Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tak semestinya melakukan apa yang anda sukai tetapi menyukai apa yang anda lakukan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 46
Ahli: 0
Jumlah: 46




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 3 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 5 hari yang lalu
isa777_musa: 5 hari yang lalu
zam_rizal: 14 hari yang lalu
wanja: 24 hari yang lalu
MTMKi: 32 hari yang lalu
Kang: 32 hari yang lalu


Sukan dan Riadah
Topik: Siapa ahli silat kat sini?


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sukan dan Riadah
    »» Siapa ahli silat kat sini?

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa ahli silat kat sini?

angel_dust1412
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6745
Posting: 99
Dari: Kuala Lumpur

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 10:07




Tak kisah ar silat aper pun... nak berkenalan...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For angel_dust1412Profil   Hantar PM kepada angel_dust1412   Quote dan BalasQuote

farabi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2004
Ahli No: 9005
Posting: 247
Dari: kelana jaya

Pahang  


posticon Posting pada: 13-10-04 10:25




Apa khabar???
EErrm.......saya pun pernah la masuk silat...tapi time sek men dulu la........saya dulu masuk silat sendeng....tau tak silat sendeng????

Tapi sekarang ni lama dah tak bergiat....rindu plak...tapi tak cukup masa la nak joint..semangat berkobar-kobar lagi ni ...tapi maybe next time....Kalau ade aper2 information fasal ape-ape silat sharela key....key la..

-----------------
WARDAH.....SALAM UKHWAH UNTUK SEMUA

Bookmark and Share

    


  Member Information For farabiProfil   Hantar PM kepada farabi   Pergi ke farabi's Website   Quote dan BalasQuote

angel_dust1412
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6745
Posting: 99
Dari: Kuala Lumpur

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 16:33




Khabar baik...
Saya silat Gayong Malaysia...
Silat sendeng.... herm!!! cam pernah dengar... tapi tak ingat yang maner... banyak sangat silat dah ditubuhkan...
Buat mase nie info terkini pasal silat takde lagi... nnt kalo ader sy post..

If U don't care about A,
And U don't care about B,
Then if A + B = C....
U will definitely don't care about C

[ Posting ini telah di edit oleh: angel_dust1412 pada 2004-10-13 16:34 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For angel_dust1412Profil   Hantar PM kepada angel_dust1412   Quote dan BalasQuote

suhaimi_sr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9901
Posting: 1256
Dari: Sg Buloh, Selangor ada

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 17:02



Ana plak Seni Silat Cekak Ustaz Hanafi. Start join masa Matrik Pilah dulu tahun 1993.

-----------------
Menjual & Membeli Dinar dan Jongkong Emas/Perak Mengikut Harga Pasaran Antarabangsa. Layari www.hatiemas999.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For suhaimi_srProfil   Hantar PM kepada suhaimi_sr   Pergi ke suhaimi_sr's Website   Quote dan BalasQuote

penuntut_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1110
Posting: 180
Dari: Gedung Ilmu

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 14-10-04 12:39


tuan hamba...
patik dr perguruan Seni Silat Pusaka Gayong Malaysia...

bengkung hijau,calit 5...

-----------------
.::TERHORMAT DALAM DIAM::.
.::BERANI DALAM SEGAN::.
.::TENANG DALAM RAHSIA::.


Bookmark and Share

    


  Member Information For penuntut_ilmuProfil   Hantar PM kepada penuntut_ilmu   Pergi ke penuntut_ilmu's Website   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-04 12:41


saya seni silat harimau jatian lima...
baru bengkung biru

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

sakura_fiona91
Warga Rasmi
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11866
Posting: 1
Dari: paris

blank  


posticon Posting pada: 15-10-04 14:26



saya dari silat lincah...
dulu ader masuk pertandingan peringkat daerah...
dapat naib johan..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakura_fiona91Profil   Hantar PM kepada sakura_fiona91   Quote dan BalasQuote

zeikiyya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.08.2004
Ahli No: 10442
Posting: 40
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-10-04 14:34


ana silat cekak malaysia......
baru sampai buah 10....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zeikiyyaProfil   Hantar PM kepada zeikiyya   Quote dan BalasQuote

nur_na
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.09.2004
Ahli No: 11456
Posting: 45
Dari: kajang

