Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 4 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: ~ JK Pantai Timur 2~


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» ~ JK Pantai Timur 2~

Please Mendaftar To Post


Oleh ~ JK Pantai Timur 2~

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-06-03 16:52


Assalamualaikum....

ramai sahabat komuniti ukhwah yang meminta ana untuk anjurkan sekali lagi Jk kat Terengganu...erm, pikir punya pikir, ana pun bersetuju la untuk mengadakan sekali lagi Jk Pantai Timur, sambungan untuk Jk yang lepas....lagipun, Jk Utara skarang pun ade masalah untuk dianjurkan..namun, ana bercadang untuk mengadakan Jk Pantai Timur 2 ni slps Jk kat Utara nanti...antara perancangan awal ana adalah....

Tempat --> Taman Rekreasi Pantai Merang, Terengganu...

Jangkamasa --> 2 hari 1 malam...atau akan berubah....

Aturcara Utama --> Berkayak, Jungle Trekking, Indoor Games spt catur, Carom, Dart dan sebagainya....juga Outdoor Games spt Bola sepak, takraw, bola tampar...dsb..

itu perancangan yg paling awal bagi ana..apa2 perubahan akan ana maklumkan kemudian...kalu ade ape2 cadangan, sila maklumkan pada ana..harap2 Kang leh join Jk kat Trg nanti...jangan bagi alasan tayar kapal terbang pancit sudah...ikiki ..

Lokasi taman rekreasi itu betul2 berhampiran ngan tepi pantai..surau, dewan, dan kedai makan ada disediakan....mmg lengkap la kata orang..dan satu lagi, kita akan tidur kat dalam khemah nanti...so, sesapa yg tak pnah tidur dalam khemah tu, bersedialah untuk menghadapi satu lagi alam realiti..ikiki...seram plak raser...

oklah....apa2 lagi InsyaAllah akan ana maklumkan dari semasa ke semasa...ana harap yg sudah pergi Jk pantai timur hari tu bleh jadi AJK untuk Jk Pantai Timur 2 ni..InsyaAllah semua....

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

rhazes
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 126
Posting: 152
Dari: negeri aman rakyat beriman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-06-03 22:50


akumm........

zam nak buat lagi jk ker....
ana ok jer...............


w'sallam

-----------------
THIS PATH MAY BE DIFFICULT
BUT THE DESTINATION IS CERTAIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For rhazesProfil   Hantar PM kepada rhazes   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-06-03 09:20


salam alaik...

amboi-amboi zam..semangat kamu yer..apapun akak sokong..kalau leh turun balik Ganu..insyaALLAH..akak balik la...

-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 17-06-03 15:08


nak ikut..!!!...buat la hari cuti ..baru best..ehhe..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-06-03 16:28


Assalamualaikum....

hehehe.....alhamdulillah...ada respon....InsyaAllah, Jk kali ni mmg best pnyer....buat mase cuti? hmm...InsyaAllah, ana akan usahakan....

:: belajar dari kesilapan ::

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 399
Posting: 57
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-06-03 11:35


a'kum,
ader JK pantai timur kali kedua?bunyi macam best jer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 18-06-03 14:34


bestnyerrrrr...hurm, cuti? entahla....mciium ni, selagi tak dapat handbook, selagi tu la tak confirm bila cuti. kalau tak ada handbook, boleh keliru tarikh cuti. maklum la ramai, banyak la khabar2 tak betul dr yang btul .

kalau kena tarikh cuti, nak je saya pegi JK tu..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 18:47


Assalamualaikum....

ermm...memang tarikh mempunyai pengaruh yang tinggi dalam perlaksanaan Jk kat mana2 pun...jadi, ana minta kpd sahabat2 sekalian, nyatakan bilakah anda free dan boleh bertandang ke Terengganu...kita kalu bleh nak semua datang Jk Terengganu kali ni...InsyaAllah...

ana pun ade dengar berita yang ada dua Jk yang sedang giat dirancang sekarang....Jk Utara dan Jk kat Matrik UIA...apapun, semoga berjaya buat penganjur kedua2 Jk tu nanti...pastikan Jk Utara Dan Matrik UIA berjaya...InsyaAllah...

