Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Yang meninggikan darjat seseorang ialah akal dan adabnya, bukan asal keturunannya
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Apa khabar orang kampung? Mari sini siapa asal kampung?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Apa khabar orang kampung? Mari sini siapa asal kampung?

Please Mendaftar To Post


Oleh Apa khabar orang kampung? Mari sini siapa asal kampung?

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-09-04 18:00



salam ukhwah kepada ikhwah sekalian..
topik ni mungkin boring,ttp entahlah..nak jugak buat tajuk ni sebab nak tahu di kalangan ahli2 ukhwah ni..sape yg mmg asal dari KAMPUNG..saya tahu ramai yg tak pernah pun pegang ayam kampung,tebang buluh..sebab di kalangan kita ade yg pada asalnya mmg org bandar..tapi ape yg penting.sekarang ni..kalau nak cari kampung yg benar2 kampung.susah dah sekarang..contoh kampun saya KG.BALOK PANTAI KUANTAN PAHANG DARUL MAKMUR..dah jadi mcm pekan dah..hasil dari kepesatan pembangunan ekonomi..di kawasan sekitar..
JADI..JGNLAH SEGAN2 MENGAKU kalau entum berasal dari kampung...
akhir kalam...salam perkampungan dari saya..

[ Posting ini telah di edit oleh: syed pada 2004-09-13 21:14 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

nazirah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.01.2004
Ahli No: 6301
Posting: 43
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 06-09-04 18:26




Ana pun asal dari kampung. Dilahirkan pun di kampung. Kampung Kuala Air puteh, Serdang, Kedah. Walaupun duduk di Kedah, tapi, ana tak pernah merasai duduk kat bendang sebab rumah ana cuma dikelilingi oleh pokok kelapa sawit dan getah aja. Teringin betul nak duduk di bendang dan sawah. Satu lagi, ana teringin sangat nak kawan ngan orang yang duduk dekat kampung nelayan dan sawah padi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nazirahProfil   Hantar PM kepada nazirah   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 06-09-04 18:56


1. Kg Sungai Belukang, Selekoh, Bagan Datoh, Perak (lahir)
2. Kg Sungai Lang, Banting, Selangor (bersekolah)
3. Kg Beverly Hill, Hollywood.... heheheh

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Marmar
Warga Rasmi
Menyertai: 25.07.2004
Ahli No: 10290
Posting: 11
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 06-09-04 19:35


assalamualaikum..

kalu bukan orang kampung bule join x? saya dilahirkan di kl, membesar di kl, belajar di kl. kampung dah takde dah sebab rumah nenek pun kat kl.

teringin nak kawan dengan orang yang asal luar dari kl. nak jugak dengar/kongsi citer pasal kampung halaman u all. cam seronok je duduk kampung. relax..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MarmarProfil   Hantar PM kepada Marmar   Quote dan BalasQuote

cahaya_dihati
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 10470
Posting: 38
Dari: united kingdom

uk   avatar


posticon Posting pada: 06-09-04 22:11




saya pun asal kg gak..
kg. Penor, Kuantan Pahang darul Makmur
'Kuantan Bandar Palma'

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_dihatiProfil   Hantar PM kepada cahaya_dihati   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 07-09-04 08:38


Nazirah,sila la ke kampung saya.Tau tak Titi Haji Idris kat Langgar?Itu kampung mak.Kampung ayah kat Sungai Padang,Smpg Empat,Perlis.Dua2 kampung ni mmg serene sgt.Dikelilingi sawah yang menghijau...angin yang bertiup.Fuh...best..tp saya pun berkesempatan pulang ke kampung time cuti je.Nak jengah perkampungan nelayan pun ble jugak sbb saya dibesarkan di Balik Pulau,Penang dan sekarang menetap di Langkawi.Not exactly near to the sea,tp saya boleh bw jalan2.Jgn segan2!

Bookmark and Share

    


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

khairoo84
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9971
Posting: 752
Dari: Banting, Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-04 08:57


saya asal kampung jugak!

1. Kampung Tongkah, Morib. (rumah)
2. Kampung Kanchong Darat, Banting (rumah nenek,bersekolah)
3. Kampung Sungai Buaya, Banting (tinggal di rumah nak yatim/bersekolah menengah)

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairoo84Profil   Hantar PM kepada khairoo84   Pergi ke khairoo84's Website   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-04 10:34



kalau bukan asal dari kampung leh join tak? saya teringin dok kampung..aman je..sejuk..hijau...dah ditakdirkan duduk di bandar..walaupun begitu ayah saya org kampung..saya tak segan kalau nak ngaku asal dari kampung...lagi seronok..tapi kenapa ramai org di luar sana selalu malu nak ngaku asal mereka dari kampung...mereka kata org kampung kolot..padahal mereka dah semakin maju setaraf dgn kita...tapi ada juga yang masih dilanda kemiskinan...marilah kita sama2 menghidupkan kampung kita.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

blueberryz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9144
Posting: 27
Dari: selatan tanah air

Johor  


posticon Posting pada: 07-09-04 11:15


org kampung sume chat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For blueberryzProfil   Hantar PM kepada blueberryz   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-09-04 20:21


...

org kampung merantau jauh..mencari ilmu di kota..
org kampung merantau jauh....mencari jodoh di kota..org kampung hebat2 belako...jadi carilah org kampung....yer..




Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

itsjustme
WARGA SETIA
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10665
Posting: 790
Dari: Cheras KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-09-04 22:46


salam perkampungan dari ana...

-----------------
Umarete kara shinu made zutto narai thuzukete kudasai

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsjustmeProfil   Hantar PM kepada itsjustme   Quote dan BalasQuote

hakimabdulrahman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10003
Posting: 541
Dari: kawan

singapore  


posticon Posting pada: 07-09-04 23:42



Ana pon asalnya dari kampung...kajang selangor tapi sekarang nii merantau kat seberang aje........


Bookmark and Share

    


  Member Information For hakimabdulrahmanProfil   Hantar PM kepada hakimabdulrahman   Pergi ke hakimabdulrahman's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-09-04 12:04




mmg org kg pon..
lani pon dok kt kg gak kg sintok dekat kg changlun.
asai org kg, simpang empat, aloq setaq kedah.
kg sebelah arwah abah kt kg siam pendang, arwah umi kat umah la ni...
*pekat kedah sikit tak pa noo.

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-09-04 12:39


Permatang Pauh......



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

azareenzulaikha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.07.2004
Ahli No: 10383
Posting: 122
Dari: kangar

Perlis  


posticon Posting pada: 08-09-04 16:02



bestnye topik ni...ana pun asal dari kampung gak..kampung belukar mata ayer perlis...dari belakang umah boleh lihat pemandangan sawah padi,bukit bukau dan landasan keretapi..kalau masa keretapi lalu nampak la keretapi tu....kampung ku indah permai...rindunya...nak balik kampung....sahabiah yang nak rasa suasana kampun yang bersawah dipersilakan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azareenzulaikhaProfil   Hantar PM kepada azareenzulaikha   Pergi ke azareenzulaikha's Website   Quote dan BalasQuote

zeikiyya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.08.2004
Ahli No: 10442
Posting: 40
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-09-04 11:36


kampung ana belah mak kat thailand....dulu slalu gak balik kg....tanpa pass border...skarang dah tak berani nak buat cmtu....selatan thai skrang ade2 saje pergolakan.....lama dah tak balik...rindunye kat atuk,nenek...
best tau dok kg....suasana tenang...hubungan antara jiran mesra...friendly,helpful,sharing and caring to each other...


Bookmark and Share

    


  Member Information For zeikiyyaProfil   Hantar PM kepada zeikiyya   Quote dan BalasQuote

al-anshaary
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2004
Ahli No: 7544
Posting: 136
Dari: petaling jaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-09-04 13:29



hehe,sebut pasal kampung nih...ana selalu jer nak tergelak...sbb ana nih famous sbb nama kg ana...kg jawek...hehe,saper ade kenal???dari form 1 sampai kt kolej...semua member2 ana asyik nak gelakkan nama kg an jer...ntah la...bagi ana dah biasa...k

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-anshaaryProfil   Hantar PM kepada al-anshaary   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-09-04 23:46


kadang2 kita tak sedar...kampung yg kita pernah suka.pernah kita bergurau dengan kawan2.pernah kita menangis..ianya adalahs atu tempat yg akan kita kenang sampai bila2..walaupun kadang2 namanya saje pelik..ttp tetap best..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-04 12:49




saya pun asal dari kampung.....

1.kuala berang,trengganu.....(tmpat lahir)
2.sg.petani kedah........(tmpat tinggal skarang)

kg ni mmg best....kalau time2 raya mmg happening kat kampung,

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

linie
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 109
Posting: 7
Dari: kayangan m'sia

Perlis  


posticon Posting pada: 11-09-04 13:27


assalamualaikum......


salam mesra buat semua yang membaca...

saya pun asal dari kampung gak...
kampung saya terletak dalam negeri yang paling utara di m'sia....negeri apa lagi kalau bukan perlis..
saya tinggal di mata ayer....apa habaq orang2 perlis!!!??
bagi warga ukhwah dari negeri lain.....mai laa ramai2 ke perlis....






Bookmark and Share

    


  Member Information For linieProfil   Hantar PM kepada linie   Pergi ke linie's Website   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 11-09-04 15:07


Laaa...Org pegheleh jugak ka..??? emmmm... dok kat mata ayaq?? ana kat Arau... tapi bukan kg laa... perumahan.... JOM PAKAT2 MAI PERLIS..!! Perlis Indah Lagi Mempesona... tak caya?? mai la..

-----------------
Andai hidup punca perpisahan, biarlah mati menyambungnya semula. Namun seandainya mati punca perpisahan, biarlah hidup ini membawa erti yang nyata...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-04 16:05




lahir kat kampung di seremban. membesar pulak kat kampung lindungan, petaling jaya. org kampung jugak ke tu?.?.?

