Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Laut yang tenang tidak menghasilkan nelayan berani

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 61 hari yang lalu
the_brOtherz: 88 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: .:~ JK AidilFitri Ukhwah-UTM ~:.


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» .:~ JK AidilFitri Ukhwah-UTM ~:.

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh .:~ JK AidilFitri Ukhwah-UTM ~:.

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-11-04 15:36




setelah berjaya menganjurkan majlis berbuka puasa UTM ...skrg ana mencadangkan diadakan JK aidilFitri...
Sbnrnya aktiviti ini telah di persetujui...
so ana di sini masih mahu melihat bagaimana respon warga UTM ttg aktiviti ini..

cadangan AJK

Pengarah: Kamal_82
setiausaha : hurun_ein
Bendahari: Iskandar
Charmsofea
Makanan & Minuman: Khilafah_islamiyah
Tempat : Teman_siber
Transport : NMR
Rabbit_cute

Tempat : N29 ( Bangunan PESAKA-Bawah FSKSM)
Tarikh : 04 Disember 2004
Masa : 4.00 PM – 10.00 PM

Bayaran RM 5

Bayaran Boleh Di buat Secara Bank-In ke akaun BCBB
► Shamsiah Binti Ngah (06100062204523) selepas membuat pembayaran sila inform dgn menghantar sms kepada shamsiah – 0126268846

Pembayaran melalui Bank in di buat sebelum 03 Dis 2004

Atau boleh di bayar terus kepada :
a) Esqandar Mazri Shaari - 0196141180
b) Shamsiah Ngah - 0126268846

Sebarang Masalah Boleh Contact ana Kamal_82 - 0127268893

Ana mencadangkan supaya semua ahli membawa kuih raya..supaya menepati konsep kita iaitu majlis jamuan hari raya.

Aktiviti

Pakaian : Baju Riadah Yang Menutup Aurat

4.00 : Kumpul di N29
Pendaftaran
Solat Asar
5.00 : Lanun Darat
5.53 : Jahit Kupat
6.07 : Lempar Bom

6.30 : Kendiri

Pakaian : Baju Melayu (Ikhwah)
Baju Kurung(Akhwat)

7.00 : Solat Maghrib Berjemaah( N28 )
Kata Aluan
Sesi Taaruf
Pengisian Palestin

8.30 : Nasyid Live !!
Dariku Untukmu
Sambutan Novemberian dan Disemberian
Pengumuman Nama Baru Komuniti Ukhwah UTM
Penyampaian Hadiah
Samarinda
Barbeque( Makan)



[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-11-24 22:04 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-11-04 15:43


bagus tul cadangan!!tapi nak wat kat ner ni?musti jauh dari ana ni!!apa2 pun semoga dapat dijayakan!!


-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 01-11-04 17:53



nak buat jk aidilfitri ye...ok juga tu...tapi nak tanya la kat ne?klu jauh ana minta maaf tak dpt nak pi.apa2 pun semoga berjaya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-11-04 17:10


assalamualaikum..
kepada ainul_nabila dan ana_lia..Jk aidilfitri UTM setakat ni akan dibuat di UTM skudai..n mayb masa bukak sem nanti..so,kalau nak dtg tu,dtgle..bole kenal ngan bebudak ukhwah UTM ni..tp kalau jauhtu takperle..just sampaikan doa je ek untuk kitorg kat sini..
so..papepun,selamat hari raya untuk semer sahabat ukhwah umumnya dan sahabat ukhwah UTM khususnya..
================================
"selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir & Batin"



Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

Administrator

Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 3
Posting: 267

malaysia  


posticon Posting pada: 04-11-04 17:29


AJK yang terlibat... segera hantar Proposal untuk disahkan kepada Pengarah Event.

Banner akan dipasar pada penghujung Ramadhan bersama 3 lagi JK Aidilfitri seluruh negara!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For AdministratorProfil   Hantar PM kepada Administrator   Pergi ke Administrator's Website   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-11-04 17:36


ada sedikit perubahan..kalau ahli2 ukhwah Negeri Johor bersetuju untuk mengadakan Jk aidilfitri bersama kita,so insyaAllah..dari sudut teknikal esc. protokolnya akan berlaku perubahan..papepun,setakat ni ana(sebagai wakil Jab Hub Luar bg unit Hub Ant Negeri) masih menunggu jawapan dari wakil dari komitee ukhwah Negeri Johor...jika jadi gabung n no problem...alhamdulillah tp jika tak jadi pun alhamdulillah...sbb setiap aturan ketentuanNya adalah sentiasa yg terbaik buat kita..


[ Posting ini telah di edit oleh: virtualmovement pada 2004-11-04 17:37 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

dyanadia
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 987
Posting: 9
Dari: gOldEn sAnd

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-11-04 01:21



Alhamdulillah..kali ini,..insya Allah..ana takkan lepaskan peluang ke majlis Aidilfitri ini.. majlis buka puasa ari tu tak boleh pergi sebab dah balik kg..INSYA ALLAH.takde aral..sampailah ana ke sana..harap boleh buat sekitar UTM..

-----------------
Kaya pada luhurnya budi,indah pada tulusnya hati,sempurna pada teguhnya iman...mencari jati diri sebenar bekalan menghadap Illahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dyanadiaProfil   Hantar PM kepada dyanadia   Quote dan BalasQuote

yot
Warga Rasmi
Menyertai: 28.10.2004
Ahli No: 12159
Posting: 9
Dari: iium

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-04 01:29


Tahniah... best ar jk johor wat perjumpaan... lagi pun leh kenal ngan budak2 johor dari universiti yang pelbagai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yotProfil   Hantar PM kepada yot   Quote dan BalasQuote

ajul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.06.2004
Ahli No: 9401
Posting: 54
Dari: KL

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 08-11-04 01:40



sy nak join gak...tp seganler..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ajulProfil   Hantar PM kepada ajul   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 08-11-04 04:53




InsyaAllah kalo ade masa terluang ana join...takut clash ngan program kolej

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

KhilafahIslamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7208
Posting: 104

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 08-11-04 22:38


Assalammualaikum wbt...

Hehe..Maaf sebab menyampuk..Ana ingin mencadangkan kepada pengarah program supaya menukarkan khlafah islamiyah kepada orang lain...Individu tersebut mengalami beberapa masalah yang takdapat dielakkan..Ana mewakili individu tersebut memohon maaf banyak2 kerana terdapatnya sebab2 tertentu..Harap permohonan khilafah islamiyah dapat dipertimbangkan..Sekian Wallahualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For KhilafahIslamiyahProfil   Hantar PM kepada KhilafahIslamiyah   Pergi ke KhilafahIslamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 09-11-04 02:08



ahlan wasahlan ila sahabat2 ukhwah seluruh johor...mari kita jalinkan ukhwah antara kita di bulan silaturrahim...insyaAllah...
tok sah ler segan-segan... kita kan satu keluarga...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

ajul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.06.2004
Ahli No: 9401
Posting: 54
Dari: KL

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 09-11-04 03:35



eh ye ke hurun_ein kite berkeluarga?bile plak awk menjadi ahli keluarga kite nih?hehe...memain jerk..nanti kite berkenalan ek...nantikan kemunculannya...Tungguuuuuuu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ajulProfil   Hantar PM kepada ajul   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 09-11-04 11:56



eh, bukan sekeluarga ek! tp kita bersaudara...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-04 12:52



ana minta maaf sbb lama tak ke udara...
ana berharap kita berjaya mengadakan jk ini dengan jayanya....
utk khilafah itu ana akan cuba usahakan....
utk masa terdekat ini ana harap VM dapat menggantikan Khilafah...
boleh tak..hopefully boleh lah insyaAllah....

