Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Selalunya, bila kita berusaha menenggelamkan kapal orang lain, kita lupa untuk mengawal kapal kita sendiri. Kapal kita tenggelam terlebih dahulu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 1 hari, 45 minit yang lalu
Muslim1987: 7 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: sesiapa kat sini pelajar-pelajar SMKAJB?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» sesiapa kat sini pelajar-pelajar SMKAJB?

Please Mendaftar To Post


Oleh sesiapa kat sini pelajar-pelajar SMKAJB?

srikandi85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13219
Posting: 54
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-12-04 15:34


ASSALAMUALAIKUM...
sesapa kat sini student smkajb?? especially.. X-student spm 2002..

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi85Profil   Hantar PM kepada srikandi85   Quote dan BalasQuote

hafizie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.12.2004
Ahli No: 12783
Posting: 84
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-12-04 17:14


ade , saye....kekekeke. main2 je la jgn la serius sgt......

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafizieProfil   Hantar PM kepada hafizie   Quote dan BalasQuote

mahadir
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 768
Posting: 69

Johor  


posticon Posting pada: 29-12-04 20:03


....
kalo srikandi85 nengok name mesti dah kenal kan?? erm... i'm here dah lame dah..anyway sape srikandi85 sebenanye???

Bookmark and Share

    


  Member Information For mahadirProfil   Hantar PM kepada mahadir   Quote dan BalasQuote

srikandi85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13219
Posting: 54
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-12-04 22:29



mahadir lokman ke?.... knl jugak..
ni best fren emi..mesti terkejut kan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi85Profil   Hantar PM kepada srikandi85   Quote dan BalasQuote

ustazah81
Warga Rasmi
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13305
Posting: 1
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-12-04 22:58



betch bile ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ustazah81Profil   Hantar PM kepada ustazah81   Quote dan BalasQuote

al_mnar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 688
Posting: 82
Dari: kg pasir puteh, PASIR GUDANG

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-01-05 13:42


ehhh mahadir dah posting dulu!!!

ana x smka jb gak. Kenal sangat ngan budak mahadir ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For al_mnarProfil   Hantar PM kepada al_mnar   Pergi ke al_mnar's Website   Quote dan BalasQuote

raudhatulmardhiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 140
Posting: 262
Dari: Kluang, Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-05 22:48




erm..ni adik2 lah ye....
akak spm thn 2001..
dlu kls harun al-rashid..
skang kat uum....ramai jgk x-smkajb kat cni...
kak sarah, kak aida, kak ida, kak hairul liza, abg najib, abg apis, abg nazwan dll...
adik skang study kat mane?

Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhatulmardhiahProfil   Hantar PM kepada raudhatulmardhiah   Pergi ke raudhatulmardhiah's Website   Quote dan BalasQuote

mahadir
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 768
Posting: 69

Johor  


posticon Posting pada: 10-01-05 02:48


ek eleh al mnar ....bajet pulaks
eleh kenal srikandi85..skali org kota laa
aii takkan ni je budak2 [email protected] smkajb....

adik2 n abg2 n akak2 ....mai la sini

Bookmark and Share

    


  Member Information For mahadirProfil   Hantar PM kepada mahadir   Quote dan BalasQuote

raudhatulmardhiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 140
Posting: 262
Dari: Kluang, Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-07-05 11:12


salam..
betul lah...xkan ni saja agaknya budak smkajab..jom lah kte bkumpul....mengeratkan ukhwah!

Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhatulmardhiahProfil   Hantar PM kepada raudhatulmardhiah   Pergi ke raudhatulmardhiah's Website   Quote dan BalasQuote

mahadir
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 768
Posting: 69

Johor  


posticon Posting pada: 19-07-06 19:33


=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mahadirProfil   Hantar PM kepada mahadir   Quote dan BalasQuote

Anis_Sofiyyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 3530
Posting: 47
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-07-06 21:21


assalamualaikum...
saya adek.baru juga masuk sek 2 tahun ini.form4 baru.so, xknl sangat lah senior2 yang lme2 ini.Sorry... memang tak ramai sangat lah budak-budak smkajb yang masuk ukhwah ini.sblm2 ini ada juga cari topik2 pasal smkajb kat sni tapi tak ada pun.2 yang sedih ini... ada certain2 juga tak-student smkajb yang saya kenal.2 pun tak ramai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anis_SofiyyahProfil   Hantar PM kepada Anis_Sofiyyah   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 19-04-08 19:50


assalamualaikum...

saya pun dari smkajb jugak..
baru last year ambil spm..


ini saja ke student smkajb kat ukhwah ni??saja saja tanya...


-----------------
:::never stop trying because at the end of the tunnel there's a light-j.j palomo:::


Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-08 02:30


smkajb???? kat celah mana tu???
4 tahun kat jb tak pernah dengar pun jb ada smka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 20-04-08 23:46


Pada 20-04-08 02:30 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!

smkajb???? kat celah mana tu???
4 tahun kat jb tak pernah dengar pun jb ada smka...


ada lah..kat taman johor jaya...


-----------------
:::never stop trying because at the end of the tunnel there's a light-j.j palomo:::


Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-04-08 10:52


saja nak mencapub kat sini..
adik saya SMKA JB..
siapa kenal mardhiah farhanah angkat tangan..
seangkatan dengan syafiq adam aka mock..huhu~

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-04-08 10:58


Assalamualaikum

err...ana... 8-)

main-main saja...huhu :-D


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.120717 saat. Lajunya....