Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Nothing Last Forever
-- Sidney Sheldon

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 52
Ahli: 0
Jumlah: 52




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: ::::Selamat Tahun Baru 1426 H::::


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» ::::Selamat Tahun Baru 1426 H::::

Please Mendaftar To Post


Oleh ::::Selamat Tahun Baru 1426 H::::

khairoo84
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9971
Posting: 752
Dari: Banting, Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-02-05 14:01










-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairoo84Profil   Hantar PM kepada khairoo84   Pergi ke khairoo84's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-02-05 15:11




Selamat tahun baru 1426 Hijrah pada semua yang mengenali diri ini dan juga pada adik, kakak dan abang di P.Ukhwah ini..

~~ Apakah azam tahun ini?

~~ Kepada yang akan menduduki peperiksaan final bulan 3 ini, semoga berjaya dengan cemerlang

~~ Tanamkan usaha untuk berjaya

~~ Akhir sekali doakan ana semoga berjaya didunia dan akhirat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

raudhatulhusnaa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.06.2004
Ahli No: 9710
Posting: 23
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 05-02-05 15:18




Saya nak ucapkan Selamat Tahun Baru 1426 Hijrah
kpd sahabat2 di portal ukhwah n y mngenali dr ini trutama abg trsayang,hazwan y skrg ni kat melaka.
semoga tahun nie lebih baik dr tahun2 y sebelumnya...AMIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhatulhusnaaProfil   Hantar PM kepada raudhatulhusnaa   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-02-05 16:23




§elamat tahUn baRu HijraH. 1426 .. kepada semua ...




-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH


Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-02-05 16:36




Salam tahun baru 1426 H.... Moga tahun baru ini lebih baik bagi kita dalam segala2nya dari tahun sebelum2nya...

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-02-05 16:49


.....

Selamat thn baru Hijrah, Kpd semua....semoga d thn ini dapat kita ganda dan menyempurnakan
yg tdk kesampaian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

Maisarah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2803
Posting: 205
Dari: Singapore

singapore   avatar


posticon Posting pada: 05-02-05 17:05



Salam Awal Muharam.....
Semoga kesejahteraan dunia dpt dipulihkn... Aminn...
Insyallah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaisarahProfil   Hantar PM kepada Maisarah   Quote dan BalasQuote

chy-anggerik
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.04.2004
Ahli No: 8698
Posting: 40
Dari: shah alam 2

Selangor  


posticon Posting pada: 05-02-05 18:04



salam muharam buat semua ....bersamalah kita tingkatkan keimanan dan ketaqwaan buat yang Maha Esa.

-----------------
Kebahagiaan yang sejati tidak pernah kelihatan oleh mata kerana kebahagian sejati itu terletak pada jiwa... :-)
Bookmark and Share

    


  Member Information For chy-anggerikProfil   Hantar PM kepada chy-anggerik   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-02-05 18:12



Selamat Tahun Baru 1426.....
moga dgn bertambah bil tahun nih,...bertambah tambah lagilah amalan .....

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

baginda99
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.12.2004
Ahli No: 12882
Posting: 56
Dari: Southern Thailand

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-02-05 19:35


Muharam...seindah namanya yg mencatat ribuan sejarah yg menginsafkan diri.Terdapat 3 cara untuk berhijrah ke arah yg lebih baik dan meninggalkan yg tidak baik:

1. kemahuan yang bersungguh-sungguh
2. Sentiasa muhasabah diri
3. Muroqobah - merasa kehadiran Allah di mana-mana shj lalu takut untuk melakukan maksiat

Sama-samalah kita mempraktikkannya dengan penuh istiqomah...insyaallah..

p/s: Moga ukhwah terus berpanjangan..

[ Posting ini telah di edit oleh: baginda99 pada 2005-02-05 19:40 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For baginda99Profil   Hantar PM kepada baginda99   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-02-05 20:14




ucapan Tahun Baru Hijrah ini ana tujukan kepada semua kenalan ana dlm portal ukhwah ini dan juga untuk semua ahli ukhwah sekalian. yaallah, yaallah! ayuh kita berhijrah...

Ya Allah Maha kuasa,
pada-Mu kami meminta,
perlindungan-Mu di tahun ini,
berkekalan ke tahun depan...

wassalam...

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-02-05 20:46




SELAMAT TAHUN BARU HIJRAH..

BID'AH NI..RASULULLAH MANA PERNAH BUAT PUN

SEPATUTNYA SELAMT MENGHAYATI HIJRAH DAN MENSYUKURI UMUR DI TAHUN BARU HIJRAH... KEPADA SEMUA KERABAT UKHWAH.COM..

MESTI ADA YANG MARAH NANTI...