Pastu kepada yang akan hadir sila lah bawa kuih raya....
pakaian pun penting gak...okies...see u

lastly..nak minta pendapat para sahabat ttg tempat...tlg .....cadangkan!!!!!!!!!!!


[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-11-09 12:55 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-11-04 23:08


salam..setakat ni tentang khilafah tu..tengok rr kalau ana tak bz,ana ambik..hek ele khilafah,bukan kije berat pun..saje nak penuhkan nama..macamle susah sgt jd AJK..
untuk tempat,setakat ni kita tak bole decide lg(skdr cdgn bole le)sbb kita masih menunggu jawapan dari wakil ukhwah Johor..n bergantung kepada penyertaan(kalau penyertaan dari ukhwah UTM lebih ramai dari ukhwah Johor-so bolele buat kat sekitar UTM,tp jika sebaliknya-buat kat sekitar negeri johorle) ...papepun..nak bgtau tarikh yg dicadangkan setelah dibincang dengan akhi lepat tempohari ialah pada 4 atau 5 hb Disember bulan depan..(bole pilih mana satu nak-4hb ke,5hb)
then papepun,ana harap Kamal bole siapkan cepat skit kertas kerja program then submit ke prof muslim untuk kelulusan dan juga supaya perbincangan mengenai program ini bukan lagi di forum cadangan aktiviti tetapi di forum pengumuman aktiviti...-p/s:kamal tolong ambil perhatian...
finally,salam aidilfitri untuk semer sahabat yg ana kenali taupun yang tak ana kenali
(kamal,duit raya untuk aku takde ke?)
wassalam

[ Posting ini telah di edit oleh: virtualmovement pada 2004-11-10 13:53 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

ajul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.06.2004
Ahli No: 9401
Posting: 54
Dari: KL

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 10-11-04 02:16


saya rase virtual movement mcm silap jer..xkan le 4 atau januari?lambatnyer...org dh abih raya oi...kau raya sampai 2 bln ke?
disember la..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For ajulProfil   Hantar PM kepada ajul   Quote dan BalasQuote

karkuntimur
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2003
Ahli No: 4433
Posting: 49

Selangor  


posticon Posting pada: 12-11-04 15:32







hm...bestnyer.
tapi macam mana nak join. boleh tak bagitau cepat sikit. senang nak urus masa. (mcm sibuk jer)
maklumla raya....banyak jemputan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For karkuntimurProfil   Hantar PM kepada karkuntimur   Quote dan BalasQuote

soutul_jihad
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 966
Posting: 36
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 12-11-04 16:26


semoga Allah permudahkan urusan kalian...hope lebih meriah,jemput ler mane2 team nasyid ker,kan lebih meriah...xpun dikalangan ahli ukhwah sendiri...xgitu?erm...smoga Allah permudahkan setiap urusan kita dunia Akirat...ameen!

Bookmark and Share

    


  Member Information For soutul_jihadProfil   Hantar PM kepada soutul_jihad   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-11-04 17:15


Quote:

On 2004-11-04 17:10, virtualmovement wrote:
assalamualaikum..
kepada ainul_nabila dan ana_lia..Jk aidilfitri UTM setakat ni akan dibuat di UTM skudai..n mayb masa bukak sem nanti..so,kalau nak dtg tu,dtgle..bole kenal ngan bebudak ukhwah UTM ni..tp kalau jauhtu takperle..just sampaikan doa je ek untuk kitorg kat sini..
so..papepun,selamat hari raya untuk semer sahabat ukhwah umumnya dan sahabat ukhwah UTM khususnya..
================================
"selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir & Batin"





erm...nak gi jugak tak leh ke?
ala nak gi tu nak...tapi jauh sgt la..nanti nak dok mana..hehehe..lama tak gi sana..tak per la..
semoga berjlan lancar apa yg dirancang..insyaAllah..
ana doakan...

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-11-04 21:48


Quote:

erm...nak gi jugak tak leh ke?
ala nak gi tu nak...tapi jauh sgt la..nanti nak dok mana..hehehe..lama tak gi sana..tak per la..
semoga berjlan lancar apa yg dirancang..insyaAllah..
ana doakan...

-----------------
أساس الدعوة الحب والتعارف



jauh sgt ke?ala..bukan nt jalan kaki pun kan..
erm..takpe..pasal tempat tinggal jgn bimbang..mesjid UTM kan ada..takkan tak biasa tido mesjid kot(jgn mara ek-ana gurau je)xpe nt,jgn risau..kalau btul2 nak join,ana rasa penginapan takde mslh kot..ramai muslimat ukhwah utm yg duk bilik sorang...so,bolele tumpang kejap..(tupun kalau diorg sudi nak tumpangkanle..
so,harapan ana..nt doale banyak2 ek..lgpun,nt mmg suka berdoakan..
k..salam aidilfitri n maaf zahir batin
)


[ Posting ini telah di edit oleh: virtualmovement pada 2004-11-17 21:54 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 17-11-04 23:32



aik...ainul_nabila ni nak gi sbb nak ikut program ke atau...maaf ye...saja nak bergurau...ana pun teringin juga nak gi tapi sbb dah mula belajar tu susah la sikit kot...apa2 pun semoga program tu berjalan dgn lancar..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-04 17:58



1stly sorry kepada semua...sbb lama tak reply...
ana harap semua bekerjasama...
ana rasa kita perlu adaakan mesyuarat..ini penting bg melancarkan lagi aktiviti yamg di rancang...
so kerjasama semua amat penting....
selamat hari raya

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

nurnajwasyuhada
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.10.2004
Ahli No: 11692
Posting: 29
Dari: UTM

Pahang  


posticon Posting pada: 22-11-04 12:39


dah sebulan tak bersiaran...cuti sungguh..kepada ainul nabila..nt sekarang ade kat mane. kalo nak datang jk aidilfitri,ana bole tumpang bilek ana..tp bilik sorang bilek berdua..ala tak pe nyer nt bukannyer beso sangat pun..tak kenal ana lagi tak per..nani kalo betul2 jadi nak datang bg tau yer..ana bg contact no kat nt.ok selamat ari raye..p/s:ajaklah kawan2 ramai2

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurnajwasyuhadaProfil   Hantar PM kepada nurnajwasyuhada   Quote dan BalasQuote

nurnajwasyuhada
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.10.2004
Ahli No: 11692
Posting: 29
Dari: UTM

Pahang  


posticon Posting pada: 22-11-04 12:40


typing error---bukan bilik sorang.. bilik berdua

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurnajwasyuhadaProfil   Hantar PM kepada nurnajwasyuhada   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-04 16:07



ermm ana nak sumer beri kerjasama....
ana nak adakan meeting..harap ajk sumer bg respon....
meeting akan diadakan pada rabu petang lps asar...
kit berkumpul di fakulti sains....
tempat biasa kita adakan meeting...
hope sumer beri kerjasama....
thanks so much