-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 11-09-04 18:11




eden org kg gak....dok kek kg Dioh...Kuala Pilah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

deng_ejut
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.08.2004
Ahli No: 10583
Posting: 25
Dari: Kangar

Sarawak  


posticon Posting pada: 11-09-04 21:56



Saye pun asal kampung. Kampung saye kat pulau Tanjung Sirih, Daro, Sarawak. Kalau nak balik kpg kene naik bot. Tapi best la duduk kat kpg nih. Tanpa gangguan, aman dan damai. Time musim byk ikan, mmg makan seafood je la. Dah la murah, kengkadang leh dpt free jek. Jiran tetangga bagi percuma... Kalau nak lihat kehijauan padi plak, bleh jalan kaki jek nak ke sawah. Indah terbentang...subhanallah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For deng_ejutProfil   Hantar PM kepada deng_ejut   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 12-09-04 00:39


Hai deng ejut orang serawak.
saya lak kampungnye kat Telok Kerang , Pontian
Area ni memang penuh ngan orang bugis.pening kalau balik sana pasal tak paham diorang cakap.tapi masa ari raya(pasal tu je balik kampong) best gak(pasal ituje kg yang ada)dapat makan Burasak namanya.Hidangan ari raya ni macam ketupat tapi lagi sedap lagi ketupat.kg saya ni tanah gambut.parit pun warna koka kola.Kelapa sawit penuh melata.kalau malam tu memang la gelap gile.line maxis pun nk gune kene dok luar...carik line.kat kg tu gak ader kaw paya bakau.ader monyet2 berkeliaran.ok itu die

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

faizbukharyy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 15
Posting: 179
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-09-04 10:47


asssalamualaikum...

kg .... memang best ...
.... wp bekerja ke bdr ... sesekali balik kg ...
hilang segala tension di bandar ....
tak gitu ..
klu tak caya ...;
renungilah kata ni ..
kenaper org suke balik kg ....time raya...?


wassalam ...


Bookmark and Share

    


  Member Information For faizbukharyyProfil   Hantar PM kepada faizbukharyy   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 13-09-04 12:45


Saye orang Kampung Parit Abu Samah Kuala Kurau
Abi Orang Kampung Tebuk Panchor Bukit Merah
Umi orang Kampung Batu 13 Kuala Kurau

Tapi Sume moyang saya asal Dari Kampung kat Banjarmasin Kalimantan Selatan

Bookmark and Share

    


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-09-04 21:09


hemm mana lago org2 kampung semua???mari2..perkenalkan kampung kamu sekalian..






tahun ni x balik raye lagi


[ Posting ini telah di edit oleh: syed pada 2004-09-13 21:10 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

Hafs
Warga Rasmi
Menyertai: 28.05.2004
Ahli No: 9203
Posting: 17
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-09-04 13:38


..... asal Ana mmng drpd kg.Nm kg Ana pelik skit.Kg.Sungai Jahit.Nak tau,kg Ana kat daerah Raub,Phg.Saper-saper org Phg tau la kot.Duduk kg best tau....kalau nak rs best dia mcmmn,crla..mn-mn kg utk berpindah,bg yg duduk kat bandar la....takpun pindah kg ana.Meriah skit. Amal krn Allah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HafsProfil   Hantar PM kepada Hafs   Quote dan BalasQuote

humairatulhusna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.04.2004
Ahli No: 8688
Posting: 101
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-09-04 23:22


...
emm bestnya topik nie. ana pun nak join jugaklah sbb ana pun org kg gak.tinggal kat kg ni best ooo. jauh dari hingar bingat kota. kat rumah ana ni keliling bendang emm klu kna musimnya blh lah buat gulai ikan puyu atau ikan tawar lain emm sedap ooo. yang menariknya kita blh tangkap ikan fresh2 lagi. saya tinggal kat kg lahar minyak pulau pinang.rumah tok pun kat kg gak kg sg limau yan kedah. emm pada org kg yg kat penang jomlah join sekali nak kenal nih....

Bookmark and Share

    


  Member Information For humairatulhusnaProfil   Hantar PM kepada humairatulhusna   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-09-04 12:27



    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-09-04 22:34


hemm nak jugak rase balik kampung..tapi terpaksa tangguhkan dulu..demi meneruskan pengajian di cni..ape2pun kawan2 yg dekat dengan kampung..jangan lupa balik ziarah org tua kita..sanak saudara kita..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-10-09 22:24


sengaja menggali topik2 lama..semoga dapat diperforumkan lagi..dengan izin..tajuk ni masa belajar dulu..sekarang dah kerja pun dah..


-----------------
"kullu amm waentum bikhair".

Allah didahulukan Nabi Muhammad menjadi ikutan..


Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 24-10-09 22:29


erm.. nak kata org kampung pure tak lah... da lah ic kod tengah 71, tinggal dengan tok dan wan kat kg since sekolah rendah sedangkan parent d kl... kg pula bukan lah hulu dan cerok mana pun...kg moden... dekat-dekat putrajaya, seblah mneybelah klia...so nak merasa kedamaiana kg tu tak sangat lah.. lori lalu lalang depan rumah senalau..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.130462 saat. Lajunya....