Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 66
Ahli: 0
Jumlah: 66




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 61 hari yang lalu
the_brOtherz: 88 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Siapa Student UIA?


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa Student UIA?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Siapa Student UIA?

muslih_iman
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 156
Posting: 26

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 16:13


Assaalammualaikum ... mmm boleh berkenalan dengan budak uia ....

ana budak uia gak ....

Allahualam

-----------------
cahaya bagaimana memancar, kalau bukan darah kita sebagai bakaran
Al-Quds bagaimana kita membebaskannya, kalau bukan kita pejuangnya .. dipetik dari syair arab
[IMG]http://www.boycottisraeligoods.org/images/big.gif[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslih_imanProfil   Hantar PM kepada muslih_iman   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 15-05-03 17:11


Assalamualaikum WBT..

Ana min UIA..GoMBakkk... Kos Human Science..insya Allah major dlm sains politik..

MuSLiH_iMaN uia PJ ke GoMBak ?? Amik kos apa??

Ape pun, SaLaM UkhUwWaH SaLaM PeRsaHaBaTaN DaRi aNa..

That's all
Wallahu Taala A'lam

:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::



-----------------
Tuhan..Syukur kehadratMu Kerna masih mengurniakan Setitis semangat..Untuk menghadapi..
Kehidupan untuk esok hari..Demi perjuangan hakiki..Kan kugenggam keazaman ini..Takkan kubiarkan ..
Terlerai lagi..



Bookmark and Share

    


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

yeopmi_in-team
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 164
Posting: 104
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 15-05-03 17:25


ana bukan budak uia ......... hehehehe

-----------------
[img]http://ukhwah.com/gallery/gallery/Art/yeopmi_in-team.gif[/img]

SALAM UKHWAH & SALAM PERSAUDARAAN

Bookmark and Share

    


  Member Information For yeopmi_in-teamProfil   Hantar PM kepada yeopmi_in-team   Pergi ke yeopmi_in-team's Website   Quote dan BalasQuote

wan_pasir
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 37
Posting: 395
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 17:40


ana bukan budak uia, tapi ana ader sepupu budak UIA mungkin leh saudara rapat2 ngan dier .. hehe ..

sallam ukhwah dari ana!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For wan_pasirProfil   Hantar PM kepada wan_pasir   Pergi ke wan_pasir's Website   Quote dan BalasQuote

muslih_iman
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 156
Posting: 26

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 19:03


Assalamualaikum....

terima kasih pada haninuha .. sebab bertanya lupa lak nak cakap .. ana belajar kat uia gomabak .. ambik coz ilmu wahyu ...

Allahualam

-----------------
cahaya bagaimana memancar, kalau bukan darah kita sebagai bakaran
Al-Quds bagaimana kita membebaskannya, kalau bukan kita pejuangnya .. dipetik dari syair arab
[IMG]http://www.boycottisraeligoods.org/images/big.gif[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslih_imanProfil   Hantar PM kepada muslih_iman   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 19:17


Assalamualaikum....

ana bukan budak UIA, tapi kekawan ana ramai yg ada kat saner...teraser gak nak masuk UIA, tapi nak buat camna, cabaran dari pemohon lain terlalu kuat....ikikikiki ...

good luck buat semua student UIA !!!!

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 244
Posting: 116
Dari: IIUM KuAnTaN CamPuS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-03 12:41


ana bukan budak uia...tp bakal i.allah....
24 hb nih ana akan menjejakkan kaki ke bumi UIA PJ...waahhh...seronoknyaa..!!!

ada ker senior² yg kat UIA PJ ekk?...boleh la beri tunjuk ajar kat kami nanti...

-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pErMaIsUrI_hAtIProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 17-05-03 13:32


ana bukan budak uia tapi selalu p uia, kalau p masjid memalam mesti nampak ana

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-05-03 15:49


Ana pun sama macam pErMaIsUrI_hAtI, insyaAllah bakal menjejakkan kaki ke UIAM pada 25hb Mei ini...

Erm...jurusan Undang²...

Harap abang² dan kakak² UIAM dapat beri tunjuk ajar pada adik² di sini...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-05-03 16:05


isk...bestnyer tengok budak2 UIA ni....seronok memanjang.....ana plak takde sesape nak kongsi ngan ana...maklumla..nanti ana masuk UiTM, bukan UIA....isk..isk..

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 17-05-03 16:28


belajar kat mana tak penting, pentingnya ilmu yg kita ada kita gunakan sebaiknya

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 17-05-03 23:32


Assalamualaikum WBt..

Quote:
zam_rizal
Posting: 2003-05-17 16:05

isk...bestnyer tengok budak2 UIA ni....seronok memanjang.....ana plak takde sesape nak kongsi ngan ana...maklumla..nanti ana masuk UiTM, bukan UIA....isk..isk..



ala..jgn la sedih.. kite belajar kat mana-mana pun same je..ana rasa diorg seronok sbb impian diorg utk belajar kat uia dah tercapai.. itu je..

MusLiH_iMaN.. oo..enta amik kos ilmu wahyu.. tahun berapa?

SaLaFiaN..wah,wah,wah.. bukan main enta skrg ye.. mesti dah berbunga2 hati tu..ehehe.. jgn lupa..belanja akak.. ehhehe..

that's all
Wallahu Taala a'lam

:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::



-----------------
Tuhan..Syukur kehadratMu Kerna masih mengurniakan Setitis semangat..Untuk menghadapi..
Kehidupan untuk esok hari..Demi perjuangan hakiki..Kan kugenggam keazaman ini..Takkan kubiarkan ..
Terlerai lagi..



Bookmark and Share

    


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

BEcons_iium1403
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 294
Posting: 26
Dari: gombak

Perak  


posticon Posting pada: 17-05-03 23:50


saya dak uia gombak gak.....

kos econs......




Bookmark and Share

    


  Member Information For BEcons_iium1403Profil   Hantar PM kepada BEcons_iium1403   Quote dan BalasQuote

scarlet
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 253
Posting: 102
Dari: kajang

Selangor  


posticon Posting pada: 18-05-03 16:17


Assalamualaikum... Saya BEKAS pelajar UIA.. baru je abis bulan 3 yg lalu.. Baru dapat released letter 2 minggu lepas.. Seronok.. tapi tak tahu buat ape lepas ni. Kepada adik2 yg baru nk masuk UIA PJ or main camp.. selamat datang dan selamat belajar... Teruskan kecemerlangan UIAM... Jaga nama /title ISLAM pada universiti kita.. Kita sama2 lakukannya..ok? Saya doakan kejayaan and semua.. Yg belajar kat tempat lain, sama je.. janji bersungguh..betul tak?


Bookmark and Share

    


  Member Information For scarletProfil   Hantar PM kepada scarlet   Quote dan BalasQuote

muslih_iman
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 156
Posting: 26

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-05-03 09:03


Assalamualaikum...

mmm ... mmmg belajo kat mane pun same ... yang penting kita kena pandai jaga diri ....

kepada haninuha ana baru nak masuk second year ... menjelang sem 1 nanti ..

taniah gak buat adik 2 yang akan masuk uia pj ... kita jumpa disanaaaaaaaa......


-----------------
cahaya bagaimana memancar, kalau bukan darah kita sebagai bakaran
Al-Quds bagaimana kita membebaskannya, kalau bukan kita pejuangnya .. dipetik dari syair arab
[IMG]http://www.boycottisraeligoods.org/images/big.gif[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslih_imanProfil   Hantar PM kepada muslih_iman   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 16:51


Assalamualaikum..

Ana ni, bakal student uia..
course IRK..sama mcm abg muslih_iman..
Insya Allah, hari Ahad ni lapor diri..

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

simba
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 184
Posting: 251
Dari: BAnGi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 17:05


assalamualaikum..

