Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Elakkanlah dirimu dari berhutang kerana hutang itu akan menjadikan dirimu hina pada waktu siang dan gelisah pada waktu malam
-- Luqman Al-Hakim

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 58
Ahli: 0
Jumlah: 58




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 15 jam, 15 minit yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: BETUL KE NIE??.....


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» BETUL KE NIE??.....

Please Mendaftar To Post


Oleh BETUL KE NIE??.....

TengkuHaiqal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.11.2004
Ahli No: 12640
Posting: 251
Dari: Edinburgh...Scotland,UK

uk   avatar


posticon Posting pada: 13-01-05 11:10


MAKAN T/HARI

LELAKI...
1. Waktu lunch, jalan ke tempat makan
2. Sampai kedai makan, masuk
3. Ambik Pinggan
4. Letak nasi
5. Letak Lauk
6. Ke kaunter, Bayar nasi dan Air Sekali
7. Makan
8. Habis
9. Balik Opis or
10. G surau

PEREMPUAN...
1. Waktu lunch, jalan ke kedai makan
2. Perhatikan orang waktu jalan
3. Sempat mengumpat dulu
4. Sambil jalan betulkan tudung, tgk baju sendiri, tgk kaki
5. Tengok baju orang lain, especially yang cantik dr baju sendiri.
6. Sampai kedai makan, jenguk-jenguk dulu
7. Ramai orang, cari kedai lain.
8. Jalan lagi
9. Dah puas ati..masuk..
10. Survey lauk dulu 2, 3 minit.
11. Carik2 pinggan, ambik pinggan
12. Belek-belek pinggan, bersih ke??tak bersih?..eeeeiiii..
13. Dah puas ati, ambik nasi
14. Ambik nasi ceduk sikit-sikit
15. Tak sah kalau tak ceduk 2/3 kali
16. Buang balik nasi.banyak..
17. Tak puas ati, banyak lagi..buang lagi..(tinggal sejemput)
18. Godek2 sikit nasi dalam pinggan 2minit
19. Carik lauk. Survey dulu keliling meja. Tenguk sana, tenguk sini
20. Jengok dlm bekas lauk, ambik kuah sikit
21. Jengok bekas lauk lain, ceduk kuah sikit lagi
22. Jengok lagi?sambil tu tengok2 orang, jeling-jeling
23. Ambil lauk
24. Pusing lagi
25. Carik sayur pulak!
26. Ambik sayur selepas survey dan keliling 2 minit
27. Ke kaunter bayaran
28. Tgk2 nasi dlm pinggan
29. Berbisik ngan kawan "alaamak byk la aku ambik"
30. Sampai depan kaunter "berapa?"
31. Bukak dompet..belek2 celah kad2 bank, celah kad2 nama, celah gambar2..
32. Keluarkan duit
33. Buat isyarat mata ngan member (sbb nasi mahal)
34. Bayar.Berdiri masukkan duit baki
35. Tutup dompet. Ambik nasi
36. Tinjau-tinjau tempat duduk.
37. Jumpa tempat duduk..alamak kotorlah!!!
38. Cari tempat duduk lain
39. Jumpa.Duduk..
40. Alamak.Air tak order lagi
41. Tinjau2, carik org order air..sambil tangan betulkan0 tudung
42. Order air
43. Bangun
44. Ambik sudu
45. Duduk
46. Bangun
47. Ambik Tisu
48. Duduk
49. Air sampai
50. Belek dompet (Step tadi)
51. Bayar
52. Tutup
53. Minum air
54. Start makan
55. Tengok-tengok orang sambil makan
56. Makan separuh..kenyang
57. Sebab dah minum air
58. Letak sudu, letak garpu
59. Pinggan tolak tepi
60. Borak2 kater makanan tak sedap
61. Ngumpat2..tgk orang
62. Pukul 2, naik opis..
63. Ambik beg makeup, g surau!!!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For TengkuHaiqalProfil   Hantar PM kepada TengkuHaiqal   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 13-01-05 11:33


Tak Betul!