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 18-06-03 21:00


same same lah kita doakan..berjaya..supaya..dapat mengukuh kan lagi..ukhwah ini..
insya ALlah..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

raul_gonzalez
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1321
Posting: 396
Dari: .::Kuala Terengganu::.

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-06-03 18:49


ana sokong 100% dengan cadangan abang zam tu...
ana harap JK pantai timur itu dapat dijalankan di Muzium Negeri Terengganu di Losong.di samping menghadiri JK tersebut dapat juga kita merasa keropok lekor losong yang lemak berkrim disukai ramai...semoga cadangan ana dapat dipertimbangkan dengan neraca spring....

-----------------
~MEMBANGUN MENURUT ISLAM~

Bookmark and Share

    


  Member Information For raul_gonzalezProfil   Hantar PM kepada raul_gonzalez   Pergi ke raul_gonzalez's Website   Quote dan BalasQuote

peng_yu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 17
Posting: 120
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-06-03 20:30


best nya...mesti gi ni..Taman Rekreasi Pantai Merang, Terengganu... kat mana ek..zam rizal..?

duk trg tapi x tau..hihihihi..
semoga berjaya

Bookmark and Share

    


  Member Information For peng_yuProfil   Hantar PM kepada peng_yu   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-06-03 13:13


pengangkutan nye akan disediakan oleh isa-VR4 dengan sebuah bas

-----------------
Ya Allah !!! berikanlah kekuatan kepadaku untuk meneruskan jihad para shuhada'

img75.photobucket.com/albums/v228/acma_115/logo.jpg">

Bookmark and Share

    


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-06-03 13:51


kalau kena ari cuti, ana nak sangat pergi.
jeles ana kat org yg dah pegi JK Pantai Timur yg lepas. best sangat khabar nya. teringin ana nak rasa angin JK kat Terengganu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 16:25



ana setuju betul dgn cadangan akhi Zam tu,tapi kena pilih betul2 tarikh,kalu bleh,cuti sekolahlah....

isa VR-4,betul ke nak sediakan sebuah bas..?ana pun memang x ader transport nak gi(kalu jadik..). harapkan basikal buruk ana yg ana gunakan masa gi jk dulu,2 hari baru sampai...

harap perancangan & pengurusan jk nier lebih baik berbanding jk dulu...

-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

wasilatul_furqan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1610
Posting: 22
Dari: Kertih/Tronoh

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 01:03


nok tanye..ana baru masuk komuniti nih..JK tu apedier..bile nok buat JK(xtau pun amende) ke 2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wasilatul_furqanProfil   Hantar PM kepada wasilatul_furqan   Pergi ke wasilatul_furqan's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 15:35


assalamualaikum....

sori lama menyepi...hehe....ok, taman rekreasi tu baru je bukak....so ramai lagi yang tak tahu tempat tu....tapi nanti InsyaAllah ana akan bagi sedikit demi sedikit info ttg tempat tu, key!

aik..ade org nak sponsor bas ke...heheh..best...best...



-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 15:47


assalamu'alaikum..

wahh.. hebat tul JK kali kedua kat Ganu nih yer... insyaAllah, berjaya..

jeles tul budak penang sorang nih... asik kat ganu jerkk.. ihihih..

tunggu laporan dr kedah jerk dulu.. ekeke..

paperpon, abg zam.. moga berjaya utk kali kedua... belajar dr kesilapan..

wassalam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 16:52


kpd wasilatul_furqan,jk yg sedang diperkatakan skarang nie bererti 'jejak kasih',iaitu satu majlis yg diadakan utk semua ahli komuniti nie berkumpul dan menjalankan aktiviti yg diadakan di samping tidak lari dari tujuan asal iaitu menyemai kasih, memupuk ukhwah....
diharap penjelasan yg ana bagi nie boleh diterima oleh anta mahupun kpd semua.....