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-11-04 16:14


wbt..
insyaAllah ana akan cuba untuk menghadirkan diri ke meeting JK aidilfitri UTM rabu ni..tp,dah xde tempat lain ke nakbuat meetiing???asyik2 kat fakulti sains je..buatle kat kafeteria ke..kedai makan ke..kafeteria noor kat FKE tu ke..atleast...lepas2 meeting bole jugak g makan2 ke..minum2 ke..btul tak kamal??tak btul pun-anggap btul je le ek..
............................................................................
papepun..ana harap ramai yg akan sudi menghadirkan diri ke meeting rabu ni..tempat terpulangle..kalau rasa poser nam tak abis lagi,buat kat fakulti sains takpe..tp kepada yg dah raya 6 tu-tahniah le n semoga puasa kalian diterimaNya..
n selamat berpuasa enam kepada semua sahabat2 ukhwah..
Wallahua'lam n wassalam wbt..
-vM -


Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-04 16:36



ana nak minta ahli ukhwah...tlg confirmkan diri antum antunna sumer...
senang nak buat budget..
plssssssssss

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

nurul_aida
Warga Rasmi
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10399
Posting: 10
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-11-04 14:29


klu takde aral melintangf.. inshaAllah.. dpt dtg... em, kat mane ey? da konfem ke kat mane?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_aidaProfil   Hantar PM kepada nurul_aida   Pergi ke nurul_aida's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-11-04 22:58



insyaAllah masa akan di tentukan dalam masa terdekat....
jgn risau

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

nuruludz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4225
Posting: 148
Dari: pahang darul peace

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-11-04 09:38



moh ler ramai2 kiter memeriahkan suasana di Aidilfitri...kiter gempaqkan UTM ni dgn JK kita
kita wat lebih ramai lagi daripada buka puasa aritu...
malangnya ,ana rasa ana tak berkesempatan utk pegi....asif kasiran

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuruludzProfil   Hantar PM kepada nuruludz   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-11-04 11:34




ape kabo semua..lame dah tak bukak ukhwah..bercuti sakan..

perancangan yang telah diatur setakat ini masih belum sempurna
harap kepada semua dapat enghadirkan diri ke mesyuarat petang ni...

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-11-04 21:43



kepada semua warga Ukhwah Utm skudai
ini info terbaru tentang aktiviti yang akan di laksanakan

Tempat : N29 ( Bangunan PESAKA-Bawah FSKSM)
Tarikh : 04 Disember 2004
Masa : 4.00 PM – 10.00 PM

Bayaran RM 5

Bayaran Boleh Di buat Secara Bank-In ke akaun BCBB
► Shamsiah Binti Ngah (06100062204523) selepas membuat pembayaran sila inform dgn menghantar sms kepada shamsiah – 0126268846

Pembayaran melalui Bank in di buat sebelum 03 Dis 2004

Atau boleh di bayar terus kepada :
a) Esqandar Mazri Shaari - 0196141180
b) Shamsiah Ngah - 0126268846

Sebarang Masalah Boleh Contact ana Kamal_82 - 0127268893

Ana mencadangkan supaya semua ahli membawa kuih raya..supaya menepati konsep kita iaitu majlis jamuan hari raya.



Aktiviti

Pakaian : Baju Riadah Yang Menutup Aurat

4.00 : Kumpul di N29
Pendaftaran
Solat Asar
5.00 : Lanun Darat
5.53 : Jahit Kupat
6.07 : Lempar Bom

6.30 : Kendiri

Pakaian : Baju Melayu (Ikhwah)
Baju Kurung(Akhwat)

7.00 : Solat Maghrib Berjemaah( N28 )
Kata Aluan
Sesi Taaruf
Pengisian Palestin

8.30 : Nasyid Live !!
Dariku Untukmu
Sambutan Novemberian dan Disemberian
Pengumuman Nama Baru Komuniti Ukhwah UTM
Penyampaian Hadiah
Samarinda
Barbeque( Makan)


[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-11-24 22:05 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

nur_ikhlas
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.11.2004
Ahli No: 12544
Posting: 34
Dari: bumi Allah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-11-04 10:03


assalamualaikum..

salam ukhwah!
ana orang baru..baru daftar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_ikhlasProfil   Hantar PM kepada nur_ikhlas   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-11-04 10:04


aik????segala aktiviti berubah sakan????awat jadi lagu tu???tapi tak per lah..mugkin pihak mt dah fikirkan itu yang taerbaik kannnnnn. jadi harapnye..ia dipermudahkan Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

nurnajwasyuhada
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.10.2004
Ahli No: 11692
Posting: 29
Dari: UTM

Pahang  


posticon Posting pada: 25-11-04 10:19


hmm..nampak cam menarik jek pogram nyer..cuma jauh sangatla..apepun keputusan ajk dah dibuat mungkin itulah yang terbaik sebagaimana yg dinyatakan oleh ada_syuhada. setakat ni tak sure leh gi ke tak sebab clash ngan program lain. Insya Allah akan mengikutinya walaupun tidak sepenuhnya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurnajwasyuhadaProfil   Hantar PM kepada nurnajwasyuhada   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 25-11-04 10:42




hm..memang berubah sakan,lah kak ada...tp alhamdulillah, xtvt yg d cadangkan menarik, insyaAllah...

so, sahabat2 yg berpeluang, sama2lah kita berusaha utk menghadirinya...ahlan wasahlan bikum...

yg ada masalah transport insyaAllah kak shue sedia membantu..kan rabbit_cute..

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 25-11-04 10:54



Ni cadangan aktiviti yang baru ke???? Huh...baru bincang semalam dah berubah seratus peratus??? Ni betul ke ni Kamal? Lari benar dari yang asal.... Macam dah bukan jamuan raya jerk. Kita ni nak bersukan ekkk???

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-11-04 11:44



setakat ni semua aktiviti tu hanyalah diperingkat cadangan..n jika sekiranya sahabat-sahabiah seukhwah kurang bersetuju dan merasakan ada lagi aktiviti yang lebih baik bagi menggantikan aktiviti yang dipaparkan,so..apa laie?cadang je...

........................................................................
so,jika takde masalah,harap mana-mana sahabat sahabiah yg dapat hadir pada hari tersebut,diharap dapat meng'konfirm'kan diri untuk kehadiran-ini bg melicinkan gerakerja perlaksanaan program tersebut..lgpun,bilngn kehadiran mmg penting sebab pihak pelaksana akan dapat menentukan budget untuk makanan,hadiahn so on...
tul tak kamal?(tak btul-hentam je...jgn segan2

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-11-04 11:47


...the plan turn around 180 degree..

tapi kalau ade ape2 cadangan, bule posting dalam forum yek sahabat sahabiah sekalian
kite nak kan pandangan semua...

then, bule susun semula..betul tak kamal?


-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

yatim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4860
Posting: 22
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 25-11-04 17:44


wah,menariknya menariknya

Bookmark and Share

    


  Member Information For yatimProfil   Hantar PM kepada yatim   Quote dan BalasQuote

wannz
Warga Rasmi
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3803
Posting: 16
Dari: skudai

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-11-04 22:47


assalamualaikum wbt....
mintak maap brot. kamal ,ari tu tak leh gi meeting...ada keje skit...credit pun tak de nak balas....insya Allah,kalo tak de aper2 saya gi.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wannzProfil   Hantar PM kepada wannz   Pergi ke wannz's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-04 12:03




Ana nak umumkan kepada sesape yang menghadapi masalah transport boleh lah menghubungi ajk pengangkutan yang telah di lantik....
ini adalah nama Ajk pengangkutan

NMR - 0129022902 - muslimin
Rabbit_cute - 0129630294 - muslimat

kepada ahli yang ada kenderaan sendiri dan nak membuat bakti utk mengambil ahli sila tawarkan kenderaan anda.....