Bookmark and Share

    


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

srikandi85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13219
Posting: 54
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-02-05 22:34



selamat tahun baru 1426H kepada semua..semoga thn ini dapat menambahkan lagi iman kita.. insyaALLAH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi85Profil   Hantar PM kepada srikandi85   Quote dan BalasQuote

red_rezuan
Warga Rasmi
Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12949
Posting: 5
Dari: dungun,trg

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-02-05 11:51


..
##Selamat Tahun Baru 1426##...firstly kat mak ayah, may Allah bless n pjgkan umur mereka...
kepada sababat2 kat portal ukhwah..ape azam baru anta n anti semua...

semoga kita semua akan menjadi muslimin dan muslimah yang sejati...
Quote:



Bookmark and Share

    


  Member Information For red_rezuanProfil   Hantar PM kepada red_rezuan   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-02-05 12:00


salam mahabbah..
selamat memperbaiki dan memuhasabahkan diri kita sempena awal muharam.
diari telah bertukar namun, bila pulak diari amal akan ditingkatkan?

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 06-02-05 14:05




Selamat Tahun Baru 1426 Hijrah....semoga amal ibadah bertambah seiring dgn pertambahan usia. juga, moga kesedaran ttg tahun hijrah & kalendar Islam dpt diaplikasikan dlm kehidupan seharian.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-05 18:03




selamat tahun baru islam 1426. semoga ianya tidak disamakan atau dikongsi dengan tahun baru cina.

-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

zahrahtunnur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.12.2003
Ahli No: 5786
Posting: 78
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-02-05 18:37


......SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 1426hijrah kpd semua warga ukhwah.com

"brg'siapa yg ingin d lapangkan rezekinya dan d panjangkan umurnya maka hendaklah dia memperhubungkan tali silatulrahimnnya"...(al-Bukhari & Muslim)

~mg ALLAH merahmati hidup dan mempermudahkan urusan kita d Dunia ini.

waSsalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrahtunnurProfil   Hantar PM kepada zahrahtunnur   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 772
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-05 18:39




slmt tahun baru 1426 hijrah...



azam baru camne???

azam.. jgn tak azam...




Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-05 20:14


Quote:
azam baru camne???

azam.. jgn tak azam...



azam hafiz_along_83 ape plak...

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-02-05 20:27


kullu sanah waentum tayyibin...

dari bujang ke alam rumah tangga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

norsha
Warga Rasmi
Menyertai: 28.09.2004
Ahli No: 11464
Posting: 16
Dari: dungun

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-02-05 00:21




selamat tahun baru 1426 hijrah




Bookmark and Share

    


  Member Information For norshaProfil   Hantar PM kepada norsha   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 07-02-05 12:46


>>Kekecewaan mengajar kita erti kehidupan. Teruskan perjuangan kita walaupun terpaksa menghadapi rintangan demi rintangan dalam hidup.

>> mulekan hari kite dgn penuh keazaman, semoga akan mengukir kemenangan berpanjangan..<<

Ya Allah engkau lindungilah aku
Bekalkanlah daku dengan limpahan iman
Agar tabahku menghadapi dugaan
Agar tidakku berhenti di pertengahan….
Ya Allah berilah ku kekuatan
Untuk tempuhi dugaan yg mencabar…

Dream what u dare to dream
Do what u dare to do..
And be what u dare to be…!!


~ salam MAAL HIJRAH ~ ila warga ukhwah.com

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 07-02-05 12:54


selamat menyambut maal hijrah... bersamalah kita berhijrah ke arah kebaikkan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 07-02-05 12:56




`SELAMAT TAHUN BARU 1426H`
TUK SUMA....


NI BETDAY SY
COZ MAK SY KATA SY LAHIR PD
THUN BARU HIJRAH



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

abu_muaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.05.2004
Ahli No: 9096
Posting: 224
Dari: Riau - Indonesia

indonesia  


posticon Posting pada: 07-02-05 13:07




SELAMAT TAHUN BARU 1426 H UNTUK SEMUA. SEMOGA DITAHUN INI PERTOLONGAN ALLAH SEGERA DATANG PADA KAUM MUSLIMIN DISELURUH DUNIA, HINGGA TIADA LAGI AIR MATA YANG TERTUMPAH. AMIN



Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_muazProfil   Hantar PM kepada abu_muaz   Quote dan BalasQuote

sitishuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11861
Posting: 132
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-02-05 13:38


..'Org yg bersifat IKHLAS itu adalah org yg riang GEMBIRA,selalu menghargai barang yg ADA dan tak MENYESALI barang yg TIADA'(Abul Islami)..