Bookmark and Share

    


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

suhaimi_sr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9901
Posting: 1256
Dari: Sg Buloh, Selangor ada

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-01-05 16:11


MasyaAllah byknya part perempuan. Ni berdasarkan kajian ke suka2 taip je. Tak baik mengata org. Kaum lelaki pun bukannya perfect sgt. Sedarlah diri tuh....

-----------------
Menjual & Membeli Dinar dan Jongkong Emas/Perak Mengikut Harga Pasaran Antarabangsa. Layari www.hatiemas999.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For suhaimi_srProfil   Hantar PM kepada suhaimi_sr   Pergi ke suhaimi_sr's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-01-05 16:52




ye ke tak ni ..... mane ade cam tuh...

he he he he macamĀ²la

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nurse_intan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2004
Ahli No: 11770
Posting: 125

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-05 17:32



tak baik tau mengata org..
nobody's perfect!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurse_intanProfil   Hantar PM kepada nurse_intan   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 13-01-05 19:29




mn tau nie..survey ker..
ada yang betul...dan BANYAK yang tak betul..
#kalau student may be tak berlaku ler sbbnyer kuliah habis pukul 1.00 dan start pukul 2 atau 2.30 ptg..mana ada masa nak bersembang2..buang masa!!
#kalau yang dah keje tu..tak tau lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

ukhwafillah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.10.2003
Ahli No: 4368
Posting: 194
Dari: Umbai,Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 13-01-05 20:17


hehe..kelakarnya..tergelak saya baca..best lah artikal ni..betul kot...walaupun tak kesemua 63 tu yg betul..tp byk yg betul lah yg ada pada saya..hehe...best2!!!tersenyum sorang2 membacanya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhwafillahProfil   Hantar PM kepada ukhwafillah   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 13-01-05 23:54


hehe emoh... ingatkan artikel mana..
perempuan punya 6 kali ganda lebih byk dari lelaki...
perghhh banyak tuh

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

humairahlaz
Warga Rasmi
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9962
Posting: 6
Dari: n9

saudiarabia  


posticon Posting pada: 14-01-05 00:07


kelakarla artikel ni. mana ada semua perempuan macam tu..

-----------------
"janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah (pula) kamu bersedih hati, padahal kamulah orang yang paling tinggi (darjatnya) jika kamu orang yang beriman" (Ali-Imran : 139)

Bookmark and Share

    


  Member Information For humairahlazProfil   Hantar PM kepada humairahlaz   Quote dan BalasQuote

puteriyamani
Warga Rasmi
Menyertai: 07.01.2005
Ahli No: 13580
Posting: 7
Dari: Sitiawan

Perak  


posticon Posting pada: 14-01-05 08:17




Betulke macam tu, tapi aku tak gitu, kite makan nasi bungkus dan makan kat bilik rehat...........


-----------------
iman dan taqwa pengangan hidupku

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteriyamaniProfil   Hantar PM kepada puteriyamani   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 14-01-05 09:49




ye, ker pompuan cam gitu... tak le betul semua. Tpi, perna tak tgk pompuan simple?






Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 14-01-05 10:04


huyo, perempuan mmg complicated. tapi perumpamaan ni lebih sesuai ngan perempuan MELAYU.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

nysa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.12.2003
Ahli No: 5481
Posting: 91
Dari: BuMi

egypt  


posticon Posting pada: 14-01-05 10:12


hmm..sy rse kalo part pompuan tu betul gak..sy ckp camtu pun sbb sy pompuan..tak kire la student ke dh keje..sama je..ntahla kekadang tuh rimas gak ngan pompuan camnih..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nysaProfil   Hantar PM kepada nysa   Quote dan BalasQuote

safiyyhannan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.09.2004
Ahli No: 11484
Posting: 33
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-01-05 10:58


lelaki pun ade mcm tu jugak.. saje taknak include an?