Kepada Bendahari
sila senaraikan nama yang telah membuat bayaran...


sekian terima kasih

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-04 12:05


jangan terkejut....
ini memang jamuan raya..tetapi kita memikirkan utk menyelitkan aktiviti berbentuk riadah ckit....
ini di sbbkan kita dah mempunyai bil ahli yang ramai....
harap semua enjoy the activity....
insyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

butterfly83_wahida
Warga Rasmi
Menyertai: 07.07.2003
Ahli No: 2138
Posting: 8
Dari: jb

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 28-11-04 10:09


harapan moga sahabat semua dapat memeriahkan programukhwah kali ini. saya kali ini tak dapat hadirkan diri kerana perlu menghadiri majlis kenduri sahabat di kuala lumpur.wsslm

Bookmark and Share

    


  Member Information For butterfly83_wahidaProfil   Hantar PM kepada butterfly83_wahida   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 28-11-04 10:25




Aktiviti mmg best.. & Harap ianya akn brjalan dengan lancar... Harap sahabat2 / ahli ukhwah terutamanya, perlu bagi sokongan untuk menjayakan program kite ni...



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

soutul_jihad
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 966
Posting: 36
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 28-11-04 10:49


...
tahniah buat perancangan yg menarik...smoga dipermudahkan Allah untuk melaksanakannya...nasyid live???hehehe...kami smua dah mula jamming dan sesi latihan...bolehlah nnt tgk munsyid2 utm buat persembahan...jumpa nnt si sana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For soutul_jihadProfil   Hantar PM kepada soutul_jihad   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-11-04 13:46



ana dapat khabar berita dari saudara esqandar bahawa telah menerima 21 penyertaan....

harap semua dapat hadir dan mengomfirmkan diri secepat mungkin...ini penting bagi memudahkan urusan penyediaan makanan.

haraap kerjasama dari semua...insyaAllah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

elina
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2004
Ahli No: 10848
Posting: 13
Dari: putrajaya

Johor  


posticon Posting pada: 28-11-04 20:07


buat kat tempat ainul je lah..he..he...kat cni.nak join jugak boleh tak..tapi tak pernah p pun sblm ni...seganlah pulak

Bookmark and Share

    


  Member Information For elinaProfil   Hantar PM kepada elina   Quote dan BalasQuote

ajul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.06.2004
Ahli No: 9401
Posting: 54
Dari: KL

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 28-11-04 22:08


eleh elina,xyah segan2..
sy pon x pernah join gak program ukhwah..
insyaAllah inilah 1st time kalau join..
tp lum cnfirmkan lagi..takut2 ada prog saat akhir..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ajulProfil   Hantar PM kepada ajul   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 29-11-04 09:57


Quote:

On 2004-11-28 20:07, elina wrote:
buat kat tempat ainul je lah..he..he...kat cni.nak join jugak boleh tak..tapi tak pernah p pun sblm ni...seganlah pulak




lor..awat nak segan lak?...


-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-11-04 11:33



Ana dan mutiara nak datang...Tempah tempat dulu buleh??? Nanti ana bayar kemudian....Buleh???

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

eimi
Warga Rasmi
Menyertai: 23.10.2003
Ahli No: 4629
Posting: 18

Perak  


posticon Posting pada: 29-11-04 11:49



saye nak join gakk..bawak kwn leh??
tapi segan arr coz b4 ni tak pernah join pun per2 aktiviti...ukhwah.com pun lame dah tak bukak..
leh sesape kasi tau lebih lanjut tak tentang aktiviti ni??


Bookmark and Share

    


  Member Information For eimiProfil   Hantar PM kepada eimi   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-11-04 12:16




takder ker senarai terbaru sahabat yang nak join JK Raya kali nie...



Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-11-04 13:59



kpd eimi,nak bwk kawan selori pun bole..jgn segan,jangan malu,janji bayo le ek
erm,kpd kamal,tlg update senarai terbaru penjoin-penjoin JK Raya kali ni..kalau ramai-bole budget ayam untuk BBQ tu..kalau skit je-makan anak ayam je le..
-------
papepun,jika sahabat semua setuju ngan aktiviti yg dicdgkan,so bole le proceed untuk pengkonfirman dan pendaftaran kehadiran sahabat sahabiah sekalian ek...
cuma kat sini nak terangkan skit pasal aktiviti2 yg dipaparkan tu...
Aktiviti

Pakaian : Baju Riadah Yang Menutup Aurat

4.00 : Kumpul di N29
Pendaftaran
Solat Asar
5.00 : Lanun Darat (Nama lain: Tresures Hunt)
5.53 : Jahit Kupat (Nama lain: Anyam Ketupat)
6.07 : Lempar Bom (Nama lain: Bowling Nyior)
*Nyior tu adik kepada Kelapa

6.30 : Kendiri (Nama lain: Khidmat Diri )

Pakaian : Baju Melayu (Ikhwah)
Baju Kurung(Akhwat)

7.00 : Solat Maghrib Berjemaah( N28 )
Kata Aluan
Sesi Taaruf
Pengisian Palestin

8.30 : Nasyid Live !! (Nama lain: Persembahan UM)
Dariku Untukmu
(Nama lain: Tukar-tukar Hadiah Free)
Sambutan Novemberian dan Disemberian
(Nama lain: Bagi Hadiah yg Lahir bulan 11 & 12)
Pengumuman Nama Baru Komuniti Ukhwah UTM
Penyampaian Hadiah
Samarinda (Nama lain: Persembahan Multimedia)
Barbeque( Makan) (Nama lain: Jamuan Raya)
-------
p/s:untuk nama baru komuniti Ukhwah UTM,diharap sahabat-sahabiah dapat memberikan cadangan kepada pihak pelaksana..
pk le apa nama2 yg dirasakan sesuai as a trademark komitee Ukhwah UTM ni...
kalau nak PM ana pun bole..takpun PM lepat..
takpun takyah PM langsung pun takpe..
.........................................................................
n kamal,tlg informkan meeting seterusnya untuk penyelarasan dan perkembangan gerakkerja..
moga2,JK Raya kali ni mendapat sambutan yang baik dan diredhaiNya serta mendapat Rahmat dariNya..insyaAllah
Wallahua'lam n Wassalam


[ Posting ini telah di edit oleh: virtualmovement pada 2004-11-29 14:02 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

nuruludz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4225
Posting: 148
Dari: pahang darul peace

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-11-04 14:01



aktiviti mmg best tapi ana ada liqa raya kat tempat lain lah...xtau nak pegi mana satu klu boleh nak g dua2 memandangkan Jk kita wat sampai malam,,,insya ALLAH,klu sempat ana akan pegi...
ws

-----------------
WhatEvEr U Do 'PUT YOUR TRUST IN ALLAH"..ThInk BeForE Do It BeCAUse "ALLAH ALWAYS WItH U"..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuruludzProfil   Hantar PM kepada nuruludz   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 29-11-04 17:30


test

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 29-11-04 17:41


assalamualaikum..w.b.t.!
kengkawan, 4 those who really wanna join dis xtvt, PLZ...PLZ do comfirm as soon as possible. no use perancangan yg begitu hebat kalau takde org yg menyertainya. setakat ni, oni teman_cyber SAHAJA yg confirm & dah bayar. yg lain....???