-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

wasilatul_furqan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1610
Posting: 22
Dari: Kertih/Tronoh

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 19:36


ooo syukran sahabat amin..baru tau..molek gok buat camtu..buleh rapatkan tali silaturrahim dan menyipul ikatan murni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wasilatul_furqanProfil   Hantar PM kepada wasilatul_furqan   Pergi ke wasilatul_furqan's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 20:15


Assalamualaikum...

ha..mmg betul cakap sahabat amin tu....dalam kita berJK, jangan kita lari dari matlamat yang asal....menyemai kasih, memupuk ukhwah....ai, ramai yg senyum nampak bila ana cakap menyemai kasih tu..hehe.. ...ingat, kasih kita kat manusia biarlah kerana Allah, jangan kerana nafsu...

wassalam...jumpa di Jk Pantai Timur 2 !!!!

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-06-03 00:00


zam...nnti leh abg jd pengadil...kuikuikui

-----------------
khalifah Allah di muka bumi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

ecoR1
Warga Rasmi
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1505
Posting: 12
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-06-03 00:18


alaaa..kecewanya..apsal asyik buat kat t'gn..buat la kat klantan plak...jauh jgk nak gi 2..kalau ada p'ktn ok lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ecoR1Profil   Hantar PM kepada ecoR1   Pergi ke ecoR1's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 19:06


Quote:

On 2003-06-25 00:00, khalifah wrote:
zam...nnti leh abg jd pengadil...kuikuikui

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::



hehehe...boleh...apa salahnyer...jadi pengadil cari ikang sekila dalam air sungai....hehehe...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 21:43


as'kum...semoga apa yg sedang diusahakan ini akan berjaya. klau ada kesempatan..insyaALLAH.. ana pun nak join sama. boleh tak?

buat ecoR1.. silalah anjurkan JK kat kelantan ni.. tak pun kita buat khas untuk sahabat2 dari usm kubang kerian. macam mana?insyaALLAH..akak leh tolong sikit2..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

multazam
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 105
Posting: 60
Dari: Kelantan Darul Naim

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-06-03 13:30


Assalamualaikum

saya pun bersetuju dengan cadangan akhi zam.tentang tarikh tu kan elok masa cuti pelajar ipta.agak susah juga kalau bukan masa cuti untuk student ipta cam saya nie nak joint.memang saya ingin sangat nak joint JK yang sebelum ini,tp masa tak mengizinkan. Insya Allah saya akan joint JK nie.

-----------------
"Ya Allah,sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari dukacita dan susah hati,aku berlindung kepada-Mu dari kelemahan dan kemalasan,aku berlindung kepada-Mu dari pengecut dan kedekut dan aku berlindung kepada-Mu dari timbunan hutang dan paksaan orang"

Bookmark and Share

    


  Member Information For multazamProfil   Hantar PM kepada multazam   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 17:31


wahh...semakin menggalakkan...apa yg ditunggu lagi,akhi zam..ramai dah nak join jk Pantai Timur ne...harap buat persediaan awal yea...takut kelam kabut mcm dulu je...(maaf,gurauan semata2)...


-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 19:00


Assalamualaikum...

InsyaAllah sahabat amin, ana akan buat yang terbaik untuk Jk kali ni...belajar dari kesilapan, kan? mmg ana akui yg Jk Pantai Timur edisi 1 agak kelam kabut skit pengurusan dia..tapi InsyaAllah Jk Pantai Timur edisi kedua ni ana akan pastikan tidak ada apa2 masalah akan timbul...ana akan cuba demi ukhwah kita bersama....

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

fatimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.07.2003
Ahli No: 2292
Posting: 76
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-07-03 14:08


assalamualaikum...

akak sokong cdgn nak buat Jk tu...leh gak kenal adik2x kat sini ..

darul numan, anti MLT kan? keja kat dept maner yer? akakpun kat kubang kerian gak ... kalau ader kesempatan (harap2x ader ler),leh p sekali kat JK tu, tol tak?

