Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita seringkali melihat bagaimana jemaah-jemaah haji mengikuti kursus-kursus yang diadakan sebagai persiapan untuk menempuhi suasana haji yang sebenar, begitu juga dengan pelajar-pelajar yang akan menempuhi peperiksaan, dilatih dengan pelbagai tuisyen dan kelas tambahan untuk menempuhi peperiksaan, maka kehidupan akhirat dan peperiksaan di padang mahsyar lebih patut lagi diadakan kursus persediaan dan kelas tuisyennya yang tersendiri..Persediannya ialah iman serta amalan soleh dan kelas tuisyennya ialah majlis-majlis ilmu.
-- Tuan Guru Nik Aziz (Menteri Besar Kelantan)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 61 hari yang lalu
the_brOtherz: 88 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: bila missed call berbunyi...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» bila missed call berbunyi...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh bila missed call berbunyi...

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 12-11-04 09:43


Hakim tekun membaca Komik 100% tanpa menghiraukan rakannya Rizal yang sedang seronok bermain-main missed call bersama gewenya'....

"ha..ha..ha..kene..."muke Rizal tersenyum puas apabila menjatuhkan kredit aweknya,Halina..
"Aku boleh buat 100 missed call kat Lina dalam masa seminit...terre tak?"kata Rizal seraya mengembangkan hidungnya yang memang semulajadi sekembang serombong kapal...Titanic
Hakim buat-buat tak dengar..malas dia nak layan Rizal..mentang-mentanglah dia takder handphone yang menjadi TREND masa kini..ekk lebih plak mamat nik...
Jam dah pukul12.30 malam..Hakim menguap..rasa ngantuk pulak dijiwa..mak dier slalu berpesan suruh dia supaya tidur awal kerana esok ada kelas pukul8 pagi..sesekali dier mengerling kearah Rizal yang masih lagi tak henti-henti bermain missed call dengan aweknya...kengkadang terdengar gelak ketawa Rizal saat dia berjaya menjatuhkan kredit aweknya.."Wei,Zal..aku tidur dululah!"Rizal mengangguk sambil matanya tekun membuat missed call pada Halina.Aku blah terus ambik selimut..menyelimuti badan..bilik aku hari tu kosong 2 katil kerana brother2x yang dua org lagi tidur rumah member...
Jam pukul2.oo pagi..telinga aku bingit mendengar missed call dari handphone Rizal..mamat ni mmg betullah..memalam tak reti2x silentkan hp..harap belaja aje tinggi..missed call masih tak berhenti2x..aku pusing sebelah..nampak Rizal menyelubug dengan selimut..isk mamat nik buat2 tak dgr lak.."Wei,Zal..silentla handphone...kang aku rendam dlm air kang handphone kau!!"Aku gerak2x badan Rizal.Senyap takder respon.Tido mati plak"Biarlah dier Kim,biarlah main missed call sampai puas"Aku dengar suara dari katil Brother Zul..isk bila plak brother ni balik..tapi aku tak namapk muke dier..gelap samar-samar..aku agak-agak dierpun bengang..aku buat bodo..handphone Rizal tak henti-henti berbunyi missed call..Halina pun satu..kan dah pukul2 pagi..tak reti tidur ke..ayam pun tau ngantuk....
Besoknya aku bangun aku tengok muka Rizal pucat semacam..."Hmmm..apehal plak nik..dah puas memain malam tadi?"Aku tepuk bahu Rizal..Rizal haram menjawab sambil menunjukkan aku handphone...muke Rizal memang pucat gila macam kene sampuk hantu...aku tengok handphone Rizal
100 missed call...1 new number RIZAL 012-6587942..ni nombor Rizal sendiri..."Hello,boys...amacam gua takder sunyi tak?"Brother Zul muncul kat muka bilik sambil memegang helmet dan bag.."Lu baru balik...?!"aku garu kepala yang tak gatal..then malam tadi?...aku teringat lembaga malam tadi yang menyerupai Brother Zul yang duduk mengcangkung atas katil.......MAKKKKKKKKKKKKK!!!SAPE TUH???


Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 12-11-04 10:55


macam cerita one missed call. terima panggilan sendiri.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 12-11-04 11:29


Miss..... teriiiiiiiiiiii...

-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...



Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

LizAnnisa
Warga Rasmi
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11591
Posting: 18
Dari: United Kingdom

Johor  


posticon Posting pada: 12-11-04 19:08


'orang tu' pun nak tumpang seronok gak...heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For LizAnnisaProfil   Hantar PM kepada LizAnnisa   Quote dan BalasQuote

al-faizzun
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4299
Posting: 151
Dari: Johor Bahru

Perak  


posticon Posting pada: 12-11-04 23:19



Salah ruangan forum ni. Anyway, seram plak citer tu. HEhehehe.

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-faizzunProfil   Hantar PM kepada al-faizzun   Quote dan BalasQuote

yanzu_ummi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10950
Posting: 383
Dari: islamic city...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-04 23:46


wuiyyoooo..menakutkan betul le!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanzu_ummiProfil   Hantar PM kepada yanzu_ummi   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 14-11-04 23:46


hehe.....seramnya...apa kaitan hantu bro zul ngan no rizal yg misscall seniri tu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

rahmat_hidayat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.04.2004
Ahli No: 8654
Posting: 135
Dari: Johor Darul Ta'zim - UKM Bangi

Johor  


posticon Posting pada: 15-11-04 11:00




Seram ke....?

-----------------
IMAN ASAS KEHIDUPAN MUSLIM - 0192458410


Bookmark and Share

    


  Member Information For rahmat_hidayatProfil   Hantar PM kepada rahmat_hidayat   Pergi ke rahmat_hidayat's Website   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 15-11-04 12:08


pasalnye......

takkan la dia buat miss call kat phone dia sendiri kot??????

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 17-11-04 15:56


paling bengang bila kwn2 buat miscalled bila kita tido,study atau kat dapur.bagus jugak kalau jadi cam citer ni,gerenti tak ada yg berani main miscalled.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.10.2004
Ahli No: 11892
Posting: 78
Dari: parit buntar

Perak  


posticon Posting pada: 18-11-04 13:10


mcm one miss call


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurgaProfil   Hantar PM kepada setanggisyurga   Quote dan BalasQuote

lobam_shibin
WARGA SETIA
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12345
Posting: 723
Dari: Dalam Rumah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 18-11-04 22:12


seram ker..entahler..kalau dah terkene baru seram kot.hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For lobam_shibinProfil   Hantar PM kepada lobam_shibin   Pergi ke lobam_shibin's Website   Quote dan BalasQuote

warsha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.10.2004
Ahli No: 12144
Posting: 129

Pahang  


posticon Posting pada: 19-11-04 02:23


Quote:

On 2004-11-17 15:56, aieyda wrote:
paling bengang bila kwn2 buat miscalled bila kita tido,study atau kat dapur.bagus jugak kalau jadi cam citer ni,gerenti tak ada yg berani main miscalled.



sy sokong..yer la..penat2 berlari nak angkat tepon..miss call la pulak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For warshaProfil   Hantar PM kepada warsha   Quote dan BalasQuote

yeop
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.05.2004
Ahli No: 9097
Posting: 199
Dari: Aalen

germany  


posticon Posting pada: 19-11-04 03:26



tula pasal...saya pun ade gak miscall oang...pastu orang tu kate tak kisahpun....yeke...buleh percaye ke...?hehehe.kesian plak takut kaco oang tu tidoq...

-----------------

\Mudah-mudahan kita terdiri dikalangan golongan abdan syakura.