Errrr,sorry..saye bukan student UIA..ramai jugak student UIA ye..jemput2la ke UNITEN

Bookmark and Share

    


  Member Information For simbaProfil   Hantar PM kepada simba   Quote dan BalasQuote

rhazes
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 126
Posting: 152
Dari: negeri aman rakyat beriman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 17:06


akumm.....
insyallah ahad petang nie ana bkal masuk matriks uia coz AED........apepun salam ukhwah fillah
w'sallam

-----------------
THIS PATH MAY BE DIFFICULT
BUT THE DESTINATION IS CERTAIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For rhazesProfil   Hantar PM kepada rhazes   Quote dan BalasQuote

ibtisam_daiman
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 634
Posting: 43

egypt  


posticon Posting pada: 21-05-03 18:43


waalaikumussalam....

alhamdulillah..... ana budak uia gak...... salam perkenalan dari ana...hihhihi wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibtisam_daimanProfil   Hantar PM kepada ibtisam_daiman   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 18:56


best nyerh tgk antum dah berjaya ke UIA...or IPTA lain...
ana nih masih dibwh...huhu kena lalu 2 tahun lg baru bley masok U...tak leh ke lompat arh?? nak cecepat sket masok UIA
Anyway... dah masok UIA tuh... jgn lupa tepon mak bapak (especially wat akakku permaisuri_hati)
dah ader h/p tu...jgn lupa nak call...jgn wat misscall jerh... konon nak saving kredit laa...yoyo jerh
GUD lUcK 2 U all... selamat menjejakkan kaki ke UIA...
utk pengetahuan antum...ana pon akan p UIA gak nnt...24hb nih jgn jelesss...nak teman akak ana jerh hihihi

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 21-05-03 19:09


ana harap ana dpt masuk uiam satu hari nanti,ana rancang nak amik corse law,kalau masuk uiam law kita wajib ambil civil jika nak ambil syariah,ana harap ana masuk ke uia dan teruskan cita2 ana....doakan lah untuk ana (lagi dua thn)

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 22-05-03 03:46


assalamualaikum WBt..

MuTTaQiN..akak doakan semoga apa yang enta impikan tu menjadi kenyataan..jumpa di saaa..naaa..

Salam ukhuwwah buat ibtisam daiman....ambil kos ape kat uia?? tahun brp? cam kenal jerrkk..ehehe..


hmm...buat rhazes, nawwal, SaLaFiaN, pErMaIsUrI_hAtI dan yang lelain lah..aHLaN Wa SaHLaN buat antum.. semoga permukiman kita di TaMaN iLMu DaN BUDi ini akan sentiasa mendapat keredhaan daripada-Nya..

Buat adik2 yang akan menjejakkan kaki ke IPTA/IPTS yang lain, TaHNiaH dari akak.. teruskan gerak kerja dakwah kita..w/pun di mana sekalipun kita dicampakkan, tugas kita sebagai KhaLiFaTuLLaH.. tetap sama..

Wallahu Taala A'lam

:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::



-----------------
Tuhan..Syukur kehadratMu Kerna masih mengurniakan Setitis semangat..Untuk menghadapi..
Kehidupan untuk esok hari..Demi perjuangan hakiki..Kan kugenggam keazaman ini..Takkan kubiarkan ..
Terlerai lagi..



Bookmark and Share

    


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 11:53


Quote:

On 2003-05-17 23:32, haninuha wrote:
SaLaFiaN..wah,wah,wah.. bukan main enta skrg ye.. mesti dah berbunga2 hati tu..ehehe.. jgn lupa..belanja akak.. ehhehe..



Erk...dah berbunga-bunga ? Bukan berbunga-bunga aje, sampai berbuah dah ni tak sabar nak jejak ke UIAM ! Doakan ana...

Akak, jangan lupa belanja ana kebab di Kafe HS ek...jangan lupa tau...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

qalbun_nisa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 487
Posting: 63
Dari: ntah

Sabah  


posticon Posting pada: 22-05-03 12:50


bismillahir rahmanir rahim
assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh
alhamdulillah, hamdan lillah, wassholatu wassalamu 'ala rasulillah wahibibillah..

hehehe... saya pun budak uia, baru jer masuk ambilan sem 3, 2003/04. jurusan undang2 syari'ah, insya Allah... semoga kita beroleh kejayaan dan petunjuk daripadaNya di mana jua kita belajar dan berada, amin.....

-----------------
Tuhan..
Dosaku menggunung tinggi..
Tapi rahmatMu melangit meluas...
Harga selautan syukurku...
hanya setitis NikmatMu di bumi...
Tuhan selangkah ku dekat padaMu...
seribu langkah Kau dekat padaku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For qalbun_nisaProfil   Hantar PM kepada qalbun_nisa   Quote dan BalasQuote

i_dealcute
Warga Rasmi
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 750
Posting: 2
Dari: IIUM

Selangor  


posticon Posting pada: 22-05-03 13:07


saye dak uia gak, tapi baru 1st year 2nd sem kat main camp ni..coz HS. insyaallah nak major Psyche..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For i_dealcuteProfil   Hantar PM kepada i_dealcute   Quote dan BalasQuote

aishahsolehah
Warga Rasmi
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 756
Posting: 3

Kedah  


posticon Posting pada: 22-05-03 13:15


salam..kita baru jek jadi ahli..pernah le jadi budak uia satu masa dulu.. la ni jadi budak 'u' lain pulak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aishahsolehahProfil   Hantar PM kepada aishahsolehah   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 22-05-03 13:17


hurm...ramai gak bakal bergelar student UIA PJ yer..
ni die senior korang di PJ . tp bakal junior di gombak..ala,lambat lagi....lg 2 sem di PJ. apepun, selamat berta'aruf di MCIIUM yer!! Oh yer! i'm from kuliyyah economy and management sciences..

Kang takde ape2 rancangan cam tahun lps ke??

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 13:28


ASSALAMUALIKUM..
ANA BUDAK UIA GAK,ALHAMDULILLAH.. SALAM UKHWAH BUAT SAHABAT DAN SAHABIAH UIA MAHUPUN YANG BUKAN UIA..ANA BUDAK 1ST YEAR NAK MASUK SEM 2..ECONS, INSYAALLAH TERINGIN NAK MAJOR DALAM ACCOUNTING... ANTA MUSLIH IMAN NI AMIK KOS APER? KEPADA ADIK2 YANG NAK MASUK UIA,CONGRATS TO ALL OF U...C U IN GOMBAK...
seindah sedamai pantai melambai gemalai...begitulah hati merindu kasih yang padu.. bagaikan pepasir basah disimbah lautan...begitulah perjuangan ini.. BIAR BASAH DENGAN IMAN DAN UKHWAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

muslih_iman
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 156
Posting: 26

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 13:33


Assalamualaikum ...

mmm .. saya ambik coz ilmu wahyu ... takhasus dalam sunnah ...

ramainye budak uia .... kepada SalaFiaN dan haninuha ... boleh lah anjur kan JK kat uia ...

ramai boleh jadi jawatankuasa kat sini nie .. he he he

-----------------
cahaya bagaimana memancar, kalau bukan darah kita sebagai bakaran
Al-Quds bagaimana kita membebaskannya, kalau bukan kita pejuangnya .. dipetik dari syair arab
[IMG]http://www.boycottisraeligoods.org/images/big.gif[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslih_imanProfil   Hantar PM kepada muslih_iman   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 13:34


salam alaik..

salam ukhwah buat semua...ana pun student UIA..sama course dgn haninuha

kpd adik-adik yg bakal menjejak kaki ke UIA...ingatlah..langkah pertama kalian berada di taman budi dan ilmu ini bukan untuk dibanggakan..tp..di sinilah antum akan terdidik dlm segenap segi..nak jadi alim...nak jadi jahil..semua terpulang di tangan antum..salam kejayaan buat semua..

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 13:47


Quote:

On 2003-05-22 13:33, muslih_iman wrote:
ramainye budak uia .... kepada SalaFiaN dan haninuha ... boleh lah anjur kan JK kat uia ...