Sesiapa yang ingin konfirmkan kedatangan, plz pay to Saudara Iskandar atau saya by hand, atau bank in dlm my BCBB account no. I repeat here: the number is 06100062204523 [Shamsiah binti Ngah]. For those who dah bank in, plz sms me ok? sms 5 sen je kan..? =)

Kalau tiada pembayaran yg dibuat, sepatutnya, ada AJK Penajaan untuk mencari penaja, coz saya mmg miskin skgni nak donate $..huhu....many books to buy maaarr...

Buat saudara pengarah prog, ana tak boleh hadir lar utk JK kali ini. Bab pembayaran ni, ana akan inform u frm time 2 time kalau ada yg dh kompom nanti yer...

p/s: takkan TEMAN_CYBER sorang je kot yg kompom boleh hadir...?????

-----------------
ANDA ADALAH APA YANG ANDA FIKIRKAN....

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-11-04 22:05


assalamualaikum wbt..
untuk makluman kak charm..biasanya kita ada bagi kelonggaran untuk bayar pada hari JK tersebut..cuma yang penting sekarang ni ialah sesapa yang nak join tu,ToLonG(infiniti kali) konfirmkan kehadiran korang kepada yang ditugaskan untuk handle bab2 konfirm mengonfirm ni...bayar masa JK tu pun takpe..tp xtaule JK kali ni kalau ada pape perubahan..sebab konfirm kehadiran tu penting untuk masalah nak budget makanan ke,program xktvt ke n so on...
..............................................................................
n ana cdgkan untuk JK kali ni pun,bayaran bole juga dibuat pada hari JK tersebut...
sebab bg ana,cara pembayaran bank in tu agak menyusahkan(bg ana le-tambah lagi nak p bank tu,beratur lagik-kalau tak ramai org,okle-sekali ramai yg tengah beratur nak cucuk duit-letih tu!!lgpun skrg JPA dah masuk dah,xPTPTN lagik)...so ana cdgkan le-bayar pada hari JK tu bole kot..(sebagai cdgn je-xsetuju bole tolak,setuju..bole buat)...tp jika sahabat sahabiah rasa tak susah,just proceed je le...

.............................................................................
so.. terpulangla..yg penting bg ana sekarang ni,tlg(infiniti kali) konfirmkan kehadiran sahabat sahabiah dulu pada individu yg berkenaan-kat kamal pun takpe..
so tu jele,maaf jika tersilap tulis atau type...apapun,semua masalah ada penyelesaiaanya...
lgpun benda ni semua fleksibel...mana yg senang buatle..
wallahua'lam n wassalam wbt..


[ Posting ini telah di edit oleh: virtualmovement pada 2004-11-30 13:44 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-11-04 05:14



amboi VM anta ni byk songeh yek...ermm...ana mmg akan adakan meeting...but tak tau lagi bile..hopefully dlm masa terdekt ini...insyaAllah...

kepada bendahari harap anti senaraikan nama yang telah mmbuat byran..ana dengar respon baik.....baguslah tuh....

insyaAllah kali ini lebih meriah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-11-04 05:21



ini adalah antara yang telah mengkonfirmkan diri untuk hadir

1. teman_siber
2. sayatetapsaya
3. mutiara
4. ajul
5. kamal_82

pada esqandar dah ada satu senarai..hope esqandar tlg updatekan di cn....
anyway thanks to everyone yang respone....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

Faris_Ahlamiyy
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.11.2004
Ahli No: 12439
Posting: 45
Dari: Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-11-04 11:12


Assalamu'alaikum wbt.

pada semua ahli ukhwah.com utm, buat pendaftaran cepat dan bayaran segera pada ana atau shamsiah. diulangi, segera, bagi memudahkan budget untuk makanan dan lain-lain rencam. DIULANGI,BUAT PEMBAYARAN DAN PENDAFTARAN SEGERA.

oh ya, peringatan penting jugak.. ukhwah-ukhwah jugak yek, adab, theqah, pandangan, HATI jangan lupa jaga...

Ruhbah fil-lail, wan-nasan fin-nahar.


[ Posting ini telah di edit oleh: Faris_Ahlamiyy pada 2004-11-30 11:23 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faris_AhlamiyyProfil   Hantar PM kepada Faris_Ahlamiyy   Pergi ke Faris_Ahlamiyy's Website   Quote dan BalasQuote

zirkonsofis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9789
Posting: 54
Dari: Chaah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-04 00:12




dh lama ana x online kt ukhwah nie. anyway, selamat melaksanakan jk aidilfitri hujung minggu nie. ana x dpt dtg rasanya, sbb kena balik kg la minggu nie. sepupu ana kahwin. gudluck pd sume...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zirkonsofisProfil   Hantar PM kepada zirkonsofis   Pergi ke zirkonsofis's Website   Quote dan BalasQuote

putrakedah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 810
Posting: 68
Dari: kedah

syria  


posticon Posting pada: 01-12-04 09:30


,ana dah lama x brgiat dalam ukhwah ni.Berminat jugak ana...tapi..malu la pulak sebab tak dapat bawa kuih,mana ada dah habis.nanti kang x boleh makan lak.bukan nak menumpang kot.ish2....walau apapun ana try tengok.k wasalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For putrakedahProfil   Hantar PM kepada putrakedah   Quote dan BalasQuote

ajul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.06.2004
Ahli No: 9401
Posting: 54
Dari: KL

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 01-12-04 10:34


ala relax la...sy pon x bwk makanan gak...
kt bilik dh tinggal balang jer..kuih sume dh settle..
bwk badan jer..kan kena byr yuran rm5..jgn lupa plak..


Bookmark and Share

    


  Member Information For ajulProfil   Hantar PM kepada ajul   Quote dan BalasQuote

ashikin
Warga Rasmi
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1283
Posting: 9
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 01-12-04 10:57


..
Ana doakan program2 dapat berjalan dengan baik. Ana tak dapat hadir sbb dah janji nak balik rumah minggu ni. Terkilan lah jugak asyik xdapat pergi aktiviti jk buat...Nak wat gane...dah janji nak balik daa...

Semoga Ukhwah Terus Berpanjangan... ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ashikinProfil   Hantar PM kepada ashikin   Pergi ke ashikin's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-04 17:49


ini adalah senarai terkini:

1. teman_siber
2. sayatetapsaya
3. mutiara
4. ajul
5. kamal_82
6. virtual_movement
7. ajul
8. wannz
9. nurnajwasyuhada
10. Rabbit_cute
11. Nor Fairuzah
12. Siti Nuratfina
13. Hunaini
14. Sahariah
15. Ramadhan
16. Esqandar
17. Faris_Ahlamiyy
18. virtualmovement

insyaAllah ada lagi 21 org...
termasuk kumpulan nasyid ukhwatun muslimin....

so jumlah yang telah konfirmkan kehadiran adalah
39 org...
ana harap juml;ah kali ini melebihi jumlah terdahulu iaitu jk puasa seramai 41 org

insyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 01-12-04 18:06



salam perjuangan dr kejauhan.. dr bumi sintok...
ana x dpt nak terbang ke selatan niunn....

sabtu ade ko-k.. 1st klasss... so.. kesusahan kami nak ke sana...

anyway.. all the bestt pd kamal.. n ajk jk utm..
sampaikan salam kami warga uum pd all yg hadir...

ade kelapangan mai laa dtg JK UUM...


wsslm...

