Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak semua yang kita mahu boleh didapat. Jika Allah tidak memberi sekarang, ia akan ditunda atau diganti yang lebih baik.
-- Dari Drama Kiamat Sudah Dekat

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 22 jam, 35 minit yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: ~ Wakil UiTM se-Malaysia ~


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» ~ Wakil UiTM se-Malaysia ~

Please Mendaftar To Post


Oleh ~ Wakil UiTM se-Malaysia ~

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 17:53


Assalamualaikum warakhmatullah....

Ok...sekarang tibalah masanya untuk kita mengorak langkah menubuhkan wakil komuniti ukhwah di setiap IPTA..ana akan mulakan dulu dengan UiTM...jadi, kepada sahabat yang sedang menuntut di mana-mana UiTM, sila hantar pm atau kontek ana di--> 012-5620820...kita akan adakan banyak aktiviti ukhwah di persada IPTA nanti..InsyaAllah....

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 11:08


Assalamualaikum...

isk..takkan takde sorang kot budak UiTM kat sini...heran..heran....



-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

faina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 607
Posting: 151
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 11:22


akum..

ish! aderla zam...
faina dr uitm melaka...ee..sedeylaa..tak ramai student sini yg join ukhwah...
kene promote nihhh..!!!

-----------------
Sedarkah kita!
::. kiTa terCari-cAri aPa yg kiTa Mahu .:: Tapi taK berTeMu ::. SedangKan kaDang ia Ada di DepaN MatA .:: cUMA kIta saja Yang taK tAu!! ::.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainaProfil   Hantar PM kepada faina   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 11:34




ha..ade pun....faina, leh tak anti jadi wakil untuk UiTM Melaka??...plz inform kat ana secepat yg mungkin key....

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 11:37


Assalamualaikum...

untuk menggempakkan lagi aktiviti ini, setiap wakil untuk setiap IPTA akan diberikan satu 'Identitiy Card' setiap seorang untuk menunjukkan yang dia itu adalah wakil IPTA berkenaan untuk Komuniti Ukhwah....jangan risau, mmg lawa la pnyer kad tu nanti...jadi, kpd student UiTM yang lain, plz inform kat ana secepat yg mungkin...sbb ana ada banyak agenda yg nak dijalankan ni...

wassalam..

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 14:40


maaf, menyampuk jer... ehehe..

rajinnyer abg zam_rizal..
moga2 berjaya apa yg dirancang...
bagus idea nie.. teruskan..

"UKHWAH ITU INDAH BILA BERTEMU DAN BERPISAH KRN ALLAH"

wassalam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

antasya
Warga Rasmi
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1184
Posting: 8

Kedah  


posticon Posting pada: 14-06-03 15:40


sorry yer takkan dak uitm jer.
student lain tak leh ke.campur ramai2 baru best
dapat eratkan ukhwah lagi.tak bestlah diskriminasi
ipt pulak.kita kan bersatu demi Islam.anyway congratulation for your effort.actually ana student uia.

Bookmark and Share

    


  Member Information For antasyaProfil   Hantar PM kepada antasya   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 14-06-03 16:07


As'kum..

Ana pun student UiTM Melaka..sama dgn Faina.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 17:01


bagus zam.. rasanya kad tu boleh kita selaraskan untuk semua IPT.. eksekutif pon lom ada kad lagi.. akak rasa kalau ikut design signature pon ok cuma tukar jawatan aje..

pada wakil2 IPT tuh.. tahniah.. jangan lupa ajak untuk meramaikan sahabat di sini

ok salam harmonis

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 18:33


Assalamualaikum....

ana bukannya nak amalkan diskriminasi kat sini..takde pun,,,cuma ana nak selaraskan dahulu untuk UiTM....nanti bila dah beres yg UiTM, ana akan tumpukan pada IPT lain plak...erm...rasenyer camnilah, oklah.....pada semua student IPT yang mahu menjadi wakil untuk IPT masing2, sila inform kat ana secepat yang mungkin melalui PM atau call atau sms kat 012-5620820....nyatakan IPT mana antum nak wakil...tu je..yg lain2 nanti ana akan inform balik bila dah setel semua ni...wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

sufi_musafir
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 731
Posting: 108
Dari: Pulau Mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 23:31


Saya study kat UiTM Shah Alam,kalau tak ada wakil tu boleh la saya bantu apa yg terdaya dari UiTM kat sini, tapi kalau boleh biar banyak orang sikit sebab UiTM Shah Alam ni besar

-----------------
Alangkah sukarnya mendidik nafsuku,yg tidak dpt melihat kebenaranMu....Bantulah hambaMu dalam mendidik jiwaku ini........