Selamat Tahun Baru 1426

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishuhadaProfil   Hantar PM kepada sitishuhada   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-02-05 16:51


SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU HIJRAH 1426

SEMOGA TAHUN NI LEBIH BAIK DARI SEBELUMNYA...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

solatulsolehin
Warga Rasmi
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10770
Posting: 3
Dari: mciium

Selangor  


posticon Posting pada: 07-02-05 22:01



Ana mengucapkan selamat menyambut tahun baru hijrah pada antum semua dan moga tahun baru ini memberi seribu satu gambaran jelas bahawa laluilah jalan2 yg terindah ya'ni jalan ma'rifatullah dalam mengecap ni'mat sebenar iman dan taqwa itu.jadikanlah apa yg telah dimesejkan Allah itu sebagai satu hadiah dariNya buat org2 yg betul2 sedar dari kelalaian duniawi.dan moga2 kita semua sentiasa terhindar dari azab siksa api neraka.ingatlah mati itu dekat, usahlah cuba menggapai dunia hingga kering keringat dari mengingati Allah .

jaga Iman dan hati.

null

Bookmark and Share

    


  Member Information For solatulsolehinProfil   Hantar PM kepada solatulsolehin   Quote dan BalasQuote

insanbiasa
Warga Rasmi
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1183
Posting: 10
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-02-05 13:06


selamat tahun baru juga insanbiasa ucapkan pada semua sahabat laman ukhwah. jom kita sama2 baca doa awal tahun dan akhir tahun untuk sambut awal muharam kita ....don't forget 2 recite that doa ek....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insanbiasaProfil   Hantar PM kepada insanbiasa   Quote dan BalasQuote

itsme
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11624
Posting: 69
Dari: bumi tuhan

iraq  


posticon Posting pada: 08-02-05 13:32



selamat menyambut tahun baru 1426 H kepada sume umat islam.
semoga apa yang terjadi sepanjang 1425 H tetap dalam ingatan dan menjadi pedoman untuk kita mengharungi tahun baru ini.
SAMA-SAMA KITA BERHIJRAH KE ARAH KEBAIKAN..

[ Posting ini telah di edit oleh: itsme pada 2005-02-08 13:34 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsmeProfil   Hantar PM kepada itsme   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 08-02-05 13:49


/

ALLAHU AKBAR! ALLAHU AKBAR! ALLAHU AKBAR!

Allahumma sholli 'ala Muhammad wa baarik wa salim

Selamat Tahun Baru 1426 Hijrah utk semua...

Semoga ALLAH Subhana wa Ta'ala tambahkan ketaqwaan, rezeki, ilmu, amal, iman…

Ikhlaskan Hijrah utk ALLAH Subhana wa Ta'ala & Rasulullah Sallallahualaihiwasallam...

Amin Ya Rabbal 'Alamin
Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

zinnirah_afiqah
Warga Rasmi
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14006
Posting: 7
Dari: Bumi Allah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-02-05 23:48




Selamat menyambut Tahun Baru Hijrah dari saya.
Semoga kelahiran tahun baru ini mematangkankan lagi benih cinta dan kuntum rindu kepada Allah.Agar kelak,apabila tibanya hembusan nakal angin Mawaddah,benih itu akan menghasilkan buah cinta yang ranum dan kuntum rindu yang harum kepada Al-Khaliq.Semoga setiap saat yang mendatang ini lebih baik dari sebelumnya,dan sekiranya kita hari ini tidak mampu merubah diri menjadi lebih baik dari hari sebelumnya,sekurang-kurangya kita pada tahun ini menjadi lebih baik berbandin tahun sebelumnya.InsyaAllah.Semoga apa yang kalian hajatkan akan tercapai.Tetapi sekiranya ia berlaku sebaliknya, ingatlah,tidak semua yang kita mahukan dan mimpikan adalah yang terbaik untuk kita.Maka terimalah dengan hati yang terbuka,kerana sesungguhnya Allah itu Maha Mengetahui apa yang terbaik bagi hambaNya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinnirah_afiqahProfil   Hantar PM kepada zinnirah_afiqah   Quote dan BalasQuote

mujahid25
Warga Rasmi
Menyertai: 04.01.2005
Ahli No: 13534
Posting: 20
Dari: Taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-02-05 05:51


,

Selamat Menyambut tahun baru 1426 Hijrah dengan menghayati sirah junjungan tercinta Rasulullah s.a.w.
kuatkan azam,tingkatkan usaha, teruskan berdoa dan istiqamahkan diri dalam mencari keredhaanNya.
Moga kita ummat Islam terus maju kehadapan bersama obor keimanan.
Doalan kejayaan saya!!!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid25Profil   Hantar PM kepada mujahid25   Pergi ke mujahid25's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-02-05 13:40




ana juga ingin mengambil kesempatan ni utk ucapkan salam ma'al hijrah 1426 kepada seluruh warga komuniti ukhwah. mudah-mudahan tahun baru ini memberi semangat baru utk kita berusaha dengan lebih tekun utk meningkatkan kecemerlangan ilmu, iman dan amal kita..insyaallah