Boleh aje...tapi, kena ada volunteer yang nak menguruskannya. Pastikan rancangannya tersusun rapi untuk mengelakkan dari timbulnya masalah...

Kalau nak buat JK untuk keseluruhan kampus UIAM (termasuk cawangan PJ dan Kuantan), sebaiknya dilaksanakan di kampus Gombak...sebab suasananya agak menarik...

Nampaknya, student UIA Gombak la yang kena jadi penganjur...

Nyatakan cadangan anda ? Tarikh dan lokasi ?

Allahu Ta'ala a'lam...





-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

[ Posting ini telah di edit oleh: SaLaFiaN pada 2003-05-22 13:49 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 23-05-03 00:58


hamba dapat tawaran ke UIA tapi terpaksa reject sebab dapat cos lain drpd yg hamba mahu... jadi nanti hamba datang masa hari registration matriks..
jadi hamba nih kira budak uia ke tak??

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 23-05-03 01:51


Assalamualaikum WBt..

Quote:
Akak, jangan lupa belanja ana kebab di Kafe HS ek...jangan lupa tau...




SaLaFiaN.. orang suruh dia..dia suruh kite balik.. ape daa.. tak kire..kamu yg kena blanja akak dulu..

Quote:
Nampaknya, student UIA Gombak la yang kena jadi penganjur...

Nyatakan cadangan anda ? Tarikh dan lokasi ?



amboiii...cepat je dia..maklumlah..dah lama dok cari org yang nk handle..ehhehe..SaLaFiaN jd ketua.. kami hanya terima arahan..ehehe..

Quote:
ramainye budak uia .... kepada SalaFiaN dan haninuha ... boleh lah anjur kan JK kat uia ...

ramai boleh jadi jawatankuasa kat sini nie .. he he he



muslih_iman.. takkan haninuha ngan salafian jerr.. enta pun kena gak..kalo tak, kena quit kejap drpd uia..sampailah abis jk.. ehehe..

kens2005..apsal reject..?? masuk la dulu..nnt tukar la kos tu..abih tu..rugi maa...

that's all
wallahu taala a'lam

:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::



-----------------
Tuhan..Syukur kehadratMu Kerna masih mengurniakan Setitis semangat..Untuk menghadapi..
Kehidupan untuk esok hari..Demi perjuangan hakiki..Kan kugenggam keazaman ini..Takkan kubiarkan ..
Terlerai lagi..



Bookmark and Share

    


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

Hanisah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 6
Posting: 31
Dari: Bandar Sunway, PJ

Selangor  


posticon Posting pada: 23-05-03 02:14



assalamualaikum semua...

ana pon student uia...InsyaAllah akan menjejakkan kaki ke uia gombak dlm bln 11 nih...dan sem dpn adalah last sem ana di bumi matriks nih...

ana same ngan kak haninuha....cos human sciences..major? tak sure agi...kak haninuha pol. sc? best ke? neesa pon confuse nak ambil ape...takpe ah...nnt akak cite kat neesa ek...



Bookmark and Share

    


  Member Information For HanisahProfil   Hantar PM kepada Hanisah   Quote dan BalasQuote

ana_muslim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 666
Posting: 58
Dari: Semarak Makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-05-03 03:38


Assalamualaikum
TAHNIAH kpd adik2 yang akan menjejakkan kaki ke UIA...ana dulu study kat UIA gak, tp skrg dah grad dah sama mcm scarlet... tapi ana akan masuk balik UIA bulan jun ni, buat M.A la plak... emm...belajar...dan terus belajar...

-----------------
Member of Kelab Downline Islam Malaysia (KDIM)
ID Code - 191
http://kdim.net/?penaja=191

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_muslimProfil   Hantar PM kepada ana_muslim   Pergi ke ana_muslim's Website   Quote dan BalasQuote

muslih_iman
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 156
Posting: 26

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-05-03 07:42


Assalamualaikum ...

boleh aje kalu ... nak jadi jawatankuasa JK...
kecil tapak tangan ... lori ana tadahkan ..he he he ...

mmm ... tapi biarlah ramai yang jadi sukarelawannya ... SalaFiaN ... lead .... kami follow je ... he he he....

kepada kens 2005 kenapa tak masuk uia dulu ... betui kata haninuha .. kat sana dia mmg bagi tukar coz .... bolehnya ...

Allahualam


-----------------
cahaya bagaimana memancar, kalau bukan darah kita sebagai bakaran
Al-Quds bagaimana kita membebaskannya, kalau bukan kita pejuangnya .. dipetik dari syair arab
[IMG]http://www.boycottisraeligoods.org/images/big.gif[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslih_imanProfil   Hantar PM kepada muslih_iman   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-05-03 08:21


Erm...dah ada yang sudi nak jadi ahli jawatankuasa ni, moleh sungguh la...

Mungkin kita akan lantik beberapa jawatankuasa dari kampus Gombak, dan sebahagian lagi dari kampus PJ. Atau abang² dengan kakak² Gombak nak uruskan semua sendiri ? Boleh juga !

Bila cadangan tarikh ? Harapnya, pilihan tarikh tu tak terkena dengan 'minggu kesibukan' kami di PJ ni. Harap abang² dengan kakak² Gombak boleh bagi cadangan tarikh dan lokasi...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-05-03 10:48


Assalamualaikum...
Uiks...ramei gaks bebudak UIA nih...dah boleh jadi satu keluarga besor.. kepada sahabat dan sahabiah yang ada sebarang aktiviti menarik lagi bermanfaat yang nak dianjurkan, jomputlah hambo yang montah macam setahun jagung nih ikut sama... "Pergilah kamu ke mana2 majlis yang di dalamnya ada menyebut nama Allah" kepada 'kenshin himura si battusai the slasher' masuklah dulu UIA pj tu...rugi peluang besor macam nih...nanti2 boleh tukar kos..yakinlah dengan rezki Allah,tentu ada hikmahnya dapat jadi warga UIA nih...sonok kalau dapat kenal dengan org alim tapi jgn jadi yg sebaliknya sudahlah... insyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

al-haq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 433
Posting: 85
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-05-03 11:23


Akum....
Meriahnya forum ni ngan karenah budak-budak uia...ana pun uia gak 1year second sem...kos ilmu wahyu sama cam muslih_iman....salam taaruf ana ucapkan...kepada adik-adik yang bakal masuk ke uia pj,belajar bersungguh-sungguh ye salafian,pemaisuri_hatiku,dan semua yang akan ke matrik uia....semog antum semua berjaya...ilal liqa`

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-haqProfil   Hantar PM kepada al-haq   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-05-03 10:58


Assalamualaikum...

Ramai sungguh student uia kat sini. Ana pun tak nak ketinggalan utk memeriahkan suasana. Boleh yer...

Ana student uia pj. Kos hs 2nd year. Ana dok perati jer dari tadi... alhamdulillah... ramai juga student hs kat sini. Nampaknya kita bolehlah tukar2 ilmu dan pendapat. Kos2 lain pun sama. Jadikan forum nie sebagai medan utk kita sembang ilmiah yer...

Tak dinafikan, memang ramai student uia yg join komuniti nie. Kalau ana masuk lab atau cc, separuh dari user akan jejak website nie. Memang cadangan utk menganjurkan jk tue dah kena pada masanya memandangkan bilangan ahli yg ramai dan semakin bertambah.

Ana insya Allah.... sudi terlibat dengan perancangan Jk sekiranya tenaga ana diperlukan. Memang dah lama ana pendam niat utk buat jk kalangan student uia, Alhamdulillah... impian tue semakin menjadi nyata. Insya Allah...

Buat adik2 yg baru menjejakkan kaki ke matrix uia pj nie... Ahlan Waashlan Wamrahaban Bikum akak ucapkan...!!! Amacam pemgalaman sepanjang ta'aruf week...??? Seronok atau 'sengsara'...?? Akak mewakili semua committee mintak maaf byk2 kalau terdapat sebarang kecacatan atau ketidak sempurnaan sepanjang kami mengendalikan program.