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufi_musafirProfil   Hantar PM kepada sufi_musafir   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 14-06-03 23:44


bagus tu kembangkan sayap ukhwah tapi buat student ipt, study jgn lupa .. alam kampus tak sama alam sekolah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

ikin_508
Warga Rasmi
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1114
Posting: 11
Dari: raub

Pahang  


posticon Posting pada: 15-06-03 11:39


Assalamualaikum...
saya study kat uitm jengka ,phg.
takde ke student uitm jengka yg lain join
ukhwah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikin_508Profil   Hantar PM kepada ikin_508   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 11:34


nak tanye bleh... kenapa UTM selalu menjadi mangsa bile disebut jer UTM mereka akan kata UiTM... sedihnye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 18:40


Assalamualaikum...

kpd akhi teman_siber, mungkin kerana ejaan nama kedua2 IPTA tu mmg hampir2 sama, tu yang UTM slalu jadi mangsa tu...takper, aper2 pun, UTM pun best gak...same je ngan UiTM ni..hehe.. ..

ok...ana nak maklumkan sesuatu..kita dah mendapat seorang wakil untuk UiTM se-malaysia kali nih...dia adalah....

--> saudari Faina ( mewakili UiTM Melaka )

shukran jazilan Faina...sahabat yang lain camna? jomla jadi wakil untuk IPT anda....

---> untuk studen IPT lain pun boleh menyatakan hasrat untuk mewakili IPT antum masing2....cam UIA, UTM, USM, Kolej2 dan Universiti2 swasta....sila maklumkan pada ana dengan segera...

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-06-03 10:51


hmm... boley jer laa... tapi ana tgh fikirkan camner nak kasi UTM ngan UiTM. aper kate ana gi mengaji kat sane... so hilang laa masalah nie...

[ Posting ini telah di edit oleh: teman_siber pada 2003-06-19 10:52 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-06-03 12:56




heheh..meh la...meh la...bertambah la lagi budak UiTM kat ukhwah ni nanti....heheh..

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 14:00


APER PUN NAK utm JUGAK...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

puteri_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 478
Posting: 212
Dari: Pulau Melaka

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-06-03 09:53


Assalammualaikum..

Hai kengkawan semua..ana Umie...dari UiTM Kedah...Selamat Berjuang...wassalam..

-----------------
Sesungguhnya ingatan hamba kepada Tuhannya itu adalah lebih besar daripada segala-galanya.Dan Allah itu mengetahui apa yang kamu kerjakan.(Surah al-Ankabut:45)

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_islamProfil   Hantar PM kepada puteri_islam   Quote dan BalasQuote

faina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 607
Posting: 151
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 13:44


assalamualaikum..

zam..emm..aritu suruh cari dlm 2/3 lg kan...
dah dpt dahh..dlm 2 org jek..tp diorg tak register lg..bleh kan!!
bleh tau...ape gaknye aktiviti yg bakal dianjurkan..tak sesabo nak tau...lagipon ader gak kwn tertanya2...blehla promote ukhwah..hehe..

ermm...sedari sumaiyah...ader contact no tak..part bape?..ermm..kalo tak keberatan bleh antar private msj jek..atau by email...[email protected]
emmm...ader sesape lagik tak yg dr uitm Melaka...??

-----------------
Sedarkah kita!
::. kiTa terCari-cAri aPa yg kiTa Mahu .:: Tapi taK berTeMu ::. SedangKan kaDang ia Ada di DepaN MatA .:: cUMA kIta saja Yang taK tAu!! ::.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainaProfil   Hantar PM kepada faina   Quote dan BalasQuote

fazira
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.10.2005
Ahli No: 20050
Posting: 36
Dari: senai

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 17:04


saya uitm student juga... uitm shah alam... saudara zam rizal kampus mana ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For faziraProfil   Hantar PM kepada fazira   Quote dan BalasQuote

mariyaa83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.10.2003
Ahli No: 4537
Posting: 49
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-04-06 17:12


ASSALAMUALAIKUM..
saya ni warga uitm juga... uitm shah alam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mariyaa83Profil   Hantar PM kepada mariyaa83   Quote dan BalasQuote

fight4islam
Warga Rasmi
Menyertai: 11.04.2006
Ahli No: 24120
Posting: 4

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 11-04-06 18:21


salam...siapa faina...?? ana dr uitm melaka..jugak..=p..blok J ..eheh!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fight4islamProfil   Hantar PM kepada fight4islam   Quote dan BalasQuote

fight4islam
Warga Rasmi
Menyertai: 11.04.2006
Ahli No: 24120
Posting: 4

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 11-04-06 18:23


faina...apa-apa email--> [email protected]...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fight4islamProfil   Hantar PM kepada fight4islam   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-04-06 21:23


uitm SA

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.105455 saat. Lajunya....