Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa menempatkan dirinya di tempat yang menimbulkan persangkaan maka janganlah menyesal kalau orang menyangka buruk padanya
-- Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 21 jam, 34 minit yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: Rahsia bulan kelahiran..


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» Rahsia bulan kelahiran..

Please Mendaftar To Post


Oleh Rahsia bulan kelahiran..

hakima
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.09.2004
Ahli No: 11033
Posting: 41
Dari: BUMI ALLAH

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 03-11-04 14:30




ana ingin berkongsi rahsia bulan kelahiran bersam antum semua..
kita mulakan untuk bulan Jan - Mac,k.

JANUARI

* Bercita-cita tinggi dan orangnya serius, suka mendidik dan dididik.
* Sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik.
* Rajin dan setiap yang dibuat nampak keuntungan.
* Suka pada kecantikan, kekemasan dan teratur.
* Bersifat sensitif dan berfikiran mendalam.
* Pandai mengambil hati orang lain.
* Pendiam kecuali telah dirangsang.
* Agak pemalu dan mempunyai daya tumpuan yang sangat tinggi.
* Mudah mendisiplinkan diri sendiri.
* Badannya sihat tetapi mudah diserang selsema.
* Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya.
* Cukup sayang pada kanak-kanak.
* Suka duduk di rumah.
* Setia pada segala-galanya.
* Perlu belajar kemahiran bersosial.
* Sifat cemburu yang sangat tinggi

FEBRUARI

* Berfikiran abstrak.
* Sukakan benda yang realiti dan abstrak.
* Bijak dan pintar
* Berpewatakan yang mudah berubah.
* Mudah menawan orang lain.
* Agak pendiam.
* Pemalu dan rendah diri.
* Jujur dan setia pada segalanya.
* Keras hati untuk mencapai matlamat.
* Tidak suka dikongkong.
* Mudah memberontak apabila dikongkong.
* Suka kegiatan yang lasak.
* Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif.
* Mudah mempamerkan marahnya.
* Tidak suka benda yang remeh-temeh.
* Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya.
* Sangat berani dan suka memberontak.
* Bercita-cita tinggi, suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikan impiannya.
* Pemerhatian yang tajam.
* Suka hiburan dan sukan.
* Suka benda yang bersifat seni.
* Sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran.
* Berkecenderungan pada benda yang tahyul.
* Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros.
* Belajar untuk mempamerkan emosi

MAC

* Berpesonaliti menarik dan menawan.
* Mudah didampingi.
* Sangat pemalu dan pemendam rasa.
* Sangat baik secara semulajadi, jujur pemurah dan mudah simpati.
* Sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam persekitaran.
* Suka pada kedamaian.
* Sangat peka pada orang lain.
* Sesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain.
* Tidak cepat marah dan sangat amanah.
* Tahu membalas dan mengenang budi.
* Pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam.
* Kecenderungan untuk berdendam jika tidak dikawal.
* Suka berangan-angan.
* Suka melancong.
* Sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi.
* Kelam kabut dalam memilih pasangan.
* Suka dengan hiasan rumahtangga.
* Punya bakat seni dalalm bidang muzik.
* Kecenderungan pada benda yang istimewa dan baik.
* Jangan terlalu mengikut selera atau perasaan

p/s: Jgn terlalu percaya. Ini cuma dari hasil kajian. Dr Fadhillah Kamsah pun cakap macam tu..

'Selamat Hari Raya'

Bookmark and Share

    


  Member Information For hakimaProfil   Hantar PM kepada hakima   Quote dan BalasQuote

harddisk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2038
Posting: 125
Dari: JohorBahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-11-04 15:02


nak bulan 9

Bookmark and Share

    


  Member Information For harddiskProfil   Hantar PM kepada harddisk   Pergi ke harddisk's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-11-04 23:10



-la,bulan julainya mana??..nak bulan julai..boleh ker?