Hati akak nie kan... tak sabar nak kenal, bersua muka dengan adik2 muslimah yg baru masuk ke sini. Ramai tak adik2 muslimah yg menetap di zc...??? Mesti ada kan...?? Pm akak no bilik adik2... yg duduk kat kolej2 lain pun pm gaks... Akak nak datang serbu... Hehehe....

Lastly, apa kata kalau kita nyanyi ramai lagu Unity toward unification . Boleh yer...

We are the models of the ummah,
Guided by Quran and sunnah,
Matriculatio centre of IIUM,
The gate of garden knowledge and virtue....


Syukran... Wassalam...






[ Posting ini telah di edit oleh: mawarputih pada 2003-05-31 11:05 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-06-03 11:19


kak mawarputih, best la lagu UNITY TOWARD UNIFICATIONtu...bersemangat giler kami nyanyi..sampai sakit tekak dibuatnya sbb committee b'semangat sgt!!

Apapun, syukran jazilan ila committee semua!!


-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

rhazes
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 126
Posting: 152
Dari: negeri aman rakyat beriman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-06-03 18:30


akumm.............

kak mawarputih jadik committe rupa nya.....pada pandangan ana oklah prog taaruf tu.....walaupun letih.......asyik nyanyi 3 lagu tu sampai suara takder......tapi bagi ana prog camtu dpat memperkenal junior pada kampus uia pj nie.....


unity towards unification
that's spark the change of the civilization
......................
lupa .......

-----------------
THIS PATH MAY BE DIFFICULT
BUT THE DESTINATION IS CERTAIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For rhazesProfil   Hantar PM kepada rhazes   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-06-03 09:35


Quote:

On 2003-06-03 18:30, rhazes wrote:
unity towards unification
that's spark the change of the civilization
......................
lupa .......



Ish... camner nie dik. Tak sampai seminggu ta'aruf week berlalu, dah lupa lagu kebanggaan kita nie. Takper adik rhazes..akak tolong sambungkan yer...

Unity towards Unification,
That's sparks the change of civilization,
Triple IIICE is our mission,
Leading the progression of religion...


Tepuk.. tepuk... Hehehe...

Lagu tue memang best... Liriknya pun cukup bermakna. Harap adik2 semua dapat hayati senikatanya dan jadikan panduan dalam meniti kehidupan sebagai mahasiswa/i di uia nie. Insya Allah....

Lahir ke dunia disambut azan,
Pulang ke kubur didahului solat,
Antara azan dengan solat,
Wahai hidup alangkah singkat...!!!!

[ Posting ini telah di edit oleh: mawarputih pada 2003-06-04 09:36 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-06-03 12:05


Assalamualaikum...

amboi,meriahnyer warga uia pj...
ta'aruf week yer? best tak?
ish...tingat laks masa ta'aruf dulu...
nyanyi lagu in-team...

sesegar hijau daunan
begitulah kita diibaratkan..
tiada siapa yg bisa memisahkan kita...
antara kita semua...


eeee...rindunya kat pj...
apalah nasibku ada di gombak awal gt...
erk?awal ker?heehehe...pasan laks..
selamat berjuang adik2,akak2 dan abang2 UIA...


Bookmark and Share

    


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

nabilah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 996
Posting: 383
Dari: .:Bumi Allah:.

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-06-03 13:36


Assalamualaikum...
saye pun budak UIA jugak.
SELAMAT BERUKHUWWAH UTK SEMUA!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilahProfil   Hantar PM kepada nabilah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-06-03 10:28


salam alaik..

bukan main lagi semangat kekitaan warga uia ni yerr...

erm...ura-ura nak diadakan JK UIA lak yer..beres jer..kuikui..tp..tunggu lah semua dah berada di sini..sem 1 hampir ajer akan bermula..dan pastinya kat situ baruler leh bertemu muka dgn semua org...agaknyer tak jadi masalah kpd warga UIAGombak khususnya utk jayakan JK-UIA ni..??!!

org yg mengenal ALLAH dgn ilmu spt org yg kenal gula ttp belum merasainya,Org yg mengenal ALLAH dgn hati spt org yg merasai gula dan sering terasa manisnya..



-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 05-06-03 10:35


Assalamualaikum.....

ana pun budak uia gak...kat pj jer..lagi dua sem baru gi gombak
Ana amik engin kat sini...ader sesape lagi yang amik engin gak ke??

Bookmark and Share

    


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

suzana
Warga Rasmi
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1160
Posting: 3
Dari: suzana

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-06-03 17:39


Saya budak UIA PJ. Registered on 24.05.03. Course ECONS .Sesaper nak kenalan send ler e-mail [email protected]

Bookmark and Share

    


  Member Information For suzanaProfil   Hantar PM kepada suzana   Quote dan BalasQuote

bassya_amani
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 651
Posting: 66
Dari: kerteh, kemaman. trg

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-06-03 00:28


Saya pun insyaallah akan jadik budak uiam tapi 2thn akan dtg...Saya ni pljr PROGRAM BERKEMBAR BPG..so kene buat foundation kat maktab dulu...bukan kat UIAM PJ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bassya_amaniProfil   Hantar PM kepada bassya_amani   Quote dan BalasQuote

the_brOtherz
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 533
Posting: 242
Dari: International Islamic University Malaysia

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-06-03 09:22


assalamua'laikum....

emmm seronoknye...budak2 uia ni...,ana pun belajar kt sana gak...


iman yang sempurna akan melahirkan zahiriyyah yang sempurna

Bookmark and Share

    


  Member Information For the_brOtherzProfil   Hantar PM kepada the_brOtherz   Pergi ke the_brOtherz's Website   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-06-03 14:55


Camner ngan jk kita Tuan Pengarah...?? Jadik ker tidak nak buat....???

Ana harap sangat jk nie dapat dianjurkan. Dan harap kita semua dapat bincang lebih serius mengenai jk nie.

Wallahu Subhanahu Wata'ala A'lam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 10-06-03 13:08


Assalamualaikum WBT..

Hmm...camne ngan perancangan nk buat jk kat uia tu..??RuMaishaaa, MusLiH_iman, SaLaFiaN, WaRdaTuL IsLaMiaH..??dan yang lelain tu laaa... nak buat ke takk..??

ape pun, ana faham..semua still sibuk dengan registration subject.. ade yg dok sibuk kejar lecturer,ada yg dok menunggu giliran utk add subject dan sebagainya.. hope semuanya berjalan dgn lancar.. dan lepas tu baru kita diskus bab jk ni, ok..??

wallahu Taala a'lam

:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::



-----------------
Tuhan..Syukur kehadratMu Kerna masih mengurniakan Setitis semangat..Untuk menghadapi..
Kehidupan untuk esok hari..Demi perjuangan hakiki..Kan kugenggam keazaman ini..Takkan kubiarkan ..
Terlerai lagi..



Bookmark and Share

    


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 13:32


eee... conok nyer dapat masuk uia ni. tp baru masuk MCIIUM same ngan permaisuri_hati & salafian & rhazes.

ana dlm course LAWS, permaisuri_hati course farmasi, rhazes course AED and salafian course laws gak.

ta'aruf week tu mmg best.sampai nak terkeluar anak tekak, nak terpecah kotak suara punya menyanyi lagu-lagu tu. tp bersemangat kami semua nyanyi sbb commitee pon bersemangat.

unity towards unification...

ahaks best mmg best


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 12-06-03 10:40


Assalamualaikum WBt..

littlemuslimah..ehehe...siaannnyee.. sampai nk pecah kotak suara ye... takpe..semua tu akan menjadi KeNaNgaN.. antara enti dengan sahabat2 yang lain..kaann..??

