Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 09-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 5 hari yang lalu
Muslim1987: 12 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Pelajar UKM Bertudung memasuki gereja!


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Pelajar UKM Bertudung memasuki gereja!

Please Mendaftar To Post


Oleh Pelajar UKM Bertudung memasuki gereja!

khairoo84
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9971
Posting: 752
Dari: Banting, Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-01-05 18:41








apa sebenarnya mereka buat disini? wallahu a'alam!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairoo84Profil   Hantar PM kepada khairoo84   Pergi ke khairoo84's Website   Quote dan BalasQuote

itsjustme
WARGA SETIA
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10665
Posting: 790
Dari: Cheras KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-01-05 18:54


Wallahu A'lam ... hanya Allah yang lebih Mengetahui.

-----------------
Umarete kara shinu made zutto narai thuzukete kudasai

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsjustmeProfil   Hantar PM kepada itsjustme   Quote dan BalasQuote

norhanan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4218
Posting: 116
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-01-05 21:58



siasat betul2 dulu..mungkin tak seburuk yg disangkakan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For norhananProfil   Hantar PM kepada norhanan   Quote dan BalasQuote

akhie_muzam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2004
Ahli No: 12458
Posting: 210
Dari: ukm, kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-01-05 22:30


... nak tanya khairoo84 gambar nih amik sendiri ker @ dr mail??? Kalu sendiri cuba cek betul2 apa motif diorg g situ... dr kenyataan yg diberikn leh memburukn nama pelajar UKM terutamanya...harap dpt memberi kenyataan....lagipun jgn hanya memandang stiker kenderaan jer...ana x-ukm pun kat motor ada stiker UiTM...yelarkan...stiker camni sesaper leh beli dan pakai kat kenderaan mrk... nak penjelasan jer erk

........................................

"Kekasih pilihan Allah dihadiahi dugaan hebat tanda kasihNya. Tidak dibiarkan lena dalam dakapan lazat melimpah. Tetapi, dihidangkan keperitan susah dan payah yang tiada sudah."


Bookmark and Share

    


  Member Information For akhie_muzamProfil   Hantar PM kepada akhie_muzam   Quote dan BalasQuote

nurse_intan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2004
Ahli No: 11770
Posting: 125

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-01-05 22:44



wui...bior betui..
sy stuju ngan akhie_muzam. better siasat betui2 dulu. sy x-ukm pun terasa ngan kenyataan yg diberikan tu.
pape pun hanya Allah yg maha mengetahui niat dorang tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurse_intanProfil   Hantar PM kepada nurse_intan   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-01-05 23:07


nauzubillah...minta di jauhkan mereka ni jadi murtad

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

amyra_myra
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4282
Posting: 584
Dari: Taiping night safari

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-01-05 00:21


errmmm..ish...pakai sticker UKM tak semstinya student UKM ...harus di siasat dulu kesahihannya..adalah tidak wajar untuk meletak kan title student UKM hanya berdasarkan sticker pd kereta.. jana ex UKM pun agak terkedu gak membacanyer..ye lah U kesayangan kiter kan..

i've no idea wut she's doing there..sahih ke gamba nie?tangkap sendiri ke?

-----------------
no pain..no gain..

Bookmark and Share

    


  Member Information For amyra_myraProfil   Hantar PM kepada amyra_myra   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-01-05 16:15




saya pun setuju dgn sahabat2 bahawa kita kena siasat dahulu. sbb utk makluman tuan2 muslimat2 pas seringkali juga berkunjung ke gereja2 utk berdialog dgn sister2 di sana yg tujuan utamanya utk berdakwah. dlm gambar tu mungkin org tu ada urusan pengajian research dan sebagainya. dan akhirnya sekali kita serahkan kpd Allah yg maha mengetahui agar mrk selamat dari kemurtadan. wallahu alam

-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

khairoo84
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9971
Posting: 752
Dari: Banting, Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-01-05 16:30


itulah sebabnya saya post disini. saya nak tahu apa mereka buat sebenarnya. Tidakkah kalian membaca soalan saya dibawah gambar tu yang berbunyi,

"apa sebenarnya mereka buat disini? wallahu a'alam"

baca betul-betul sebelum posting!