Bookmark and Share

    


  Member Information For yeopProfil   Hantar PM kepada yeop   Quote dan BalasQuote

kakciknah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3875
Posting: 165
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-11-04 07:46



seram sejuk jgk sbb ingat cerita habis ngan kematian.............tapi lain pulak!!!!!!!!!1

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakciknahProfil   Hantar PM kepada kakciknah   Quote dan BalasQuote

relajihad
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.11.2004
Ahli No: 12384
Posting: 118
Dari: Perak

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-11-04 07:59


moral cerita nie... jangan suka misscall

Bookmark and Share

    


  Member Information For relajihadProfil   Hantar PM kepada relajihad   Pergi ke relajihad's Website   Quote dan BalasQuote

Ms_Nik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1455
Posting: 105
Dari: Malaysia Bumi Bertuah

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-11-04 09:57


hhehe....btul ke citer ni?? atau sekadar rekaan semata...????pepon miskol ni ptg gak...jd satu signal..jimat Cr...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ms_NikProfil   Hantar PM kepada Ms_Nik   Quote dan BalasQuote

syiera
Warga Rasmi
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4243
Posting: 16
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 19-11-04 13:58



seramnya cerita nie........... sebab kawan saya pernah alami mcm cerita nie. waktu tue kami buat perkhemahan di hutan.....................

Bookmark and Share

    


  Member Information For syieraProfil   Hantar PM kepada syiera   Quote dan BalasQuote

alhidayah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.06.2004
Ahli No: 9628
Posting: 55
Dari: kuktem

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-11-04 16:45




Lorr.. cite seram gak..
Sahabat sebilik ana pun selalu gak main2 miscall dgn member nih.. saje bile boring2 xde keje.. tapi kena laa beringat jugak.. jgn alpha lak.. ingat! sahabat2 yg lain ade hak untuk tidak diganggu.. kalau masa private tu jgn laa pulak buat org jadi bad mood.. kesian member..

wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alhidayahProfil   Hantar PM kepada alhidayah   Pergi ke alhidayah's Website   Quote dan BalasQuote

angel_dust1412
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6745
Posting: 99
Dari: Kuala Lumpur

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-04 18:35




meremang bulu rome ana... Takmo main miss call2 dah... ampun...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For angel_dust1412Profil   Hantar PM kepada angel_dust1412   Quote dan BalasQuote

cumie
Warga Rasmi
Menyertai: 06.11.2004
Ahli No: 12319
Posting: 14
Dari: segamat.johor

Johor  


posticon Posting pada: 22-11-04 22:38


seram sejuk boleh tahan ....... tapi jangan takut sangat jangan juga berani sangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cumieProfil   Hantar PM kepada cumie   Pergi ke cumie's Website   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-11-04 16:57


jangan biarkan diri anda diselubungi misteriiiiii

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-11-04 21:58



Wahhh...seram jugak cerita ni.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-12-04 13:02


a'aa betul tuh riyas

null jangan biarkan diri anda diselubungi misteriiii nusantara

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

iKa_hAsSaN
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1028
Posting: 10
Dari: Gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 07-12-04 15:08


hmm...

seram ker....?! boleh la.!

biase jer...

PEACE! ^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For iKa_hAsSaNProfil   Hantar PM kepada iKa_hAsSaN   Quote dan BalasQuote

apology03
Warga Rasmi
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13234
Posting: 2

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-12-04 20:55


Bekas MT Kolej 1 UTMKL bercouple? Bendaharinya..?
Mahasiswa yang menjalankan usrah?
Tak mungkin berlaku kalau ada iman di jiwa... Jadikan pengajaran bersama...
Jgn biar kerana nila setitik habis susu sebelanga rosak olehnya...