Hmm..alhamdulillah.. dah settle pasal registration subject.. sahabat2 lain mcm mana..?? dah settle ke belum..?? lepas ni, insya allah kita nk diskus bab Jk kat UIA plak ni.. eheh..chewwaaahh.. terlebih semangat plak ana ni..

that's all
Wallahu taala a'lam

[B]:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::/B]



"JgN LaH JeMu BeRjUaNg MeSkiPuN JauH DaRi TaNDa-TanDa KEMENANGAN.."
---------

Secebis kasih membuat kita sayang
Secangkir janji membuat kita percaya
Sedikit kecewa membuat kita terluka
TTp..secalit pengorbanan terasa selamanya..

[ Posting ini telah di edit oleh: haninuha pada 2003-06-12 10:42 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 10:57


salam alaik...

haninuha..amboi-amboi semangat dia yer..ana pun baru jer settle masalah registration tu..p turun naik itd gak tadi...lega rasa hati..kuikui

erm..pasal JK-UIA..mmg satu impian nak jadikan kenyataan..tp..ikhlas ckp..dlm masa terdekat nih..ana tak leh nak bagi tumpuan...sbb byk tugasan sket...kuikui

apapun..nanti kita bincang lagi..dan selaraskan takwim yerrr...

at least..hujung bulan jun..atau awal julai..kita leh jayakannya...insyaALLAH...

-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 11:56


Assalamualaikum..

littlemuslimah dan lain-lain...
ana nak sangat jumpa ngan korang sume...
hmm...ramai sgt ni....pening..

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

AyuHumaira
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1342
Posting: 294
Dari: IIUM, Garden of Knowledge & Virtue.

egypt   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 13:35


ana!ana budak uia gak! kat uia gombak!(sambil angkat keyboard). ehh mcm best nak wat jk kat sini... harapnye jadik le...InsyaAllah.

-----------------
Bilaku menjejak tapak ke pasir,
Ikutlah dibelakangku sebagai pejuang,
Bila kuseru,"Perjuangan itu pahit!!"
Maka kau sahut kembali,"Syurga itu manis!!!"
HADIAHKANKU DARAH SYAHIDMU...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AyuHumairaProfil   Hantar PM kepada AyuHumaira   Quote dan BalasQuote

alwie
Warga Rasmi
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1359
Posting: 2
Dari: mciium

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-06-03 23:35


akumm.........

ana bdak mciium gak...........coz engine
first year ,first sem ......baru masuk sama ngan salafian,rhazes and others
salam ukhwah..........

-----------------
ukhuwah itu indah jika bertemu dan berpisah kerana niat lillahi Ta\'ala

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwieProfil   Hantar PM kepada alwie   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 08:39


Quote:

On 2003-06-12 11:56, nawwal wrote:
Assalamualaikum..

littlemuslimah dan lain-lain...
ana nak sangat jumpa ngan korang sume...
hmm...ramai sgt ni....pening..



Jangan kata adik Izzah a.k.a nawwal nak jumpa ngan adik little muslimah, permaisuru_hati_ku, rhazes, alwie dll... ana pun tak sabar gak nak menjejak kasih ngan adik2 sekomuniti merangkap seUIA nie. Hehehe....

Alhamdulillah... ana dah pun kenal ngan nawwal. Pertemuan singkat tapi bermakna. Adik2 muslimah yang lain sila pm no bilik adik2 kat akak yer.. akak nak datang serbu. Hihihi....


"http://www.ukhwah.com/images/signmawarputih.gif">
Lahir ke dunia disambut azan,
Pulang ke kubur didahului solat,
Antara azan dengan solat,
Wahai hidup alangkah singkat...!!!!

[ Posting ini telah di edit oleh: mawarputih pada 2003-06-13 08:40 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 07:34


Erm...boleh tak bagi cadangan tarikh untuk meeting JK bahagian Matriks ? Lokasinya yang sesuai ? Harap yang senior macam Ustazah Rohaizan bolehlah bagi cadangan...

Buat kat library dalam carrel room ? Pasai ana suka lepak sana je...

Buat weekend ok ke ?

Habis meeting di sini, kita akan proceed untuk meeting di bahagian Maincamp pulak, insyaAllah...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

kelana_cinta
Warga Rasmi
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 354
Posting: 7
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 16:31


assalamualaikum..

ana pelajar uiam ilmu wahyu di pj tahun dua..
selalu jugak nampak adik salafian ni kat sane....
maybe dia tak kenal kat ana...
mm...
i'Allah nanti dia tau kot..
(ibnusina)

-----------------
...islam itu indah...
pasakkan keyakinan menongkah pembaharuan

Bookmark and Share

    


  Member Information For kelana_cintaProfil   Hantar PM kepada kelana_cinta   Pergi ke kelana_cinta's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-06-03 14:03


ana pun studentuia gak..sorry..lewat

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-06-03 14:06


ooo dah nak buat jk..boleh la tu..eh mawarputihnt duduk zckan bilik berapa ye..ana nak jumpa nt ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-06-03 16:05


Assalamualaikum...

Ye cik HANINUHAbagaimana ngn perancangan kita nak buat jk kat UIA ni? jadik ke tak jadik? ish,rasa tak sabar laks nak wat...
hehehe...oklah haninuha,kalau ada perkemnagan lanjut,sila hubungi ana ok? enti ada no HP ana kan?
kepada adik kat UIA PJ,sonok tak uia? best..best kan?
Alhamdulillah...semoga ukhwah kita warga uia akan mantap dan kukuh sekukuh Tembok China...
insyaAllah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-06-03 16:11


Assalamualaikum....

uihh...ramainyer bebudak UIA join komuniti nih....best la tengok reramai berukhwah kat sini...siap nak buat Jk lagi...hehe..nanti JK UIA bebudak IPT lain leh join tak?? nak gak tumpang sekaki...ikiki

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-06-03 17:38


Aik...takkan takde respon dari mana² pihak...

Sebolehnya rancangan ini diselesaikan seawal yang mungkin...sbb midterm bakal menjelang bulan depan...

InsyaAllah, JK ini pasti berjaya ! Sama² kita doakan...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-06-03 17:43


Nampaknya masih belum ada lagi yang buat cadangan utk jk kita nie. Takpelah, ana mohon mulakan dulu yer.

Setelah membelek2 taqwim uia pj malam tadi, dan selepas ditambah tolak beberapa kemungkinan, ana rasa tarikh yang sesuai utk jk kita adalah pada 26 Julai 2003 bersamaan hari Sabtu, bertempat di B-Cafe.

Ana rasa tarikh tue sesuai sebab pada tarikh tue dah habis mid term exam. So, tak lah ganggu masa nak study.

Ana jangkakan tarikh tue ramai yang dapat menghadirkan diri sebab baru lepas mid term break, jadi mesti tak ramai yang berhasrat nak balik umah/kampung memandangkan baru naik dari cuti panjang.

Biasanya, pada tarikh tue jugak kita Insya Allah tak dibebani dengan assignment/project sebab sepatutnya pada tarikh2 seperti itu semua assignment dah kena submit (biasanya submit sebelum break).

Tempoh sebulan dari sekarang pulak rasanya lebih dari cukup utk buat persediaan. Dan dari pemerhatian ana, masih ramai lagi student uia pj yang dulu join komuniti Sh, masih tak join komuniti nie sebab mereka tak sedar ttg kewujudan ukhwah.com nie. Mungkin semasa cuti panjang hari tue mereka tak online, jadi mereka tak sedar yang komuniti Sh dah ditutup dan kebanyakan ahli telah berhijrah ke sini. Jadi, sepanjang tempoh sebulan tue, masih sempat lagi kalau nak promosikan komuniti nie.

Kalau nak dianjakkan lagi ke hadapan, ana rasa agak kurang sesuai sebab minggu hadapannya, IPTIM telah bermula di mana matrix kita menjadi tuan rumah. Mesti sibuk dengan pelbagai persediaan dan manalah tahu kalau2 ada antara ahli yang terlibat.

Sebolehnya, kita pilih tarikh yang semua orang boleh luangkan masa utk jk nie. Apupun, itu sekadar cadangan dari ana. Kalau sahabat sahabiah ada cadangan tarikh yang lebih baik, ana alu-alukan.