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

hakima
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.09.2004
Ahli No: 11033
Posting: 41
Dari: BUMI ALLAH

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 05-11-04 12:45



tenanglah sahabatku.sabarkan separuh daripada iman.sorilah, sy tak dpt nak post utk 2 minggu ni. sy tgh bercuti.

Selamat Hari Raya untuk semua.
Illa Liqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For hakimaProfil   Hantar PM kepada hakima   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.10.2004
Ahli No: 11892
Posting: 78
Dari: parit buntar

Perak  


posticon Posting pada: 11-11-04 16:49


haha...emm...kiter lahir bln 2...rasernyer cam ader ckit dlm rahsia kelahiran tue...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurgaProfil   Hantar PM kepada setanggisyurga   Quote dan BalasQuote

shinichi87
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.11.2004
Ahli No: 12418
Posting: 25
Dari: andalusia

madagascar  


posticon Posting pada: 18-11-04 01:40


he!he!he!
ana lahir bln 1..
sumer samer except yg selesema tue
alhamdulillah..ann jarang kene...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shinichi87Profil   Hantar PM kepada shinichi87   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 18-11-04 08:15




ana pon ade gak dpt email foward pasala kajian Dr Haji Fadzilah Kamsah tue...actually ana bulan julai..so ana sambuang yer dr april-disember

APRIL

• cepat bertindak buat keputusan tetapi cepat menyesal • sangat menarik dan pandai manjakan diri • punya daya mental yang sangat kuat • suka diberi perhatian • sangat diplomatik (pandai memujuk), berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang • sangat berani dan tiada perasaan takut • suka adventure, pengasih, penyayang, sopan-santun dan pemurah • emosi cepat terusik • try control the emotion • kecenderungan bersifat dendam • agresif, kelam-kabut untuk membuat keputusan • kuat daya ingatan • gerak hati yang sangat kuat • pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain • berpenyakit di sekitar kepala dan dada • sangat cemburu dan terlalu cemburu

MEI

• kekerasan hati dan degil • kuat semangat dan bermotivasi tinggi • pemikiran yang tajam • mudah marah apabila tidak dikawal • pandai menarik hati orang lain dan menarik perhatian • perasaan yang amat mendalam • cantik dari segi mental dan fizikal • tidak perlu dimotivasikan • tetap pendirian tetapi mudah dipengaruhi oleh orang lain • mudah dipujuk • bersikap sistematik (otak kiri) • suka berangan • kuat daya firasat memahami apa yang terlintas di hati orang lain tanpa diberitahu
• bahagian telinga dan leher mudah diserang penyakit • daya khayalan yang tinggi • pemikiran yang tajam • pandai berdebat • fizikal yang baik • kelemahan sistem pernafasan • suka sastera, seni dan muzik serta melancong • tidak berapa suka duduk di rumah • tidak boleh duduk diam • tidak punya ramai anak • rajin dan bersemangat tinggi • agak boros

JUN

• berfikiran jauh dan berwawasan • mudah ditawan kerana sikap baik • berperangai yang lemah lembut • mudah berubah sikap, perangai idea atau mood • idea yang terlalu banyak di kepala • bersikap sensitif • otaknya aktif (sentiasa berfikir) • sukar melakukan sesuatu dengan segera • bersikap suka menangguh-nangguh • bersikap terlalu memilih dan mahukan yang terbaik • cepat marah dan cepat sejuk • suka bercakap dan berdebat • suka buat lawak dan bergurau • otaknya cerdas berangan-angan • mudah berkawan dan pandai berkawan • org yang sangat tertib • pandai mempamerkan sikap • mudah kecil hati • mudah kena selsema • suka berkemas • cepat rasa bosan • sikap terlalu memilih dan cerewet • kurang mempamerkan perasaan • lambat nak sembuh apabila terluka hati • suka kepada barang yang berjenama • mudah menjadi eksekutif • kedegilan yang tidak terkawal • sesiapa yang memuji saya adalah musuh saya tetapi siapa yang menegur saya adalah kawan saya

