..



baru saye faham maksud awak smlm

Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

ManAna
Warga Rasmi
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13854
Posting: 16
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-03-05 01:54


..
Ana saja nak join da club.. Alhamdullilah pkn dah habis n spm pun dah keluar. Semoga lepas ni dipermudahkan urusan ke matrik pulak. Mabruk kepada sesiapa yg dapat cemerlang dalam spm. Sesungguhnya semuanya terbaik untuk kita.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ManAnaProfil   Hantar PM kepada ManAna   Quote dan BalasQuote

kerongsang_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14521
Posting: 35
Dari: Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 09-04-05 10:33


Quote:

On 2005-02-20 10:46, kerongsang_biru wrote:


semoga kamusemua dapat result yg menggempakkan



Bookmark and Share

    


  Member Information For kerongsang_biruProfil   Hantar PM kepada kerongsang_biru   Quote dan BalasQuote

sufi_haraki
Warga Rasmi
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5674
Posting: 18

Perak  


posticon Posting pada: 17-04-05 00:36


apa khabar korang sumer...alhamdulillah...yg dah balik plkn tu...tahniah!! berjaya gak korang...cmne spm??...ana alhmdulillah...boleh laa...hehe.....tak sabar rasanya nk sambung bljr...wslm

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufi_harakiProfil   Hantar PM kepada sufi_haraki   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 28-04-05 16:55



ana baru perasan topik ni..result ana x sebagus yg diimpikan..tp alhamdulillah sume credit r..ana sekarang keje..cari duit utk sambung blajar nnt..he..he...kpd yg dpt pi matrik tahniah ye..ana x de rezeki lg nak sambung blajar..
keyla..wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.098229 saat. Lajunya....