-----------------
hanya redha Allah jua yangku harapkan

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahProfil   Hantar PM kepada fatimah   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-07-03 08:22


Bila ni nak buat,bestnyer..buat la cuti yang lama tu...cuti ipt yang berbulan2 tu ker..yang time orng abis periksa spm dan nak masuk u tu..kan kat sini ramai yang masih belajar..seronoknya..aktiviti2 pun canggih..kali ni ana mesti pegi...insyaALLAH..

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

me_myself
Warga Rasmi
Menyertai: 21.07.2003
Ahli No: 2494
Posting: 4
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-07-03 18:27


Assalamualaikum warakhmatullah....

baru2 ni, saya ada kontek akhi zam rizal....bertanya khabar....disebabkan saya ni duk kat Ganu, jadi zam suruh saya ambil alih tugas untuk handle JK Pantai Timur 2 ni...saya ni tak reti nak handle Jk ni sebenarnyer...so, saya mintak pertolongan dari sahabat semua untuk menolong saya handle Jk P. Timur 2 ni...InsyaAllah atas usaha kita semua nanti, Jk Pantai Timur 2 ni akan berjalan seperti yang dirancangkan...akhi zam rizal InsyaAllah akan turut sama join Jk nanti, tapi dia hanya akan bagi nasihat dan panduan untuk handle Jk nanti, dan tidak akan terlibat dalam barisan AJK nanti...

let's start with the 1st step....saper kat sini yang sudi untuk memberikan bantuan untuk turut sama handle Jk nanti??...sila bagi Pm kat saye secepat yang mungkin key....

sekian dulu....cadangan adalah amat2 dialu-alukan sekarang....

wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For me_myselfProfil   Hantar PM kepada me_myself   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-07-03 18:43


BETUL KE NIE...!!!
ingatkan tanpa akhi zam, takdelah kot jk pantai timur 2......rupanyer ader....
insya-Allah ana akan tolong sedaya yg boleh.....
tp nak jadi ajk tue,takleh kot,pasal ana nie kecik lagi.....

-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

fatimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.07.2003
Ahli No: 2292
Posting: 76
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-07-03 09:52


assalamualaikum...

akakpun boleh tolong tapi akak duduk jauh ler me...akak dok kat kelantan...

-----------------
hanya redha Allah jua yangku harapkan

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahProfil   Hantar PM kepada fatimah   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-07-03 14:34


Assalamualaikum warakhmatullah....

ana harap semua sahabat dapat memberi komitmen kepada akhi me_myself...moga2 JK Pantai Timur 2 kali ini akan berjaya, InsyaAllah....

wassalam....

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-08-03 12:34


Assalamualaikum warakhmatullah...

pertama sekali, ana ingin memohon maaf jika pengunduran ana dari ukhwah.com baru2 ini ada membuatkan pihak yang terasa....tapi,setelah ana meluahkan masalah ana pada seseorang dan menerima nasihatnya, alhamdulillah hati ana terbuka kembali untuk join ukhwah.com....shukran jazilan buat yang membantu...

jadi, JK Pantai Timur Edisi 2 akan diteruskan....ajk2 Jk Pantai Timur 1 telah bersetuju untuk anjurkan kembali Jk Pantai Timur ini untuk kali kedua...alhamdulillah...

ahli2 yang berminat untuk join barisan ajk Jk Pantai Timur 2 ini, bolehlah antar pm kat ana dengan segera...banyak pengalaman yang kita boleh berkongsi bersama nanti, InsyaAllah...

Jk Pantai Timur Edisi 2 ini InsyaAllah akan diadakan pada cuti akhir semester semua IPT nanti...dengan kata lain, selepas JK UIA ngan JK Utara nanti dianjurkan....

sebarang perubahan maklumat akan ana bagitau dengan segera,InsyaAllah....