Bookmark and Share

    


  Member Information For apology03Profil   Hantar PM kepada apology03   Quote dan BalasQuote

gingie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13215
Posting: 309

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-12-04 08:10


alamak!ni yang takut nak masuk u ni..macam2 cite dgr..seram..seram..andai kata cite tu tipu..ttp seram..dasar penakut ..kikiki

Bookmark and Share

    


  Member Information For gingieProfil   Hantar PM kepada gingie   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-12-04 08:23


..seram noh

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

ctMarz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.02.2006
Ahli No: 22837
Posting: 62
Dari: jb

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 13:33


Maybe orang tu tengah boring agaknya or hanya nak biskan krdt...pernah tengok 1 misscall...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctMarzProfil   Hantar PM kepada ctMarz   Pergi ke ctMarz's Website   Quote dan BalasQuote

puteribongsu1306
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17648
Posting: 291
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-02-06 13:38


member saya suka buat misscall bila dia boring...
layan saja hehehee.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteribongsu1306Profil   Hantar PM kepada puteribongsu1306   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 13:53


fuhhhhh

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 14:05


Assalamualaikum
Padan muka hehehe.
ish saya memang paling tak suka orang main2 miscal ni. rasa macam hampeh saja bila kita terkocoh-kocoh nak angkat lepas itu dia letak :-|


-----------------
"Jangan gugur sebelum syahid!"


Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

QistinaHumaira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18078
Posting: 156
Dari: di bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 14:38


seramnye baca cerita ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For QistinaHumairaProfil   Hantar PM kepada QistinaHumaira   Quote dan BalasQuote

abi_9248
Warga Rasmi
Menyertai: 14.07.2005
Ahli No: 17304
Posting: 8
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 27-02-06 16:09


tah apa-apa.. misscall pun boleh jadi cerita...


-----------------
Make Yahoo! your home pageGet Yahoo! Toolbar with Anti-Spy





Bookmark and Share

    


  Member Information For abi_9248Profil   Hantar PM kepada abi_9248   Pergi ke abi_9248's Website   Quote dan BalasQuote

balqiszie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.10.2004
Ahli No: 11822
Posting: 100
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 27-02-06 17:28


seronok sangat main miss call...miss call,, kan dah kena...

pas ini mesti ramai yang tak berani main miss call..miss call dah... heheheheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For balqiszieProfil   Hantar PM kepada balqiszie   Quote dan BalasQuote

Angahmuslimah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.04.2004
Ahli No: 8556
Posting: 53
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-02-06 18:13


seram juga tapi ni cte betul ke tak??

Bookmark and Share

    


  Member Information For AngahmuslimahProfil   Hantar PM kepada Angahmuslimah   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 18:35


Bila misscall berbunyi...rupanya saya tidak sempat angkat....:"(

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

zaLzaLah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22169
Posting: 69
Dari: BuMi AnBiYa' Me$iR

singapore  


posticon Posting pada: 27-02-06 20:02


eeeiiiii seramnyer cerita macam ini...huhuhu...macam2hal lah sekarang ini..hantu2 semua dah 'educated' ka???pandai main misscall..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaLzaLahProfil   Hantar PM kepada zaLzaLah   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 23:18


ishh..ana pernah dengar cerita macam ni masa dok matrik dulu!start dari dengar cerita tu terus off hanset bila nak tidur!

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

khalifah_85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22747
Posting: 437
Dari: johor bahru

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 23:38


assalamualaikum...kekadang ada juga membe2 suka main miscall ni, kalau banyak kali agak tak suka juga tapi kalau dia tak kacau jadi tak seronok pulak rasanya kerana seolah-olah menghiburkan kita..

selain tu kita dapat tau yang dia ingat kat kita....

wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifah_85Profil   Hantar PM kepada khalifah_85   Quote dan BalasQuote

khalifah_85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22747
Posting: 437
Dari: johor bahru