Selangor  


posticon Posting pada: 15-10-04 14:48


....
ni hamba nak memperkenalkan seni silat cekak ustaz hanafi....tak perlu lama2 belajar, belajar setahun je then dah bleh pertahankan diri...pergerakannya amat mudah tapi mantap..!! it's related pd pergerakan kita dlm solat...cubalah..!!!
~semoga bermanfaat~

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_naProfil   Hantar PM kepada nur_na   Quote dan BalasQuote

Raidenz-
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.07.2004
Ahli No: 10272
Posting: 47
Dari: Kota Tinggi Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-04 15:50


assalammualaikum wr...penuntut_ilmu ente gayong pusaka ker...kita sama perseguruan laa...blaja ngan cikgu sapa ya...
..................................

seni melayu yang di tinggalkan oleh nenek moyang kita ... seni yang tidak di minati oleh bangsa melayu sendiri ( sesetengahnyer jer ) tetapi syukur pada yg maha esa ada jugak yg menghayati .... banyak perbezaan di antara insan yg mempelajari seni silat dpd yg tidak mempelajarinya ...

.............................................

sesama menghayati warisan peninggalan melayu sejagat


Bookmark and Share

    


  Member Information For Raidenz-Profil   Hantar PM kepada Raidenz-   Pergi ke Raidenz-'s Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 15-10-04 16:01


saya rasa topik ni dah ada cuba tgk semula...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

penuntut_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1110
Posting: 180
Dari: Gedung Ilmu

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 15-10-04 16:14


Quote:

On 2004-10-15 15:50, Raidenz- wrote:
assalammualaikum wr...penuntut_ilmu ente gayong pusaka ker...kita sama perseguruan laa...blaja ngan cikgu sapa ya...
..................................

seni melayu yang di tinggalkan oleh nenek moyang kita ... seni yang tidak di minati oleh bangsa melayu sendiri ( sesetengahnyer jer ) tetapi syukur pada yg maha esa ada jugak yg menghayati .... banyak perbezaan di antara insan yg mempelajari seni silat dpd yg tidak mempelajarinya ...

.............................................

sesama menghayati warisan peninggalan melayu sejagat





ooh...wahai tuan hamba,sahabat seperguruan ku..
belajar kat selayang baru, dgn cikgu rasip abdul wahab.

-----------------
.::TERHORMAT DALAM DIAM::.
.::BERANI DALAM SEGAN::.
.::TENANG DALAM RAHSIA::.


Bookmark and Share

    


  Member Information For penuntut_ilmuProfil   Hantar PM kepada penuntut_ilmu   Pergi ke penuntut_ilmu's Website   Quote dan BalasQuote

puterinur
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.07.2004
Ahli No: 10170
Posting: 30

Johor  


posticon Posting pada: 15-10-04 23:27




Saya pernah menyertai Persatuan Silat Cekak Ustaz Hanafi...Selain dapat mempertahankan diri, kite juga dpt belajar nilai2 murni seperti yamg diajar dalam agame Islam.memang best sesangat...meh la join...takkan rugi punye

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterinurProfil   Hantar PM kepada puterinur   Quote dan BalasQuote

amyra_myra
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4282
Posting: 584
Dari: Taiping night safari

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-10-04 11:53


assalamualaikum

saye dak gayong malaysia...bengkung hijau je..hehe..nak naik merah tak sempat plak..sesiape anak gayong...selamat berkenalan...
kata bersahut gayong bersambut

-----------------
no pain..no gain..

Bookmark and Share

    


  Member Information For amyra_myraProfil   Hantar PM kepada amyra_myra   Quote dan BalasQuote

angel_dust1412
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6745
Posting: 99
Dari: Kuala Lumpur

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 16-10-04 14:54




Selamat berkenalan...
Ada lagi x ahli silat lain???