JULAI

• sangat seronok didampingi • banyak berahsia dan sukar dimengerti terutamanya lelaki • agak pendiam kecuali dirangsang • ada harga dan maruah diri • tak suka menyusahkan orang lain tapi tidak marah apabila disusahkan
• mudah dipujuk dan bercakap lurus • sangat menjaga hati orang lain • sangat peramah • emosi sangat mendalam tapi mudah terluka hatinya • berjiwa sentimental • jarang berdendam • mudah memaafkan tapi sukar melupakan • tidak suka benda remeh-temeh • membimbing cara fizikal dan mental • sangat peka, caring dan mengasihi serta penyayang • layanan yang serupa dengan semua orang • tinggi daya simpati • pemerhatian yang tajam • suka menilai orang lain dengan pemerhatian • mudah dan rajin belajar • suka muhasabah diri • suka mengenangkan peristiwa atau kawam lama • suka mendiamkan diri • suka duduk di rumah • suka tunggu kawan tapi tak cari kawan • tak agresif kecuali terpaksa • lemah dari segi kesihatan perut • mudah gemuk kawal tak kawal diet • minta disayangi • mudah terluka hati tapi lambat pulih • terlalu mengambil berat • rajin dalam membuat kerja

OGOS

+suka berlawak + mudah tertawan kepadanya + sopan santun dan caring terhadap orang lain + berani dan tidak tahu takut + orangnya agak tegas dan bersikap kepimpinan + pandai pujuk orang lain + terlalu pemurah dan bersikap ego + nilai harga diri yang sangat tinggi + dahagakan pujian + semangat juang yang luar biasa + cepat marah dan mudah mengamuk + mudah marah apabila cakapnya dilawan + sangat cemburu + daya pemerhatian yang tajam dan teliti + cepat berfikir + fikiran yang berdikari + suka memimpin dan dipimpin + sifat suka berangan + berbakat dalam seni lukis, hiburan dan silat + sangat sensitif tapi tidak mudah merajuk + cepat sembuh apabila ditimpa penyakit + belajar untuk relax + sikap kelam-kabut + romantik, pengasih, penyayang + suka mencari kawan

SEPTEMBER

+ sangat bersopan santun dan bertolak ansur + sangat cermat, teliti dan teratur + suka menegur kesilapan orang lain dan mengkritik + pendiam tapi pandai bercakap + sikap sangat cool, sangat baik dan mudah simpati + sangat prihatin dan terperinci, amanah, setia dan jujur + kerja yang dilakukan sangat sempurna + sangat sensitif yang tidak diketahui + orang yang banyak berfikir + daya pentaakulan yang baik + otak bijak dan mudah belajar + suka mencari maklumat + kawal diri dari terlalu mengkritik + pandai mendorong diri sendiri + mudah memahami orang lain (daya firasat yang tinggi) kerana banyak simpan rahsia + suka sukan, hiburan dan melancong + kurang menunjukkan perasaannya + terluka hatinya sangat lama disimpan + terlalu memilih pasangan + sukakan benda yang luas + bersistematik

OKTOBER

.. suka sembang .. suka orang yang sayang padanya .. suka ambil jalan tengah .. sangat menawan dan sopan santun .. kecantikan luar dan dalam .. tidak pandai berbohong dan berpura-pura ..mudah rasa simpati, baik, pentingkan kawan .. sentiasa berkawan .. hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama .. cepat marah .. macam pentingkan diri sendiri .. tidak menolong orang kecuali diminta .. suka melihat dari perspektifnya sendiri
.. tidak suka terima pandangan orang lain .. emosi yang mudah terusik .. suka berangan dan pandai bercakap .. emosi yang kelam-kabut .. daya firasat yang sangat kuat (terutamanya perempuan) .. suka melancong, bidang sastera dan seni .. pengasih, penyayang dan lemah lembut .. romantik dalam percintaan .. mudah terusik hati dan cemburu .. ambil berat tentang orang lain .. suka kegiatan luar .. org yang adil .. boros dan mudah dipengaruhi persekitaran .. mudah patah semangat