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 23:39


i think you are my miss universe,but u is my miss call

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifah_85Profil   Hantar PM kepada khalifah_85   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-02-06 02:10


la cerita hantu ke...apa dah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 17-03-06 17:38


assalamualaikum
eii..seramnya..tapi kan ana memang tension sgat2 kalau orang asyik miss call ana banyak2 kali..rasa nak baling saja handset tu..nasib baik beli dengan duit..sayang tau..!! hehe.. tapi seriusly,tak suka orang misscall2.. buat terharap2..punyalah nak jawab phone..rupanya misscall..hampeh..geram..nak call,call sajalah..nak sms,sms sajalah.. tapi paling pantang misscall..tapi sekali sekala ok juga..haha..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

nur_namia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21203
Posting: 193
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-03-06 17:59


takutnyer.........emm siapa yang menyerupai brother itu,..,..walllahualam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_namiaProfil   Hantar PM kepada nur_namia   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-03-06 18:10


ish...awat jadi lagu tu...


-----------------
sekali kaki melangkah di jalan ALLAH..jangan undur..biar masa berganti..aqidah jangan mati..biar zaman berubah..keyakinan pada ALLAH jangan goyah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 14:36


apa perasaan orang kena miscall ek?mesti ada yang suka, ada yang tak suka..
bagi kawan2 ana yang ana selalu miscall tu, maaf banyak2 ek jika tak suka.hehe terutama kak simple_shida, kak hanan, dan yang lain2 tu..
sorry !!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 19:28


apa nak seramnyer...mana tau no rizal tu boleh buat miskol kat no sendiri..teknologi maaaaaaaaaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 21:00


tu la.. main main miss call lagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

bintang_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17417
Posting: 77
Dari: uitm shah alam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 21:08


bapak seram!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintang_cahayaProfil   Hantar PM kepada bintang_cahaya   Quote dan BalasQuote

ilma
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14511
Posting: 247
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 13:54


malm ni sure tak miss call orang...
mklumlah tak ada kredit..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilmaProfil   Hantar PM kepada ilma   Pergi ke ilma's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 15:54


dah lama tak buat kerja nakal tu...
tapi, cukup geram kat orang yang sll mc kat telefon rumah, tgh2 malam pulak tu..geram sungguh la!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

yatie86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.10.2004
Ahli No: 11989
Posting: 116
Dari: p.di negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 20-03-06 18:12


boleh tahan juger cerita mana..seram.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For yatie86Profil   Hantar PM kepada yatie86   Quote dan BalasQuote

nurulhidayahmokhtar
Warga Rasmi
Menyertai: 07.10.2005
Ahli No: 19636
Posting: 7
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 20-03-06 18:16


meromang bulu roma den..nasib baik baca tgh2 orang ramai.kalau tak.......???

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulhidayahmokhtarProfil   Hantar PM kepada nurulhidayahmokhtar   Pergi ke nurulhidayahmokhtar's Website   Quote dan BalasQuote

saffaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14994
Posting: 120
Dari: atas tanah

uganda   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 01:07


saya dah tobat lama dah..
exam ain2 mcall orang dah..
eeee...
nsb baik dah stop dulu sebelum baca cerita ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For saffaaProfil   Hantar PM kepada saffaa   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-04-06 12:24


salam...
lama tak ada oarng posting kat sini...

ana memang sangat suka miskol orang.. nak2 pepagi buta itu.. mula jam 4.30 ke atas ana pun menjalankan operasi.. hehehe...

tapi alhamdulillah, tak ada kejadian yang menyeramkan..

p/s:saffa, canne nak berhenti main2 miskol ni? boleh bagi tips..

wallahu'alam..
salam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ubaidillah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.11.2004
Ahli No: 12489
Posting: 361
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-04-06 12:49


seronok juga terima misscall orang..tapi kalau time blja rasa nak makan saja orang tu..
salah sdiri juga..tak silent /off hp :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ubaidillahProfil   Hantar PM kepada ubaidillah   Pergi ke ubaidillah's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 17:03


salam...