Bookmark and Share

    


  Member Information For safiyyhannanProfil   Hantar PM kepada safiyyhannan   Quote dan BalasQuote

habibah_ty
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1617
Posting: 67
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-01-05 11:00



yeke pompuan camtu....rasanya tak semua ponpuan camtu....segelintirnya...sebenarnya ponpuan buat camtu supaya lebih teliti, cermat n jaga kebersihan...bab mengupat tu...rasa betullah sifat ponpuan camtu...laki pon sama gok kalu jumpa geng...hal2 lain pon di"bincang"nya ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For habibah_tyProfil   Hantar PM kepada habibah_ty   Quote dan BalasQuote

eizzah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.06.2004
Ahli No: 9574
Posting: 35
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 14-01-05 11:35


ewah ewah...sdpnyer berkata2.ni survey yg btul ke?
x kan la suma pompuan mcm tu.berdasarkan pemerhatian sy plak,lelaki kalo mkn kt gerai lg la mcm dia buat.lg2 kalo ade pompuan cantik lalu.sempat ngurat lg.nk blanje mkn konon.tp mkn sdr x lps
sori to say,tp tulah yg dpt sy kt

Bookmark and Share

    


  Member Information For eizzahProfil   Hantar PM kepada eizzah   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-01-05 11:49


Betulke pompuan camtu. Mane TengkuHaiqal tau. Dh Kaji dh ke. Takkanla tmpat duduk kotor pn kte nk duduk, mstila cari tmpat bersih. Org laki ni main taram je ke. Maybe ade yg betul. Kelakar rasenye bile bace bende ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

selembut_salju
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2674
Posting: 121
Dari: damansara utama

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-01-05 12:12


kelakar gak artikel tu...ade yg betul dan ade yg tak betul...betul ke TengkuHaiqal wat survey ni or main hentam jer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For selembut_saljuProfil   Hantar PM kepada selembut_salju   Pergi ke selembut_salju's Website   Quote dan BalasQuote

yu_fen
Warga Rasmi
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10949
Posting: 6
Dari: shah alam

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-01-05 12:16


akum,tergelak sorang2 sy baca...xjadi nk logout
mane ade girl cmtu....sikit2 betul,tp byk yg ditokok tmbah....
Allah dh jadikan wanita complement org lelaki...supaya dapat menegur dan perbaiki diri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For yu_fenProfil   Hantar PM kepada yu_fen   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-01-05 12:44


.....

x semua mcm tu..... tp byak yg x betul kot....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

surya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11337
Posting: 27
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 14-01-05 13:36


Hmm...sk hati awaklah TengkuHaiqal!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For suryaProfil   Hantar PM kepada surya   Quote dan BalasQuote

orchidesa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12928
Posting: 133
Dari: perak-selangor

japan   avatar


posticon Posting pada: 14-01-05 14:40


info awak ni bt saya gelak..
tak semua ppn camtu dan mgkn ada gak lelaki camtu
tepuk dada tanya diri sendiri


Bookmark and Share

    


  Member Information For orchidesaProfil   Hantar PM kepada orchidesa   Pergi ke orchidesa's Website   Quote dan BalasQuote

humairak
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.12.2004
Ahli No: 13040
Posting: 57
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-01-05 14:53


mmm..nak komen gak walaupun terlewat sikit..
adew ke pompuan cam gitu...??mgkn ada kut tapi itu mungkin perempuan bukan muslimah(harp faham)..x pe kite tengok pula bile Tengkuhaiqal dah kawin esok harap2 isteri dia bukan macam tue..pandai2 jer nak ngata kaum hawa..dah buat kajian ke..kalau dah dan ada buktinya lampirkan baru boleh diterima...

