Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan seseorang untuk menyambut datangnya kesempatan.
-- Benjamin Disraeli

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: UTMKL OH UTMKL….


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» UTMKL OH UTMKL….

Please Mendaftar To Post


Oleh UTMKL OH UTMKL….

AhmadAzira
Warga Rasmi
Menyertai: 27.12.2004
Ahli No: 13349
Posting: 1

Kedah  


posticon Posting pada: 27-12-04 16:19




[ Posting ini telah di edit oleh: AhmadAzira pada 2005-02-15 22:16 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For AhmadAziraProfil   Hantar PM kepada AhmadAzira   Quote dan BalasQuote

lobam_shibin
WARGA SETIA
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12345
Posting: 723
Dari: Dalam Rumah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 14-01-05 22:18


rasulullah dah bersabda
jika kamu melihat kemungkaran cegahlah dengan
tangan
kata2
hati
itu adalah selemah2 iman..
kalau dah suruh buat kebajikan tapi taknak ikut..terpulang..terlepas sudah tanggungjawab kita..semoga kita tidak akan dipersoalkan kelak di hadapan allah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lobam_shibinProfil   Hantar PM kepada lobam_shibin   Pergi ke lobam_shibin's Website   Quote dan BalasQuote

al_razi82
Warga Rasmi
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11674
Posting: 4

Terengganu  


posticon Posting pada: 14-01-05 22:50


sama-samalah kita berusaha mencegah maksiat..
yang mana lupa kita ingatkan..
yang mana lalai kita sedarkan..
yang mana terpesong kita betulkan..

saya ni pun bekas pelajar utmkl gak..dr tahun 2000 hingga 2003..
tapi masa tu takde lah pulak dengar ada masalah camni..
semoga perkara macam ni tak berlarutan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For al_razi82Profil   Hantar PM kepada al_razi82   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.087345 saat. Lajunya....