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For angel_dust1412Profil   Hantar PM kepada angel_dust1412   Quote dan BalasQuote

acidburnt18
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11395
Posting: 25
Dari: kuantan

stkitts_nevis  


posticon Posting pada: 17-10-04 10:46



saya masuk c-lat jugak...c-lat gayong ..start masuk dr sek.men sampe la kat matrik uia....tpc-buk la skrang nih....jarang turun gelanggang.....rugi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For acidburnt18Profil   Hantar PM kepada acidburnt18   Quote dan BalasQuote

Raidenz-
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.07.2004
Ahli No: 10272
Posting: 47
Dari: Kota Tinggi Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-04 16:27


ooh...wahai tuan hamba,sahabat seperguruan ku..
belajar kat selayang baru, dgn cikgu rasip abdul wahab.

...........................................

laaaa dgn cikgu rasip ker..ana kenal sangat dia tu..teramat kenal rapat la jugak dgn dia...ari tu ana ada gak gi kursus keris kat selangor 3 hari... dia jemput ..kami dari jhr dtg 2 kete lbih kurang 9 org la gitu ...mesti ente kenal ngan samsul amri,razali,azmi,zul,nazri dll..kat selayang baru tu ramai jugak yg ana kenal ... pena turun johor ker?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Raidenz-Profil   Hantar PM kepada Raidenz-   Pergi ke Raidenz-'s Website   Quote dan BalasQuote

itsjustme
WARGA SETIA
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10665
Posting: 790
Dari: Cheras KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-04 16:48


Patik dari Seni Mempertahankan Diri Selendang Merah....

-----------------
Umarete kara shinu made zutto narai thuzukete kudasai

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsjustmeProfil   Hantar PM kepada itsjustme   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 28-10-04 18:18


saya seni silat gayong malaysia.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

gooliez
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.11.2003
Ahli No: 5361
Posting: 65
Dari: negara atas angin...

Selangor  


posticon Posting pada: 29-10-04 15:55


sy plak join silat cekak ustaz hanafi kat uni....best giler...walaupon penat...tp mmg best...sem depan boleh dpt uniform...paling suker buah jatuh...lebam2 badan pon tak per...kelas nie bosan sikit...sbb cara nak lawan sama jer...tp yg best nyer ada buah rahsia....ok ...blaja2 la silat yg berasaskan solat nie...

Bookmark and Share

    


  Member Information For gooliezProfil   Hantar PM kepada gooliez   Quote dan BalasQuote

PeNguin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.04.2004
Ahli No: 8445
Posting: 190
Dari: miri, srwk

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-10-04 16:17



ana jugak dari budak silat hanafi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For PeNguinProfil   Hantar PM kepada PeNguin   Pergi ke PeNguin's Website   Quote dan BalasQuote

ir_NoFear
Warga Rasmi
Menyertai: 18.04.2004
Ahli No: 8467
Posting: 3
Dari: Suatu Sudut Di Bumi Allah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-10-04 16:30


ana silat cekak, tp satu ana heran dlm silat nie masing nk tunjuk sendri btul, padahal x bleh kita bersatu at least utk menghadapi martial art luar yg lebih advance dlm kesatuan n promotion

Bookmark and Share

    


  Member Information For ir_NoFearProfil   Hantar PM kepada ir_NoFear   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-10-04 11:09