Pada 11-04-06 12:49 , ubaidillah posting:

!!! QUOTE !!!

seronok juga terima misscall orang..tapi kalau time blja rasa nak makan saja orang tu..
salah sdiri juga..tak silent /off hp :lol:


isk..isk... w/pun banjir telah mnyebbkan kerosakan pada padi, tapi malaysia masih mempunyai beras yang mencukupi tuk dimasak dan di makan...

jangan makan orang... huhuhu
:-P :-)

salam...
[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 12-04-06 17:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-04-06 17:10


eeeiiiiii.....takuutttttnyaa


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 14:06


tu la pasal...
len kali jangan main miscal2 orang....

padan muka....

;-) ;-) :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 14:16


suka miskol orang..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 14:20


patutlah hanset selalu berbunyi

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 14:35


sila silent kalau tak nak bagi bunyi...

p/s: pernah kena marah dengan lecturer sebab lupa nak silentkan hp...huhu..saya tak salah, orang yang miskol tu yang salah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 14:41


Pada 13-04-06 14:35 , jutawanmuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

sila silent kalau tak nak bagi bunyi...

p/s: pernah kena marah dengan lecturer sebab lupa nak silentkan hp...huhu..saya tak salah, orang yang miskol tu yang salah...


hehehe nasibla... :-di


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 14:52


PANGGILAN RINDU.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 14:55


Pada 13-04-06 14:52 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

PANGGILAN RINDU.......


bukan rindu tapi panggilan mengacau..hehehe :-di


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 13-04-06 14:56


Pada 13-04-06 14:41 , sutera_kasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-04-06 14:35 , jutawanmuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

sila silent kalau tak nak bagi bunyi...

p/s: pernah kena marah dengan lecturer sebab lupa nak silentkan hp...huhu..saya tak salah, orang yang miskol tu yang salah...


hehehe nasibla... :-di





-pernah miskol lecturer masa dia tengah ngajar...merah padam muka dia masa tu... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 14:58


tasbih yang nakal...tak baik kacau lecturer..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 14:59


Pada 13-04-06 14:56 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-04-06 14:41 , sutera_kasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-04-06 14:35 , jutawanmuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

sila silent kalau tak nak bagi bunyi...

p/s: pernah kena marah dengan lecturer sebab lupa nak silentkan hp...huhu..saya tak salah, orang yang miskol tu yang salah...


hehehe nasibla... :-di





-pernah miskol lecturer masa dia tengah ngajar...merah padam muka dia masa tu... :-di




macam best saja ana nak cuba la... :-P


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 15:03


huhu...sutera terpengaruh dengan tasbih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 15:07


Pada 13-04-06 15:03 , jutawanmuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

huhu...sutera terpengaruh dengan tasbih...


hehehe :-di :-di


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

apiz_craze
Warga Rasmi
Menyertai: 24.11.2005
Ahli No: 20454
Posting: 7
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-04-06 15:53


miss call tu apa? apa tjuan die?

Bookmark and Share

    


  Member Information For apiz_crazeProfil   Hantar PM kepada apiz_craze   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 15:55


misscalled tu menembak...
ianya lebih merbahaya dari menembak guna pistol atau senapang sebab effect dia hebat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 15:59


macam2 tujuan miskol...contoh, kalau janji dengan orang, tapi orang tu datang lambat, tembak saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

fishah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22182
Posting: 234
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 16:08


kalau nak saja-saja miscol xmain dah sekarang...buang masa saja. zaman tu dah berlalu ;-) waktu mula2 pakai hnset dulu, ada la semangat nak main2 miscol ni. hehehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

shika1004
Warga Rasmi
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24608
Posting: 14
Dari: segamat johor