Bookmark and Share

    


  Member Information For humairakProfil   Hantar PM kepada humairak   Quote dan BalasQuote

atiqah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.11.2003
Ahli No: 5116
Posting: 40
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 15-01-05 17:16



Tak semua peremouan macam tu dan tak semua lelaki macam tu.Terpulang pada individu untuk menilai sesuatu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For atiqahProfil   Hantar PM kepada atiqah   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-01-05 22:42




tak semua mcm tue...tp hakikatnya, kdg kala ada gak yg bersikap sedemikian...

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 17-01-05 12:56





wah...ni comparative behaviour nie....hehe

peringatan dan muhasabah buat semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

aikal
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2004
Ahli No: 12868
Posting: 419
Dari: masa yang silam

yemen  


posticon Posting pada: 17-01-05 15:47


be...tul.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For aikalProfil   Hantar PM kepada aikal   Quote dan BalasQuote

insanbiasa
Warga Rasmi
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1183
Posting: 10
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-01-05 11:38


isy..isy...terkejut gak sy bc article ni,sy rasa mesti tengkuhaiqal ni suka perhatikan org pompuan ni sampai yg pompuan punya 63 if want 2 compare ngan lelaki just 10....x ader yg perfect kat dunia kecuali ALLAH....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insanbiasaProfil   Hantar PM kepada insanbiasa   Quote dan BalasQuote

warsha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.10.2004
Ahli No: 12144
Posting: 129

Pahang  


posticon Posting pada: 18-01-05 23:33


salah tue!
ppuan tak smua mcm tue...
bkn tak nak makan byk...takut membazir lak kalo amik byk2..
bkn memilih tempat..anda nak ker kalo kat meja mkn yg anda duduk ader sesuatu yg kurang menyenangkan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For warshaProfil   Hantar PM kepada warsha   Quote dan BalasQuote

Qudwahkhasanah
Warga Rasmi
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4879
Posting: 10

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-05 00:09


mmg betoi pun, x dinafikan. tp x sume cam tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For QudwahkhasanahProfil   Hantar PM kepada Qudwahkhasanah   Quote dan BalasQuote

sufiah
Warga Rasmi
Menyertai: 19.01.2005
Ahli No: 13807
Posting: 4
Dari: [email protected]

Pahang  


posticon Posting pada: 19-01-05 02:38



>hmm, banyak betol part pompuan....
>ader unsur2 ketidakadilan gender ni nampaknyer...
>baik check balik....
>w'slam


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufiahProfil   Hantar PM kepada sufiah   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 19-01-05 13:40


lucu tapi ada betulnya... sometimes, Wawa pun mcm tu gak! tapi...jarang r nak ngumpat orang coz Wawa sedar siri...tak sempurna. Kitorang suka ngumpat kalau ada boys yang ngorat! time tu gak boleh list out ciri2 boys tu, he he! Ha..sambil jalan2, sempat gak tengok baju, tudung, gelang or something yang cantik.. mana r tau, kalau badget ok..boleh r beli nanti..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

ctmuslimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7405
Posting: 334
Dari: Baling

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-01-05 14:33


mana ader camtu?.... zaman dulu ye la... la dah lain.....dah terbalik.....

-----------------
kasih sayang

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctmuslimahProfil   Hantar PM kepada ctmuslimah   Pergi ke ctmuslimah's Website   Quote dan BalasQuote

riderjeans
Warga Rasmi
Menyertai: 29.01.2005
Ahli No: 13976
Posting: 2

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 29-01-05 22:02


akum
hidup lelaki nie simple
senag nk uruskan diri..itu laaa perangai lelaki
x payah nk susah2...pempuan nie leceh...betul tak...


Bookmark and Share

    


  Member Information For riderjeansProfil   Hantar PM kepada riderjeans   Quote dan BalasQuote

muslimTrust
Warga Rasmi
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11615
Posting: 10

Johor  


posticon Posting pada: 29-01-05 22:14


satu maklumat yang sesangaaat perrfectt!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimTrustProfil   Hantar PM kepada muslimTrust   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-01-05 20:53




em... sapela tu...