Ana pon dulu maser skolah menengah aderla masuk silat gak.Silat gayung.Tapi namer saintifiknyer silat muslihat pongok.ana blajar dulu sebab kakak ana jadi orng kuat dlm persatuan silat dulu.Memang best.ana minat sesangat.kalu ader pertandingan ana mesti join.ana pernah masuk bahagian tempur dan solo.masal pernah masuk sekali tapi tak bertandingla.alhamdulillah 3 kali ana masuk sentiasa dapat juara.bdk2 sekolah seme takut pada ana.kui2x.maser hari guru ana pernah buat persembahan 2 taun berturut2.ana pendiam kat sekolah.seme orang tak tau ana aktif dalam silat.biler je ana buat persembahan seme org terkejut.Tapi ader dugaan jugak.Adala budak taekwando selalu nak ajak ana berlawan.tapi ana takut jugak.nanti tak pasal2 blacklist skolah.tapikan ana pernah kena kacau dulu,apelagi kluar buah silat lari tak pijak tanahla org jahat tu.
Ana pun pernah masuk kursus alat muzik silat.malu jugak sebab skolah ana jer pompuan yang lain seme lelaki.ana main anak.kakak ana main. trompet.tapi yang bangganya sekolah kami adalah sekolah pertama mempunyai kumpulan alat muzik silat di malaysia bagi prmpn.penah masuk paper. Lpas kakak ana spm,takde org nak urus silat.ana handlela jgk kalu kelapangan,jd jurulatih sbntr.tapi slps ana pmr dan dapat tawaran sekolah berasrama penuh,ana pergi walaupun sayang.tapi cita2 tetap utama.ramai yang jangka ana jadi pengerusi marah kat ana keluar.walaupun ana dah tukar skolah,ana tetap pergi ke rumah jurulatih ana tanyakan perkembangn semasa.tapi sayang silat dan jatuh.budak2 ramai yang dah masuk taekwando.ramai yang salahkan kepimpinan.
Harapan ana agar orang mendalami ilmu nenek moyang kita ini agar tidak tenggelam dibawa arus pembangunan.Amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

islia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.07.2004
Ahli No: 10058
Posting: 109
Dari: kedah aman selalu

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-10-04 11:53




hye angel!!! one more gang..hehe..lia pun silat gak tp dulu jer laaa...skrg dah resign...apa2 pun kite ttp sayang silat kite.

"HiDuP gAYonG MALaySia"

Bookmark and Share

    


  Member Information For isliaProfil   Hantar PM kepada islia   Quote dan BalasQuote

dhuha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6741
Posting: 28
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-11-04 09:57



saya ahli silat cekak ustaz hanafi.mmg betul pun..silat ni ikut cara pergerakan dalam solat.saya suka silat ni pasal tak payah nak buat kuda2..just berdiri tegak tunggu serangan musuh..tapi semua silat pun tujuan nya sama self defence.slmt b'silat..x rugi masuk silat especially utk girls...
MASUKLA SILAT CEKAK USTAZ HANAFI

-----------------
di mana bumi dipijak,di situ iman dan islam dijunjung.islam tu indah,kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhuhaProfil   Hantar PM kepada dhuha   Pergi ke dhuha's Website   Quote dan BalasQuote

angel_dust1412
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6745
Posting: 99
Dari: Kuala Lumpur

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-11-04 08:41



Wah!!
Ramai jugak ek ahli silat kat sini...
Boleh bukak kelab nih!!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For angel_dust1412Profil   Hantar PM kepada angel_dust1412   Quote dan BalasQuote

appy
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11354
Posting: 35
Dari: marang..ganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-11-04 09:46


silat cekak amatlah mudah,
bagi mereka yang mendapat hidayah,
sungguhpun begitu hendaklah tabah,
insyaAllah mendapat faedah.



Bookmark and Share

    


  Member Information For appyProfil   Hantar PM kepada appy   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-11-04 10:37




saye pun pengamal silat...
orang melayu la katekan...
nak mewarisi warisan nenek moyang kite....
blajo lah silat

































































































































































Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

pheonix
Warga Rasmi
Menyertai: 04.08.2003
Ahli No: 2771
Posting: 16
Dari: mars

Johor  


posticon Posting pada: 03-12-04 01:56


WAH RAMAI GAK MASUK SILAT YEA.
SAYA SILAT CEKAK HANAFI KAT UTM SKUDAI. MASUK DULU PUN SENIOR YG AJAK, KALAU TIDAK TAK TAU PUN......