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairoo84Profil   Hantar PM kepada khairoo84   Pergi ke khairoo84's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 30-01-05 18:55


Kat UKM ade tak tawarkan course perbandingan agama - comparative religion?



-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...



Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

akhie_muzam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2004
Ahli No: 12458
Posting: 210
Dari: ukm, kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-01-05 20:53


...bg saya mmg dah baca ayat kat bawah tue...tp soalnya khairoo84 amik sendiri ker gambar tue @ dpt dr sumber lain??? Kalu dr sumber lain leh percaya ker?? Gambar tue latest nyer ker?? Bg saya ia telah menimbulkn kekeliruan lebih2 lg kpd pelajar UKM.. Kalu tau tarikh..nama gereja tue dan nombor plate keta tue ker leh siasat gak... teruja pas tgk citer CSI...hehehe

..............................................

"Kekasih pilihan Allah dihadiahi dugaan hebat tanda kasihNya. Tidak dibiarkan lena dalam dakapan lazat melimpah. Tetapi, dihidangkan keperitan susah dan payah yang tiada sudah."


Bookmark and Share

    


  Member Information For akhie_muzamProfil   Hantar PM kepada akhie_muzam   Quote dan BalasQuote

aisyahummaiirra
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.07.2003
Ahli No: 2483
Posting: 35
Dari: -

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-01-05 21:22


wbt..
Sebenarnya, saya pernah dapat e-mail tentang hal ni, ...tapi lama dah..time saya form 5 atau lepas SPM 2002, sebijik gambar macam ni..ada yang kata jgn percaya dengan gambar yang kita tengok..tambah2 lagi..kan teknologi sekarang senang dimanipulasi?..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyahummaiirraProfil   Hantar PM kepada aisyahummaiirra   Pergi ke aisyahummaiirra's Website   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 30-01-05 21:25


setuju sangat. kena siasat betul-betul. so, cam mane yek? harap-harapnya, tak delah perkara buruk berlaku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

amyra_myra
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4282
Posting: 584
Dari: Taiping night safari

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-01-05 23:10


ermm..betul kata aisyahummaiirra..sekang nie teknologi canggih..gamba org tua pun leh muda...erm..soalan khairo84 berbunyi"apa

"sebenarnya mereka buat disini? wallahu a'alam"

ana pun tak tahu ape yg mereka buat disana...

sekeping gambar leh ade 1000 penjelasan..doa2 tidaklah berlaku sesuatu yg buruk...

cuma...tajuk posting yg berbunyi pelajar UKM ...UKM dihighligh tu yg agak menimbul kan kekeliruan...betul ke diaorg pelajar UKM? tak leh nak wat anggapan berdasarkan sticker pd kenderaan...
mungkin lebih elok jika ditulis " mahasiswi bertudung masuk gereja ke?lebih umum skit..tak melibatkan mane2 U..

mungkin kite leh suruh pakar CSI
akhie_muzam kite utk membuat further investigation...




-----------------
no pain..no gain..

Bookmark and Share

    


  Member Information For amyra_myraProfil   Hantar PM kepada amyra_myra   Quote dan BalasQuote

Amzaid
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.11.2004
Ahli No: 12452
Posting: 27
Dari: Sungai Petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-01-05 23:37


Kena suruh pemuda umno siasat ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmzaidProfil   Hantar PM kepada Amzaid   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 31-01-05 09:10


Quote:

On 2005-01-29 18:41, khairoo84 wrote:






apa sebenarnya mereka buat disini? wallahu a'alam!

-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln





gile ke diorang ni ade ke lecturer diorang kt situ

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 31-01-05 15:31




MasyAlla, cepat sgt berburuk sangka...
maner la tau... sajer nak parking kat situ, kan hujan tu, road block ker?