Johor  


posticon Posting pada: 30-05-06 11:11


:-o ooooooooo.takutnyer!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For shika1004Profil   Hantar PM kepada shika1004   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-05-06 12:08


hehe......jom kita main miskol2 lagi nak...huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-05-06 13:42


jom kita memain misscall reramai....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-05-06 13:56


oo... pasal miscall..
nak tau satu cerita?
macam ni... ana ada kawan yang suka sangat miscall... kadang-kadang ana terpaksa berlari-lari nak dapatkan handset bila berbunyi.. kasihan kalau buat orang tertunggu-tunggu.... tapi bila kena miscall, terus rasa bengang, rasa nak penyepak saja... menyusahkan orang betul...
dan satu kali tu, ana bengang sangat dan sound sikit... alih-alih dia pula yang bengang.. sebab kena sound... terus taknak kawan dengan ana... sampai sekarang... ana hantar sms pun dia tak jawab...
rasanya dah beberapa bulan la..
ah.. biarlah dia..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

syauqahaziqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.08.2005
Ahli No: 18509
Posting: 259
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-05-06 14:26


macam2la manusia ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For syauqahaziqahProfil   Hantar PM kepada syauqahaziqah   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 31-05-06 13:35


Pada 30-05-06 13:56 , kamalhisyam posting:

!!! QUOTE !!!

oo... pasal miscall..
nak tau satu cerita?
macam ni... ana ada kawan yang suka sangat miscall... kadang-kadang ana terpaksa berlari-lari nak dapatkan handset bila berbunyi.. kasihan kalau buat orang tertunggu-tunggu.... tapi bila kena miscall, terus rasa bengang, rasa nak penyepak saja... menyusahkan orang betul...
dan satu kali tu, ana bengang sangat dan sound sikit... alih-alih dia pula yang bengang.. sebab kena sound... terus taknak kawan dengan ana... sampai sekarang... ana hantar sms pun dia tak jawab...
rasanya dah beberapa bulan la..
ah.. biarlah dia..



-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

maas
Warga Rasmi
Menyertai: 22.05.2006
Ahli No: 24488
Posting: 1
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-05-06 13:58


sebut pasal miss call ni..saya ada satu cerita..ada satu nombor telefon bimbit ni selalu saja naik kat telefon bimbit saya..asik2 miss call saja..tak pernah nak call betul-betul..naik bengang juga saya..tapi nak dijadikan cerita, sebab dah sakit hati sangat ni, dah la saya tak kenal dia, tapi dia asik miss call saja...saya pun call la dia..marah2 dia..lama lepas tu dia tak miss call lagi tapi selang beberapa minggu dia ada call minta maaf..lama2 lepas tu kita orang jadi rapat dan sekarang ni dia dah jadi orang yang saya sayang..insyaallah kalau ada jodoh, kami akan bersatu..insyaallah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maasProfil   Hantar PM kepada maas   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-05-06 14:00


Waaa... begitu pula ceritanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

cipoi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24504
Posting: 242
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 31-05-06 15:37


suka juga orang main2 missed call ni.. ingat juga mereka kat aku..aku saja yang jarang missed call orang...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For cipoiProfil   Hantar PM kepada cipoi   Pergi ke cipoi's Website   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-05-06 16:09


miscall????

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

srikandi_2910
Warga Rasmi
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18812
Posting: 3
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 31-05-06 16:28


miskol pun salah satu tanda kita ingat orang dan orang ingat kita.......betul tak....??

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_2910Profil   Hantar PM kepada srikandi_2910   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-05-06 17:18


setuju... tanda ingat mengingati... tapi kalau dalam masa seminit lebih sepuluh kali memang menyakitkan hati... banyak lagi kerja yang nak buat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-05-06 23:26


Pada 31-05-06 16:28 , srikandi_2910 posting:

!!! QUOTE !!!

miskol pun salah satu tanda kita ingat orang dan orang ingat kita.......betul tak....??


kekadang betul juga...kekadang saya nak mngacau..hehehe :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 01-06-06 00:03


tak suka kena misscall...malas nak call balik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 00:18


Pada 01-06-06 00:03 , Farishah posting:

!!! QUOTE !!!