Perhatian dan komitmen antum semua ana ucapkan Shukran Jazilan...


Wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-08-03 11:11


dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

zam Jk yang bakal enta anjurkan ini insyaAllah ana nak attend lah.. ana pun tak pernah pergi lagi mana2 JK nie.. tapi utk JK yang enta akan anjurkan nie ana akan cuba attend.. best of luck to enta.. keep it heppend

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-08-03 12:03


Alhamdulillah....lagi ramai datang, lg bagus....JK kat Trg kali ni lain dari yang lain..sbb banyak aktiviti lasak dan sukan yang akan dijalankan...so, rugi la saper yang tak datang nanti....

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

nilamSarah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 463
Posting: 136
Dari: presint 9,putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-08-03 15:30


JK trg 2nd...ermm..jauh nyerr..cam ne la nak dtg yer?

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nilamSarahProfil   Hantar PM kepada nilamSarah   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-08-03 16:45


Assalamualaikum warakhmatullah....


senang ajer tu..buat macam Jk P.Timur ari tu...buat rombongan pastu bertolak ramai2 dari kl saner tu..kan senang?

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-08-03 17:47


Em....nampaknya...ana tak leh join lagi.....insyaAllah di lain waktu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-08-03 18:09


Alhamdulillah....
harap2 jk yg ingin dibuat nie akan terlaksana....
INsya-Allah,jika tiada apa2 masalah,ana akan sertai jugak jk nie....kawan ana pun dah ramai join komuniti nie....boleh ajak diaorg skali...kalu ramai2 tentu meriah jk pantai timur kali nie....uihh...tak sabarlah plak....


-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

aimanwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 307
Posting: 151
Dari: Mansurah_Mesir

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-08-03 00:44


assalamualaikum.
bila nak buat jk kat merang?
ana beres jer,
lagipun nsyaALLAH ana ngan KUSZA takder problem ,
so harapan nyer boleylah terlaksana JK paNtai Timur 2.

insya ALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanwanProfil   Hantar PM kepada aimanwan   Pergi ke aimanwan's Website   Quote dan BalasQuote

fatimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.07.2003
Ahli No: 2292
Posting: 76
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-08-03 13:34


assalamualaikum...

zam...akakpun insyaAllah akan join JK tu nanti...akak takpernah lg p mana2x JK...kalau khidmat akak diperlukan, akak sedia membantu



-----------------
hanya redha Allah jua yangku harapkan

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahProfil   Hantar PM kepada fatimah   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-08-03 17:22


yess!!
makin ramai dah yg nak join jk kali nie....
tp ana tak tau lagi......kalu ader transport,takde urusan penting....mesti gi punyer.....



-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

Jundullah_Al_Asad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 623
Posting: 93
Dari: Daerah Perjuangan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-08-03 18:14


Assalamualaikum...

Bila nak wat JK kat Kelantan?? Ana duk Kelantan.. Rerasanya.. Terlalu susah nak dapatkan permission nak gi sana...

Wassalam...

-----------------
"Dan berJIHADlah pada JALAN ALLAH dengan sebenar-benar JIHAD"

"Dan janganlah kamu menyangka sesiapa yang terbunuh pada JALAN ALLAH itu mati. Bahkan mereka terus hidup di sisi TUHAN mereka dan diberi rezeki"

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jundullah_Al_AsadProfil   Hantar PM kepada Jundullah_Al_Asad   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-08-03 22:56


Assalaamualaikum

nak mencelah sikit ( mintak maaf yer... hehe... ) abg zam & ahli2 lain.. sori bebanyak..qaulah mencelah JK Pantai Tumur nyer.. ikiki..