Ya, Allah pelihara la jiwaku dari dosa lindungi kami dari azab api neraka...ampunilah dosa sahabat2ku, sayangila mereka...Amin


[ Posting ini telah di edit oleh: farhanna pada 2005-01-31 16:00 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 01-02-05 12:16


Wawa teringat kena panggil kena panggil dengan lecturer pengajian Islam masa study dulu. Ntah apa yang silapnya...tiba2 ada desas desus yang menyatakan Wawa dah bertukar ke agama kristian, Na'uzubillah... kesian kat family Wawa. Sedih dorang.. yang peliknya, antara sebab desas desus tu diwar-warkan adalah...sebab Wawa minat sangat kat Britney spears! but its not the point... The point is... tuduhan tanpa siasasan. Wawa puji cara Kkhairoo84. Cara dia bercakap tak blame or tak pula support pic yang dia sendiri hantar tu... Baguslah macam tu... fitnah tu mmg sesuatu yang perit. Masa Wawa kena fitnah, macam2 juga orang cerita...nampak Wawa sapu sampah kat Gerejalah, kuar masuk Gerejalah... Aduh, ALLAH je yang tahu macam mana perasaan difitnah ni.. perit.. rumah, almari dan bilik digeledah.. kawan2 tanya, family sedih... whatever.. semua tu kenangan.. Alhamdulillah, perkara pahit tu dah pun berlalu apabila seorang siswi mengutarakan pendapat dan bantahan dia di surat khabar tempatan (coz diapun dituduh masuk Kristian sama) Semoga kita semua dikuatkan iman, AMiN...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

akhie_muzam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2004
Ahli No: 12458
Posting: 210
Dari: ukm, kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-02-05 23:28


... biar betul fitnah yg menimpa Wawa_83..camtue skali erk... benarlah fitnah tue begitu kejam skali erk..pendapat ana kalu kena fitnah ni pd kitalh...kita kena berani 'mempertahankn diri' dlm ertikata berani bersuara.. benda2 akidah ni xleh wat main2...tul tak??!!
Dan satu lg berkenaan gambar...hasil siasatn mndapati ia gambar lama dlm 5 thn pas menurut 1 sumber..yg pentingnya jawapn kpd persoaln itu masih dlm siasatn...so konklusinya yg dpt ana wat student2 @ org2 yg menghampiri gereja itu & menaiki keta 'UKM' itu cuma menghampiri & brkemungkinn masih Islam i/Allah...maaf atas sgala kpincangn dlm topik ini....ALLAH AKBAR !!!

.................................................

"Kekasih pilihan Allah dihadiahi dugaan hebat tanda kasihNya. Tidak dibiarkan lena dalam dakapan lazat melimpah. Tetapi, dihidangkan keperitan susah dan payah yang tiada sudah."


Bookmark and Share

    


  Member Information For akhie_muzamProfil   Hantar PM kepada akhie_muzam   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-02-05 23:40




mungkin diorang nie spy dini spy dino kot....nak siasat kebatilan kristian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 03-02-05 10:38


harap2 mereka tak buat perkara yg tak baik...mintak Allah jauhkan ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-02-05 10:55



Kan saidina umar pernah berkata, janganlah menyalahkan orang lain jika kamu berada di tempat yang boleh mendatangkan fitnah kepada kamu...Mean, bagi orang yang memang nak memanipulasikan orang Islam, perkara2 macam ni pun menjadi bahan untuk menjatuhkan kita. So, bagi yang berkenaan tu, saya rasa perlu untuk kita menjaga diri dan setiap langkah dan destinasi kita. And bagi ikhwan semua, maybe kita yang boleh berfikir secara positif...Ada apa2 perkara yang penting yang me'maksa' diorang tu ke sana kot...Wallahu a'lam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

reformasi
Warga Rasmi
Menyertai: 19.10.2004
Ahli No: 11958
Posting: 4
Dari: putrajaya