Mengenai pemilihan B-Cafesebagai venue jk, ana rasakan sesuai sebab cafe tue tak terlalu ramai pelanggan. Tambahan pulak cafe tue agak tertutup dan privacy, so majlis kita tak ganggu orang awam. Makanan kat situ pun murah. Mungkin kita boleh kumpul duit sorang sikit dan tempah makanan secara buffet.

Kalau nak buat dalam hall pulak ana rasa agak sukar sikit sebab ukhwah.com nie unregistered club kat uia nie. kalau dapat buat kat hall pun mungkin banayk risiko. So, lebih baik kita elakkan demi menjaga nama baik komuniti.

Ana cadangkan juga supaya penyertaan tidak terhad kepada student uia pj sahaja, sebaliknya kita buka juga utk ahli2 sekomuniti yang lain terutama yang tinggal/study disekitar Selangor dan Kl.

Akak2 dan abang2 kat main camp jugak kita jemput sama, biar mereka imbau balik kenangan masa study kat matrix nie. Kalau ada student dari U lain nak join pun, kita buka sama. Lagi ramai rasanya lagi meriah kan...

Harus diingat, itu sekadar cadangan dari ana. Kalau sahabat sahabiah ada idea yang lebih bernas, harap dapat dikongsikan bersama.

Pssss... Tuan Pengarah... camner pulak ngan committee yang terlibat..??? Organisasi dah ada ker belum...?? Setahu ana, ramai juga eksekutif yang study kat sini. Mungkin mereka boleh bantu. Ahli2 biasa yang boleh beri komitmen pun tak wajar diketepikan.

Ana harap sangat2 agar JK kita nie dapat dirancang dengan teliti. Sekurang2nya, biar jadi kenangan manis kat kami sebelum berangkat ke main camp.

WaLlahu Subhanahu WaTa'ala A'lam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-06-03 18:21


Assalamualaikum....

bebudak dari U lain leh join gak ker?? isk..bestnyer!! ana nak join gak la camtu...bleh tak? berape kene bayar nanti?..lama dah tak gi kat matrik UIA...hehhee

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

rhazes
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 126
Posting: 152
Dari: negeri aman rakyat beriman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-06-03 22:34


akumm................

insyallah jk uia akan diadakan.....
tapi kerjasama perlu la......kita nak tentukan tarikh yg plg sesuai.....
apapun kita bincangkan dlu kat sni


w'sallam

-----------------
THIS PATH MAY BE DIFFICULT
BUT THE DESTINATION IS CERTAIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For rhazesProfil   Hantar PM kepada rhazes   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-06-03 10:23


Assalamualaikum semua....

Syukran khathira ana ucapkan untuk Kak khaulah_alazwar kerana sudi mai bilik ana ari tue, menjejak kasih, membina ukhwah. Lama sungguh kan kita sembang ari tue. Macam2 topik keluar. Indahnya kemesraan yang terjalin. Moga berpanjangan Insya Allah....

Utk adik little muslimah, akak tak berkesempatan lagi nak pi bilik adik. Insya Allah... malam nie kalau akak free akak datang serbu. Adik pun kalau rajin datanglah bilik akak. Boleh kita ta'aruf panjang.

Ana masih tertunggu2 kemunculan permaisuri_hati_ku... lama betul dia tak online. Teringin sungguh ana nak kenal ngan dia.

Utk akhi kelana_cinta, lama betul anta menghilangkan diri yer. Baru la nie nampak muka anta kat sini. Kenapa tukar nick...??? Rasanya, nick ibnusina tue lebih sesuai sebagai identiti anta.

Ana harap sangat anta dapat terlibat dalam jk uia yang bakal dianjurkan nanti. Wakil brother 2nd year... boleh beri tunjuk ajar kat brothers 1st year. Berminat...???? Anta deal ngan Salafian yer pasal nie.

Akak2 2nd year... rakan2 seangkatan ana cam nenek_uia, wardah_iium, mubtasimah, sye, neesa84 (houri) dll... mana antunna semua menghilang. jangan menyelam lama2 sangat... nanti lemas. Hihihih....

Oklah... kuar dulu. Wassalam...

(p/s: Kak haninuha, kak Rumaisha dan Akhi Muslih_iman, camner pulak ngan perancangan jk kat gombak. Informlah sikit kat kami semua....)

"http://www.ukhwah.com/images/signmawarputih.gif">

[ Posting ini telah di edit oleh: mawarputih pada 2003-06-20 16:22 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-06-03 13:26


assalamualaikum...

haaa..betul juga kata si mawarputih...rancangan jer berkobar tapi mana organisasi yang nak handle semua ni?
cepat ler buat perancangan sebab makin hari makin sibuk ye tak?
yer ker akak2 & abang dari gombak boleh datang?
kepada U² yang lain yang nak dtg tu, ahlan washlan wa marhaban bikum..
hah,tuan pengarah..apa tunggu lagi?
semoga jk ni membawa keberkatan Allah bersama..
Ukhwah mantap,iman insyaAllah mengancam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-06-03 15:24


PENTING !

Kepada student UIA PJ, berikut adalah butir² tentang mesyuarat sulung yang diadakan bagi membincangkan mengenai JK Edisi UIAM yang bakal diadakan nanti (insyaAllah)...

Tarikh : 20 Jun 2003 (Jumaat)
Lokasi : AX 103
Masa : 9.00 malam

Semua ahli dijemput hadir, tidak kira junior atau. Tidak perlu segan untuk datang, niat hanyalah untuk bermusyawarah, tidak lebih dari itu. Berdoalah semoga Allah SWT sentiasa memelihara muamalat di antara kita semua...

Sebarang sanggahan sebaiknya dikemukakan secepat mungkin, selewat-lewatnya pagi Khamis...

Kepada ahli² yang terbaca mesej ini, harap dapat mengundang ahli² komuniti yang lain. Mereka mungkin tidak 'terbaca' mesej ini. Sebar-sebarkan khabar ini !

Kepada ahli² selain dari penuntut UIA PJ, kehadiran anda juga amat dialu-alukan...

Sebarang persoalan, pm ana atau Ustazah Rohaizan...

See you there...insyaAllah...

Allahu Ta'ala a'lam...





-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

[ Posting ini telah di edit oleh: SaLaFiaN pada 2003-06-17 15:25 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

brothersuf
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1238
Posting: 72
Dari: UIAM

Johor  


posticon Posting pada: 17-06-03 15:39


uia...sebagai students uia...jagalah akhlak dan peribadi...terutamanya hubungan kita dengan Allah...jagalah imej uni Islam...keyh..wallhu a'lam....sama2lah kita bereformasi diri...

-----------------
Alhamdulillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For brothersufProfil   Hantar PM kepada brothersuf   Quote dan BalasQuote

AyuHumaira
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1342
Posting: 294
Dari: IIUM, Garden of Knowledge & Virtue.

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-06-03 15:42


ewah-ewah adik2 kat pj nie.... bestnye dia wat jk kat B-Cafe lagi.... akak nak join skali bleh tak? akak kat gombak...taknak ajak org gombak skali ker?

-----------------
Bilaku menjejak tapak ke pasir,
Ikutlah dibelakangku sebagai pejuang,
Bila kuseru,"Perjuangan itu pahit!!"
Maka kau sahut kembali,"Syurga itu manis!!!"
HADIAHKANKU DARAH SYAHIDMU...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AyuHumairaProfil   Hantar PM kepada AyuHumaira   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-06-03 15:42


Jazakallahu khair ya sahabi untuk pesanan itu...

Itu dia pesanan dari artis kita...anta join sekali la ek meeting tu...sudi tak ?

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-06-03 15:44


Uiks...orang Gombak nak join pun amat dialu-alukan...

Silakan...jangan segan²...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 17-06-03 15:52


26 Julai...hmm...kejap...mission unaccepted... dah set program lain...maaf lah yer, tolong dtg meeting insyaallah boleh...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-06-03 21:48


PEMBETULAN !