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 01-12-04 21:02


Quote:

On 2004-12-01 00:12, zirkonsofis wrote:


dh lama ana x online kt ukhwah nie. anyway, selamat melaksanakan jk aidilfitri hujung minggu nie. ana x dpt dtg rasanya, sbb kena balik kg la minggu nie. sepupu ana kahwin. gudluck pd sume...




alamak, kenapa enta x dapat hadir...enta kan disemberian...sayanglah x dpt raikan anta...
Nway, thanks 4 ur support...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-04 05:27



sbnrnya ada satu aktvt yang bertajuk dari ku untukmu itu adalah sesi pertukaran hadiah...

kita telah tetapkan bhw setiap org mesti membawa hadiah yang bernilai melebihi RM 3.50

hope semua peserta dapat mengambil perhatian...

ini bg mengeratkan silaturrahim insyaAllah

ana harap semua dapat bekerjasama...

ana sbnrnya terlupa nak statekan bende ini...
okies..see u
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-04 05:29




ini adalah senarai terkini:

1. teman_siber
2. sayatetapsaya
3. mutiara
4. ajul
5. kamal_82
6. virtual_movement
7. ajul
8. wannz
9. nurnajwasyuhada
10. Rabbit_cute
11. Nor Fairuzah
12. Siti Nuratfina
13. Hunaini
14. Sahariah
15. Ramadhan
16. Esqandar
17. Faris_Ahlamiyy
18. virtualmovement

insyaAllah ada lagi 21 org...
termasuk kumpulan nasyid ukhwatun muslimin....

so jumlah yang telah konfirmkan kehadiran adalah
39 org...
ana harap juml;ah kali ini melebihi jumlah terdahulu iaitu jk puasa seramai 41 org

insyaAllah


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-04 11:58


mane name ana kamal....hang tak update lagi ka

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-12-04 13:47


Quote:

On 2004-12-02 05:29, kamal_82 wrote:


ini adalah senarai terkini:

1. teman_siber
2. sayatetapsaya
3. mutiara
4. ajul
5. kamal_82
6. virtual_movement
7. ajul
8. wannz
9. nurnajwasyuhada
10. Rabbit_cute
11. Nor Fairuzah
12. Siti Nuratfina
13. Hunaini
14. Sahariah
15. Ramadhan
16. Esqandar
17. Faris_Ahlamiyy
18. virtualmovement

insyaAllah ada lagi 21 org...
termasuk kumpulan nasyid ukhwatun muslimin....

so jumlah yang telah konfirmkan kehadiran adalah
39 org...
ana harap juml;ah kali ini melebihi jumlah terdahulu iaitu jk puasa seramai 41 org

insyaAllah




================================
kamal,apesal ada nama yang sama?hang ulang ka?
kot ye pun nak tunjuk ramai org nak datang JK ni,takkan ulang nama kot..tp kalau ye pun mmg nak ulang-ulangle banyak skit-satu nickname ulang dalam 10-100 kali ke,baru btul2 ramai yang disenaraikan nak datang ..setakat ulang sekali dua je,tak rock le..
k kamal..harap hang dapat btulkan nama tu(tp kalau btul mmg ada nick camtu takper le-tp aderke budak ukhwah UTM pakai nick ajul 2 org,virtualmovement pun ade 2..btul ke ade org guna nick virtual_movement??)
hang kalau nak gurau pun,bijak2le skit..
k..kamal,pg esok kita g survey ayam..
k,wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

zirkonsofis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9789
Posting: 54
Dari: Chaah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-04 22:50


Quote:

On 2004-12-01 21:02, hurun_ein wrote:
[quote]
On 2004-12-01 00:12, zirkonsofis wrote:


dh lama ana x online kt ukhwah nie. anyway, selamat melaksanakan jk aidilfitri hujung minggu nie. ana x dpt dtg rasanya, sbb kena balik kg la minggu nie. sepupu ana kahwin. gudluck pd sume...




alamak, kenapa enta x dapat hadir...enta kan disemberian...sayanglah x dpt raikan anta...
Nway, thanks 4 ur support...

-----------------
salam perkenalan buat semua sahabat-sahabat sekalian.
[/quote]


tak pe, klu ada sape2 yg nk bagi hadiah kt sy boleh jek. bagi je kt sdr kamal82 tu. dia satu kolej dgn sy....hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For zirkonsofisProfil   Hantar PM kepada zirkonsofis   Pergi ke zirkonsofis's Website   Quote dan BalasQuote

pheonix
Warga Rasmi
Menyertai: 04.08.2003
Ahli No: 2771
Posting: 16
Dari: mars

Johor  


posticon Posting pada: 03-12-04 18:10


bagus jugak tu........null

Bookmark and Share

    


  Member Information For pheonixProfil   Hantar PM kepada pheonix   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-12-04 10:07



Good Luck utk seluruh tenaga kerja JK UTM dan selamat berJK buat semua....

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 04-12-04 17:50




JK Aidilfitri Ukhwah-UTM sedang berlangsung, semoga berjaya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-12-04 17:35



thanks for alll...for supporting us...
thanks jugak buat semua jk utm yang hadir...
ape citer semalam....
ana pun tak hadir sbb ader jamuan lain...
ana telah di gantikan oleh esqandar
mcmner korang...
cepatlah citer tak sabar nak dengar

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

ajul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.06.2004
Ahli No: 9401
Posting: 54
Dari: KL

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 05-12-04 23:30



bestnyer..bestnyer Jk semlm....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ajulProfil   Hantar PM kepada ajul   Quote dan BalasQuote

ajul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.06.2004
Ahli No: 9401
Posting: 54
Dari: KL

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 05-12-04 23:32


kamal cepat la upload gambar2 yg best2 tuh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ajulProfil   Hantar PM kepada ajul   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-12-04 10:47


wr wbt...

alfu mabruk buat semua tenaga penggerak jk kali ni... tahniah...
ana ingin mohon maaf coz xdapat hadir...perancangan DIA mengatasi segalanya...terima kasih buat along yg sudi pikul amanah ana... syukran...
ana dengar, jk kali ni berjaya, meriah...& alhamdulillah... so, nak la dengar cerita dr sahabat sahabiah semua yg hadir tu...hm...cepat2la upload gambar...



-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-12-04 11:26



Hmmm...berjaya juga melaksanakan JK ni. Hurun_ein, apsal enti tak datang ekk??? Best jugak. Meriah la....Bila nak upload gambar??? Kak syu, teman_siber, saya nak gambar buleh tak?? Nak buat koleksi. Almaklumlah, takde kamera sendiri....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-12-04 11:34




pasai gambaq ana pun takder kamera en sayatetapsaya tak per... kita pakat ramai-ramai mintak kat ajul n rabbit_cute... isk rugi laa sape tak datang... tapi tak per lepaih nie kita ada program lagi... hurun_ein rasenye mcm ternampak nti antara masjid n canselori semalam... ker ilusi optik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 06-12-04 12:45



saya tlepas jk...


Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

handzalah_muslim
Warga Rasmi
Menyertai: 24.11.2004
Ahli No: 12559
Posting: 2
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-12-04 13:11


Alhamdulillah...ana sempat pegi sambutan Majlis Hari raya tu kat bilik PERSAKA (Persatuan Sains Komputer)..tu pun lepas isya'...sempat jumpa ngan sahabat2...dapat kenal muka lepat,admin,vM,semua bergaya!!sempat juga jumpa muslimat Alumni Naim Lilbanat,kelantan.. Alumni Maahad Tahfiz..alhamdulillah..semoga dapat didasarkan pd Ukhwah Fillah...maaf jika ada salah silap..ntum kenal ana tak ni?hehe... wbt..

Bookmark and Share

    


  Member Information For handzalah_muslimProfil   Hantar PM kepada handzalah_muslim   Pergi ke handzalah_muslim's Website   Quote dan BalasQuote

handzalah_muslim
Warga Rasmi
Menyertai: 24.11.2004
Ahli No: 12559
Posting: 2
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-12-04 13:20


wbt...ana dtg lewat skit sbb petang tu ada muktamar sanawi PMIUTM..ada cadangan program daripada perwakilan supaya PMIUTM buat prog joint venture ngan Rakan Masjid..ana rasa bagus juga cadangan tu..satu lagi,ana cadangkan kita PMIUTM buat program joint venture ngan Ukhwah.com..mcm mana??admin stuju ke?lepat mcm mana?ainl nabila?vM?sayatetapsaya?teman_siber,ok tak tu?insyaAllah, sapa2 ada cadangan boleh bgtau ana..ok, wbt...ukhwah fillah abadan abadaa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For handzalah_muslimProfil   Hantar PM kepada handzalah_muslim   Pergi ke handzalah_muslim's Website   Quote dan BalasQuote

kool
Warga Rasmi
Menyertai: 30.11.2004
Ahli No: 12701
Posting: 2
Dari: skudai

Johor  


posticon Posting pada: 06-12-04 22:42


bole aje...tp pengarah dia mesti dikalangan PMIUTM ke,rakan masjid??kalau susah2 sangat,bgje dikalangan ahli ukhwah UTM..vm ke,NMR ke,teman_siber ke..lagipun aku tak pernah lagi tengok vm jadik pengarah mana2 JK ukhwah ni..ko ingat ko bole rilek ke vm?habisle ko kali ni!!..(ni cadangan je..apapun,kenala tanya empunya diri dulu..tp vm mesti setuju le-kalau tak setuju-tarik je telinga dia!!)
k,

Bookmark and Share

    


  Member Information For koolProfil   Hantar PM kepada kool   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-12-04 22:49


Quote:

On 2004-12-06 11:34, teman_siber wrote:


hurun_ein rasenye mcm ternampak nti antara masjid n canselori semalam... ker ilusi optik...



ntah, ye kot...tapi ana x de p canselori pun! maaf ek!

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-12-04 22:56


Quote:

On 2004-12-06 22:42, kool wrote:
bole aje...tp pengarah dia mesti dikalangan PMIUTM ke,rakan masjid??kalau susah2 sangat,bgje dikalangan ahli ukhwah UTM..vm ke,NMR ke,teman_siber ke..lagipun aku tak pernah lagi tengok vm jadik pengarah mana2 JK ukhwah ni..ko ingat ko bole rilek ke vm?habisle ko kali ni!!..(ni cadangan je..apapun,kenala tanya empunya diri dulu..tp vm mesti setuju le-kalau tak setuju-tarik je telinga dia!!)
k,



setuju !!! ana rasa, dgn ini kita boleh kembangkan komuniti ni...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-12-04 14:10


kseluruhannya program berjalan dengan lancar walaupun kite menghadapi masalah air...jauh maa..penat tu nak ambik bawak pegi blok sebelah...

dah tu nak ucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga kepada ummimq-kaunselor kite yang telah bersusah payah datang dari simpang renggam..tak lupe juge kepada seluruh keluarga ummi...

persembahan nasyid gak tak kurang mantapnya..bes tu..rugi la sape yang tak datang tengok diorang nyanyi..dan takpe..maybe next time kite boleh panggil mereka lagi..

semua penggerak jk ni gak..kerana telah berpenat lelah sedari tengahari...kamal,vm,teman_siber,Faris_Ahlamiyy,NMR,mutan,sayatetapsaya,mutiara,fairuzah(tak ingat nick enti)dan sahabat2nye yang rajin sangat...ade sesape yang tak disebutkan...harap maaf..tak dapat ingat semua

pastu...lain kali kite lawan boling kelapa lagi..heheheh..training dulu tau..

cadangan combine ngan PMIUTM atau Rakan Masjid...memang cadangan yang amat baik..berganding bahu untuk bersama2 ke jalan dakwah..takdelah masing2 dengan kelompok masing2...cam ade gap la antara kite..nak lagi complete,combine sekali ngan kelab IQRA...bule tak tuan presiden IQRA yang baru...encik mutan


dan jugak..sebagai makluman..lepas ni ade lagi program2 yang menarik bakal di jalankan..harap semua sahabat-sahabiah semua alert la yek

ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain


[ Posting ini telah di edit oleh: lepat pada 2004-12-07 14:11 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: lepat pada 2004-12-07 14:12 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-12-04 14:25


Wa'alaikumussalam wr wb
Assalamu'alaikum wr wb

Barakallahu fik ya anakanda semua. Umi sekeluarga seronok dapat bersama walau agak lewat tiba. Tapi berpeluang juga mendengar slot palestin. Air mata umi tak tertahan melihatkan betapa sengsaranya saudara seislam di palestin, di iraq dan di mana-mana saja di dunia ini termasuk di indonesia dan terbaru di tak bai selatan thailand. Mereka telah diuji sebegitu dan kita yang masih diberi peluang aman pergunakanlah masa ini untuk menjadi insan yang soleh dan solehah.

Umi ucapkan syabas pada kumpulan nasyid yang sungguh bergaya, handsome dan bersuara merdu. Rasanya kalau masuk musabaqah ada yang boleh jadi juara ni.

Umi bagi pihak keluarga turut mengucapkan jazakallahu khairon katsiro atas layanan istimewa kepada kami.

Buat anakanda virtual movement dah pergi ke Majlis Agama Islam ke untuk dapatkan list rumah orang-orang tua yang boleh diziarahi atau minta pendapat mereka ke mana yang patut diziarahi? Dan gabunglah dengan yang anakanda sebut tu agar lebih tersusun dan berwawasan pemergian itu kelak. Barakah Allah bersama jemaah yang tersusun insyaAllah. Beritau umi bila nak pergi ya .

Wallahuta'ala a'lam bissawab
Wassalamu'alaikum wr wb
ummimq
ps - Our sins are our real enemy
Sincerity is our indestructible weapon
There is a vacuum inside each of us
it cannot be filled except by other sincere Muslims brothers.


