Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 4 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: PLKN 2005. Anda terpilih?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» PLKN 2005. Anda terpilih?

Please Mendaftar To Post


Oleh PLKN 2005. Anda terpilih?

dalila2501
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3466
Posting: 193
Dari: sungai buloh

Selangor  


posticon Posting pada: 11-09-04 11:16




Ana nak tau ada tak dikalangan ahli ukhwah yang telah terpilih untuk menyertai PLKN. Buat pengetahuan, ana pun dah terpilih juga. Jadi nak tahu kalau-kalau ada geng ukhwah yang terlibat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dalila2501Profil   Hantar PM kepada dalila2501   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: ╗ Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM ź
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-09-04 11:20


Ana tak kena!!! Ana tak kena!!!
malas betul nak pegi.. hehehe.. kebaikannya masih kabur di pandanganku. tapi ikhwah & akhawat yang dapat, jangan lupa kongsi pengalaman ek
(harap tak kena next selection jugak! )

wassalam

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-04 16:06



    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

dalila2501
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3466
Posting: 193
Dari: sungai buloh

Selangor  


posticon Posting pada: 12-09-04 11:18


Quote:

On 2004-09-11 11:20, HeArtBroKenkiD wrote:
Ana tak kena!!! Ana tak kena!!!
malas betul nak pegi.. hehehe.. kebaikannya masih kabur di pandanganku. tapi ikhwah & akhawat yang dapat, jangan lupa kongsi pengalaman ek
(harap tak kena next selection jugak! )

wassalam

-----------------
Dont be somebody else,
be yourself.


Suka anta sebab tak kena. Kenapa cakap kebaikannya kabur? boleh terangkan sikit tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For dalila2501Profil   Hantar PM kepada dalila2501   Quote dan BalasQuote

hasliza
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.07.2004
Ahli No: 10345
Posting: 24
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 12-09-04 16:45



buat pengetahuan dalila saya pun terpilih. kalau ikutkan saya,saya memang tak nak pergi.tapi nak buat macam mana kalau dah terpilih kenalah pergi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For haslizaProfil   Hantar PM kepada hasliza   Pergi ke hasliza's Website   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-09-04 16:46


hehehe..sori la nak menyebok..ana masih belum boleh dipilih lagi..tapi abg ana terpilih la.. bila ana dah lepas spm nanti..ana rasa ana nak masuk..tapi bila dah dengar mcm2 berita kat tv pasal pkn ni..tetiba rasa ragu-ragu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 13-09-04 12:16


Saya lagi la tak kena huhuhuhuhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

Jundullah_Al_Asad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 623
Posting: 93
Dari: Daerah Perjuangan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-09-04 15:03




alhamdulillah.. ana tak kena lg.. herm.. syukur...

dulu.. time memula PLKN diadakan.. mmg enthusiasm la nak g.. huhu.. mmg semangat!! then.. pastu.. bila dengar citer hakikat PLKN nih.. terus tumpul.. huh.. dasyat syeikh.. cumer kiter je yg tatau hakikat nyer...

dat's y la.. muktamar tahunan PAS ke 50 bebaru ni.. ada 1 usul yg dibentangkan dewan muslimat PAS pusat.. iaitu mengharamkan terus PLKN.. sama┬▓ lah kita mendoakannya..

herm.. PLKN ni.. overally.. jalan maksiat banyak...

wallahu'alam

-----------------
"Dan berJIHADlah pada JALAN ALLAH dengan sebenar-benar JIHAD"

"Dan janganlah kamu menyangka sesiapa yang terbunuh pada JALAN ALLAH itu mati. Bahkan mereka terus hidup di sisi TUHAN mereka dan diberi rezeki"

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jundullah_Al_AsadProfil   Hantar PM kepada Jundullah_Al_Asad   Quote dan BalasQuote

dalila2501
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3466
Posting: 193
Dari: sungai buloh

Selangor  


posticon Posting pada: 15-09-04 21:17


Quote:

dat's y la.. muktamar tahunan PAS ke 50 bebaru ni.. ada 1 usul yg dibentangkan dewan muslimat PAS pusat.. iaitu mengharamkan terus PLKN.. sama┬▓ lah kita mendoakannya..

herm.. PLKN ni.. overally.. jalan maksiat banyak...




,
Bagi dalila, tak payah lah sampai mengharamkan terus PLKN ni. Kalau nak tengok, ramai remaja sekarang ni yang buat maksiat lagi teruk sebab tak ada kesedaran. Kalau ada PLKN ni sekurang-kurangnya dapat juga lah bagi sedikit pengajaran. Dalila sendiri mengaku remaja sekarang ni semuanya jenis manja. Tak tahan lasak. Kena gigit nyamuk sikit dah merungut. Kalaulah tiba-tiba negara kita ni diserang (harap di jauhkan), tak adalah nanti terkejut beruk. Tak tahu apa nak buat.
Pasal maksiat pula, benda boleh di bawa berbincang. Tak payah lah ambil jalan mudah nak terus mengharamkannya. Macam mana negara nak kuat kalau remaja yang bakal jadi pemimpin negara ni semuanya manja.... tak boleh lasak sikit....
Ini bagi pandangan Dalila lah..... Dalila minta maaf kalau ada sesiapa yang terasa di hati.


Bookmark and Share

    


  Member Information For dalila2501Profil   Hantar PM kepada dalila2501   Quote dan BalasQuote

wafaq
Warga Rasmi
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11706
Posting: 1
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-10-04 13:39


kesian nyer saper yg dpt?actually sebenarnay itu mengajar dan menguji iman kite.pergilah dan yakinlah bahawa Allah bersama kamu.Yang plg penting cari kawan yg baik,dan berdoalh agar kamu digolongkan dlm gol org yg beriman.ana adlh p'bantu urusetia PKN dr IPTA.

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafaqProfil   Hantar PM kepada wafaq   Pergi ke wafaq's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.103118 saat. Lajunya....