PENGUMUMAN
Pihak Penang, akan mengadakan satu meeting mengumpulkan semua ahli Utara, untuk sama2 berbincang dalam usaha merealisasikan JK UTARA.Dijemput semua ahli UTARA dan ahli2 alin hadir pada:

SABTU , 30 OGOS 2003

TEMPAT: MASJID SEBERANG JAYA

MASA: 11 PAGI

Tempat meeting telah ditempah bersama makan tengahari ,jadi diminta yg akan hadir menyediakan wang RM 5 (RM3 untuk makan/minum ,selebihnya masuk dalam tabung)

Semua yg nak hadir ,diminta confirm dengan ana segera sebab nak buat tempahan makanan:
[email protected]
hp: 012-4624542
YAHOO MESSENGER: syihab82

Harap dapat confirm secepat mungkin.
Sesiapa yang ada cadangan,dipersilakan.

Wassalam

p/s : harap dpt bg komitmen yg menggalakkan..

copy dr irda82



[ Posting ini telah di edit oleh: qaulah_atrah pada 2003-08-28 23:08 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

ladyberz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1453
Posting: 52
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 02-09-03 11:18


wah...buat ler...seronok nyer....tak sabo...wat ler time sy cuti ni...sy ct dr 10hb sampai 26hb...
ker tak sempat nak plan....
tp kalo ari lain leh gak,time cuti sabtu r....
dkt jer ganu tu dr sn....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladyberzProfil   Hantar PM kepada ladyberz   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-09-03 12:39


Assalamualaikum warakhmatullah....

terlebih dahulu, ana ingin memohon maaf daripada semua pihak kerana Jk Pantai Timur 2 ini mungkin tak dapat dilaksanakan mengikut perancangan...kerana, mengikut perancangan, Jk ini akan diadakan pada cuti akhir tahun ini, namun ketika itu ana tak dapat untuk tumpukan pada Jk ini kerana ana ada tugas yang lebih penting untuk dilaksanakan pada masa itu...lagipun, rasanya banyak aktiviti ukhwah yang akan dilancarkan pada masa itu kan?...jadi, JK Pantai Timur 2 ini secara rasminya telah ditunda kepada satu tarikh yang akan diumumkan kelak....segala kesulitan jutaan maaf ana pohonkan.....

wassalam..

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

solehgall
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 53
Posting: 148
Dari: besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-10-03 10:30


ASSALAMUALAIKUM...pantai merang?..jauhnya..bila nak buat kat besut...ana org besut

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehgallProfil   Hantar PM kepada solehgall   Quote dan BalasQuote

selembut_salju
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2674
Posting: 121
Dari: damansara utama

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-10-03 11:43


A'KUM...

em JK Pantai Timur 2 yer...bagus jugak tu..InsyaAllah ana nak join sekali tapi kena inform betul2 la tarikhnya, kalau hujung tahun ni ana tengah praktikal..klau kebetulan hari tu hari cuti ana nak join nak merasa jugak gi Jk ni.

Wallahua'lam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For selembut_saljuProfil   Hantar PM kepada selembut_salju   Pergi ke selembut_salju's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-10-03 11:52


Assalamualaikum...
Saudara Zam_Rizal...

Jika anta perlukan..ajk lagi..
Prof sedia memberi bantuan atau khidmat...

Prof harapkali nie jadi...

Insya-Allah...

Wassalam

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-10-03 18:15


Assalamualaikum warakhmatullah...

ana ingin memohon maaf kerana dah lama tak handle perancangan program ni...ada banyak kerja penting yang perlu dilaksanakan...maaf ye semua

JK Pantai Timur @ tetap akan diteruskan...tetapi memandangkan komuniti kita sekarang sedang rancak mengadakan pelbagai aktiviti yang hebat2 dengan rancaknya, jadi kami di sini ingin beri laluan dahulu kepada aktiviti2 Mega seperti Mega JK dan sebagainya...tapi jangan risau, JK Pantai Timur 2 TETAP AKAN DIADAKAN...InsyaAllah Taala...

wassalam...senyum sokmo !!

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 19:10


Assalamualaikum

go JK Pantai Timur...go!

pantai timur ni...Kelantan,Terenganu,Pahang, kan?