Minta maaf kepada sahabat sekalian. Terdapat beberapa pembetulan mengenai lokasi mesyuarat peringkat UIA PJ yang insyaAllah bakal diadakan pada hari Jumaat ini...

Berikut adalah ralat dan pembetulannya...

Quote:

On 2003-06-17 15:24, SaLaFiaN wrote:
Lokasi : AX 103



Wujud ke lokasi ini ? Wujud dalam imiginasi ana je Maklumlah, first year student, kurang arif tentang kawasan kampus ni. Minta maaf atas kejahilan ana ini ! Maka, lokasi terbaru hasil diskusi bersama Ustazah Rohaizan a.k.a mawarputih adalah :

Lokasi : AX 202

Quote:

On 2003-06-17 15:24, SaLaFiaN wrote:
Masa : 9.00 malam



Masa pula dianjakkan sedikit bagi memudahkan brothers yang berjemaah di masjid untuk bersiap-sedia. Mana tau, ada yang nak pi tukaq kain pelekat ke atau nak iktikaf di masjid lama skit. Maka, masa terbaru yang telah ditetapkan adalah :

Masa : 9.00 malam

(Persoalannya, ramai ke brothers ?)

Kedatangan anda semua amatlah dialu-alukan. Apa pun, kehadiran ahli² di dalam senarai nama di bawah adalah amat³ diharapkan :

kelana_cinta, rhazes, nawwal, littlemuslimah, Maryam, pErMaIsUrI_hAtI, wardatulislamiyah, mubtasimah, khaulah_alazwar & houri

Sudi²kanlah untuk menghadirkan diri pada mesyuarat yang tidak seberapa ini...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 17-06-03 22:25


Assalamualaikum

bila lagi para ahli komuniti ukhwah diUIAM gombak nak buat jk (rumah ana dekat dgn uia ),uia gombak lah tempat paling strategik,dan paling sesuai,iklim nyer juga bersesuaian,jika ingin nak buat jk beritahu ana yer

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

muslih_iman
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 156
Posting: 26

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 10:05


Assalamualaikum
lama rasenya tak sembang kat komuniti nie maklumla .. agak sibuk dengan urusan kelas yang agak kelam kabut ... tukar venue laaa .. macam - macam ...

tahniah ana ucapkan pada adik2 matriks sebab berjaya untuk merangcang untuk buat jk kat uia mtriks ...

kat uia gombak tak tahu lagi biler ... tapi rasenya elok bagi lepas matriks dulu .... yang pasti InsyaAllah ana nak datang jk tue ....

kita tunggu disanaaaaaaaaa

-----------------
cahaya bagaimana memancar, kalau bukan darah kita sebagai bakaran
Al-Quds bagaimana kita membebaskannya, kalau bukan kita pejuangnya .. dipetik dari syair arab
[IMG]http://www.boycottisraeligoods.org/images/big.gif[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslih_imanProfil   Hantar PM kepada muslih_iman   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 18-06-03 10:36


Assalamualaikum WBT..

Hmm..ana pun berpendapat macam muslih_iman jugak..better kita buat jk uiapj dulu, then sambung jk uia gombak pulak..ataupun ada lain2 pendapat..??

that's all
wassalamm..

:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::



"JgN LaH JeMu BeRjUaNg MeSkiPuN JauH DaRi TaNDa-TanDa KEMENANGAN.."
---------

Secebis kasih membuat kita sayang
Secangkir janji membuat kita percaya
Sedikit kecewa membuat kita terluka
TTp..secalit pengorbanan terasa selamanya..

[ Posting ini telah di edit oleh: haninuha pada 2003-06-18 10:43 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 18-06-03 13:49


jangan harap sangat kedatangan brothers. SaLaFiaN cuba ajak budihost @ farhan. mana tau dia nak join sama kan...brothers dia uia ni dah la sikit, yg aktif pulak lagi sikit. grup kompang pun tinggal beberapa kerat aje brothersnya. ke mana kah mereka?

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 14:52


Ops Tuan Guru Dhany.... ada satu lagi masalah. Maklumat terbaru yang ana dapat... pada jumaat malam sabtu, masa yang kita pilih utk meeting tue.. dah bermula nuqaba' training utk para naqib dan naqibah (kalau tak silap ana ada forum mlm tue..)

So, camner... setahu ana ramai jugak antara ahli kita yang terlibat ngan program tue. Mungkin kita perlu ubah tarikh.

Kalau khamis malam sabtu boleh tak...???

Sekadar cadangan...

"http://www.ukhwah.com/images/signmawarputih.gif">
Lahir ke dunia disambut azan,
Pulang ke kubur didahului solat,
Antara azan dengan solat,
Wahai hidup alangkah singkat...!!!!

[ Posting ini telah di edit oleh: mawarputih pada 2003-06-18 14:54 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 18-06-03 14:55


eh cik mawar, khamis mlm sabtu? mcm mana tu?

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 15:04


akum...
salafian mana ade ax 103 la..nta ni...dkt

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 15:10


kak mawarputih.. mane ade khamis mlm sabtu..eh this week jugak ade MTC confirm,untuk female college..akak terlibat la...klu awal kan bile lg ye..

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 15:13


Quote:

On 2003-06-18 14:55, Maryam wrote:
eh cik mawar, khamis mlm sabtu? mcm mana tu?



Sorry... sorry... Alahai.. apa kena ngan ana nie....??? Asyik tersasul jer. Virus tersasul yang Salafian bawak tue dah berjangkit kat ana pulak. Hehehe....

Maksud ana, khamis malam jumaat.. yakni 19hb nie. Kiranya esok lah. Amacam... ok tak masa nie..??? Tak pun kita perlu bawa ke minggu depan...???

Psss.... Maryam... anti free tak malam nie...??? Ana nak pi bilik anti, nak ziarah anti lepas Isyak nanti. Anti sebilik ngan Maizura kan. Hehehe... dia tue x-schoolmate ana dulu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 15:17


Quote:

On 2003-06-18 15:10, khaulah_alazwar wrote:
kak mawarputih.. eh this week jugak ade MTC confirm,untuk female college..akak terlibat la...klu awal kan bile lg ye...



Tapi kak khaulah_alazwar... MTC buat weekend kan..??? Kalau buat khamis malam jumaat rasanya tak ganngu program tue...??? Tak pun akak ada cadangan lain...???

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 15:19


Insya Allah...ana akan datang.Pasal tarikh tu, ana tak kisah sangat,tapi jgn buat hari SAbtu & Ahad udah le sbb ana terlibat ngan mushrifah training course( kalau tak silap la)...

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 15:19


uztazah Rohaizan.. klu akak x pi tak pa tak?rasanya mcm bertembung dgn meeting akak la..tp tengokla..eh tmpt dkt mane..kul berpa ye...

nt kat ne ni?

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 15:32


nawwal nnt akak pegi bilik kamu..jgn marah..akak dah tahu kamu yg mane...

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 17:26


PENTING !

Perhatian kepada semua sahabat yang berhasrat untuk hadir bermesyuarat pada Jumaat ini, mesyuarat tersebut terpaksa ditunda...

Terdapat masalah teknikal, beberapa program U didapati bertembung dengan mesyuarat. Kalau tukaq Khamis malam Jumaat, ana ada Law Discussion pulak...

InsyaAllah, tarikh baru akan diberitahu secepat mungkin...

Ana minta maaf sangat³ di atas kesulitan yang dihadapi. Mohon maaf atas kejahilan ana...

Tolong sebarkan pada sahabat² yang lain...