egypt  


posticon Posting pada: 03-02-05 13:39


bila kita mendengar sesuatu berita maka wajiblah kita selidiki dahulu kebenarannya.......walauapapun isu ini mengingatkan kita tentang gejala murtad yang semakin berleluasa di negara kita.....walaupun begitu itu tidak menafikan realiti bahawa umat islam di malaysia semakin sedar dan bangkit untuk memajukan islam...mengaplikasikan islam dalam kehidupan mereka.......inilah pertembungan yang berlaku.....islam semakin hebat tersebar dan mubaligh agama lain juga semakin hebat dan bijaksana dalam menyebarkan dakyah mereka...untuk mengekang kebangkitan semula umat islam......apa yang penting kita tanya diri kita apa peranan dakwah yang sudah kita mainkan.......sedih juga bila kita lihat perlembagaan kita....umur 18 tahun ke atas memang berhak memilih mana -mana agama....ini diambil kesempatan oleh mubaligh kristian untuk memurtadkan umat islam.......bawalah kes ke mahkamah .....anda akan tewas......cuma lagi sedih bila ada umat islam sendiri yang cuba menafikan bahawa ramai umat islam yang berjaya dimurtadkan.dan dalam proses untuk dimurtadkan...!!!!.....kalau kena kat keluarga depa baru depa nak sedar kot......jangan nafikan realiti yang berlaku ok.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For reformasiProfil   Hantar PM kepada reformasi   Quote dan BalasQuote

Bunga_Raya_Putih
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8358
Posting: 219
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-02-05 16:16


Bertutur biar bijak...menyebut biar pintar.berfikir biar berakal...siasat betul2 sebelum pre-judgment something... takut tersalah sebut atau tersalah tutur akan menyakiti hati insan lain...take care wasalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Bunga_Raya_PutihProfil   Hantar PM kepada Bunga_Raya_Putih   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-02-05 10:41




yela... siasat dulu... jgn main redah jer...

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 04-02-05 16:40


Quote:

On 2005-01-30 00:21, amyra_myra wrote:
errmmm..ish...pakai sticker UKM tak semstinya student UKM ...harus di siasat dulu kesahihannya..adalah tidak wajar untuk meletak kan title student UKM hanya berdasarkan sticker pd kereta.. jana ex UKM pun agak terkedu gak membacanyer..ye lah U kesayangan kiter kan..

i've no idea wut she's doing there..sahih ke gamba nie?tangkap sendiri ke

nampaknya lebih ramai yg mempertikaikan pasal sticker ukm tu dari pasal budak perempuan bertudung tu.saya rasa apa yg khairoo84 tu nak perkatakan kenapa perempuan tu masuk ke gereja bukan kenapa kereta yg ada sticker ukm tu ke situ. tak kisahlah dari ipt mana pun yg penting perempuan tu org islam..... itu yg jadi tanda tanya.....tapi ramai yg risau pasal ipt diorg.. apa nak jadi ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

akhie_muzam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2004
Ahli No: 12458
Posting: 210
Dari: ukm, kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-02-05 00:35


.... tanya izdham cuba tgk 4 keping gambar tue... ader nampak mereka masuk gereja??? tengok betul2... dan dah tanya pd yg postingnya...dr mana dpt...gereja mana...no plat keta kalu tau...saya & bberapa yg lain mmpersoalkn stiker tue bab ia leh dibeli d UNIKEB olh org luar.. maybe gambar tue mnjadi satu propaganda??? maaf atas segala kesilapn jk ada...

....................................

"Kekasih pilihan Allah dihadiahi dugaan hebat tanda kasihNya. Tidak dibiarkan lena dalam dakapan lazat melimpah. Tetapi, dihidangkan keperitan susah dan payah yang tiada sudah."


Bookmark and Share

    


  Member Information For akhie_muzamProfil   Hantar PM kepada akhie_muzam   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-02-05 01:34


berita sah or tak sah? or saje buat fitnah. yg post ada cek tak? proof?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

Syahmushroom
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5132
Posting: 478
Dari: earth

japan  


posticon Posting pada: 05-02-05 02:21


diorang tuh wat kajian tempatan subjek geografi

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyahmushroomProfil   Hantar PM kepada Syahmushroom   Pergi ke Syahmushroom's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.1237 saat. Lajunya....