NOVEMBER

• banyak idea dalam perkara • sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya • berfikiran kehadapan • berfikiran unik dan bijak • penuh dengan idea-idea baru yang luarbiasa • pemikiran yang tajam • daya firasat yang sangat halus dan tinggi • bagus untuk jadi doktor • cermat dan teliti • personaliti dinamik • sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia • banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra • berani, pemurah, setia dan banyak kesabaran • terlalu degil dan keras hati • apabila hendak sesuatu diusahakan sehingga berjaya • tak suka marah kecuali digugat • mudah ambil berat terhadap orang lain • pandai muhasabah diri • cara berfikir lain dari orang lain • otak yang sangat tajam • pandai mendorong diri sendiri • tidak hargai pujian • kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi dan apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya
• badan yang tegap • kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam • romantik • tidak pasti dengan hubungan kasih sayang • suka duduk di rumah • sangat rajin dan berkemampuan tinggi • amanah, jujur, setia dan pandai berahsia • tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi • bercita-cita tinggi • perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah

DISEMBER

• sangat setia dan pemurah • bersifat patriotik • sangat aktif dalam permainan dan pergaulan • sikap kurang sabar dan tergesa-gesa • bercita-cita tinggi • suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi • seronok didampingi • suka bercampur dengan orang • suka dipuji, diberi perhatian dan suka dibelai • sangat jujur amanah dan bertolak ansur • tidak pandai berpura-pura • cepat marah • perangai yang berubah-ubah • tidak ego walaupun harga diri yang sangat tinggi • benci pada kongkongan • suka berlawak • pandai buat lawak dan berfikiran dengan logik.




[ Posting ini telah di edit oleh: hafeezzul pada 2004-11-18 08:16 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

shayma
Warga Rasmi
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10410
Posting: 3
Dari: sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 18-11-04 12:39


shayma lahir bulan mac, ada la sedikit persamaan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shaymaProfil   Hantar PM kepada shayma   Pergi ke shayma's Website   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 18-11-04 17:02


erm....kebetulan ada persamaan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

fuyutsuki_azuska
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2004
Ahli No: 11163
Posting: 70
Dari: Kuala Lumpur

japan  


posticon Posting pada: 18-11-04 17:11


im septemberian terlalu memilih psgn? mgkn betul...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fuyutsuki_azuskaProfil   Hantar PM kepada fuyutsuki_azuska   Quote dan BalasQuote

nurse_intan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2004
Ahli No: 11770
Posting: 125

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-04 18:58




saye lahir bln mac. ade la sikit persamaan dari artikel tu... anyway thanx for da info!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurse_intanProfil   Hantar PM kepada nurse_intan   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 19-11-04 16:40



kbetulan bualn oktober 2 ada sma gn sy.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Azzuhra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.08.2004
Ahli No: 10575
Posting: 76

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-11-04 18:07


betulla....

ana lahir bulan 11

Bookmark and Share

    


  Member Information For AzzuhraProfil   Hantar PM kepada Azzuhra   Quote dan BalasQuote

zall
Warga Rasmi
Menyertai: 19.10.2004
Ahli No: 11964
Posting: 9
Dari: Atjeh

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 19-11-04 18:39



Terimakasih saudariku hakima. Informasinya sangat bagus untuk menjadi bahan Reference pribadi semua insan dan sebagai bahan Introspeksi diri tentang sifat dan kepribadian kita masing2.
Wassalam
zall

Bookmark and Share

    