P/s : Sahabat² yang lain diharapkan (sangat²) dapat memberi cadangan tarikh baru untuk mesyuarat...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

nurill_ain
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1357
Posting: 27
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 18:01


HYEE...

salam.....dari saya mciium....pj....
hemm......syok nyer ...dapat masuk uia.!!!!!!....

saya baru masuk jer...25/mei ...ari tu..

impian dulu dulu tercapai jugak.....siapa sangka siapa menduga... saya memang eager giler nak masuk sini...sebelum ni saya ingat dah tak dapat masuk dah...tapi tu laa rezeki..cepat ngan lambat jer...

sebelum masuk sini ader jer dugaan almaklumat laa.....sesuatu yg bagus memang susah nak dapat dengan senang...lepas spm...dlm 2 minggu lepas tu semua kawan kawan saya dapat panggilan matrik...hampir 27 org dr 28 org...hehehe.....tau tak saper sorang yg tertinggal tu?????/

saya laa org ke-28 yg tak dapat panggilan tu...kesian nyer kat saya waktu tu..sedih laa...ada kawan yg dapat spm kurang dr sayer pun dapat pi matrik...jadi tinggal laa saya sorang..2..kat form six...waktu tu tawakal jer laa kalau tak dapat mana 2 'u' kena laa continue form six yg tak pernah terlintas di fikiran tu.....sedih...sangat...jiran jiran asyik tanya...pandang rendah laa macam macam lagik...

tapi ALLAH swt maha adil...pada 13/5 saya tel info line....dan jawapannya....TAHNIAH...!!! ANDA TELAH DI TAWARKAN KE UIAM...DLM JURUSAN SAINS FIZIKAL.......ya tuhan bahagianya waktu tu ...diri saya sajer yg tahu....alhamdulilah...syukran jazilan ya Allah....atas nik'mat mu....
....bila dah sampai kat sini macam tak percaya laa pulak.....tapi tu laa kan..??.....ceritanya...sekarang ni saya sorang jer yg menjadi pelajar uia dlm kelas saya....alhamdulilah......yg penting kesabaran....

sesungguhnya nik'mat ALLAH amat besar....utk hamba hambanya yg berSABAR...

MAKA : sEnTiAsA lAh KiTa BeRsABaR

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurill_ainProfil   Hantar PM kepada nurill_ain   Pergi ke nurill_ain's Website   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 23:45


Hmm... banyak betul dugaan dan cabaran nak anjur jk nie. Ini baru nak rancang first meeting, belum buat gerak kerja lagi. Takpe.. Sabar.. pengalaman dan cabaran mendewasakan. Insya Allah...

Nampaknya... dah takder cara lain lagi. Meeting sulung kita terpaksa ditangguh ke minggu hadapan. Bila ana semak balik taqwim uia, ternyata minggu hadapan lebih banyak program yang dianjurkan.

Semua kelab kat sini akan menganjurkan Annual General Meeting (AGM) serentak sepanjang 3 minggu nie. Second year akan terlibat sebagai committee, manakala adik2 first year pulak pasti tak mahu lepas peluang gi AGM.

Jadi, ana harap sangat kepada sesiapa yang ada cadangan tarikh yang sesuai, sila khabarkan seberapa segera. Insya Allah... kita akan cuba selesaikan masalah nie secepat mungkin, sebab makin lama kita tangguh, makin banyak beban kerja yang menanti. Sebolehnya, ana tak nak perancangan jk nie menggangu tugas kita sebagai seorg pelajar.

Moga Allah permudahkan jalan utk kita semua. Amien....

(Ana sedang cuba utk "kosongkan" masa pada jumaat mlm sabtu nie. Kalau dapat, ana akan inform seberapa segera. Kalau tak sempat nak inform kat sini, Insya Allah... ana akan cari inisiatif lain seperti buat phone call atau gi dari bilik ke bilik. Moga perancangan kita ini direstuiNya.)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-06-03 09:50


Assalamualaikum..
izan.. akak dah survey pasal program kat cni untk this week..NEC punya program mmg mula hari jumaat mlm sabtu di SM.Hari sabtu pulak MTC dan KPS..next week..semua AGM society...
Betul kata nt tu..klu ditangguh..semakin bertangguh..

izan, akak rasa jumaat mlm sabtu tu..ok..tp ada tak ahli yg terlibat dgn NEC punya program??

Insya Allah..sama2 kita usahakan..usaha yg baik tak akan sia2...

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-06-03 15:22


MINTA MAAF SEKALI LAGI !

Bincang² balik, semuanya berjalan dengan lancar !
Mesyuarat esok berjalan seperti yang dirancangkan...

Tarikh : 20 Jun 2003
Lokasi : AX 202
Masa : 9.30 malam

Jumpa anda di sana !

Tolong sebar-sebarkan...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-06-03 11:06


Betul lah Kak Khaulah... sibuk sungguhlah minggu nie dan minggu2 seterusnya. Tak tahu nak curi masa bila lagi. Apapun, ana rasa kita teruskan jugak dengan meeting kita pada malam nie. Buat yang mana ada jer, sebab kalau nak tunggu semua free memang susah.

Ukhti Atim a.k.a permaisuri_hati_ku ngan UKhti Izza a.k.a nawwal awal2 lagi dah inform ana yg mereka terlibat ngan NTC. Nak buat camner kalau mereka dah ada prog... Ustazah Thurayya pun dah berlepas ke kampung halamannya semalam. Tapi insya Allah... walaupun tak datang meeting mereka akan turut terlibat ngan jk kita nanti.

Berikut adalah senarai yang Insya Allah akan hadir pada meeting mlm nie...

salafian
rhazes
ana (mawarputih)
Khaulah_alazwar
nenek_uia
littlemuslimah
aufa
wardahiium
maryam [/b]

Itu pun ada yang tak confirm lagi. Apapun, meeting tetap akan diteruskan.

Kita jumpa malan nie. Insya Allah...

Wallahua'lam...


"http://www.ukhwah.com/images/signmawarputih.gif">


[ Posting ini telah di edit oleh: mawarputih pada 2003-06-20 11:07 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: mawarputih pada 2003-06-20 11:08 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: mawarputih pada 2003-06-20 16:21 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-06-03 12:21


Assalamualaikum semua..

Ana nak mintak maaf2 sbb tak dapat hadir meeting mlm ni...mcm yg kak aizan a.k.a mawarputihcakap tu..ana mmg kena pegi NTC...ana pun terlibat jugak utk MTC...bayak sungguh..pening...

Apapun, harapnya sahabat semua dapatlah bermesyuarat dgn jayanya.Discuss elok2..

*P/S: permaisuri_hati_ku, awak pun pegi NTC ke? insya Allah kita jumpa ptg nanti..
:Kak Khaulah pulak, yg selalu ada kat teka-teki dulu, dtglah bilik ana...kedatanganmu dialu2kan...

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-06-03 15:38


Assalamualaikum..

izan kiranya mlm ni lah ye..alhamdulillah..akak rasa ramai lg la yg tak tau tp kira ok lah..jk nnt diorg dtg la..kamu ni izan kan akak dah kate jgn sebut nama akak... tak pe....

ukht syafiqah klu tak silap akak tak dpt dtg coz dia nak balik kg..ini satu company dgn surayya lah ni..ukht aufa masih dlm dilema lg...tp insya Allah klu tak ada halangan dia akan dtg la...

adik nawwal, akak tak sangka awak dpt sini..tahniah la..nnt akak pegi la bilik awak tu...Insya allah..untk makluman awak..tiap2 ptg akak pg kolej awak tu...tp xsampai bilik awak je..

Dalam kesibukkan kita merancang dan menunaikan tanggungjawab sbg pelajar..jgn pula kita lupa akan tanggungjawab kita sbg hamba Allah...

Wallahua'lam..jumpa mlm ni Insya Allah

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-06-03 17:57


Assalamua'alaikum wrt wbt

salam ukhuwwah buat semua,moga bikhair hendaknya..

hmm..dah lama jugak jadi alhi,tp duk dibelakang tabir aje..baru hari ni pulak tee interprem..
selalu kat hanan aje

'alal kulli hal..ana alfaqierah min pulau pinang.dan alhamdulillah skranng ni studi kat sini mciium,kos irk..salam perkenalan minni buat semua..

insyaALLAH jumpa nanti!
ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa Student UIA?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.181958 saat. Lajunya....