tak suka kena misscall...malas nak call balik...
ish, tak payah nak call balik, misscall saja dia balik :lol:

misscall: panggilan rindu


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 01-06-06 00:37


pada saya misscall bukan panggilan rindu..tapi panggilan apa-apa entah...kadang-kadang saja nak main prank ataupon nak suruh kita call dia balik sebab nak save duit...:-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 01-06-06 08:37


hp ana 'bisu'. tak tahu Kenapa...ana tak suka dengar bunyi hp. sebab tu la...bila ada orang kol atau miskol, ana tak tahu sama ada depa tu nak kol atau sesajerr nak miskol. tapi kalau dah no ana...gerenti depa kol. kalau no kawan-kawan tu...malas nak layan...


-----------------
kepada si MaWaR iDaMaN..semoga dikau sentiasa MeKaR di taman..diakari rasa berTUHaN..dihiasi haruman aKhLaK&iMaN..kerana disitulah UkUrAn..JeLiTaNyA seorang perawan
[ Telah diedit oleh: bintu_ruQaiah pada 01-06-06 08:39 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 08:44


hm... walaupun tak suka main2, tapi ada waktu kita perlu buat... contoh: bagi signal kita dah sampai kat tempat yang dijanjikan....

tapi tetap tak suka orang yang saja main2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 01-06-06 08:48


Pada 01-06-06 08:44 , kamalhisyam posting:

!!! QUOTE !!!

hm... walaupun tak suka main2, tapi ada waktu kita perlu buat... contoh: bagi signal kita dah sampai kat tempat yang dijanjikan....

tapi tetap tak suka orang yang saja main2...


kalau ana...ana prefer sms drps miskol. kecuali kalau depa pesan, "miskol saja kalau sampai"...itu ana akan miskol. tapi kalau tak pesan...ana sms saja


-----------------
kepada si MaWaR iDaMaN..semoga dikau sentiasa MeKaR di taman..diakari rasa berTUHaN..dihiasi haruman aKhLaK&iMaN..kerana disitulah UkUrAn..JeLiTaNyA seorang perawan


Bookmark and Share

    


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

srikandi_2910
Warga Rasmi
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18812
Posting: 3
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 01-06-06 12:26


betul tu...ana setuju.....tapi kadang-kadang orang buat miskol sebab boring....tak ada kerja nak buat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_2910Profil   Hantar PM kepada srikandi_2910   Quote dan BalasQuote

Al-Aniesah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24052
Posting: 264
Dari: Bumi Allah

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 12:27


kalau ana, ana miskol orang bila hanset ana tak berbunyi sehari suntuk....hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-AniesahProfil   Hantar PM kepada Al-Aniesah   Quote dan BalasQuote

hana_88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12020
Posting: 81
Dari: KuKTeM..(UTEC)

Pahang  


posticon Posting pada: 01-06-06 14:58


padan muka orang tu....
pentingkan diri sangat.....
tu lah akibatnya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For hana_88Profil   Hantar PM kepada hana_88   Quote dan BalasQuote

emma83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.06.2004
Ahli No: 9733
Posting: 36
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 16:49


e..seramnya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For emma83Profil   Hantar PM kepada emma83   Quote dan BalasQuote

Al-Fadhil
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19378
Posting: 119
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 00:45


meremang bulu roma... tapi Kenapa dia simpan no sendiri dan tulis nama rizal. kalau tak kan akan keluar nombor saja... hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FadhilProfil   Hantar PM kepada Al-Fadhil   Quote dan BalasQuote

mardhoti
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.07.2005
Ahli No: 17396
Posting: 201
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 00:59


seramnya............:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mardhotiProfil   Hantar PM kepada mardhoti   Pergi ke mardhoti's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-06-06 01:06


ana pun ada satu kisah seram jugak tentang miss call nii..haa...crta tu tjadi kat kawan saya sendiri..huhuhu memang serammmmm
sey..


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» bila missed call berbunyi...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.191343 saat. Lajunya....