  Member Information For zallProfil   Hantar PM kepada zall   Pergi ke zall's Website   Quote dan BalasQuote

zall
Warga Rasmi
Menyertai: 19.10.2004
Ahli No: 11964
Posting: 9
Dari: Atjeh

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 19-11-04 18:42



Terimakasih saudariku hakima. Informasinya sangat bagus untuk menjadi bahan Reference pribadi semua insan dan sebagai bahan Introspeksi diri tentang sifat dan kepribadian kita masing2.
Wassalam
zall

------------------------
:: Hina dimata insan
:: Mulia disisi Tuhan
------------------------
Hamba ALLAH yang Hina

Bookmark and Share

    


  Member Information For zallProfil   Hantar PM kepada zall   Pergi ke zall's Website   Quote dan BalasQuote

Maisarah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2803
Posting: 205
Dari: Singapore

singapore   avatar


posticon Posting pada: 19-11-04 19:09



Ana bln satu...
Hampir semua tepat....
tapi wallahualam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaisarahProfil   Hantar PM kepada Maisarah   Quote dan BalasQuote

rasyazfa
Warga Rasmi
Menyertai: 10.11.2004
Ahli No: 12399
Posting: 11
Dari: parit buntar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-11-04 10:01



sy bln nov..aderla c-kit persamaan

Bookmark and Share

    


  Member Information For rasyazfaProfil   Hantar PM kepada rasyazfa   Quote dan BalasQuote

angel_dust1412
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6745
Posting: 99
Dari: Kuala Lumpur

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-04 18:44




Quote:
JULAI

• sangat seronok didampingi • banyak berahsia dan sukar dimengerti terutamanya lelaki • agak pendiam kecuali dirangsang • ada harga dan maruah diri • tak suka menyusahkan orang lain tapi tidak marah apabila disusahkan
• mudah dipujuk dan bercakap lurus • sangat menjaga hati orang lain • sangat peramah • emosi sangat mendalam tapi mudah terluka hatinya • berjiwa sentimental • jarang berdendam • mudah memaafkan tapi sukar melupakan • tidak suka benda remeh-temeh • membimbing cara fizikal dan mental • sangat peka, caring dan mengasihi serta penyayang • layanan yang serupa dengan semua orang • tinggi daya simpati • pemerhatian yang tajam • suka menilai orang lain dengan pemerhatian • mudah dan rajin belajar • suka muhasabah diri • suka mengenangkan peristiwa atau kawam lama • suka mendiamkan diri • suka duduk di rumah • suka tunggu kawan tapi tak cari kawan • tak agresif kecuali terpaksa • lemah dari segi kesihatan perut • mudah gemuk kawal tak kawal diet • minta disayangi • mudah terluka hati tapi lambat pulih • terlalu mengambil berat • rajin dalam membuat kerja



Hampir kesemuanay betul...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For angel_dust1412Profil   Hantar PM kepada angel_dust1412   Quote dan BalasQuote

warsha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.10.2004
Ahli No: 12144
Posting: 129

Pahang  


posticon Posting pada: 22-11-04 23:40


sy bulan 4...

Bookmark and Share

    


  Member Information For warshaProfil   Hantar PM kepada warsha   Quote dan BalasQuote

ainnurwardah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2628
Posting: 67
Dari: Utec

PulauPinang  


posticon Posting pada: 23-11-04 00:24




ana pun same ngan warsha...
lahir bulan 4..bulan april...
hampir kesemuanya tepat...
thanks for da info ya...



----------
sebaik-baik teman adalah sahabat
sebaik-baik amalan adalah solat
sebaik-baik kesudahan adalah taubat
sebaik-baik tujuan adalah akhirat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainnurwardahProfil   Hantar PM kepada ainnurwardah   Quote dan BalasQuote

islamic_87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.11.2006
Ahli No: 27188
Posting: 98
Dari: sandakan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-02-07 17:11


Ana jun...ada juga kena sikit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_87Profil   Hantar PM kepada islamic_87   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.115894 saat. Lajunya....