[ Posting ini telah di edit oleh: irda82 pada 2003-10-22 19:11 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 21:56


Assalamualaikum...

a'a...JK Pantai Timur 2 ni merangkumi kawasan Kelantan, Terengganu dan Pahang....walaupun ianya dipanggil JK Pantai Timur, tetapi semua sahabat ukhwah.com dari seluruh negara DIJEMPUT untuk menghadirinya....Pantai Timur itu hanyalah kerana ianya dilakukan di kawasan pantai timur, dan selepas ini perancangannya masih lagi di Terengganu...

sahabat2 yang tinggal di Kelantan dan Pahang yang mahu menganjurkan JK, masih boleh gunakan JK Pantai Timur...InsyaAllah....

wassalam..

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-01-04 19:00


best nya!! erm.. so, bila agaknya tarikhnya? kalau boleh ana akan dtg..

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

stefaisle
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 220
Posting: 87
Dari: marang, terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-01-04 09:32



ana sokong!!!!!
erm insyaAllah klo ade rezeki ana akan hadiri....
utk AJK jk ni...insyaAllah akan membantu....
volunteer..... .....

p/s zam_rizal..ade apa2..PM kat ana...ye..

-----------------
BiLa HidaYAh MeNyApa maJUsI
LaUTan BeRgelOra sAnGgUp dIRenAnGI
DeMi mENcaRi cINta YanG suCi
Akan KUtabAhkan dIRi DemiMU YA RABBI!

Bookmark and Share

    


  Member Information For stefaisleProfil   Hantar PM kepada stefaisle   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-01-04 10:23




Awwalan.asifah kerna lambat posting kat topik ni.Ana sebenarnya dah lama meninjau, cuma menunggu masa untuk menjawab.Kalau nak ikutkan, memang nak sertai tapi tak taula kalau ada hal nanti...lagi satu, tarikh terbaru untuk buat JK PANTAI TIMUR 2 ni tak tau lagi kan bila? Ana harap sangat2 tarikh tu tak bertembung dengan waktu study ana dan sahabat2 yang lain...
Kalau boleh, biarlah tarikh tu sesuai (boleh dihadiri oleh semua ahli yang nak join)...Kalau boleh la...

Sekian..
wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-01-04 10:39



Jangan risau Zam
biar lambat asalkan selamat
tak perlu gopoh2 buat jk pantai timur 2 ni
semoga berjaya utk jk kedua ini...

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nudrasyafini
Warga Rasmi
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4597
Posting: 19
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 08-01-04 10:55



wah..seronok nyer...tak sabar nak join...tapi pilihlah waktu cuti sekolah.....barulah ramai boleh pergi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nudrasyafiniProfil   Hantar PM kepada nudrasyafini   Pergi ke nudrasyafini's Website   Quote dan BalasQuote

nice_pesan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 619
Posting: 126
Dari: cheras...

Perak  


posticon Posting pada: 08-01-04 13:38




mesti bestkan kalau dpt ikut , insyAllah kalau kena pade tarikhnyer (cuti) kiter pun nak ikut samer bukannyer senang dpt peluang macamnie kan?...
ape2pun kiter doakan agar perancangan ini akan terlaksana...

"cuma tunggu tarikh jernie"
sekian wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For nice_pesanProfil   Hantar PM kepada nice_pesan   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 08-01-04 15:38



ana pun tunggu umum kan tarikh jer......
InsyaAllah ana boleh pergi.......
:: AIRMATA LELAKI UMPAMA MUTIARA YANG TERBENAM DIDASAR LAUTAN DALAM BEGITU SUKAR UNTUK DIKELUARKAN ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 08-01-04 15:39



ana pun tunggu umum kan tarikh jer......
InsyaAllah ana boleh pergi.......
:: AIRMATA LELAKI UMPAMA MUTIARA YANG TERBENAM DIDASAR LAUTAN DALAM BEGITU SUKAR UNTUK DIKELUARKAN ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 09-01-04 18:33


hmmm...mcm best jer...nk join....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-01-04 17:15