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 07-12-04 15:22



Terima kasih ummi kerana datang dan memeriahkan majlis....Nak buat JK lagi??? Dengan gabungan PMIUTM dan Kelab Iqra'??? Mcm best....Ana follow the leader jer....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-12-04 16:52


Quote:

On 2004-12-06 22:42, kool wrote:
bole aje...tp pengarah dia mesti dikalangan PMIUTM ke,rakan masjid??kalau susah2 sangat,bgje dikalangan ahli ukhwah UTM..vm ke,NMR ke,teman_siber ke..lagipun aku tak pernah lagi tengok vm jadik pengarah mana2 JK ukhwah ni..ko ingat ko bole rilek ke vm?habisle ko kali ni!!..(ni cadangan je..apapun,kenala tanya empunya diri dulu..tp vm mesti setuju le-kalau tak setuju-tarik je telinga dia!!)
k,


.......................................................................
sorile,ana tak nak le-maklumlah sem ni buat PSM..so mana bole main2-nak grad ontime ni!!
tp ana rasa bgle kat org lain-handzalah_muslim ke...dia tu org kuat PMI,takpun bg kat NMR-dia tu ada kereta-takpun bg je kat lepat-sbb dia tu setakat ni pointer power..so,kesimpulannya..terima kasih je le..ana tak nak..tak layak pun..

[ Posting ini telah di edit oleh: virtualmovement pada 2004-12-07 17:03 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-12-04 16:59


Quote:

On 2004-12-07 14:25, ummimq wrote:
Wa'alaikumussalam wr wb
Assalamu'alaikum wr wb
Buat anakanda virtual movement dah pergi ke Majlis Agama Islam ke untuk dapatkan list rumah orang-orang tua yang boleh diziarahi atau minta pendapat mereka ke mana yang patut diziarahi? Dan gabunglah dengan yang anakanda sebut tu agar lebih tersusun dan berwawasan pemergian itu kelak. Barakah Allah bersama jemaah yang tersusun insyaAllah. Beritau umi bila nak pergi ya .

Wallahuta'ala a'lam bissawab
Wassalamu'alaikum wr wb
ummimq
ps - Our sins are our real enemy
Sincerity is our indestructible weapon
There is a vacuum inside each of us
it cannot be filled except by other sincere Muslims brothers.


-----------------
أساس الدعوة الحب والتعارف


================================
setakat ni tak g lg..cadangnye mayb next weekend kot..tupun kalau takde aral melintang le-n insyaAllah ana akan maklumkan kat ummimq ye ..erm,papepun..ana nak ucapkan infiniti syukran kat ummimq n family sekali ngan anak ummimq yang cute tu(jgn mara lepat.. ),sebab sudi 'mencemar duli' hadir ke JK aidilfitri kitorg malam tu..ana harap,moga2 Allah merahmati segala usaha ummimq datang bertemu ngan kitorg yang tak seberapa ni(chewwah-merendah dirile plak..) ...
anyway,thanx ummimq n semer sahabat sahabiah yang telah menjayakan JK aildilfitri kali ni..insyaAllah lain tahun,kita buat lagi..insyaAllah
"raya2 jugak,poser nam dah habis belum??"
......................................................................
p/s:kamal,hang bile nak datang kemas tempat??apa ingat tak datang tak kena kemas ke??kui kui kui...
k,wassalam

[ Posting ini telah di edit oleh: virtualmovement pada 2004-12-07 17:01 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-12-04 20:38


Wa'alaikumussalam wr wb
Assalamu'alaikum wr wb

Alhamdulillah barakallahu fik. Jadi anakanda ingat ya pesanan umi syarat untuk menjadi anak yang soleh bagi pelajar di IPT dan IPTA ialah cuba score dalam pelajaran semampunya. InsyaAllah itu sajalah cara untuk menyenangkan hati ibu bapa anak-anak. Jadi tumpukan kepada agenda utama kehidupan sebagai seorang pelajar dan sekiranya ada agenda lain yang perlu diberi perhatian maka saling tolong menolong agar mendapat keberkatan dari Allah SWT.

Hidup ni sementara jadi biarlah hidup ini dimanfaatkan sepenuhnya agar tidak menyesal bila kembali menghadap Allah SWT kelak.

Wallahuta'ala a'lam bissawab
Wassaslamu'alaikum wr wb
ummimq
ps - Whoever relieves a human being from a grief of this world, God will relieve him from a grief on the Day of Judgement."


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-12-04 21:48


Quote:


Alhamdulillah barakallahu fik. Jadi anakanda ingat ya pesanan umi syarat untuk menjadi anak yang soleh bagi pelajar di IPT dan IPTA ialah cuba score dalam pelajaran semampunya. InsyaAllah itu sajalah cara untuk menyenangkan hati ibu bapa anak-anak. Jadi tumpukan kepada agenda utama kehidupan sebagai seorang pelajar dan sekiranya ada agenda lain yang perlu diberi perhatian maka saling tolong menolong agar mendapat keberkatan dari Allah SWT.





mane bule kami semua tak ingat ummi...insyaallah kami semua akan ingat..tak gitu kawan2 sekalian...
nak berJK,berJk la jugak..tapi yang paling utama misi kite di bumi bertuah ni(menara gading) adalah belajar...belajar...dan terus belajar selagi berkemampuan...

jd...semua sahabat-sahabiah sekalin....kite score dekan reramai sem ni...

vm nak grad on time?
semoga dipermudahkan...ana pon nak grad on time gak

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-12-04 12:58


Quote:

On 2004-12-07 21:48, lepat wrote:

vm nak grad on time?
semoga dipermudahkan...ana pon nak grad on time gak

-----------------
أساس الدعوة الحب والتعارف


......................................................................
insyaAllah..doakanle!!tp kalau tak jadi ontime pun-ana buat overtime-dapat amik subjek lebih skit..
lepat,jgn lupa konvo nanti kita jumpe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 08-12-04 13:41


Alhamdulillah... Dah selesai pun JK Raya tuh..
Ana bz sket minggu ni..Hari ni baru dapat online..



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-12-04 15:18


Quote:

On 2004-12-08 12:58, virtualmovement wrote:
......................................................................
insyaAllah..doakanle!!tp kalau tak jadi ontime pun-ana buat overtime-dapat amik subjek lebih skit..
lepat,jgn lupa konvo nanti kita jumpe..




semangat betul nk grad on time yer.ana makin nk abis ni makin takut lg ada.yelah prancangan tu nak grad on time gak sem ni.moga Allah permudahkan segala urusan ana dlm menyempurnakan psm2.
Gd luck for all Komputeran Industri(FSKSM) student yg wat psm2 sem ni.moga kita berjaya ye.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

soutul_jihad
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 966
Posting: 36
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-12-04 10:56


...
ana mohon maaf sbb xdpt join program kerana ada latihan bersama kump. nasyid ukhwatul muslimin sbb kami ada 4 show sempena raya,ana mewakili sahabat2 ukhwatul muslimin memohon maaf jika ada yg terkurang persembahan mlm tu...mungkin xseberapa kerana p.a system tu jer yg kami dpt sediakan.jazakallahu khairan kathira kerana sudi menjemput kami...kalau ok,jemputlah lagi...

buat ummi,syukran atas pujian dan dorongan,doa2kanlah agar kami terus cemerlang dunia akhirat,mmg ada antara kami yg merupakan qari,tp,xlah sampai johan...biasa2 jer...

buat sahabat2 munsyid lain...rakan se'intowesee' ku,sayatetapsaya& mutiara.xnak jd pioneer ker utk team nasyid ukhwah.com utk utm?

semoga setiap usaha yg dilakukan dikira sebagai dakwah...Lillahi ta'ala...

wassalam...


Bookmark and Share

    


  Member Information For soutul_jihadProfil   Hantar PM kepada soutul_jihad   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» .:~ JK AidilFitri Ukhwah-UTM ~:.

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.193466 saat. Lajunya....