Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
JANGAN sesekali memulakan jika tidak bersedia untuk menyudahkan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 7 jam, 24 minit yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Kembara Perak 2008


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
muallim Sukan Olimpik


JK Kembara Perak 2008
[702 x 922 jpg]

Dihantar olehsimple_shida
TarikhNov 29 2008
Hits4079
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Pukul 11 hingga 12 malam, 29 November 2008, di KL-Sentral (ibu pejabat Ukhwah.com) sebelum bertolak ke Perak bagi menjayakan JK Kembara Ukhwah.com di negeri Perak
Keterangan: Pukul 11 hingga 12 malam, 29 November 2008, di KL-Sentral (ibu pejabat Ukhwah.com) sebelum bertolak ke Perak bagi menjayakan JK Kembara Ukhwah.com di negeri Perak

Komen yang telah dihantar
awan biru85
(2008-11-30)
selamat pulang.........nanti jangan lupa bawa balik buah tangan :D
jubahputih
(2008-12-01)
salam.....sronoknya tengok anda org p perak.....tapi apa pun selamat kembali ke rumah masing-masing...
jubahputih
(2008-12-01)
lupa tanya ada bawa buah tangan ka....hehehe......
Wawa 83
(2008-12-02)
Peace ... Love u all :-D
umar khalil
(2008-12-02)
hehehe,,,,azemi ke tu yang serba putih di pintu masuk bas??
mohamad
(2008-12-03)
ye lah agaknya. azemi lah tu.. (^_^)
mohamad
(2008-12-03)
tengok gambar pun, dah dapat agak macam mana keadaan semasa mengembara itu..
firdaus 9
(2008-12-03)
comel nya :D
sayatetapsaya
(2008-12-03)
mana gambar muslimin...kok dah pupus...
azemi
(2008-12-23)
eden lah tu umar..sapo lagi paling kurus Kalau bukan den..seorang lagi TT.heheh
salfin castle
(2008-12-30)
haluuu.....jth hati masa join ni lah...
halesolurun 84
(2009-01-20)
best..best..seronok join. 1st time pergi perak ..huhu
ardani
(2009-02-17)
program ni memang best..
sadiqah
(2009-09-03)
bila lagi nak buat jk macam ni wei..rindunyer...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.078826 saat. Lajunya....