Bookmark and Share

    


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

khairoo84
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9971
Posting: 752
Dari: Banting, Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-02-05 13:47


Quote:

On 2005-02-09 13:40, achik_solehah wrote:


kepada seluruh warga komuniti ukhwah.



bukannya Komuniti Ukhwah, tapi Portal Ukhwah. Kitakan dah mencapai tahap Portal, so.. sebutlah Portal Ukhwah. Paling senang, Ukhwah.com!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairoo84Profil   Hantar PM kepada khairoo84   Pergi ke khairoo84's Website   Quote dan BalasQuote

itsjustme
WARGA SETIA
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10665
Posting: 790
Dari: Cheras KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-02-05 14:17




ALLAHU AKBAR!

Selamat Menyambut tahun baru 1426 Hijrah buat semua Warga Ukwah.COM.

Moga Allah permudahkan segala urusan....

-----------------
Umarete kara shinu made zutto narai thuzukete kudasai

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsjustmeProfil   Hantar PM kepada itsjustme   Quote dan BalasQuote

nurfara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7219
Posting: 56
Dari: Kuala Lumpur/Muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-02-05 17:04


... salam maal hijrah buat semua warga portal ni...semoga dgn kehadiran tahun1426H ini kita sesame melakukan penghijrahan ke arah kebaikan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfaraProfil   Hantar PM kepada nurfara   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-02-05 18:04




SELAMAT TAHUN BARU 1426H

'AM MUBARAK KULLU 'AM WA ANTUM BI KHAIR.



Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-02-05 19:37




Salam Maal Hijrah buat semua! Moga tahun 1426 yang menjelang ini memberikan motivasi dan inspirasi baru untuk kita terus menjalani kehidupan ini. Moga dapat juga kita renungi segala yang telah berlalu untuk dijadikan pedoman buat akan datang. Hidup mesti sentiasa ada peningkatan. Moga tahun baru ini akan lebih mematangkan diri kita. Yang penting, berilah peluang pada diri untuk menilai diri sendiri dan terus memantapkannya.

Moga Portal Ukhwah juga akan terus maju dengan kerjasama semua warga Ukhwah.

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

anishazirah
Warga Rasmi
Menyertai: 26.12.2004
Ahli No: 13320
Posting: 6
Dari: kedah

Selangor  


posticon Posting pada: 14-02-05 15:55


assalamualaikum.
salam maal hijrah diucapkan kepada semua ahli ukhuwah. sesungguhnya orang yang beruntung itu adalah hari ini lebih baik dari hari semalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For anishazirahProfil   Hantar PM kepada anishazirah   Pergi ke anishazirah's Website   Quote dan BalasQuote

vanadium_oksida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13944
Posting: 279
Dari: manjung ,perak

Perak  


posticon Posting pada: 14-02-05 16:15



disini saya nak ucapkan selamat tahun baru 1426 hijrah kepada semua umat islam semoga tahu nie lebih baik daripada tahun -tahun sebeliumnya ..insya-Allah
Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For vanadium_oksidaProfil   Hantar PM kepada vanadium_oksida   Quote dan BalasQuote

fashanasrah
Warga Rasmi
Menyertai: 14.01.2005
Ahli No: 13707
Posting: 13
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-02-05 21:17


...

Selamat Tahun Baru 1426 buat semua sahabat.

Semoga tahun baru ini akan memberi seribu kenangan buat anda semua....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fashanasrahProfil   Hantar PM kepada fashanasrah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 16-02-05 12:48



Salam 1426Hijrah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ToK_iMaM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1071
Posting: 183
Dari: ...NeGeRi $eRaMbI [email protected] ®..::iSLaM iS Da WaY oF LiFe ::..©..:: IIUM ::..

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-02-05 15:21




sahlan ya marhaban bikum

SALAM MAAL HIJRAH bg TAHUN 1426H...kpd semua kaum muslimin dan muslimat di seluruh dunia....

" jadilah setiap ape yg kite lakukan hari ini akan membuahkan hasil pade hari esok "

BE THE GUD MUSLIM N MUSLIMAT......salam ukhwah...




-----------------
Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ToK_iMaMProfil   Hantar PM kepada ToK_iMaM   Pergi ke ToK_iMaM's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.125201 saat. Lajunya....