Klik Di sini --> JK Pantai Timur 2004

wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

sabihah
Warga Rasmi
Menyertai: 30.08.2003
Ahli No: 3173
Posting: 10
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-01-04 11:41



tentu best kan!!nak tu memang nak pergi tapi tiada transport...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For sabihahProfil   Hantar PM kepada sabihah   Quote dan BalasQuote

naimKIMIA
Warga Rasmi
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5961
Posting: 3
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-01-04 13:00



SEKADAR MENYATAKAN SOKONGAN KPD PROGRAM NI. ANA TAK PERNAH JOINT LG SEBARANG PROGRAM UKWAH.COM NI. MAKLUMLAH AHLI BARU KATAKAN. TETAPI PENYERTAAN TERTAKLUK KPD KELAPANGAN WAKTU ANA....
'SEKIAN' "SEERU 'ALA BARAKATILLAHI"
WASSALAM.

Bookmark and Share

    


  Member Information For naimKIMIAProfil   Hantar PM kepada naimKIMIA   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 10:57




hm..tak dapat gi la

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-02-04 10:06




Sila Ke Link Ini Untuk Membincangkan JK Pantai Timur 2004 --> :: JK PANTAI TIMUR 2004 ::

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

princess_ixora
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5895
Posting: 64
Dari: kedah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-02-04 00:35


bila agak2 nak buat tue .. buleh ana ikut gak..
mesti bestkan..


Bookmark and Share

    


  Member Information For princess_ixoraProfil   Hantar PM kepada princess_ixora   Pergi ke princess_ixora's Website   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 11:21


bile nk buat kat kuantan..........?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 11:32


Quote:

On 2004-04-12 11:21, mawarkasih wrote:
bile nk buat kat kuantan..........?



Oh..Mawarkasih...kalau nak buat JK Pantai Timur..kat Pahang..mungkin belum tahu lagi bila..
kat Kelantan buat JK sendiri...

Tapi kalau nak buat..JK Kuantan ..beres..
Dan satu lagi Prof sedang tunggu ..sebab pernah ahli ukhwah dari KukTem nak buat JK..tapi tak..sekarang..apa cerita?

Kalau nak buat kat Kuantan.. kita boleh bincang tapi kena tunggu masa sesuai..la( kira laluan...JK lain )
...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

nailahAl-farafisyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1108
Posting: 44
Dari: bumi Allah

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-04-04 12:20


..

Maaf nak tumpang tanyer..ni baru jer jenguk ruangan ni.. apa aktiviti yg dilakukan sepanjang program tu?? kalau rehlah tu.. ana nak cadangkan cuba buat lawatan atau jalan2 sambil mengenal.. contohnya pi tempat bersejarah ker..macam mizum terengganu.. rasanyer ramai lagi yg tak sampai kat tempat tu.. org terengganu sendiri pun ader yg tak sempat nak pi..cadangan jer,.. kalau ada apa2 yg boleh ana bantu..insyaAllah ana cuba..ok.. selamat berprogram nanti


Bookmark and Share

    


  Member Information For nailahAl-farafisyahProfil   Hantar PM kepada nailahAl-farafisyah   Pergi ke nailahAl-farafisyah's Website   Quote dan BalasQuote

naimKIMIA
Warga Rasmi
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5961
Posting: 3
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-06-04 23:49


...........
ana cadangkan supaya dibuat pada minggu pertama bulan Ogos, sbb time tu ana cuti..... (macam org lain pun cuti jugak sama dgn ana) ....
apa pun ana setuju dgn cdgn yg baik ni....... semoga berjaya.........
jika ada masa dan peluang INSYAAllah ana joint skali.............
anak Trengganu.


Bookmark and Share

    


  Member Information For naimKIMIAProfil   Hantar PM kepada naimKIMIA   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.148363 saat. Lajunya....