Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-04-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah don't give us what we want, instead He gives us what we need
-- Spaghetigoreng (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
Kang: 12 hari yang lalu
lidah-penghunus: 15 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: homework atau test


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» homework atau test

Please Mendaftar To Post


Oleh homework atau test

a_whole_new_world
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1503
Posting: 195
Dari: s\'pore

singapore  


posticon Posting pada: 24-06-03 15:38


kadang2 i ader banyak homework yg kena selesaikan dan pada hari yg sama harus belajar untuk ujian pada keesokan hari...kadang2 bukan satu test tapi boleh sampai tiga...homework bertimbun macam bukit...jadi kalau sahabat semua mana satu yg lebih important dan akan lakukan dulu, homework atau test........

Bookmark and Share

    


  Member Information For a_whole_new_worldProfil   Hantar PM kepada a_whole_new_world   Quote dan BalasQuote

solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1384
Posting: 165
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 16:32


Ana selalu sgt menghadapi situasi mcm ni. Lebih2 lagi tahun ambil periksa penting.Sebenarnya, homework tu pun dipanggil ulangkaji.Tapi,bagi ana lebih baik kita baca utk test.lagipun, homework tu boleh ditangguhkan dulu. Tapi sebagai pelajar cemerlang,kita jgn amalkan study last minute..... nanti merugikan diri sendiri.....

-----------------
http://mujahidah1505.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehahProfil   Hantar PM kepada solehah   Pergi ke solehah's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 341
Posting: 99
Dari: Taman Melawati, KuaLa LumpUR, BuMi A||aH SwT...

iraq   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 23:32


a'KuM!!

ehehe..ana agi suker study dlu..baru wat homework...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFyProfil   Hantar PM kepada SaLaFy   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-06-03 00:32


assalamu'alaikum..

qaulah pun suker STUDY dulu jugak drpd wat HOMEWORK yg bertimbun cam bukit tue.. yg memenatkan tue.. yg banyak sesangat tuh.. dan yang... aper2 lagilah...

paperpon, HOMEWORK mmg baik tuk kiter jugak.. x derlah, buang maser ajer.. ihihi..

wassalam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-06-03 10:47


Dua dua pun nak kena buat.sibuk macam manapun itulah kelaziman belajar....

test tu utk tengok pencapaian kita...
homework utk latih skill kita..dua dua penting





Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

yeopmi_in-team
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 164
Posting: 104
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 27-06-03 16:45


assalamualaikum...........
bagi saya dua-dua memang penting , kena pandai bagi masa la ...........
wassalam

-----------------
[img]http://ukhwah.com/gallery/gallery/Art/yeopmi_in-team.gif[/img]

SALAM UKHWAH & SALAM PERSAUDARAAN

Bookmark and Share

    


  Member Information For yeopmi_in-teamProfil   Hantar PM kepada yeopmi_in-team   Pergi ke yeopmi_in-team's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-06-03 22:58


lain pulak ana... suka stadi last minit... ... aper pun assignment penting... sebab menyumbangkan pade markah... kalau homework... lewat sikit pun tak per... yer tak...?

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 30-06-03 22:30


homework kot...
tak tahu la..
kalau leh buat dua dua..


-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-07-03 16:48


Salam aleik..

Kalau ana.. test kot. Pasal test lagi penting.. Kalo homework tu.. entahlaa.. Ana dua kali setahun jer hantar homework.. jadi, homework kalo tak siap tu.. HEhehe... skit pun tak kisah. Stay cool.. merit2 suma pungut dari test.. Test buat sungguh2 pasal homework tak pernah siap.. hehehe .. SYYhhhhhh

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 647
Posting: 199
Dari: bumi allah

malaysia  


posticon Posting pada: 07-07-03 20:13


assalamualaikum...

kalau dalam satu masa ader dua keje camtuh,hehehe..saya lagi suka buat homework dlu..sebab bila kita buat homework kita juga dah kira cam study...kiranya nnti tinggal study skit2 jer lagi...

pastu...saya suka study last minit walaupun tak elok utk kesihatan..tp best..hehehe,,,jgn tiru haa...jadi saya bagun awak skit esok tuh..dalam 2-4 jam sebelum test saya pulun abis2..masuk test..kuarkan kasik kosong kpala punya...blik test baru rest...

tulah kot...tapi cara nih tak elok utk kesihatan pelajar sebenarnya...saya jer suka...


apapun semoga kita semua najah...di dunia dan akhirat..amin

waallahua'lam..

-----------------
"haza fadlhu min rabbina"

Bookmark and Share

    


  Member Information For widadProfil   Hantar PM kepada widad   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.098708 saat. Lajunya....