Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-05-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila telah sampai di puncak tetapi meneruskan pendakian, bermakna anda sedang menurun, bukan lagi mendaki
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 5 hari yang lalu
ucu_nuriman: 9 hari yang lalu


Lirik Nasyid
Topik: Doa seorang kekasih -In-team- 04


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Lirik Nasyid
    »» Doa seorang kekasih -In-team- 04

Please Mendaftar To Post


Oleh Doa seorang kekasih -In-team- 04

angel_dust1412
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6745
Posting: 99
Dari: Kuala Lumpur

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 15:37




DOA SEORANG KEKASIH

Oh Tuhan, seandainya telah Kau catatkan
Dia milikku, tercipta untukku
Satukanlah hatinya dengan hatiku
Titipkanlah kebahagiaan

Ya Allah, ku mohon
Apa yang telah Kau takdirkan
Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku
Pelihara daku dari kemurkaanMu

Ya Tuhanku, yang Maha Pemurah
Beri kekuatan jua harapan
Membina diri yang lesu tak bermaya
Semaikan setulus kasih di jiwa

Ku pasrah kepadaMu
Kurniakanlah aku
Pasangan yang beriman
Bisa menemani aku
Supaya ku dan dia
Dapat melayar bahtera
Ke muara cinta yang Engkau redhai

Ya Allah, ku mohon
Apa yang telah Kau takdirkan
Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku
Pelihara daku dari kemurkaanMu

Ya Tuhanku, yang Maha Pengasih
Engkau sahaja pemeliharaku
Dengarkan rintihan hambaMu ini
Jangan Engkau biarkan ku sendiri

Agarku bisa bahgia
Walau tanpa bersamanya
Gantikanlah yang hilang
Tumbuhkan yang telah patah
Ku inginkan bahgia
Di dunia dan akhirat
PadaMu Tuhan ku mohon segala



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For angel_dust1412Profil   Hantar PM kepada angel_dust1412   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 15:43


dah ada lirik ni...cuba cek kat
Doa Seorang Kekasih




Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

angel_dust1412
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6745
Posting: 99
Dari: Kuala Lumpur

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 15:57




oops!!! sori tak perasan plak tadi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For angel_dust1412Profil   Hantar PM kepada angel_dust1412   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 772
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 15:58


eh...!!! akhie sasician rupanya...

mcm kenal...

doa doa jugak.. usaha sikit2 pun mesti ada kan???

betul tak???



Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 16:01


a'ah...mcm penah jumpa dengan hafiz_along_83 tp gi mana ya? rindulah dgn korang.....
betul tu..doa2 jugak usaha mesti ada...
dah ada ke hafiz_along_83????
mcm dah ada calon je....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-10-04 11:36



saya memang suka dengar lagu ni..

http://inspirasi.blog.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 24-10-04 11:44


da beli album ni kamalhisyam?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

epi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.12.2003
Ahli No: 6043
Posting: 86
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 25-10-04 09:31


beli album yang ori ok....

Bookmark and Share

    


  Member Information For epiProfil   Hantar PM kepada epi   Pergi ke epi's Website   Quote dan BalasQuote

khainiza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.05.2004
Ahli No: 8753
Posting: 51
Dari: Machang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-10-04 09:57


saya dah beli dah.awal2 lagi hijjaz hantar email bg tau album tu dah kuar, terus pegi beli.lagu best2.setanggi syurga,kasihku abadi,doa utk kekasih,az-ziarah dll...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khainizaProfil   Hantar PM kepada khainiza   Quote dan BalasQuote

annamuslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1423
Posting: 149
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 08-11-04 11:27


Ana memang suka lagu ni...cuba kawan2 dengar dan hayati liriknya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

nuruludz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4225
Posting: 148
Dari: pahang darul peace

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-11-04 11:40



lirik ni memang bes tapi doa punkena berusa dan niatkan kerana ALLAH
ana suka sgt lagu ni...
ws

-----------------
WhatEvEr U Do 'PUT YOUR TRUST IN ALLAH"..ThInk BeForE Do It BeCAUse "ALLAH ALWAYS WItH U"..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuruludzProfil   Hantar PM kepada nuruludz   Quote dan BalasQuote

rahim89
Warga Rasmi
Menyertai: 15.11.2005
Ahli No: 20367
Posting: 2
Dari: malaya_peNaN9 iSLaNd_

Kedah  


posticon Posting pada: 15-11-05 14:48


mncintai manusia tak kekal but mncintai AllahS.W.T adalah cinta abadi

Bookmark and Share

    


  Member Information For rahim89Profil   Hantar PM kepada rahim89   Quote dan BalasQuote

asiahmurni
Warga Rasmi
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18067
Posting: 4

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-11-05 11:51


lagu ni memang best kan...tak rugi kalau beli ablum in-team04

Bookmark and Share

    


  Member Information For asiahmurniProfil   Hantar PM kepada asiahmurni   Quote dan BalasQuote

zidi86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20555
Posting: 21
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-12-05 10:44


sememangnya sebagai hamba yang bertaqwa kita selalu mengharap agar selalu diberikan nikmat kehidupan yang baik.antara salah satunye adalah NIKMAT CINTA! bertemu dengan orang yang paling kita cintai.....tetapi memilih!pelik lah....ada yang mencintai diri kita.....tetapi menolak.alasanya kurang lawa.tetapi memohon pada ALLAH agar diberikan seseorang untuk dicintai.mengapa jadi begitu,sebabnya kita tak pernah mengahargai apa yang telah ALLAH berikan nikmat kepada kita....cuba hargainya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zidi86Profil   Hantar PM kepada zidi86   Pergi ke zidi86's Website   Quote dan BalasQuote

nurhaida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8493
Posting: 173
Dari: Sungai Petani,KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-12-05 15:13


emm....betul kata asiahmurni...
lagu tersbt memang best...tak rugi beli ablum in-team04

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaidaProfil   Hantar PM kepada nurhaida   Quote dan BalasQuote

abdul
Warga Rasmi
Menyertai: 23.06.2004
Ahli No: 9627
Posting: 18
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 01-12-05 16:36


emm..memang best pun lagu ini...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For abdulProfil   Hantar PM kepada abdul   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 02-12-05 10:56


bicara kata pun best juga!!! hayati la... nak, tujukan buat someone yang berkaitan... :(

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.097385 saat. Lajunya....