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

JuStIsLaM
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14069
Posting: 102
Dari: kL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-02-05 09:10


assalamualaikum,
*tergelak* lawaknyer posting ni, tapi pada hakikatnya ada kebenaran. Bukan setiap hari, tapi sebagai ahli kaum hawa mmg saya mengaku pernah melakukan sebiji cam yang ditulis oleh si tghaiqal ni.. hehe.. bile ditulis nampak panjang pulak tapi biler buat sebenarnyer kejap je.. kebanyakkannya cam betulkan tudung, usha lauk, bersihkan pinggan&meja .... dibuat secara spontan, tak yah fikir, automatik jer, so sebenarnyer takderlah byk sangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For JuStIsLaMProfil   Hantar PM kepada JuStIsLaM   Quote dan BalasQuote

iman_amal
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.01.2005
Ahli No: 13745
Posting: 61
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-02-05 12:08


'kesabaran ' jelah bc artikel tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman_amalProfil   Hantar PM kepada iman_amal   Quote dan BalasQuote

iman_amal
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.01.2005
Ahli No: 13745
Posting: 61
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-02-05 12:11


istighfar byk2...

pst.. 'hanya dgn mengingati Allah jiwa kan menjadi tenang..'

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman_amalProfil   Hantar PM kepada iman_amal   Quote dan BalasQuote

jah_teratai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14264
Posting: 92
Dari: EepOoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-02-05 22:14


....
astagfirullah halazim.. ni mesti b'dasarkan kajian selama satu hari ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jah_terataiProfil   Hantar PM kepada jah_teratai   Quote dan BalasQuote

Ankabut
Warga Rasmi
Menyertai: 20.02.2005
Ahli No: 14562
Posting: 9
Dari: UiTM Shah Alam

Johor  


posticon Posting pada: 25-02-05 14:09


tak betul!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For AnkabutProfil   Hantar PM kepada Ankabut   Pergi ke Ankabut's Website   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 25-02-05 14:36




Biar betul...biar betul2...nanti tak payah diperbetul...HuHuHu...TengkuHaiqal...TengkuHaiqal...macam-macam adaaaa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

nabilah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 996
Posting: 383
Dari: .:Bumi Allah:.

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-02-05 15:29


Em...macam2..laki pun lebih kurang je.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilahProfil   Hantar PM kepada nabilah   Quote dan BalasQuote

asrar_dya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14208
Posting: 21
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-03-05 12:28



pada pendapat sayalah..
mungkin ada perempuan macam tu..
tapi tak sume ek..



Bookmark and Share

    


  Member Information For asrar_dyaProfil   Hantar PM kepada asrar_dya   Quote dan BalasQuote

salamuNajah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14358
Posting: 98
Dari: darul ridwan

Perak  


posticon Posting pada: 02-03-05 12:40


Carik2 pinggan, ambik pinggan
12. Belek-belek pinggan, bersih ke??tak bersih?..eeeeiiii..
13. Dah puas ati, ambik nasi
14. Ambik nasi ceduk sikit-sikit
15. Tak sah kalau tak ceduk 2/3 kali
16. Buang balik nasi.banyak..
17. Tak puas ati, banyak lagi..buang lagi..(tinggal sejemput)
18. Godek2 sikit nasi dalam pinggan 2minit
----------------------------------------------------------
yg ni ada jgk kene ngan ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For salamuNajahProfil   Hantar PM kepada salamuNajah   Quote dan BalasQuote

akiera
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2005
Ahli No: 14480
Posting: 99
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 07-03-05 22:31


amboi tang lelaki 10 aje tang pompuan kalau bole nak panjgkn lagi tabiat buruknyer.....he...he...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akieraProfil   Hantar PM kepada akiera   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-03-05 12:26


banyaknya part kaum perempuan...lelakipun bukan smuanya perfect..takut ada gak kaum lelaki yang berada dalam golongan kaum perempuan

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-03-05 16:24




Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.145283 saat. Lajunya....