-----------------
Salam perkenalan buat muslimin & muslimat, salam muhibah buat ahli ukhwah, maniskan wajah dengan senyuman, maniskan kehidupan dengan kasih-sayang. maniskan

Bookmark and Share

    


  Member Information For pheonixProfil   Hantar PM kepada pheonix   Quote dan BalasQuote

relajihad
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.11.2004
Ahli No: 12384
Posting: 118
Dari: Perak

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-04 18:23


alamak... ana muai thai isk isk isk.. xde geng ropanya...

-----------------
http://www.sani.my

Bookmark and Share

    


  Member Information For relajihadProfil   Hantar PM kepada relajihad   Pergi ke relajihad's Website   Quote dan BalasQuote

Fasihah_Husniyah
Warga Rasmi
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12990
Posting: 13

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-12-04 11:58




Fasihah pun ahli silat jugak.. SILAT KUNTAU SELENDANG MERAH.... tahu ker?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Fasihah_HusniyahProfil   Hantar PM kepada Fasihah_Husniyah   Quote dan BalasQuote

ibnzayyat
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11234
Posting: 64
Dari: Ateee Komee

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-12-04 13:41


ana time skool la belaja silat nih..

silat helang putih ?? kat sinih ader tak saper belajar.and skrg tak bergiat plak..ehehe..ader belaja skit2 ..tengok abg main silat cekak hanafi..

wallahualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnzayyatProfil   Hantar PM kepada ibnzayyat   Quote dan BalasQuote

KhalidAlWalid
Warga Rasmi
Menyertai: 23.12.2004
Ahli No: 13251
Posting: 11

PulauPinang  


posticon Posting pada: 27-12-04 17:26


Wah ramainya kawan-kawan cekak Hanafi kat sini...saya pon ahli Cekak Hanafi cawangan Ibu Pejabat, Dato' Keramat...


Peneraju Warisan Mutlak

Bookmark and Share

    


  Member Information For KhalidAlWalidProfil   Hantar PM kepada KhalidAlWalid   Quote dan BalasQuote

YaUmairah
Warga Rasmi
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14360
Posting: 5
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-03-05 00:08



saya plak pernah blaja silat pesaka gayong.tapi sat jer...guru sy meninggal dunia.ade gak guru pganti.tp sy tak sempat nak sambung,insyaAllah sy ingt nak sambung sampai abis bengkung.

Bookmark and Share

    


  Member Information For YaUmairahProfil   Hantar PM kepada YaUmairah   Quote dan BalasQuote

YaUmairah
Warga Rasmi
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14360
Posting: 5
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-03-05 00:09



saya plak pernah blaja silat pesaka gayong.tapi sat jer...guru sy meninggal dunia.ade gak guru pganti.tp sy tak sempat nak sambung,insyaAllah sy ingt nak sambung sampai abis bengkung.

Bookmark and Share

    


  Member Information For YaUmairahProfil   Hantar PM kepada YaUmairah   Quote dan BalasQuote

YaUmairah
Warga Rasmi
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14360
Posting: 5
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-03-05 00:09



saya plak pernah blaja silat pesaka gayong.tapi sat jer...guru sy meninggal dunia.ade gak guru pganti.tp sy tak sempat nak sambung,insyaAllah sy ingt nak sambung sampai abis bengkung.

Bookmark and Share

    


  Member Information For YaUmairahProfil   Hantar PM kepada YaUmairah   Quote dan BalasQuote

ir_feruz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6411
Posting: 25
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-05-05 10:05


ini dia pendekar cekak hanafi sudah mari...cawangan ukm bangi

Bookmark and Share

    


  Member Information For ir_feruzProfil   Hantar PM kepada ir_feruz   Quote dan BalasQuote

luvsalsabila
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.04.2005
Ahli No: 16168
Posting: 34
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 04-05-05 18:05



ana still de same dr sek form1-3 still silat gayong malaysia lps 2 biler form 4 pindah sek takder plak coz sek bru........
skang ni ana nak bergiat aktif blik d [email protected] bru aje dpt bengkung putih....coz skang bru tmt sem 2......doakan smoga setia brsm silat......

Bookmark and Share

    


  Member Information For luvsalsabilaProfil   Hantar PM kepada luvsalsabila   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.116533 saat. Lajunya....